تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 301 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مجیدی‌: به عشق هواداران تا ۴۰ سالگی بازی می‌کنم/ خیلی‌ها به من گفتند برنگرد، می‌خواهند خرابت کنند

فرهاد مجیدی، کاپیتان استقلال، محبوب طرفداران و شماره هفت آبی‌ها. او با حضور دوباره، باعث شد تا استقلال محبوبیت بیشتری نزد هواداران پیدا کند. فرهاد نیم‌فصل بیرون مانده و سرانجام دوباره به تیم محبوبش بازگشت. وقتی در این‌باره از او می‌پرسیم، می‌گوید به عشق هواداران دوباره پیراهن استقلال را پوشید اما نکته مهم مصاحبه این جمله اوست‌: «شاید به عشق این هواداران تا 40 سالگی هم فوتبال بازی کنم.» مجیدی بعد از مدتی سکوت، در گفت‌وگو باخبرورزشی سکوت خود را می‌شکند و به بخشی از سؤالات ما پاسخ می‌دهد. مابقی سؤالات نیز ماند برای یک دیدار و گفت‌وگوی حضوری.
    *چرا دوباره به استقلال بازگشتی. حقیقتاً کسی پیش‌بینی نمی‌کرد دوباره این اتفاق بیفتد ولی تو آمدی.
    اول همه باید بگویم در این مدت زیاد از قول من مصاحبه کار شده ولی من با هیچ‌کس صحبت نکرده‌ام. یک بار در زمان عقد قرارداد حرف زدم و یک بار هم بعد از بازی استقلال. پاسخ سؤالی که پرسیدید، خیلی روشن است. از کودک هفت، هشت ساله گرفته تا آدم‌‌های جوان و مسن که جای پدرم بودند، از من خواستند که دوباره به استقلال برگردم. من باید یک تصمیم مهم می‌گرفتم و در آن شرایط تصمیم گرفتم به چیزی که دلم می‌گوید، گوش کنم. به خاطر علاقه‌ای که داشتم و به خاطر این هواداران تصمیم گرفتم برگردم و دوباره در خدمت استقلال و طرفدارانش باشم.
    *البته که این بازگشت طرفداران را خیلی شاد کرد.
    اگر این حرف‌ها را زدم به ‌خاطر این نبود که بخواهم سر استقلال یا طرفدارانش منت بگذارم. فرهاد مجیدی نمی‌تواند گذشته‌‌اش را فراموش کند، من هرچه دارم از استقلال و طرفدارانش دارم. وقتی تصمیم گرفتم به استقلال برگردم، خیلی‌ها به من گفتند برنگرد، شاید خرابت کنند ولی من تصمیم گرفته بودم و روی آن ایستادم. گفتم برمی گردم، حتی اگر خراب شوم. اینجا دیگر خودم مهم نبودم، گفتم ایرادی ندارد، من کنار این هواداران باشم‌؛ حتی به این قیمت که خراب شوم.
    *البته تو در همان بدو ورود برای استقلال بازی نکردی. انگار دوست داشتی وقتی کنار تیم باشی که بتوانی مؤثر کاری کنی.
    یک ماه است زیر نظر بدنساز تیم آقای حاج‌‌قاسم که پدرش هم بازیکن استقلال بوده، کار می‌کنم. در این مدت خیلی خوب با من تمرین کرد تا آماده شوم و بتوانم برای استقلال دوباره بازی کنم.
    *الان فرهاد مجیدی می‌تواند بازیکن فیکس استقلال باشد؟
    ببینید شرایط بازی در تمرین کردن به دست نمی‌آید. شرایط مسابقه با تمرین فرق دارد، من حداقل باید دو، سه بازی برای استقلال فیکس کار کنم تا شرایط بازی را به دست بیاورم.
    *البته طرفداران هم دوست دارند تو فیکس باشی‌، مخصوصاً در بازی‌های قبل.
    خب این نظر کادرفنی بود من از ابتدا بازی نکنم و بیشتر به عنوان یار ذخیره به میدان بروم.
    *استقلال در سه جبهه می‌جنگد. به زودی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا هم آغاز خواهد شد. شما با العین امارات، الهلال عربستان و الریان قطر همگروه هستید، واقعاً گروه دشواری است.
    بله، من هم با نظر شما موافق هستم. گروه فوق‌العاده سختی داریم اما معتقدم استقلال هم تیم بسیار کاملی است و برای خودش یکی از قدرت‌ها به حساب می‌‌آید ولی به هر‌ حال کار سخت است و به راحتی نمی‌توانیم از صعود حرف بزنیم. شما نگاه کنید که آنها چقدر هزینه می‌کنند. العین امسال، فصل خوبی را سپری می‌کند و در بهترین روزهایش قرار دارد. الهلال و الریان هم تیم‌های خوبی هستند، عرب‌ها در فوتبال سرمایه‌گذاری کرده‌اند و این کار را بسیار سخت می‌کند ولی ما هم استقلال هستیم و امیدواریم که در آسیا نیز موفق باشیم.
    *البته ما هم تماشاچیان زیادی داریم که همیشه به تیم‌ها کمک می‌کنند، البته امسال تعداد تماشاچی‌ها کمتر شده، فکر می‌کنی چرا؟
    قمیت بلیت‌ها بالا رفته است و این خیلی تأثیرگذار است. از طرفی ما در فصل سرما هستیم.
    *درباره تیم‌ملی حرف بزنیم. خیلی‌ها از صعود به جام‌جهانی‌ نا‌امید هستند، تو چقدر امیدواری؟
    نباید فکر کنیم همه‌چیز تمام شده است. تیم‌ملی هنوز شانس دارد. ما مربی بزرگی به نام کارلوس کروش روی نیمکت تیم‌ملی داریم که می‌تواند کمک زیادی کند. اگر بتوانیم قطر را شکست دهیم، شک نکنید به جام‌جهانی‌ صعود خواهیم کرد.
    *کلاس‌های مربیگری‌ات چه شد؟ قرار است ادامه بدهی...
    به خاطر بازی استقلال و پرسپولیس نتوانستم در کلاس‌های مربیگری حاضر شوم و حالا منتظر ایمیل جدید هستم تا زمان کلاس‌های بعدی را بدانم و در آنها شرکت کنم.
    *مدرک A فیفا را از فدراسیون فوتبال انگلیس می‌گیری، درست است؟
    بله، قرار است در کلاس‌هایی که فدراسیون فوتبال این کشور برگزار می‌کند، شرکت کنم. هنوز زمان کلاس‌ها را نمی‌دانم ولی خوب می‌دانم که گرفتن مدرک A، آن هم از انگلیس فوق‌العاده سخت است. خیلی دوست دارم اولین مربی‌ای باشم که مدرک مربیگری‌ام را از انگلیس می‌گیرم. در این‌باره با باشگاه استقلال و شخص امیر قلعه‌نویی هم حرف زدم تا بتوانم در کلاس‌ها شرکت کنم.
    *درباره زمان خداحافظی‌ات حرف و حدیث زیاد است. در این‌باره چه تصمیمی گرفته‌ای؟
    قبلاً هم گفتم زمان خداحافظی‌ام از فوتبال را، خودم تعیین می‌کنم. ممکن است همین فردا از فوتبال خداحافظی کنم و شاید هم چهار سال دیگر در فوتبال بمانم و بازی کنم. من هواداران را خیلی دوست دارم و می‌دانم که چقدر انتظار‌شان از من بالاست. اگر قرار باشد، به خاطر آنها سه جلسه روزی تمرین می‌کنم تا بتوانم آماده‌تر شوم و آماده بمانم تا انتظارات آنها را برآورده کنم.
    *ظاهراً برایت سن و سال اهمیتی ندارد، البته بیشتر کارشناس‌ها هم می‌گویند بازیکنی مثل مجیدی و کریمی بهتر از جوان‌ها بازی می‌کنند. کروش هم اخیراً گفته بود چه ایرادی دارد‌؛ گیگز و پل اسکولز هم در منچستر هنوز بازی می‌کنند.
    من درباره خودم می‌توانم حرف بزنم و تنها می‌گویم تا زمانی‌که برای استقلال بازی کنم، مثل یک جوان 18 ساله در زمین می‌دوم.
    *یعنی ممکن است تا 40 سالگی هم بازی کنی؟
    بله، من به عشق این هواداران شاید تا 40 سالگی هم بازی کنم. تمام وجود من متعلق به این هواداران است. وقتی به استقلال برگشتم، برای تفریح نیامدم، برای رقابت آمدم. سخت تمرین کردم، می‌دانستم چه فشاری رویم خواهد بود، به خاطر همین انتظارها فهمیدم باید زیاد تمرین کنم و البته سخت. منتظر هستم تا شانس فیکس بازی کردن به من برسد تا بتوانم بعد از دو، سه بازی خودم را بیشتر جا بیندازم.
    *استقلال در ادامه راه کار سختی در پیش دارد، آیا درخواستی از هواداران این تیم‌داری؟
    شما مطمئن باشید که هواداران همیشه حامی ما بوده‌اند و خواهند بود. شک نکنید آنها استادیوم را دوباره پر می‌کنند و استقلال را تنها نمی‌گذارند. ‌این طرفداران همیشه از ما حمایت کرده‌اند، خود ما هم وقتی وارد استادیوم می‌شویم و می‌بینیم که هواداران زیادی آمده‌اند، انرژی زیادی می‌گیریم و با انگیزه‌تر بازی می‌کنیم.
    *تو برای استقلال گل‌های زیادی زده‌ای، نظرت درباره این گل‌ها چیست؟
    خیلی‌ها به خاطر حرف‌‌هایی که در این‌باره می‌زنند، سخت در اشتباه هستند. من اول با کمک خدا، بعد دعای پدر و مادرم و هواداران و همین‌طور حمایت همبازی‌هایم برای استقلال گل زدم. فکر می‌کنم خدا به من عزت داده که در تیم بزرگی مثل استقلال بازی می‌کنم و می‌توانم با گل‌هایم دل هواداران را خوشحال کنم.
    *حرف خاصی ماند؟
    من در فوتبال ایران به حرف‌‌هایی که پشت‌سرم می‌زنند، توجهی نمی‌کنم و تنها تمرکزم را روی کار خودم گذاشته‌ام و باقی چیزها هم دست خداست.

منبع: خبرآنلاین

2. 7 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

4. 5 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

جونم فرهاد .. تا 40 سالگی هم بازی کنی رقیب نداری . ایشالا فرهاد رو تو جام جهانی همراه تیم ملی ببینیم ...

6. 5 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

فرهاد باید توی اوج خداحفظی کنه نبا ید مثل دایی خودشو خراب کنه

8. 4 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

مظفري‌زاده ديدار فجر و استقلال را سوت مي‌زند

سعيد مظفري‌زاده ديدار فجرسپاسي و استقلال در هفته بيست و ششم ليگ برتر را سوت مي‌زند.

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، کميته داوران اسامي داوران 5 بازي باقي مانده از هفته بيست و ششم ليگ برتر فوتبال را اعلام کرد که اسامي آنها به شرح زير است:

جمعه 27 بهمن

ملوان انزلي - فولاد خوزستان ( ساعت 15:15تختي انزلي)

سيدحسين زرگر، مهدي عاليقدر، بهرام نقوي، غلامرضا مستقيم ناظر: نادر جعفري

نفت آبادان - آلومينيوم هرمزگان (ساعت 16 تختي آبادان)سيدمهدي سيدعلي، علي ميرزابيگي، عليرضا ايلدورم، اسماعيل آمري

ناظر: اسماعيل صفيري

پيکان - سايپا (ساعت 16 پيکانشهر تهران)

محسن قهرماني، محمدرضا منصوري، جهانبخش آرمان، سعيد فتاحي

ناظر: فريدون اصفهانيان

ذوب آهن - مس کرمان (ساعت 16 فولادشهر اصفهان)

رضا کرمانشاهي، حسين طالقاني، مجيد ويشگاهي، پيروز سيف الله پور

ناظر: نويد مظفري

فجر شهيد سپاسي - استقلال تهران (ساعت 14:30حافظيه شيراز)

سعيد مظفري زاده، رضا سخندان، تورج عيوض محمدي، اميد سعيدي فر

ناظر: ابراهيم ميرزابيگي

مجيدي و رحمتي غايبان استقلال برابر فجر

اسامي 18 بازيکن تيم استقلال براي ديدار با فجر شهيد سپاسي مشخص شد.

تيم استقلال از هفته بيست و ششم رقابت هاي ليگ برتر فردا به مصاف تيم فجر سپاسي مي رود.

به نقل از فارس، امير قلعه نويي اسامي 18 بازيکن استقلال را براي بازي فردا مشخص کرده و از بين بازيکنان تنها کيانوش رحمتي از اين فهرست خط خورده است. فرهاد مجيدي نيز به دليل محروميت تيمش را در سفر به شيراز همراهي نکرد.

ديدار دو تيم از ساعت 14:30 فردا در ورزشگاه حافظيه برگزار خواهد شد.

منبع : ورزش 3

10. 3 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با انتخاب یک زمین مناسب،ساخت استادیوم اختصاصی استقلال از تابستان سال آینده آعاز می شود.

به گزارش اوج نیوز،اعضای هیئت مدیره استقلال از بین دو زمینی که برای احداث ورزشگاه اختصاصی استقلال مناسب بود،یکی را برگزیدند و قرار است کار احداث آن را از تابستان سال 92 آغاز کنند.

پیش از این زمینی در غرب استان تهران برای این امر در نظر گرفته شد بود که به علت داشتن معارض ساخت ورزشگاه روی آن منتفی شد.

باشگاه استقلال امیدوار است با استفاده از تسهیلات بانکی نسبت به احداث ورزشگاه اختصاصی خود اقدام کند.
    استقلالی

12. 5 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیروزی پرگل و تثبیت صدرنشینی استقلال در حافظیه/ شکست سنگین جناب سرهنگ مقابل ژنرال!
    دیدار تیم های فجر سپاسی و استقلال از ساعت 14:30 در ورزشگاه حافظیه و با حضور بیش از 14 هزار تماشاگر برگزار شد.
    این دیدار در حالی برگزار شد که در نیمه اول فجرسپاسی از لحاظ مالکیت نسبت به شاگردان قلعه نویی برتری داشت اما روی حرکت فرزاد حاتمی استقلال موفق به دریافت پنالتی شد که جواد نکونام در دقیقه 40 دروازه حریف را باز کرد. در نیمه دوم آبی پوشان بازی را بهتر آغاز کردند و در دقیقه 49 توسط فرزاد حاتمی به گل رسیدند. در ادامه سیاوش اکبرپور روی حرکت جباری در دقیقه 64 گل سوم آبی پوشان را به ثمر رساند. درست 6 دقیقه بعد فرزاد حاتمی با یک ضربه پای چپ چهارمین گل استقلال و دومین گل خود را در دقیقه 72 به ثمر رساند.
    آرش برهانی در دقیقه ۹۰+۱ گل پنجم آبی پوشان را به ثمر رساند تا این دیدار با نتیجه 5 بر صفر به پایان برسد.
    استقلال تا قبل از این دیدار 49 امتیاز داشت و سپاسی نیز 33 امتیازی بود و در جایگاه دهم حضور داشت.شاگردان قلعه-نویی با این پیروزی 52 امتیازی شده و با تفاضل 20+ صدرنشینی خود را تثبیت کردند.
    قضاوت این بازی بر عهده سعید مظفری زاده است.وی به محمد صالح خلیل آزاد از فجر سپاسی کارت زرد نشان داد.
    ترکیب فجر سپاسی:
    محمد صالح خلیل آزاد، خالد شفیعی ( امید خلیلی 53)، علیرضا جلیلی، سعید قزل گچلی، محمد مهدی نظری (50 محمد رضا حسینی)، محمد آفند، حمید جوکار، فرشید اسماعیلی، جابر انصاری، حسین کاظمی(72 هادی ایمانی) و سندلی بی-تو
    سرمربی: محمود یاوری
    ترکیب استقلال:
    مهدی رحمتی، خسرو حیدری، عباس محمد رضایی ( 46 ساموئل) امیر حسین صادقی، پژمان منتظری، علی حمودی، مجتبی جباری ( 76 آرش برهانی)، جواد نکونام، عباس محمد-رضایی،سیاوش اکبرپور و فرزاد حاتمی( 84 سید ایمان موسوی).
    سرمربی: امیر قلعه-نویی

منبع:فارس

14. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خوب بچه ها تبریککککککک 4+1 میشه چندتا؟

نیمه ی اول که کلا ... آقا این نیمه اولا خدایی بدجور رو مخه ها ! یعنی واقعا هیچ حرکتی نمیکنه تیم ! کل نیمه ی اول ما 1 موقیت گل داشتیم با یه پنالتی همینو بس ! آخه واسه چی باید اینجوری باشه؟ نمیشه ما بازیه تهاجمیمون رو از نیمه ی اول شروع کنیم ؟

اما نیمه ی دوم عالی بود . خیلی قشنگ بازی کردیم و تونستیم فجر رو توی خونه ی خودش با 5 تا گل شکست بدیم . از همه مهمتر خط دفاعی و رحمتی فوق العاده بودن ... 2 تا توپ عالی رحمتی گرفت اگه نمیگرفت 2 تا از گلاشون رو جبران میکردن . واقعا خیالم از دفاع و دربازه بان راحته توی آسیا هم رقیب نداره این خط دفاعی . کسی از بچه ها یه آماری از بهترین خط دفاعی تاریخ لیگ برتر داره؟تو چه دوره ای و با چند گل خورده؟فکر کنم این فصل استقلال رکورد بشکونه چون خارق العاده دفاع میکنه ! سید هم سنگ تموم گذاشته ...

روی 3 تا از گل هامون جباری به صورت کاملا مستقیم نقش داشت . واقعا باید قدر همچین بازیکنیو دونست هم توی تیم ملی هم توی استقلال . گل دوم که پاس داد ساموئل ساموئل هم عالی داد به فرزاد فرزاد هم خیلی قشنگ چرخید و گل زد . توی گل سوم که به صورت مستقیم پاس عالی برای فرزاد کاشت اونم کمال استفاده رو کرد . توی گل چهارم هم که پاس خوب فرزاد به مجتبی و پاس عالی مجتبی به سیاوش گل چهارممون رو ساخت .

اکثر بازیکنای تیم خوب بازی کردن . از بدترین بازیکنامون میتونم ممد رضایی و بیگ زاده رو نام ببرم . بیگ زاده که هیچ ... اما ممد رضایی امروز اصلا روز خوبش نبود ! با ورود ساموئل در نیمه ی دوم قدرت هجومیه تیم 2 برابر شد و خیلی قشنگ بازی کرد . منتظری از معدود بازیهاش بود که نیمه اول یه سوتی داد نزدیک بود گلو بخوریم

صادقی رحمتی خسرو حمودی نکونام همه و همه خوب بودن . بازیه سیاوش که همیشه گفتم بگیر نگیر داره این بازی از اون بگیرهاش بودقشنگ بازی کرد و امیدوارم همیشه اینجوری بازی کنه و بتونیم روش حساب کنیم .

فرزاد نیمه ی اول خیلی تخیلی میرفت توی 4 5 تا بازیکن اما نیمه دوم قشنگ بازی کرد . آرش هم که اومد و گلو زد زیاد بازی ازش ندیدیم . ایمانم که واقعا وقت هیچ کاری نداشت .

در کل تیم ما توی نیمه های دوم واقعا هجومی و کوبنده بازی میکنه و توی نیمه های اول واقعا کسل کننده بازی میکنه . نه اینکه تیمای مقابلمون خوب بازی کننا . اصلا . تیمای مقابل هیچ حرفی برای گفتن مقابل این دفاع ما نداشتن این فصل . هیچ تیمی نبوده بهتر از ما توی بازیهای مستقیم بازی کنه هیچ تیمی . همیشه استقلال برتر بوده چون خط دفاعی و گلر خارق العاده ای داره . اما نیمه های اول خودمون میل به حمله نداریم . حمله نمیکنیم و توپ الکی وسط زمین میچرخه ! امیدوارم این مشکل حل شه هی هر بازی میگیم بازی بعد درست میشه اما نمیشه ! آدم خوابش میگیره نیمه اول !

اون صحنه ی رحمتی هم واقعا باهاش حال کردم که یکی از تماشاگرا رفت سمتش . نیرو انتظامی میخواستن بزنن یارو رو رحمتی خوابید روش و نذاشت آسیبی بهش برسونن . ایول معرفت

اما از همه چی گفتیم حیفه از هفت مقدس نگیم . آقا وقتی هفت مقدس اون انگشتای مقدس رو میاره بالا همه بگید چشم دیگه چرا بحث میکنید؟فرهاد اینو پارسال ثابت کرد . یه 4 نشون داد و ... دیدید که چی شد؟پیش بینی هاش عالیه . بازی قبلی هم مقابل راه آهن چی گفتتتتتتتت؟ایناها:

گفت آقا بازیه بعد بالای 4 تا گل میزنیم غصه نخوریداینم از این بازی که 5 تا زدیمفرهاد یه چیزی میدونه میگه دیگه . شک نکنید سریع بگید چشم و با خیال راحت بازیه بعدی رو تماشا کنید

باز هم تبریک بابت این خط دفاعی و تثبیت صدر جدولی و بالا بودن پرچم . این 3 4 ساله از بس اون بالا مالاها بودیم سرگیجه گرفتیم . شاید یکی از ارتفاع بترسه خوب

یه چیزی راجع به نکونام یادم رفت بگم . اینکه واقعا عالی پنالتی میزنه ها ! توی بازی قبلی تیم ملی هر 2 تا پنالتی که زد در جهت حرکت گلر بود ! اما اینقدر قشنگ و گوشه زد نتونست بگیره . توی این بازی هم باز در جهت حرکت گلر بود اما اینقدررررر قشنگ و گوشه میزنه که نمیتونن توپو بگیرن و واقعا حالا میفهمیم چرا تو اوساسونا و تیم ملی پنالتی زنه اولمون نکونامه ...
    Last edited by MohammadT15; 15-02-2013 at 16:39.

16. 11 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کیا بازی رو از جام جم دیدن !؟ وسط دو نیمه یکی از انگلیس اومد رو خط برنامه حرفای قشنگی درباره ناعادل و برنامش و فوتبال ایران زد که حتی سیانکی که مجری برنامه هم بود قبول کرد حرفاشو !

+

تبریک بسیار زیاد برای این برد شیرین ! تفاضلمون هم عالی شد !

18. 6 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پایان بازی با نتیجهٔ ۰-۵ برای استقلال! هیچ نیازی هم به گًل سفارشی ثانیه ۵ نبود! گًل‌ها از جواد لالیگایی، فرزاد حاتمی‌ (۲ گًل)، داداش سیا، و آرش اقای گًل! نیمهٔ دوم و ورود ساموئل تیم جون گرفت و واقعا سر بودیم. می‌تونستیم ۳،۲ گًل دیگه هم بزنیم، از اون طرف فجر هم فرصت داشت که با دیواری به نام سید مهدی رحمتی برخورد کردند (و کمی‌ هم بد شانسی‌)! حاتمی واقعا تو تیم جا افتاده، مثل یک رضا عنایتی در اوج!! با این ۵ گًل، تفاضل خودمون رو هم بهبود بخشیدیم، ولی‌ فعلا که نیازی به این چیزا نیست. تک و تنها در صدر جدول، صدای هیچکی هم نمیاد که نمیاد! همیشه، همه جا، آبیته!

20. 7 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •