تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 176 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    با بودجه 500 تومن
    برای هارد داخلی ( اینترنال )
    که نصب سیستم عامل، بازی و کارهای فتوشاپ و مالتی مدیا و اینترنت باهاش استفاده میشه
    تقریبا 24 ساعت شبانه روز روشن باشه
    چی پیشنهاد میدین!؟

خودم سیگیت رو دیدم 4 ترابایت بودجم میخوره ولی خیلی از سایت ها نوشتن 5900 و خیلی ها نوشتن 7200 rpm ! گیج شدم

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    با بودجه 500 تومن
    برای هارد داخلی ( اینترنال )
    که نصب سیستم عامل، بازی و کارهای فتوشاپ و مالتی مدیا و اینترنت باهاش استفاده میشه
    تقریبا 24 ساعت شبانه روز روشن باشه
    چی پیشنهاد میدین!؟

خودم سیگیت رو دیدم 4 ترابایت بودجم میخوره ولی خیلی از سایت ها نوشتن 5900 و خیلی ها نوشتن 7200 rpm ! گیج شدم
    سلام .

اين سيگيت چهارترابايتي (مدل نامبر ST4000DM000) در واقع 5900rpm هستند ولي بازهم پرفورمنس خوبي دارند و براي كارهايي كه ميخواهيد انجام بديد مشكلي ايجاد نميكند . همين مدل را انتخاب كنيد كه مناسبترين گزينه با توجه به ميزان بودجه و كاربردهايي كه داريد هست .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام .

اين سيگيت چهارترابايتي (مدل نامبر ST4000DM000) در واقع 5900rpm هستند ولي بازهم پرفورمنس خوبي دارند و براي كارهايي كه ميخواهيد انجام بديد مشكلي ايجاد نميكند . همين مدل را انتخاب كنيد كه مناسبترين گزينه با توجه به ميزان بودجه و كاربردهايي كه داريد هست .
    ممنون

آخه الان وسترن گرین دارم نمیخوام این بلای کاهش سرعت و راندمان سیستم سرم بیاد!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون

آخه الان وسترن گرین دارم نمیخوام این بلای کاهش سرعت و راندمان سیستم سرم بیاد!
    پرفورمنس اين مدل بهتر از WD Green هست . اگر ميخواهيد حتماً 7200rpm باشه سه انتخاب خواهيد داشت :

1. ميتونيد سه ترابايتي سيگيت بخريد كه 7200rpm هست .
    2. بودجه را افزايش بديد و WD Black را بخريد (حدود 880 هزار تومن) .
    3. از برندهاي ديگري انتخاب كنيد . مثل HGST با مدل نامبر H3IK40003272SE (رجيون EMEA) . البته از قيمت اين مدل و اينكه در بازار پيدا ميشود يا خير اطلاعي ندارم .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

سلام دویتان
    میخوام یه هارد دوترا بخرم دیگه نهایت امنیت باشه
    با جستجو به دو گزینه رسیدم بنظرتون کدوم بهتره؟
    Adata DashDrive Durable HD710 External Hard Drive - 2TB

Silicon Power Armor A60 External Hard Drive - 2TB

با تشکر فراوان

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دویتان
    میخوام یه هارد دوترا بخرم دیگه نهایت امنیت باشه
    با جستجو به دو گزینه رسیدم بنظرتون کدوم بهتره؟
    Adata DashDrive Durable HD710 External Hard Drive - 2TB

Silicon Power Armor A60 External Hard Drive - 2TB

با تشکر فراوان
    سلام .

هر دو مدل تستهای Military MIL-STD-810G را پاس میکنند ولی مدل اول با استاندارد IPX7 مقاومت بیشتری در مقابل نفوذ مایعات دارد (حداكثر تا عمق يك متر به مدت 30 دقيقه زیر آب) در صورتيكه استاندارد IPX4 تنها در برابر پاشش يا ريزش آب بر روي آن مقاوم هست و نميتوان آنرا در زير آب نگه داشت (مدل دوم) پس باکس و بدنه مدل اول بهتر هست .

در مورد برند و مدل هارد دیسک بکار رفته ؛ Silicon power و ADATA سازنده هارد دیسک نیستند و در نتیجه از تولیدکنندگانی تامین میکنند که به هر حال معتبر هستند . در مورد کیفیت کابل ، کانکتورها و ماژول SATA to USB فکر نمیکنم تفاوت محسوسی داشته باشند .

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه elshaarawy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام . هارد سیستم حودم idi 80 گیگه که سرعتش حدود 25 مگا برثانیه ست .
    مین بوردم هم چهارتا پورت ساتا داره ساتای 2
    هارد اکسترنال یرای اجرای ویندوز یا برنامه و بازی که روی اون نصب شده باشه مشکل ایحاد میکنه ؟؟ پورت usb 2
    من اینترنال بحرم بهتره یا اکسترنال .. چون برای اینترنال هم باید هزینه ای بابت پاور بدم چون پاور خودم ساتا نداره
    ممنون میشم راهنمایی کنین

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . هارد سیستم حودم idi 80 گیگه که سرعتش حدود 25 مگا برثانیه ست .
    مین بوردم هم چهارتا پورت ساتا داره ساتای 2
    هارد اکسترنال یرای اجرای ویندوز یا برنامه و بازی که روی اون نصب شده باشه مشکل ایحاد میکنه ؟؟ پورت usb 2
    من اینترنال بحرم بهتره یا اکسترنال .. چون برای اینترنال هم باید هزینه ای بابت پاور بدم چون پاور خودم ساتا نداره
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    سلام .

ميتونيد روي هارد ديسك اكسترنال هم ويندوز و نرم افزار نصب كنيد ، ولي پورت USB2 آنقدر پهناي باند كمي دارد كه عملاً تفاوت سرعت زيادي با هارد ديسك فعلي 80GB IDE احساس نخواهيد كرد . نمونه تست هارد ديسكهاي اكسترنال در حالت USB2 در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . همانطوريكه ميبينيد سرعت Sequential Transfer rate در محدوده 30MB/s هست و تفاوت چنداني با 25MB/s هارد ديسك فعليتان ندارد . من پيشنهاد ميكنم يك هارد ديسك اينترنال با اينترفيس SATA بخريد و براي پاور از تبديل SATA to Molex استفاده كنيد . گرچه ايده جالبي نيست و به هيچكس هم توصيه نميكنم ولي خب چاره ديگري نداريد . خود هارد ديسك ميتواند برق 3.3 ولتي را رگوله كند .

اگه نباشه جاش خالی می مونه elshaarawy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام .

ميتونيد روي هارد ديسك اكسترنال هم ويندوز و نرم افزار نصب كنيد ، ولي پورت USB2 آنقدر پهناي باند كمي دارد كه عملاً تفاوت سرعت زيادي با هارد ديسك فعلي 80GB IDE احساس نخواهيد كرد . نمونه تست هارد ديسكهاي اكسترنال در حالت USB2 در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . همانطوريكه ميبينيد سرعت Sequential Transfer rate در محدوده 30MB/s هست و تفاوت چنداني با 25MB/s هارد ديسك فعليتان ندارد . من پيشنهاد ميكنم يك هارد ديسك اينترنال با اينترفيس SATA بخريد و براي پاور از تبديل SATA to Molex استفاده كنيد . گرچه ايده جالبي نيست و به هيچكس هم توصيه نميكنم ولي خب چاره ديگري نداريد . خود هارد ديسك ميتواند برق 3.3 ولتي را رگوله كند .
    این پاور مناسبه tsco tp 570 w
    iهارد 1 ترابایت توشیبا بخرم با سیگیت
    برای کارهای روزمره مثل فیلم و آهنگ و نصب چن وبندوز میخوام

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این پاور مناسبه tsco tp 570 w
    iهارد 1 ترابایت توشیبا بخرم با سیگیت
    برای کارهای روزمره مثل فیلم و آهنگ و نصب چن وبندوز میخوام
    اطلاعی از این مدل پاور و کیفیت آن ندارم ولی مشخص هست که پاور مناسبی نیست و توصیه میکنم با انواع معتبرتر تعویض کنید نه فقط بخاطر هارد دیسک بلکه به خاطر سایر اجزاء سیستمتان .

برای یک ترابایت ، پیشنهاد میکنم Seagate با مدل نامبر ST1000DM003 و یا WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX را انتخاب کنید . هر کدام که گارانتی معتبرتر و قیمت ارزانتری دارد ، همان را انتخاب کنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •