Titanium Backup برنامه خوبیه.
Titanium Backup برنامه خوبیه.
سلام دوستان .
این گوشی با کابل USB شارژ میشه.
به جایِ خریدن شارژر ماشین , کافیه کابلش رو بزنین به MP3 PLAYER که به فندک وصل میشه .
اگر با ام پی تری پلیر آهنگ گوش میدین , دو راه داره :
1- آهنگها رو بزنین روی یک مموری کارت و اون مموری کارت رو بزنین به MP3 PLAYER تا بتونین از یو اس بیِ برای کابل گوشی استفاده کنین .اینجوری هم آهنگ گوش میدین هم گوشی رو شارژ میکنین .
2- یک سه راهه ی یو اس بی بزنین به پلیر تا هم فلاش بهش وصل بشه هم کابلِ شارژر.
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 19-10-2012 at 20:04. دليل: سطربندی
سلام
برای آپدیت 4 به 4.1 از طریق kies باید از همه اطلاعات گوشی به جز مموری بک آپ گرفت؟یعنی همه چی پاک می شه؟
یه سوال دیگه:گوشی من که فارسیه با آپدیت فارسیش پاک می شه؟
کلا اگه نکته ی خاصی داره بگین.
Last edited by رضا جنگنده; 21-10-2012 at 20:38.
آقا این nfc این گوشی . میشه باهاش فیلم هم فرستاد ؟ جقدر طول میکشه که فیلم از این گوشی به گوشی بعدی بره ؟
سلام .
در موقع آپدیت یا آپگیرید - همه ی تنظیماتتون و شماره تلفنها و مسجها(اگر روی مموریِ گوشی باشه) و عکسها و دیگر فایلهائی که روی حافطه ی گوشی باشه پاک میشه .
اگر فارسی سازتون از خودِ رام گوشی باشه , با آپدیت و آپگرید پاک نمیشه اما اگر رامتون رام فارسی دار نباشه و شما خودتون فارسی رو بهش اضافه کرده باشین , با آپذیت و آپگرید پاک میشه و باید دوباره نصب بشه .
اگر برنامه ای که باهاش بک اپ میگیرین مثل spb backup باشه , موقع بک آب دو راه دارین .
یا فول بک اپ که از همه چیز بجز مموری کارت بک آپ میگیره البته اونها رو دسته بندی میکنه تا موقع برگردوندن اطلاعات (restore) بتونین فقط چیزهایی رو که میخواین برگردونید .
مسجها
شماره تلفنها
سیستم (فایلهای رام)
بهتره همیشه فول بک آپ بگیرین تا اگر گوشی موقع آپدیت یا آپگرید با مشکل مواجه شد بتونین فایلهای سیستم رو برگردونین به حالت اول .
حسن بک آپ گیری از سیستم اینه که اگر گوشی ویروس گرفت و نتونستین مشکل رو حل کنین , با ریستور کردن سیستم دوباره همه چیز به حالت اول برمیگرده و ویروس یا تروجان هم حذف میشه .
بهترین کار اینه :
اول از همه چیز بک آپ بگیرین و اسم فایلش رو بذارین back up before update
بعدش آپدیت یا آپگیرد کنین .
اگر همه چیز خوب پیش رفت , از ورژن جدید هم بک اپ بگیرین و لسمش رو بذارین after upgrade
حالا با خیال راحت تنظیماتتون رو انجام بدین(زنگ موبایل و مسج ,عکس پشت زمینه , نور صفحه ,ترتیب برنامه ها و غیره(
حالا دوباره بک آپ بگیرین و به نام my setting after upgrade
حالا دیگه هر مشکلی پیش بیاد همیشه شما یک یا چند فایل احتیاطی دارین که بدون نیاز به پرداخت پول یا کمک از دیگران همه چیز رو براتون درست میکنه .
=====================
بهتره هر هفته یک بار از شماره تلفنها بیشتر شده ,یک بک آپ از شماره تلفنهاتون بگیرین به نام phone no و بعدش فایل بک آپِ قبلیِ شماره تلفنها رو پاک کنین تا همیشه یک فایل بک آپ از شماره تلفنها داشته باشین
===========================
با این کار شما دیگه بی نیاز میشین از مراجعه به مغازه ها و پول پرداخت کردن و از همه مهمتر از خطر سرقتِ اطلاعاتتون هم در امان میمونین .
=====================
با احترام به مغازه دارهای شریف , بارها توی روزنامه ها و اینترنت خوندم که فلان مغازه ی موبایل , با سرقت اطلاعات مردم ازشون باج خواهی میکرده برای پس دادنِ اون اطلاعات یا منتشر نکردنش توی نت یا با بلوتوث میداده به دوستاش.
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 26-10-2012 at 15:16. دليل: سطربندی
برای ارسال فایل از طریق nfc در واقع nfc ارتباط اولیه رو بین دو گجت برقرار میکنه و ادامه ی کار به عهده ی wifi direct هست که فایل رو منتقل میکنه و در بهترین حالت سرعت انتقال فایل 300 مگابیت بر ثانیه هست
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
مرسی
یه سوال دیگه:
بک آپ گیری خود kies چطوره؟
از app هام هم می خوام بک آپ بگیرم ولی خود kies نمی گیره.
یه برنامه خوب برای بک آپ گیری از app ها و فایل های سیستم و اس ام اس ها و تنظیمات و دفترچه تلفن و خلاصه همه چیز معرفی کنین لطفا.
با سلام یه چند تا سوال داشتم
اول اینکه یه مدتیه که اس ام اس برام ارسال میشه هیچ اطلاعی بهم نمی ده و صداش در نمیاد حتی روی ایکون مسیج که عدد یک قرمز میزد یعنی یدونه اس جدید داری هم نمیاد اما وقتی روی ایکون مسیج کلید می کنم و داخلش میشم اس جدید رامی بینم ادم تازه کاری نیستم البته تا حالا طرفدار سیمبین بودم ان هشت رو رد کردم و اینو گرفتم توی تنظیمات صدا همه تنظیمات درسته حتی آهنگ اس ام اس رو انتخاب کردم قسمت اعلان ها هم تیک زدم و هیچ گزینه ای که باعث بشه صدای اس جدید در نیاد هم تیک نزدم هر بلایی سرش اوردم نشد البته یه برنامه دیگه هم که با اون هم مسیج ها چک میشد هم نصبه ولی خوب کاری باهاش نداشتم واقعا کلافه ام کرده توی زنگ خوردن هیچ مشکلی نداره فقط اس ها اینجوریه فقط موقعی که روی ایکون کلید کنم و وارد شم تازه میتونم اس های جدید رو ببینم
دوم اینکه اندرویید 4/1 چه برتری نسبت به 4.0.4 داره؟
دوست عزیز مشکل دقیقا از همون برنامه مسیج جدیدی که نصب کردین (احتمالا هم GO SMS Pro بوده) هست
توی تنظیماتش گزینه ای داره که باهاش دیگر برنامه های مسیج رو غیر فعال میکنین
و احتمالا شما توی تنظیمات برنامه، زنگ SMS خودش رو هم غیر فعال کردین
یه تیک هست که باید بردارین همه چیز درست میشه
الان یادم نیست دقیق کجاشه
اوووووف .. خیلی سرعتش بالاست پس ...
کسی با برنامه allshare نوت1 یا اس 3 رو به لپ تاپ وصل کرده ؟ که مثلا بتونم با لپ تاپ اس ام اس بدم یا اس ام اس هامو بخونم . برنامه allshare رو دارم ولی هرکاری میکنم با وایرلس به گوشیم وصل نمیشه ... راهش چیه . اگه میشه از صفر برام توضیح بدید . چون میخوام گوشیمو بزارم تو اتاقی که خوب آنتن میده و دیگه پای لپ تاپم باشم . کنار لپ تاپم گوشیم آنتن نداره و همش خارج از سرویس ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)