تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 120 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 1194

نام تاپيک: کلوپ Lenovo Y580

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دلیلی نداشته بیشتر از این بذارن!!
    بچه های خارجکی با بایوس آنلاک شده memory رو تا 1375 و clock رو تا 1164 در حالت کاملا stable اورکلاک کردن...
    من خودم شخصا دلیلی واسه اورکلاک نمی بینم .660m به اندازه کافی قوی هست که فعلا از پس اکثر بازی ها با تنظیمات کاملا بالا بر بیاد
    اخه تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میبینی کمترین کلاک ماله y580 ه. بعضی لپتاپ ها تا 2000 هم stable کردن. خوب هم جواب داده. کلا 640 650 660 ddr5 خوب کلاک میشن. مثلا msi ge60 با 650mddr5 رو که کلاک نکنی اصلا لطفی نداره. چون دقیقا رو همون مینبورد 660m هم کار کردن. 650m هم تا 2000 خوب جواب میده.
    مسلما همه احتیاجی نمیبینن ک اورکلاک کنن اما 660m انچنان هم قدرتمند نیست. مثلا تو fhd باید دور بازیهای جدید و بازی های گرافیک دار قدیمی رو باید خط کشید. بعضی از بازی ها مثل Hitman: Absolution و SimCity و Crysis 3 و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و 2 3 تای دیگه رو تو high setting هم نمیشه بازی کرد. که با افزایش 25 درصد قدرت میشه یه کارهایی کرد. البته بیشتر کنجکاویه تا لذت بردن از بازی.
    ولی از اینها که بگذریم y500 sli یه چیزه دیگست. جالبه که من هرچی گشتم تو سایت شاپینگ لنوو هم sli رو پیدا نکرم. سریه جدیدش رو دارن با 750m تولید میکنن که احتمالا باز هم همون چیپ 650 هست.
    الان y500 sli حکمه طلارو تو ایران داره. مطمئنم هر کی بخره بد نمیبینه. خیلی گرونتر میشه. msi gt60 با 675mx که یه کوچولو از 650m sli قویتره ، تو ایران در میاد 7000000. y500 SLI واقعا میارزه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hrh_fourtyseven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چطوری میتونم lcd y580 رو با یه Full HD عوضش کنم ؟! کدوم مدل ها به این میخوره ؟!
    منم تا الان فکر می کردم می خوره.یکی از دوستام به هوای این که می تونه led شو عوض کنه و full hd کنه خرید ولی متاسفانه دو تا led روش تست کرد هیچ کدوم نخورد!! نمی دونم چرا!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببخشید میشه لینکی برای آموزش اورکلاک نسبتا پیشرفته که به بایوس ربط داره معرفی کنید ؟
    ممنون
    شما قبل از هر چیزی باید بایوس لپ تاپتو عوض کنی... باید بایوس unlocked مخصوص مدل لپ تاپت رو بگیری سرچ کن پیدا کن...بعدش تو تنظیمات بایوس گزینه هاش اضافه می شه ،کاملا مشخصه.
    البته یه راه آسونتر هم هست.با نرم افزار msi afterburner هم می تونی این کارو بکنی ولی دائمی نیست.هر بار باید بازش کنی و تغییراتو اعمال کنی.

اخه تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میبینی کمترین کلاک ماله y580 ه. بعضی لپتاپ ها تا 2000 هم stable کردن. خوب هم جواب داده. کلا 640 650 660 ddr5 خوب کلاک میشن. مثلا msi ge60 با 650mddr5 رو که کلاک نکنی اصلا لطفی نداره. چون دقیقا رو همون مینبورد 660m هم کار کردن. 650m هم تا 2000 خوب جواب میده.
    مسلما همه احتیاجی نمیبینن ک اورکلاک کنن اما 660m انچنان هم قدرتمند نیست. مثلا تو fhd باید دور بازیهای جدید و بازی های گرافیک دار قدیمی رو باید خط کشید. بعضی از بازی ها مثل Hitman: Absolution و SimCity و Crysis 3 و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و 2 3 تای دیگه رو تو high setting هم نمیشه بازی کرد. که با افزایش 25 درصد قدرت میشه یه کارهایی کرد. البته بیشتر کنجکاویه تا لذت بردن از بازی.
    ولی از اینها که بگذریم y500 sli یه چیزه دیگست. جالبه که من هرچی گشتم تو سایت شاپینگ لنوو هم sli رو پیدا نکرم. سریه جدیدش رو دارن با 750m تولید میکنن که احتمالا باز هم همون چیپ 650 هست.
    الان y500 sli حکمه طلارو تو ایران داره. مطمئنم هر کی بخره بد نمیبینه. خیلی گرونتر میشه. msi gt60 با 675mx که یه کوچولو از 650m sli قویتره ، تو ایران در میاد 7000000. y500 SLI واقعا میارزه.
    من تو این یک سالی که لپ تاپو خریدم هیچ بازی معروفی رو از قلم ننداختم.همیشه هم وصل می کنم به lcd با رزولوشن fullhd بازی می کنم. max payne 3 و hitman رو که اتفاقا با تنظیمات کاملا بالا می تونید بازی کنید.همه ی بازی های دیگه رو هم با نهایت گرافیک به جز یکی دو تا آپشن گرافیکی که پایین بذاری می تونی با فریم عالی بازی کنی.تنها جایی که لپ تاپ کم آورد crysis 3 و far cry 3 بود.در مورد crysis فقط روی رزولوشن full hd و تنظیمات ultra کم میاره وگرنه شما با رزولوشن hd و همون تنظیمات ultra می تونی بالای 25 فریم بگیری.در مورد far cry هم همه ی گزینه ها رو ببر بالا فقط SSA رو خاموش کن فریم می ره بالای 25...
    بنابر این من شخصا نیازی به اورکلاک نمی بینم.حداقل فعلا...
    در مورد sli هم خیلی خوبه ولی اونم مشکلات خاص خودشو داره...مشکل کرش کردن بازی ها...مشکل عدم ساپورت بعضی از بازی ها و خیلی چیزای دیگه...

4. 2 کاربر از hrh_fourtyseven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

بچه ها من باطریم خیلی وقته خراب شده الان همش با شارژ روشنه کلا ، باطریم 10 دقیقه هم نگه نمیداره !
    اینجوری که همش با برق مستقیم وصله مشکلی پیش نمیاد ؟

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من تو این یک سالی که لپ تاپو خریدم هیچ بازی معروفی رو از قلم ننداختم.همیشه هم وصل می کنم به lcd با رزولوشن fullhd بازی می کنم. max payne 3 و hitman رو که اتفاقا با تنظیمات کاملا بالا می تونید بازی کنید.همه ی بازی های دیگه رو هم با نهایت گرافیک به جز یکی دو تا آپشن گرافیکی که پایین بذاری می تونی با فریم عالی بازی کنی.تنها جایی که لپ تاپ کم آورد crysis 3 و far cry 3 بود.در مورد crysis فقط روی رزولوشن full hd و تنظیمات ultra کم میاره وگرنه شما با رزولوشن hd و همون تنظیمات ultra می تونی بالای 25 فریم بگیری.در مورد far cry هم همه ی گزینه ها رو ببر بالا فقط SSA رو خاموش کن فریم می ره بالای 25...
    در مورد sli هم خیلی خوبه ولی اونم مشکلات خاص خودشو داره...مشکل کرش کردن بازی ها...مشکل عدم ساپورت بعضی از بازی ها و خیلی چیزای دیگه...[/QUOTE]

البته اینطور که شما میفرمایید درسته چون خیلی از وقتا با کم کردن کیفیت یکی از اپشن ها میشه فریم رو خیلی بالا برد. بیشتر بستگی به افراد داره. من خودم خیلی گیر میدم که مثلا نباید هیچ محدودیت تو تنظیمات داشته باشم، البته به هیچ وجه این رو برای دیگران یک مزیت نمیدونم.
    در مرورد مشکلات SLI میشه بیشتر توضیح بدی یا یه لینک. چون امکان داره یکی برام از اونور y500 SLI بیاره. یا حداقل گرافیک دومش رو.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ببخشید میشه لینکی برای آموزش اورکلاک نسبتا پیشرفته که به بایوس ربط داره معرفی کنید ؟

ممنون
    البته روش هایی که دوستمون گفتن هرو دوتا کارا هست. اما به شخصه نرم افزار msi after burner رو ترجیح میدم. به نظرم همین که با reboot همچی برگرده به حالت اول خودش بهتره. چون تو اورکلاک گاهی یه حالت هایی پیش میاد که دوست داری خیلی سریع همچی رو به حالت پبش فرض برگردونی. که راحت ترین راحش هم reboot هست. ضمنا فکر کنم نرم افزار از nvidia inspector هم خوب باشه. اسم این دوتا نرم افزار رو گوگل کن همچیرو پیدا میکنی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بچه ها من باطریم خیلی وقته خراب شده الان همش با شارژ روشنه کلا ، باطریم 10 دقیقه هم نگه نمیداره !
    اینجوری که همش با برق مستقیم وصله مشکلی پیش نمیاد ؟

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
    عزیز من کلا از همه لپتاپ هام همینطوری استفاده کردم. بیشتر برام دسکتاپ بودن. معمولا باطری لپتاپ رو توش نمیذارم. بیشتر اینکارو برای بالا بردن عمر باطری میکنم. که خیلی هم موثره. ضمنا لپتاپ خنک تر هم کار میکنه. تنها مشکل وقتی هست که برق میره. اون هم برای من ندرتا پیش اومده که مشکله خاصی نداشتم.

9. این کاربر از poliut بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

البته اینطور که شما میفرمایید درسته چون خیلی از وقتا با کم کردن کیفیت یکی از اپشن ها میشه فریم رو خیلی بالا برد. بیشتر بستگی به افراد داره. من خودم خیلی گیر میدم که مثلا نباید هیچ محدودیت تو تنظیمات داشته باشم، البته به هیچ وجه این رو برای دیگران یک مزیت نمیدونم.
    در مرورد مشکلات SLI میشه بیشتر توضیح بدی یا یه لینک. چون امکان داره یکی برام از اونور y500 SLI بیاره. یا حداقل گرافیک دومش رو.
    در مورد مشکلات sli :
    1 شما هر موقع بازی جدید میاد باید بشینی تا درایور جدید باید و پروفایل sli مخصوص اون بازی رو اد کنه.وگرنه اون بازی از یکی از کارتات بیشتر استفاده نمی کنه.
    2 مشکل Micro-stuttering .در موردش سرچ کن اطلاعات بیشتری می گیری.به طور کلی یه حالتیه که با این که فریم بازیت خیلی خوبه ولی بازی یه مقدار لگ می زنه.این مشکل صرفا مخصوص گرافیک های sli هست.
    3 به همون دلیل نیاز به اضافه شدن پروفایل sli در درایور بعضی بازی های غیر معروف هیچ وقت به درایور اضافه نمی شن.
    4 مشکل کرش کردن، عدم اجرای بازی ، یا عدم استفاده از حداکثر توانایی گرافیک تو بعضی بازی ها.
    دیگه تصمیم با خودته.اگه می تونی با این مشکلات کنار بیای خیلی چیز خوبیه.وگرنه اذیتت می کنه.
    کلا اگه دقت کنی کمتر می رن طرف sli.شما قوی ترین گرافیک nvidia به نام titan رو ببین...1000 دلار قیمتشه و قوی ترین گرافیک nvidia ست ولی sli نیست!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما قبل از هر چیزی باید بایوس لپ تاپتو عوض کنی... باید بایوس unlocked مخصوص مدل لپ تاپت رو بگیری سرچ کن پیدا کن...بعدش تو تنظیمات بایوس گزینه هاش اضافه می شه ،کاملا مشخصه.
    البته یه راه آسونتر هم هست.با نرم افزار msi afterburner هم می تونی این کارو بکنی ولی دائمی نیست.هر بار باید بازش کنی و تغییراتو اعمال کنی.

در مورد sli هم خیلی خوبه ولی اونم مشکلات خاص خودشو داره...مشکل کرش کردن بازی ها...مشکل عدم ساپورت بعضی از بازی ها و خیلی چیزای دیگه...
    ممنون

من با msi afterburner اورکلاک کردم ولی وقتی میخوام که کلاک مثلا هسته رو از یه حدی بیشتر افزایش بدم نمیشه .

فکر کنم باید ولتاژ رو تغییر بدم , درسته ؟

برای این کار باید بایوس رو تغییر داد ؟ بایوس Gpu رو ؟

ببخشید چی سرچ کنم ؟

میشه مقداری بیشتر توضیح بدهید

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون

من با msi afterburner اورکلاک کردم ولی وقتی میخوام که کلاک مثلا هسته رو از یه حدی بیشتر افزایش بدم نمیشه .

فکر کنم باید ولتاژ رو تغییر بدم , درسته ؟

برای این کار باید بایوس رو تغییر داد ؟ بایوس Gpu رو ؟

ببخشید چی سرچ کنم ؟

میشه مقداری بیشتر توضیح بدهید

ممنون
    core بشتر از 135mhz نمیشه اضافه کرد چون لاک شده. بیشتر از اون من هم نرفتم. دیگه پایداریش رو از دست میده. از نظر من بیشتر از 135+ دیگه واسه رکورد زنده.
    روی memory clock مانور بده.
    من خودم هیچوقت رو بایوس کار نکردم. پیشنهاد هم نمیکنم. بدرده حرفه ای ها میخوره. معمولا ریسک داره.
    یه سری به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن جالبه
    Last edited by poliut; 08-04-2013 at 13:08.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •