این ایمیل دیروز از شرکت کاسپر به من رسید از طرف فیسبوک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ایمیل دیروز از شرکت کاسپر به من رسید از طرف فیسبوک
سلام
kis 12 آپدیت شده دارم...وقتی به اینترنت وصلم نمی تونم با هیچ مرورگری هیچ سایتی رو باز کنم مگر اینکه kis رو غیرفعال کنم! در حالی که مثلا میشه توی yahoo messenger آنلاین شد. مرورگر توی لیست trusted هم هست.
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟ firewall خود ویندوز رو هم غیرفعال کردم تاثیری نداشت. در ضمن از ویندوز 7 64 بیت استفاده میکنم.
Last edited by ___; 29-10-2012 at 16:24.
شما همیشه باید قدم بقدم اقدام به اشکال یابی کنید.
برای اینکه مطمئن شید مشکل از خود کاسپرسکی هست یا نه یا از کدام بخش کاسپرسکیه، اول برید دیواره آتش کاسپر رو غیر فعال کنید بعد نتیجه رو ببینید.
اگه با اینکار مشکل حل شد که دیگه باید بدونید تنظیمات کجا مشکل داره.
اگه با اینکار حل نشد به بخشهای دیگری از کاسپر مثل Application و.... باید سر بزنید.
سلام
دوستان من کسپر 2012 داشتم که گاهی وقتها که ویندوز بالا میومد لود نمیشد تا اینکه دوباره ریستارت کنم گفتم 2013 نصب کنم شاید این مشکل حل شده باشه که اینم بعد از دو روز همونطوری شد با این تفاوت که با ریستارت هم دیگه بالا نمیاد و فعال نمیشه یعنی اصلا آیکونش هم کنار ساعت نیست وقتی هم از توی منوی استارت اجراش میکنم توی لود میمونه کسی میدونه واسه چیه؟
سلام
اقا این kaspersky internet security 2013 رو ویندوز 8 نصب نمیشه این ارور رو میده
the apparition could not be installed Current operation system is not supported change mode in the system will be automatically rolled back
سلام
شاید نسخه بتا دانلود کردید
از این لینک اخرین ورزن رو دریافت کنید:
سلام
کسپر رو از رو سیستم با این برنامه پاک و ریستارت کنید
با برنامه malwarebytes سیستم رو اسکن کنید هر فایل مشکوکی پیدا کرد پاک کنید
از این لینک اخرین نسخه رو دانلود کنید
کسپر رو نصب > ریستارت > اپدیت > ریستارت
Last edited by kases; 30-10-2012 at 16:52.
خوب مشکل که از فایروالشه...ولی دقیقا باید چیکار کنم؟ توی قسمت فایروال فقط یه دونه settings هست که اونجا مرورگرم توی لیست trusted هست...دیگه نمی دونم باشد چیکار کنم!
این پست ببینید ممکنه مشکل رو برطرف کنه
من آخرین ورژن pure رو از سایت کسپر گرفتم و نصبیدم ( trial )، الان برام سواله که مگه pure از همه کاملتر نیست (برای سیستم خونه یا لب تاب)پس چرا internet sec رو نصب میکنن دوستان مزیتش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)