تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 308 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

عکس روز: مسی و خانواده در پاریس

ستاره آرژانتینی از تعطیلی تمرینات تیمش برای سفر به پاریس استفاده کرد

سایت گل- برخلاف رئالی ها که این هفته را در تب و تاب دیدار حساس مقابل منچستریونایتد پشت سر می گذارند، بارسا این هفته در چمپیونزلیگ مسابقه ندارد و این فرصتی برای مسی فراهم کرد تا با همسر و پسرش سفری به پاریس داشته باشد. او که دیروز به همراه ژاوی، ساعاتی را برای دادن امضا به 300 کودک پاریسی سپری کرد، امروز با همسر و پسرش، تیاگو، به خرید رفت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

==================================

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

====================================

Last edited by M E S S I; 12-02-2013 at 19:31.

2. 14 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

امروز تولد 20 سالگی رافینیاست

در سال‌های آینده زوج برادران آلکانتارا در بارسا دیدنیه

ویا از بیمارستان مرخص شد

ظاهرا برای بازی شنبه با گرانادا مشکلی نداره و میتونه بازی کنه

رسمی:
    راسل (رئیس باشگاه) قراره دو هفتهء دیگه به مدت سه روز از فلسطین و اسرائیل بازدید کنه و با رئیس جمهور هر دو کشور دیدار داشته باشه.

گفته میشه که هدف از این سفر، ایجاد ارتباطات بیشتر از نظر آکادمی و مالی با خاور میانه هست.

تیم جوانان بارسلونا میتونه در دربی کاتالان قهرمانی خودش را تضمین کنه

جوانان بارسلونا با وجود از دست دادن مربی موفق خودشون و با مربی جدید (مربی جدید تیم تا پیش از این فقط تجربه مربیگری دروازه‌بان‌ها را داشته) یکی از بهترین فصل‌های تاریخ خود را سپری کرده. این تیم متونه تا پیش از پایان فوریه قهرمانی خودش در لیگ جوانان را جشن بگیره و این اتفاق میتونه در زمین رقیب بزرگ جوانان بارسلونا یعنی اسپانیول بیفته.

برای چنین اتفاقی بارسا باید در هر دو دیدار آینده خود در مقابل سن‌فرانسیسکو و اسپانیول پیروز شود. اکنون بارسا با 60 امتیاز در صدر گروه قرار داره و زاراگوزا و مایورکا 42 امتیازی هستند، اسپانیول با 41 امتیاز در رده چهارم قرار داره و گیرونا و بادالونا با 38 امتیاز در رده پنجم و ششم قرار گرفته‌اند. در این شرایط بارسا با 66 امتیاز میتونه قهرمانیش را در مدت زیادی پیش از پایان رقابت‌ها قطعی کنه.

یکی از ستارگان بزرگ تیم جوانان بارسلونا سندرو رامیرز هست که یکی از مهاجمان زهردار بارسلونا هست. بارسلونا در درون دروازه هم اوندوا را داره که یک دیوار بزرگ در مقابل خط حمله تیم‌های حریف محسوب میشه. بارسلونا در این فصل لیگ جوانان تنها 12 گل دریافت کرده.
    ولی بدون شک بزرگ‌ترین ستاره تیم جوانان بارسلونا سرجی سمپر (معروف به پیرلوی آینده) هست.

البته جوانان بارسلونا در بازی بسیار حساس‌تری، چهارشنبه هفته آینده (همزمان با بازی میلان - بارسلونا) در یک بازی حذفی در چارچوب لیگ جوانان اروپا میزبان چلسی خواهند بود.

بکن‌بائر: آلمان باید بازی بدون مهاجم نوک را از بارسلونا یاد بگیرد

سیستمی که پپ در بارسلونا پیاده کرد نه تنها مورد استفاده دل‌بوسکه در تیم ملی اسپانیا هم قرار گرفت، بلکه اسطوره فوتبال آلمان اعتقاد داره این سیستم باید در تیم ملی آلمان هم پیاده بشه
    در مورد نقش مسی هم گوتزه و اوزیل را پیشنهاد داده

4. 12 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

تیترهای روزنامه الموندو 13 فوریه

============================

والدس تابستان جدا می شود

این دروازه بان به نزدیکان خود گفته است که تاکنون با هیچ تیمی قرارداد امضا نکرده است ولی دوست دارد تابستان از بارسلونا جدا شود.

والنسیا 1- PSG 2
    والنسیا نیاز به یک معجزه برای صعود دارد .

یوونتوس3- سلتیک 0
    یوونتوس کیفیت بالای خود را در 1.4 نهایی به رخ کشید.

رئال مادرید – منچستر
    فشار در بالاترین حد خود

تیترهای روزنامه اسپورت 13 فوریه

===============================

45 میلیون یورو برای خرید های تابستانی

زوبی زارتا ok را برای خرید نهایی نیمار از تیتو گرفت .بارسلونا همچنین یک مدافع میانی و یک دروازه بان جذب خواهد کرد .

3 بازیکن نیز فروخته خواهند شد .

داوید ویا ، کریستیان تیو ، آدریانو محتمل ترین گزینه های جدایی هستند به ترتیب به آرسنال ، اتلتیکو ، PSG

رئال مادرید منچستریونایتد :شرط بندی بر سر مورینیو

پدرو اسرار را فاش کرد :درگیری بین لاپورتا و روسل ادامه دارد .

fcbarca.ir

6. 14 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مارکا :

بارسلونا با دروازه بان 20 ساله مونشنگلادباخ ، Marc-André ter Stegen پیش قرارداد امضا کرده و تابستون این بازیکن رو می خره. مدت قرارداد هم 4 ساله.

NOTICIA EN EL F.C BARCELONA: Adelanta #futboleros que Ter Stegen, portero del Borussia Monchengaldbach ha firmado un pre contrato con el FCB

fcbarca.ir

از همين الان به بارسا خوش اومدی ...

دو تا كليپ از آندره استجن ( يا اشتگن!) ...:

Last edited by M E S S I; 14-02-2013 at 13:58.

8. 13 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

خلاصه‌ای از زندگی‌نامه تراشتگن (جایگزین احتمالی والدز در فصل آینده) :

مارک آندره تراشتگن
    20 ساله (به زودی 21 ساله میشه)
    ملیت آلمانی و عضو تیم مونشن گلادباخ

نکته جالب در مورد تراشتگن این است که از 4 سالگی عضو آکادمی مونشن گلادباخ بوده است.
    در فصل 2010-11 ستاره تیم رزرو مونشن‌گلادباخ بود و به دلیل درخشش خود چندین بار در تیم اصلی به میدان رفت. این درخشش تراشتگن همزمان با بازی‌های پرافت و خیز دروازه‌بان بلژیکی تیم بود و همین کافی بود که تراشتگن بتونه به دروازه‌بان اصلی گلادباخ تبدیل بشه و تونست با 4 کلین‌شیت در 5 بازی آخر گلادباخ مانع سقوط این تیم به دسته پایین‌تر بشه.

در فصل 2011-12 تراشتگن به دروازه‌بان اول تیم خود تبدیل شد و بایرن هم مانوئل نویر را خریداری کرد. در بازی بین دو تیم مونشن گلادباخ و بایرن مونیخ، تراشتگن عملکرد فوق‌العاده‌ای به نمایش گذاشت ولی در طرف مقابل اشتباه نویر منجر به شکست بایرن شد. این بازی نام تراشتگن را بیش از پیش بر سر زبان‌ها انداخت.
    در بازی بعدی بین این دو تیم باز هم بازی عالی تراشتگن در مقابل اشتباه نویر باعث شد مهارت تراشتگن جوان در بازی‌های بزرگ بار دیگه به اثبات برسه

در حالی که فصل قبل گلادباخ به سختی و با درخشش تراشتگن در هفته‌های پایانی از سقوط نجات پیدا کرده بود، در فصل 2011-12 درخشش این دروازه‌بان تونست این تیم را به مقام چهارم برسونه تا بتونن سهمیه لیگ قهرمانان را بگیرند.
    تراشتگن در سال گذشته عنوان بهترین دروازه‌بان بوندس‌لیگا را کسب کرد.

تراشتگن، از نظر سبک بازی با اولیور کان مقایسه می‌شود و او را اولیور کان دوم می‌نامند. او توانایی بالایی در نظم دادن به خط دفاع داره و در بازی هوایی و تک به تک‌ها عالی عمل میکنه (دو ویژگی ضروری برای دروازه‌بانی که قصد داره در بارسلونا بازی کنه)
    بازی با پای تراشتگن نیز در سطح خوبی قرار داره و به ندرت ارسال‌های بلند این دروازه‌بان به مرکز زمین به بازیکنان حریف میرسه

بارسلونا از زمان درخشش تراشتگن در تیم زیر 17 سال آلمان در سال 2009 عملکرد این دروازه‌بان را زیر نظر داشته ولی به دلیل قیمت بالای وی برای دروازه‌بانی که قرار است ذخیره والدز باشه از خرید وی صرف‌نظر کرده‌اند.
    ولی اکنون که والدز قصد رفتن از بارسا را داره و بارسا قصد داره دروازه‌بان اول بخره، تراشتگن یکی از گزینه‌های اصلیه که امشب در اخبار گفته شده که فصل آینده در بارسلونا حضور داره

(توضیح نهایی این که اخبار انتقال تراشتگن به بارسا، فعلا در یک شبکه تلویزیونی آلمان و شبکه تلویزیونی مارکا اعلام شده و اسپورت هم از این دو شبکه نقل کرده.)

10. 12 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تمرین تیم بدون ویا و سانگ.

در تمرین روز چهارشنبه، سانگ و ویا حضور نداشتند، اما پویول، آدریانو و دوس سانتوس همگی به تمرین تیم بازگشتند.

دو روز پس از برد مقابل ختافه، بازیکنان بارسا روز چهارشنبه در مجموعه ورزشی خوان گمپر به تمرین پرداختند. گرچه انتظار می رفت داوید ویا که پس از رفع مشکل کلیوی از بیمارستان مرخص شده بود، در تمرین چهارشنبه شرکت کند، اما پس از گذراندن شبی سخت، نتوانست در تمرین حضور یابد.

بازگشت پویول، آدریانو و دوس سانتوس

الکس سانگ که به دلیل مشکل زانو، بازی دوستانه هفته پیش کامرون را از دست داده بود، در سالن بدنسازی تمرین کرد. ژاوی هرناندز نیز که به خاطر مصدومیت تحت درمان است، داخل سالن تمرین کرد.

اما کارلس پویول و آدریانو، که در بازی با ختافه به دلیل مصدومیت جزئی تعویض شده بودند، هر دو به تمرینات عادی تیم بازگشتند. جاناتان دوس سانتوس هم که به خاطر پیچ خوردگی قوزک پا، دو هفته و نیم از میادین دور بود، بار دیگر به تمرینات بازگشت.

تشویق پینتو

این جلسه تمرین با تشویق صمیمانه پینتو آغاز شد. خوزه مانوئل پینتو چند روز قبل قراردادش را با بارسا تمدید کرد و یک فصل دیگر در بارسا ماندنی شد.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: محمد نجفی منش / FCBarcelona.ir

الکس سانگ: «فرزندانم سعی می کنند حرکات مسی را تقلید کنند».

بنیاد قطری، اسپانسر بارسلونا به مصاحبه اختصاصی با بازیکن کامرونی بارسلونا پرداخت.

الکس سانگ در گفت و گو با بنیاد قطری عنوان کرد: «ورزش برای نوجوانان و مردم عادی بسیار مهم است. ورزش به شما این امکان را می دهد که حس بهتری داشته باشید».

این بازیکن کامرونی معتقد است ورزش یکی از نیاز های اصلی در رشد کودکان است. او همه هواداران بارسا را به فعالیت های ورزشی تشویق کرد.

سانگ که دارای دو فرزند پسر است، گفت: «وقتی فرزندانم لئو مسی را می بینند، سعی می کنند تا از او تقلید کنند».

وی توسط بنیاد قطری برای این مصاحبه انتخاب شده بود تا در روز ملی ورزش این کشور مردم قطر را به ورزش و فعالیت تشویق کند.

مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir

12. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

تیترهای روزنامه اسپورت14 فوریه

================================

صحبت های ژاوی با اسپورت :

ما تصمیمات را خودمان نمی گیریم ، ما یک گروه هستیم

غیبت تیتو :
    دلمان برای او تنگ شده است ، اما با رورا هیچ چیز تغییر نکرده است .

در مورد شایعات علیه مسی:
    مادریدی ها می خواهند شخصیت مسی را خدشه دار کنند

در مورد والدس:
    والدس بهترین دروازه بان تاریخ بارسلونا بوده است و برای ما بسیار با ارزش است

ریال مادرید 1- منچستر 1
    لادیسیما در هاله ای از ابهام (لادیسیما = انتظار ده ساله مادرید برای جام )

تیترهای روزنامه الموندو 14 فوریه

=======================================

ویا حداقل 20 میلیون یورو
    این قیمتی است که بارسلونا بر اساس مهاجم های جابه جا شده تاپ اروپا تنظیم کرده است

سسک :به
    بارسلونا بازگشتم تا در اینجا بازنشسته شوم

رئال مادرید 1- منچستر 1
    لادیسیما دورتر به نظر می رسد
    برای بقا در لیگ قهرمانان ، مادریدی ها باید همه چیز را در اولترافورد رو کنند

fcbarca.ir

14. 10 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

سسک فابرگاس:«برای شکست میلان باید در بهترین شرایط باشیم.»

هافبک کاتالانی بارسلونا دیدار مقابل میلان در لیگ قهرمانان اروپا را بازی دشواری می داند: «ما باید برای شکست دادن آنها در بهترین حالت خود باشیم».

سسک فابرگاس آستینهایش را بالا زد و در نقش یک آشپز در مراسم معرفی محصول جدید "استرلا دم" در تلویزیون ظاهر شد و بعد از مراسم با خبرنگاران مصاحبه کرد.

سسک در پاسخ به سوالی در باره بازی های پیش رو مقابل میلان در لیگ قهرمانان و رئال مادرید در جام حذفی اسپانیا، گفت: «دو هفته آینده بسیار با اهمیت و حیاتی است. ما باید اعتماد به نفسی که تا کنون داشته ایم را حفظ کنیم».

احتیاط درباره میلان

فابرگاس این ادعا که بارسا از رویارویی با میلان در رقابت های لیگ قهرمانان خوشحال است را بی ارزش خواند و گفت: «این بازی بسیار دشوار خواهد بود. ما باید برای شکست دادن آنها باید در بهترین حالت خود باشیم».

وی همچنین افزود: «بازی مقابل میلان بسیار کلیدی است. زیرا می خواهیم به ومبلی برسیم. بر این باوریم که آنها از لحاظ بازیکنانی که در اختیار دارند و تاریخ و آمارشان حریف سرسختی خواهند بود. اگر به صد درصد آمادگی خود نرسیم، نمی توانیم به دور بعد راه پیدا کنیم».

مشتاق برای قهرمانی در لیگ قهرمانان با بارسا

یکی از چالشهای فابرگاس هنگام عقد قرارداد با بارسلونا، قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا به همراه آبی اناری ها بود. او در این مورد گفت: «بسیار مشتاقم که قهرمان اروپا شوم. کسب این عنوان با بارسا بهترین پاداشی است که هر فوتبالیستی آرزوی آن را دارد».

این هافبک کاتالانی که دومین فصل حضورش در بارسا را سپری می کند، اظهار کرد: «من به بارسا بازگشتم تا فوتبالم را اینجا تمام کنم، البته در صورتی که همه چیز در اختیار من باشد و اوضاغ خوب پیش برود. تمام تلاشم را خواهم کرد که در بارسلونا کفش هایم را آویزان کنم».

حضور بوسکتس حیاتی است

سسک همچنین به تمجید از هم تیمی خود سرجیو بوسکتس پرداخت و بیان کرد: «حضور او برای حفظ تعادل تیم حیاتی است. گاهی اوقات فهمیدن کارهایی که او در زمین انجام می دهد دشوار است، ولی او نقش بسیار مهمی را در تیم ایفا می کند. در چند سال اخیر او به جایگاهی که شایستگی اش را داشته، رسیده است. من باور دارم که حضور او برای حال و آینده باشگاه بسیار ضروری است».

مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir

16. 11 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سسک :برای من کارلس یک فرد بسیار جذاب است .سال گذشته در جام جهانی من یک دوران خیلی بدی داشتم .او هر روز به اتاق من میامد تا به من روحیه بدهد. و سرانجام ما قهرمان جام جهانی شدیم و همه چیز خوب پیش رفت .کاپیتان بعد از آن به من گفت :قبول داری که باید بیش از اینها در خودت اعتماد به نفس داشته باشی؟
    او به خاطر شخصیت بالایش و افتادگی که دارد، هم کاپیتان داخل زمین و هم بیرون زمین است .کمتر کسی در فوتبال شبیه او دیده ام .

==========================

دنی :این باشگاه از ابتدا در قلب من بوده است .با تمام وجودم تلاشم خواهم کرد در اینجا بمانم چون این رویای من است.

بویان:بازی برابر بارسلونا؟ انتقامی در کار نیست؛می خواهم در باشگاهی باشم که برایم مهم است

بویان کرکیچ بازیکن سابق بارسلونا در آستانه دیدار چهارشنبه شب برابر تیم سابقش گفت که به هیچ وجه در این بازی به انتقام فکر نمی کند.
    سایت گل-میلان و بارسلونا چهارنشبه از دور رفت مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ قهرمانان در سن سیرو به مصاف هم خواهند رفت و بویان امیدوار است که در این بازی تاثیر گذار باشد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مهاجم 22 ساله در مصاحبه با RAC1 چنین گفت "می خواهم در این بازی باشم و برابر بارسلونا گلزنی کنم اما نه همراه با خشم و عصبانیت،بلکه برای کمک به هم تیمی هایم"

بویان در سال 2011 بارسلونا را با قرادادی 2 ساله قرضی به مقصد رم ترک کرد پیش از آنکه در پایان فصل گذشته از رم راهی میلان شود.او در باره گفت "بازی نکردن در فینال 2011 لیگ قهرمانان اروپا در ومبلی لندن واقعا برای من ناراحت کننده بود چرا که هیچ شانسی برای بازی کردن نداشتم.برای هر بازیکنی بازی نکردن و اینکه احساس مهم بودن برای باشگاه نکنی سخت است.در بارسلونا زمان هایی می رسید که من مهم بودم اما نمی خواستم فقط به دلیل تصمیمات تاکتیکی و عدم رقابت برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی بازی کنم"

مهاجم 22 ساله میلان در ادامه گفت "با تمام این اوصاف از تمام لحظاتی که در بارسا گذراندم بسیار افتخار می کنم و نشان دادم که می توانم در بالاترین سطح بازی کنم.آیا به بارسلونا بازمی گردم؟ آنجا خانه من است اما در فوتبال آرزوها جایی ندارند"

در سوی دیگر هنوز مشخص نیست که آیا میلان با توجه به انتقال بالوتلی به میلان و داشتن مهاجم هایی چون الشعراووی،نیانگ،روبینیو و البته پاتزینی همچنان قصد خرید این بازیکن را از بارسلونا دارد یا نه،هر چند که ظاهرا روبینیو در تابستان راهی سانتوس می شود چرا که او نیز در برنامه های آلگری جایی ندارد.

بویان در پایان گفت "برای اینکه در میلان یا هر تیم دیگری بمانم باید بتوانم از ابتدا به طور منظم در ترکیب بازی کنم.و این دلیلی است که سال آینده امیدوارم در تیمی باشم که برای من مهم است"

بویان در 16 بازی که برای میلان در سری آ انجام داده تنها سه بار موفق به گلزنی شده.

ژاوی: رئالی ها سعی می کنند مسی را "آدم بده" نشان بدهند

گفته می شود در پایان دیدار دو تیم در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری، مسی با کارانکا درگیر شده و او را عروسک خیمه شب بازی مورینیو خطاب کرده است

سایت گل- ژاوی، هافبک باتجربه بارسا، با حمایت از لیونل مسی در ماجرای درگیری او با آلوارو آربلوا و آیتور کارانکا ، اعلام کرد که مادریدی ها تلاش می کنند چهره بدی از ستاره آرژانتینی به نمایش بگذارند.

گفته می شود در پایان دیدار دو تیم در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری، مسی با کارانکا درگیر شده و او را عروسک خیمه شب بازی مورینیو خطاب کرده است. خوسه کایخون، مهاجم جوان رئال، هم ادعا کرد که مسی در پایان بازی با آربلوا درگیر شده است.

ژاوی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من اصلا این صحبت ها را درک نمی کنم. چرا نباید تنها در مورد فوتبال صحبت کنیم؟ چرا آنها سعی می کنند مسی را یک آدم بد نشان بدهند؟ آنها سعی می کنند از او یک تصویر بد ارائه بدهند.

چنین اتفاقاتی سال هاست که در فوتبال رخ می دهد و به نظر می رسد ادامه خواهد داشت. نمی دانم این اتفاق دقیقا چطور رخ داده است. من علاقه ای به این مسئله ندارم و حتی از مسی هم در این مورد سوال نکردم."
    دیدار برگشت دو تیم در نیمه نهایی کوپا دل ری دو هفته دیگر برگزار خواهد شد.

18. 7 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

‎#اخبار کوتاه
    --------------

- فابرگاس : بویان کرکیچ تو اوج جوونی بازیکن تیم اصلی بود و الان 2 ساله اینجا رو ترک کرده، من فکر میکنم همه دوست دارن که برگرده!

- منابع باشگاه خبر بستن پیش قرارداد با تر اشتگن رو رد کردن

- بارسا در حال مذاکره با ایجنت جرارد دولوفئو برای تمدید قراردادش هست، قرارداد فعلی 2014 تموم میشه

- مثل 3 توپ طلای قبلی مسی، یه توپ طلای بدل با کیفیت بالا ساخته شده برای قرار گرفتن تو موزه بارسا

- بارسا امیدواره آرسنال همچنان دنبال ویا باشه و حداقل 20 میلیون یورو بابت انتقالش بگیره از آرسنال

- آدریانو : این بهترین فصل من تو بارساست، تعداد مسابقه ها زیاده و من خوشحالم که هرجا مربی ازم میخواد بازی میکنم

" ولنتاین رو به همه عاشقای بارسایی تبریک میگم و امیدوارم همیشه عاشق باشید "

20. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •