تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 232 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 2315

نام تاپيک: I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

Titanium Backup برنامه خوبیه.

2. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض شارژر ماشین نخرید .

سلام دوستان .
    این گوشی با کابل USB شارژ میشه.
    به جایِ خریدن شارژر ماشین , کافیه کابلش رو بزنین به MP3 PLAYER که به فندک وصل میشه .

اگر با ام پی تری پلیر آهنگ گوش میدین , دو راه داره :

1- آهنگها رو بزنین روی یک مموری کارت و اون مموری کارت رو بزنین به MP3 PLAYER تا بتونین از یو اس بیِ برای کابل گوشی استفاده کنین .اینجوری هم آهنگ گوش میدین هم گوشی رو شارژ میکنین .

2- یک سه راهه ی یو اس بی بزنین به پلیر تا هم فلاش بهش وصل بشه هم کابلِ شارژر.
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 19-10-2012 at 20:04. دليل: سطربندی

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

سلام
    برای آپدیت 4 به 4.1 از طریق kies باید از همه اطلاعات گوشی به جز مموری بک آپ گرفت؟یعنی همه چی پاک می شه؟
    یه سوال دیگه:گوشی من که فارسیه با آپدیت فارسیش پاک می شه؟
    کلا اگه نکته ی خاصی داره بگین.
    Last edited by رضا جنگنده; 21-10-2012 at 20:38.

5. این کاربر از رضا جنگنده بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آقا این nfc این گوشی . میشه باهاش فیلم هم فرستاد ؟ جقدر طول میکشه که فیلم از این گوشی به گوشی بعدی بره ؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    برای آپدیت 4 به 4.1 از طریق kies باید از همه اطلاعات گوشی به جز مموری بک آپ گرفت؟یعنی همه چی پاک می شه؟
    یه سوال دیگه:گوشی من که فارسیه با آپدیت فارسیش پاک می شه؟
    کلا اگه نکته ی خاصی داره بگین.
    سلام .
    در موقع آپدیت یا آپگیرید - همه ی تنظیماتتون و شماره تلفنها و مسجها(اگر روی مموریِ گوشی باشه) و عکسها و دیگر فایلهائی که روی حافطه ی گوشی باشه پاک میشه .

اگر فارسی سازتون از خودِ رام گوشی باشه , با آپدیت و آپگرید پاک نمیشه اما اگر رامتون رام فارسی دار نباشه و شما خودتون فارسی رو بهش اضافه کرده باشین , با آپذیت و آپگرید پاک میشه و باید دوباره نصب بشه .

اگر برنامه ای که باهاش بک اپ میگیرین مثل spb backup باشه , موقع بک آب دو راه دارین .
    یا فول بک اپ که از همه چیز بجز مموری کارت بک آپ میگیره البته اونها رو دسته بندی میکنه تا موقع برگردوندن اطلاعات (restore) بتونین فقط چیزهایی رو که میخواین برگردونید .
    مسجها
    شماره تلفنها
    سیستم (فایلهای رام)

بهتره همیشه فول بک آپ بگیرین تا اگر گوشی موقع آپدیت یا آپگرید با مشکل مواجه شد بتونین فایلهای سیستم رو برگردونین به حالت اول .
    حسن بک آپ گیری از سیستم اینه که اگر گوشی ویروس گرفت و نتونستین مشکل رو حل کنین , با ریستور کردن سیستم دوباره همه چیز به حالت اول برمیگرده و ویروس یا تروجان هم حذف میشه .

بهترین کار اینه :
    اول از همه چیز بک آپ بگیرین و اسم فایلش رو بذارین back up before update

بعدش آپدیت یا آپگیرد کنین .
    اگر همه چیز خوب پیش رفت , از ورژن جدید هم بک اپ بگیرین و لسمش رو بذارین after upgrade
    حالا با خیال راحت تنظیماتتون رو انجام بدین(زنگ موبایل و مسج ,عکس پشت زمینه , نور صفحه ,ترتیب برنامه ها و غیره(
    حالا دوباره بک آپ بگیرین و به نام my setting after upgrade
    حالا دیگه هر مشکلی پیش بیاد همیشه شما یک یا چند فایل احتیاطی دارین که بدون نیاز به پرداخت پول یا کمک از دیگران همه چیز رو براتون درست میکنه .
    =====================

بهتره هر هفته یک بار از شماره تلفنها بیشتر شده ,یک بک آپ از شماره تلفنهاتون بگیرین به نام phone no و بعدش فایل بک آپِ قبلیِ شماره تلفنها رو پاک کنین تا همیشه یک فایل بک آپ از شماره تلفنها داشته باشین

===========================
    با این کار شما دیگه بی نیاز میشین از مراجعه به مغازه ها و پول پرداخت کردن و از همه مهمتر از خطر سرقتِ اطلاعاتتون هم در امان میمونین .

=====================
    با احترام به مغازه دارهای شریف , بارها توی روزنامه ها و اینترنت خوندم که فلان مغازه ی موبایل , با سرقت اطلاعات مردم ازشون باج خواهی میکرده برای پس دادنِ اون اطلاعات یا منتشر نکردنش توی نت یا با بلوتوث میداده به دوستاش.
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 26-10-2012 at 15:16. دليل: سطربندی

8. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آقا این nfc این گوشی . میشه باهاش فیلم هم فرستاد ؟ جقدر طول میکشه که فیلم از این گوشی به گوشی بعدی بره ؟
    برای ارسال فایل از طریق nfc در واقع nfc ارتباط اولیه رو بین دو گجت برقرار میکنه و ادامه ی کار به عهده ی wifi direct هست که فایل رو منتقل میکنه و در بهترین حالت سرعت انتقال فایل 300 مگابیت بر ثانیه هست

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

10. این کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

مرسی
    یه سوال دیگه:
    بک آپ گیری خود kies چطوره؟
    از app هام هم می خوام بک آپ بگیرم ولی خود kies نمی گیره.
    یه برنامه خوب برای بک آپ گیری از app ها و فایل های سیستم و اس ام اس ها و تنظیمات و دفترچه تلفن و خلاصه همه چیز معرفی کنین لطفا.

پروفشنال tekno2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام یه چند تا سوال داشتم
    اول اینکه یه مدتیه که اس ام اس برام ارسال میشه هیچ اطلاعی بهم نمی ده و صداش در نمیاد حتی روی ایکون مسیج که عدد یک قرمز میزد یعنی یدونه اس جدید داری هم نمیاد اما وقتی روی ایکون مسیج کلید می کنم و داخلش میشم اس جدید رامی بینم ادم تازه کاری نیستم البته تا حالا طرفدار سیمبین بودم ان هشت رو رد کردم و اینو گرفتم توی تنظیمات صدا همه تنظیمات درسته حتی آهنگ اس ام اس رو انتخاب کردم قسمت اعلان ها هم تیک زدم و هیچ گزینه ای که باعث بشه صدای اس جدید در نیاد هم تیک نزدم هر بلایی سرش اوردم نشد البته یه برنامه دیگه هم که با اون هم مسیج ها چک میشد هم نصبه ولی خوب کاری باهاش نداشتم واقعا کلافه ام کرده توی زنگ خوردن هیچ مشکلی نداره فقط اس ها اینجوریه فقط موقعی که روی ایکون کلید کنم و وارد شم تازه میتونم اس های جدید رو ببینم

دوم اینکه اندرویید 4/1 چه برتری نسبت به 4.0.4 داره؟

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام یه چند تا سوال داشتم
    اول اینکه یه مدتیه که اس ام اس برام ارسال میشه هیچ اطلاعی بهم نمی ده و صداش در نمیاد حتی روی ایکون مسیج که عدد یک قرمز میزد یعنی یدونه اس جدید داری هم نمیاد اما وقتی روی ایکون مسیج کلید می کنم و داخلش میشم اس جدید رامی بینم ادم تازه کاری نیستم البته تا حالا طرفدار سیمبین بودم ان هشت رو رد کردم و اینو گرفتم توی تنظیمات صدا همه تنظیمات درسته حتی آهنگ اس ام اس رو انتخاب کردم قسمت اعلان ها هم تیک زدم و هیچ گزینه ای که باعث بشه صدای اس جدید در نیاد هم تیک نزدم هر بلایی سرش اوردم نشد البته یه برنامه دیگه هم که با اون هم مسیج ها چک میشد هم نصبه ولی خوب کاری باهاش نداشتم واقعا کلافه ام کرده توی زنگ خوردن هیچ مشکلی نداره فقط اس ها اینجوریه فقط موقعی که روی ایکون کلید کنم و وارد شم تازه میتونم اس های جدید رو ببینم

دوم اینکه اندرویید 4/1 چه برتری نسبت به 4.0.4 داره؟
    دوست عزیز مشکل دقیقا از همون برنامه مسیج جدیدی که نصب کردین (احتمالا هم GO SMS Pro بوده) هست
    توی تنظیماتش گزینه ای داره که باهاش دیگر برنامه های مسیج رو غیر فعال میکنین
    و احتمالا شما توی تنظیمات برنامه، زنگ SMS خودش رو هم غیر فعال کردین

یه تیک هست که باید بردارین همه چیز درست میشه
    الان یادم نیست دقیق کجاشه

14. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

برای ارسال فایل از طریق nfc در واقع nfc ارتباط اولیه رو بین دو گجت برقرار میکنه و ادامه ی کار به عهده ی wifi direct هست که فایل رو منتقل میکنه و در بهترین حالت سرعت انتقال فایل 300 مگابیت بر ثانیه هست

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
    اوووووف .. خیلی سرعتش بالاست پس ...

کسی با برنامه allshare نوت1 یا اس 3 رو به لپ تاپ وصل کرده ؟ که مثلا بتونم با لپ تاپ اس ام اس بدم یا اس ام اس هامو بخونم . برنامه allshare رو دارم ولی هرکاری میکنم با وایرلس به گوشیم وصل نمیشه ... راهش چیه . اگه میشه از صفر برام توضیح بدید . چون میخوام گوشیمو بزارم تو اتاقی که خوب آنتن میده و دیگه پای لپ تاپم باشم . کنار لپ تاپم گوشیم آنتن نداره و همش خارج از سرویس ..

16. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •