نه شهروز جان . نه طرف اماتور بوده نه تو روی اماتور بودی . کلا توی مود Head to Head اگه گلی رو بخواین سیو کنین و اپلود کنین رو سرور EA اون گل با درجه اماتور سیو و اپلود میشه .
فقط روی بازی با cpu هستش که درجه رو به صورت واقعی میزنه .
نه شهروز جان . نه طرف اماتور بوده نه تو روی اماتور بودی . کلا توی مود Head to Head اگه گلی رو بخواین سیو کنین و اپلود کنین رو سرور EA اون گل با درجه اماتور سیو و اپلود میشه .
فقط روی بازی با cpu هستش که درجه رو به صورت واقعی میزنه .
بازی حرف نداره واقعا
فقط نمیدونم هدف فیفا از برداشتن زووم رو زننده ی گل مقع خوشالی چی بوده !!! (دمو اینجوری نبود) الان از همون دوربین عادیه بازی خوشحالیو نشون میده که واقعا تو ذوق میزنه این مورد جزِِئی !!!
این کرک فیفا , فیلمی شده برای خودش . معلوم نیست چه زمانی قراره منتشر بشه .
راستی این این فایل رو توی یکی از سایت ها دیدم که گفته میشه Key Generator فیفا 13ست . اگه کسی میتونه دانلودش کنه یا این که یک جای دیگه آپلود کنه تا اونو تست کنم.
من هر کاری کردم نتونستم دانلودش کنم!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان بازی رو دانلود کنم مشکلی پیش نمیاد یعنی وقتی کرک اومد میشه با همین اجرا کرد؟
یعنی چی key Generator . تنها راه فعال سازی فیفا همون سی دی کی هستش که تنها با پول میشه گرفت نه مفتی . اون هم هر چی هست فیکه . حتی ممکنه که اسپای باشه .
نه دیگه چه مشکلی . روی همین نسخه کرک رو میدن .
والا توی اون سایت و قسمت کامنت ها پر شده بود از این که این کیجن کار کرده . حالا من میخواستم تستش کنم و ببینم جواب میده یا نه ! ولی اصلا نمیشه از این سایت دانلود کرد.یعنی چی key Generator . تنها راه فعال سازی فیفا همون سی دی کی هستش که تنها با پول میشه گرفت نه مفتی . اون هم هر چی هست فیکه . حتی ممکنه که اسپای باشه .
خیلی وقته منتظر کرک هستیم و دیگه حوصلم نداره . فوقش چک میکردم اگه اسپای یا ویروس بود متوجه میشدم .
key generator که بازیرو ارجینال نمیکنه کی های تقلبی میسازه و اتفاقا باید دسترسی بازی از نت رو قطع کنیم تا کی و بازی از کار نیفتن!
-کرکرها رو دوس میدارم اما حیفه این فیفای اعجوبه که کرک بشه!
نمیدونم چرا اخیرا حس میکنم گیم اسپات اونجوری که بازیهای خوب حقشونه امتیاز نمیده. یعنی این فیفا به این خفنی با پرو یکیه که به جفتش 8 داده.عجیبه برام!!!!
Last edited by hds 3dlife; 27-09-2012 at 23:09.
اره واسه منم عجیبه که گیم اسپات خیلی نمره هاش بد شده . فیفا کمتر از 9 نباید بیگره توی هیچ سایتی . و پس هم نباید بیشتر 7 بگیره .
دوستان این کرکی که اسکیدروگیم گذاشته معتبره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(من بازی رو ندارم اگه نه خودم تستش میکردم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)