تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 201 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 2006

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 10 تا 20 میلیون تومان

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز به نظر من خیلی گرون گفتید آخه کی میاد به 405 چهار سال کار کرده 16 تومن پول بده...!؟
    قیمت صفر این خودرو ها بصورت زیره دوست من:
    405 معمولی :17900000
    405 Slx (تی یو 5) 19100000
    405 دوگانه: 18660000
    من سالی 4 درصد از قیمت خودرو کم کردم طبق معمول بازار خدمت دوستمون گفتم

2. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تندر 90 مدل 87 گیرتون میاد (E1)
    ریو مدل 86 ( به صرف نیست خریدش )
    میتونید تیبا صفر خرید کنید .ماشین بدی نیست ، کم مصرف و شهریه اما ظاهر بسیار نچسب و آشفته ایی داره .( از کارخانه)
    پراید EX مدل 91 صفر 14.500.000
    405 هم میتونید اما گفتید کم مصرف باشه پس گزینه مناسبی نیست .
    206 تیپ 5 مدل 84
    206 تیپ 2 مدل 86 ( ممکنه )
    چند سوال
    1-ال 90 فرق بین مدل های E1وE2چیه؟به نظرتون به صلاحه که E1بخرم.آخه اکثر مردم E2 میخرن
    2-چرا ریو به صرفه نیست خریدش؟اگه از این لحاظ میگید که دیگه تولید نمیشه،الان 206 هم تا جایی که میدونم تولید نمیشه اما چرا میگید 206 بخرم اما ریو نخرم.آیا دلیل دیگه ایی غیر از این دارید؟
    3-تیبا از نظر موتور چطوریاس؟موتور چه ماشینیه؟از لحاظ کم مصرفی مثه ال 90 هست؟چرا میگید آشفتس قیافش؟
    4-خودتون تیبا رو واسه خرید پیشنهاد میدید؟با توجه به اینکه ماشین قراره ظرف 3 سال حسابی ازش کار بکشم و تقریبا
    5-به من گفته شده که 206 مدل 88 به پایین نخرم.چون به احتمال زیاد ماشین افتاده تو خرج و وسایلش هم که خیلی گرونتره.مگر اینکه کسی دستش بوده سالم نگه داشته باشه که پیدا کردن همچین ماشینی با همچین صاحبی بسیار بسیار سخته.نظر شما چیه؟
    6-با تمام این تفاسیر نظر نهایی شما روی کدوم ماشینه؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چند سوال
    1-ال 90 فرق بین مدل های E1وE2چیه؟به نظرتون به صلاحه که E1بخرم.آخه اکثر مردم E2 میخرن
    2-چرا ریو به صرفه نیست خریدش؟اگه از این لحاظ میگید که دیگه تولید نمیشه،الان 206 هم تا جایی که میدونم تولید نمیشه اما چرا میگید 206 بخرم اما ریو نخرم.آیا دلیل دیگه ایی غیر از این دارید؟
    3-تیبا از نظر موتور چطوریاس؟موتور چه ماشینیه؟از لحاظ کم مصرفی مثه ال 90 هست؟چرا میگید آشفتس قیافش؟
    4-خودتون تیبا رو واسه خرید پیشنهاد میدید؟با توجه به اینکه ماشین قراره ظرف 3 سال حسابی ازش کار بکشم و تقریبا
    5-به من گفته شده که 206 مدل 88 به پایین نخرم.چون به احتمال زیاد ماشین افتاده تو خرج و وسایلش هم که خیلی گرونتره.مگر اینکه کسی دستش بوده سالم نگه داشته باشه که پیدا کردن همچین ماشینی با همچین صاحبی بسیار بسیار سخته.نظر شما چیه؟
    6-با تمام این تفاسیر نظر نهایی شما روی کدوم ماشینه؟
    -------
    1-تفاوت e1 & e2
    رینگ آلومنیومی در مقابل معمولی / سپر همرنگ بدنه در مقابل سپر خام / شیشه های عقب دستی / آینه بقل دستی
    2-ریو از اولش هم قطعاتش کمیاب بود و ماشینی نیست که در کل با این قیمت ارزش داشته باشه . قدرت موتور و اتاقش هم آنجنان نیست . 206 هم سرنوشت بدی داره چون با قطعات چینی بی کیفیت عجین میشه و 206 در خیلی از کشورهای اروپایی یافت میشه و در حال تردد هست اما ریو به این شکل نیست .
    3-تیبا موتورش به نسبت پراید و 206 تیپ 2 قوی تر هست ، مصرفش در همون حد ال 90 هست . در مورد ظاهرش اکثریت خوششون نیومد منم به همین صورت البته این سلیقست .
    4-اگر با ظاهرش کنار بیاید ماشین بدی نیست برای توی شهر فقط خارج شهر کمی تعادل نداره .
    5-درسته 206 ماشین پر اصطحلاکیه و خرجش هم گرونه ضمن اینکه محموله های قطعات چینی 206 به ایران وارد شده و رانا هم خودروی چینی به حساب میاد .
    6-اگر ال 90 تمیز گیرتون بیاد خیلی ارزش داره . اگر نه تیبا ( کمی از قیمت شما بالاتر است ) و من خودم باشم بعد از ال 90 پراید رو به ناچار انتخاب میکنم .
    Last edited by Pourya-pc; 05-11-2012 at 19:16.

5. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

-------
    1-تفاوت e1 & e2
    رینگ آلومنیومی در مقابل معمولی / سپر همرنگ بدنه در مقابل سپر خام / شیشه های عقب دستی / آینه بقل دستی
    2-ریو از اولش هم قطعاتش کمیاب بود و ماشینی نیست که در کل با این قیمت ارزش داشته باشه . قدرت موتور و اتاقش هم آنجنان نیست . 206 هم سرنوشت بدی داره چون با قطعات چینی بی کیفیت اجین میشه و 206 در خیلی از کشورهای اروپایی یافت میشه و در حال تردد هست اما ریو به این شکل نیست .
    3-تیبا موتورش به نسبت پراید و 206 تیپ 2 قوی تر هست ، مصرفش در همون حد ال 90 هست . در مورد ظاهرش اکثریت خوششون نیومد منم به همین صورت البته این سلیقست .
    4-اگر با ظاهرش کنار بیاید ماشین بدی نیست برای توی شهر فقط خارج شهر کمی تعادل نداره .
    5-درسته 206 ماشین پر اصطحلاکیه و خرجش هم گرونه ضمن اینکه محموله های قطعات چینی 206 به ایران وارد شده و رانا هم خودروی چینی به حساب میاد .
    6-اگر ال 90 تمیز گیرتون بیاد خیلی ارزش داره . اگر نه تیبا ( کمی از قیمت شما بالاتر است ) و من خودم باشم بعد از ال 90 پراید رو به ناچار انتخاب میکنم .
    1-به نظرتون بهتره که من این پولو بزارم و یه ال 90 مدل E1 تولید سال های اخیر بگیرم یا اینکه این پولو بدم و یه E2 مدل پایینتر بگیرم.چون قاعدتا باید E2گرونتر باشه.این تفاوت هایی که گفتید خیلی برای من فرقی نمیکنه.شاید فقط آینه بغل مشکل ساز باشه
    2-اینکه میگید در بیرون شهر تعادل نداره یعنی چی؟
    3-من شنیدم که ال90 موتور به مراتب جدید تری نسبت به بقیه ماشین های رایج داره.میخواستم بدونم که تو ایران اینقدر حرفه ایی شدند که اگه ماشین مشکل پیدا کرد بتونن تعمیر کنن این تیپ ماشین هارو یا نه؟قیمت لوازم جانبیش نسبت به 206 چقدر گرونتر یا ارزونتره؟
    4-پراید به نظرم ماشین بسیار بسیار نا امنیه.من خودم به شخصه با انگشت شصتم وسط کاپوت رو فشار دادم و فرو رفتگی ایجاد شد.به نظرتون سوار شدن همچین ماشینی (نسبت به بقیه) به صلاحه؟
    شرمنده من سوالام یکمی آماتوری هست

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1-به نظرتون بهتره که من این پولو بزارم و یه ال 90 مدل E1 تولید سال های اخیر بگیرم یا اینکه این پولو بدم و یه E2 مدل پایینتر بگیرم.چون قاعدتا باید E2گرونتر باشه.این تفاوت هایی که گفتید خیلی برای من فرقی نمیکنه.شاید فقط آینه بغل مشکل ساز باشه
    3-من شنیدم که ال90 موتور به مراتب جدید تری نسبت به بقیه ماشین های رایج داره.میخواستم بدونم که تو ایران اینقدر حرفه ایی شدند که اگه ماشین مشکل پیدا کرد بتونن تعمیر کنن این تیپ ماشین هارو یا نه؟قیمت لوازم جانبیش نسبت به 206 چقدر گرونتر یا ارزونتره؟
    4-پراید به نظرم ماشین بسیار بسیار نا امنیه.من خودم به شخصه با انگشت شصتم وسط کاپوت رو فشار دادم و فرو رفتگی ایجاد شد.به نظرتون سوار شدن همچین ماشینی (نسبت به بقیه) به صلاحه؟
    دوست من ریو ماشین خیلی خوبه. خوب هم طرفدارداره. اصلا هم شتابش کم نیست. بازرا فروش خوبی هم اره.
    تیبا همون موتور پراید روشه. کمی تغییرات اعمال شده. از لحاظ ظاهر اصلا جذاب نیست. کیفیت مونتاژشم پایینه.
    206 ماشین خوبیه ولی مقداری پیدا کردن قطعات خوب براش سخته. البته قطعاتشم گرونه.
    اینی که این دوستمون گفت رانا یه خودرو چینی حساب میشه اصلا منطقی نست. رانا ماشین خوبی هست فقط کیفیت داشبورد و داخلش مقداری قابل تامل هستش. موتور و بیسشم از روی sd طراحی شده.
    206 تیپ 2 ماشین پر استحلاکیه اما تیپهای دیگه به خاطر متفاوت بودن سیستم و موتورشون ماشینهای خوبی حساب می شن.
    خیلی روی این مسئله که فلان جنس چینی هست یا نه حساب باز نکینید و الا نمی تونید ماشین بخرید. الان همه چیز چینی هست. اکثر قطعات تمام خودرو ها از چین وارد می شه. اما جنس چینی هم درجه 1 و2 و3 داره. پس این مسئله اصلا موضوعیت نداره.
    تیبا اصلا با ریو قابل مقایسه نیست. ریو ماشین به مراتب بهتری هست.
    اگه با قیافه l90 مشکلی ندارید و با احتیاط رانندگی می کنید (مخصوصا در پیچها و مسیرهای لغزنده - چون هندلینگ خوبی سر پیچها و مسیرهای لغزنده نداره. چندین ماشین رو دیدم که تو این شرایط خیلی غیر منتظره چپ کردن) l90 ماشین خوبیه.

8. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست من ریو ماشین خیلی خوبه. خوب هم طرفدارداره. اصلا هم شتابش کم نیست. بازرا فروش خوبی هم اره.
    تیبا همون موتور پراید روشه. کمی تغییرات اعمال شده. از لحاظ ظاهر اصلا جذاب نیست. کیفیت مونتاژشم پایینه.
    206 ماشین خوبیه ولی مقداری پیدا کردن قطعات خوب براش سخته. البته قطعاتشم گرونه.
    اینی که این دوستمون گفت رانا یه خودرو چینی حساب میشه اصلا منطقی نست. رانا ماشین خوبی هست فقط کیفیت داشبورد و داخلش مقداری قابل تامل هستش. موتور و بیسشم از روی sd طراحی شده.
    206 تیپ 2 ماشین پر استحلاکیه اما تیپهای دیگه به خاطر متفاوت بودن سیستم و موتورشون ماشینهای خوبی حساب می شن.
    خیلی روی این مسئله که فلان جنس چینی هست یا نه حساب باز نکینید و الا نمی تونید ماشین بخرید. الان همه چیز چینی هست. اکثر قطعات تمام خودرو ها از چین وارد می شه. اما جنس چینی هم درجه 1 و2 و3 داره. پس این مسئله اصلا موضوعیت نداره.
    تیبا اصلا با ریو قابل مقایسه نیست. ریو ماشین به مراتب بهتری هست.
    اگه با قیافه l90 مشکلی ندارید و با احتیاط رانندگی می کنید (مخصوصا در پیچها و مسیرهای لغزنده - چون هندلینگ خوبی سر پیچها و مسیرهای لغزنده نداره. چندین ماشین رو دیدم که تو این شرایط خیلی غیر منتظره چپ کردن) l90 ماشین خوبیه.
    دوست من نظر صاحبان ریو کاملا بر خلاف شماست . در اینکه ماشین خوبی هست شکی نیست و شتابش هم مناسبه اما بحث سر قیمت هست . و قطعات نایاب و گرونش که از روز اول هم گرون بودند . صدای زیاد داخل موتور هم قضیه گذشت ناپذیریه .
    موتور تیبا اصلا پراید نیست ، از نوع 1500 سی سی هست و شتابش دست کمی از ریو ندارد . درباره ظاهرش هم همونطور که گفتم سلیقه ایست .
    رانا با موتور tu5 عرضه شده و این موتور 80 درصد قطعاتش فرانسوی بود اما در حال حاظر با مشکلات بوجود آمده ایرانخودرو قطعات این موتور رو از چین وارد کرده و تحویل میده . خب این یعنی چی ؟ میشه به نوعی رانا رو چینی توصیف کرد . کیفیت افتضاح داشبوردش که تمام خریداراش رو اساسی شاکی کرده . داشبورد پراید در مقابلش بسیار با کیفیت تره
    اتفاقا تیپ 2 در مقابل تیپ 5 کم اصطهلاک تر و کم مصرف تره ، موتور tu5 بسیار پر اصطهلاک هست.
    ایشون دارن پول میدن پس براشون مهمه که بدونن چه قطعاتی در خودوروشون استفاده شده . چینی درجه چند هست ؟ یک ؟ دو ؟ سه ؟ قطعا ارزونترین رو استفاده کردن .
    تیبا و ریو رو کسی مقایسه نکرد .
    ال 90 هندلینگ متوسطی رو از آن خودش کرده اما در مسیرهای لغزنده بسیار عالی عمل میکنه و خوب تعادلش رو حفظ میکنه . بهترین ترمز در بین خودروهای زیر 30 ملیون بی شک از آن ال 90 هست .
    Last edited by Pourya-pc; 05-11-2012 at 22:16.

10. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با 15 ملیون تومان نمیتوانید ال 90 E2 خریداری کنید .
    تیبا ماشین مهندسی ساز نیست و فاصله کم محور ها هم طولی و هم عرضی برای این ماشین بسیار مشکل ساز شده .
    متاسفانه توی ایران تعمیرکار مجرب به ندرت داریم و موتور ال 90 هم کمی پیچیدست .پراید خودروی نا امنی هست . اما اینطور هم که شما میفرمایید با انگشت فشار بدید و فرو بره نیست.پراید خودروی شهری و سرعت نهایش 90 کیلومتر بر ساعت هست از اونجا به بعد تا امنی رو کاملا حس میکنید .اگر ماشین بی دردسر ، کم مصرف و ارزونتر میخواید پراید گزینه مناسبی هست .

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست من نظر صاحبان ریو کاملا بر خلاف شماست . در اینکه ماشین خوبی هست شکی نیست و شتابش هم مناسبه اما بحث سر قیمت هست . و قطعات نایاب و گرونش که از روز اول هم گرون بودند . صدای زیاد داخل موتور هم قضیه گذشت ناپذیریه .
    موتور تیبا اصلا پراید نیست ، از نوع 1500 سی سی هست و شتابش دست کمی از ریو ندارد . درباره ظاهرش هم همونطور که گفتم سلیقه ایست .
    رانا با موتور tu5 عرضه شده و این موتور 80 درصد قطعاتش فرانسوی بود اما در حال حاظر با مشکلات بوجود آمده ایرانخودرو قطعات این موتور رو از چین وارد کرده و تحویل میده . خب این یعنی چی ؟ میشه به نوعی رانا رو چینی توصیف کرد . کیفیت افتضاح داشبوردش که تمام خریداراش رو اساسی شاکی کرده . داشبورد پراید در مقابلش بسیار با کیفیت تره
    اتفاقا تیپ 2 در مقابل تیپ 5 کم اصطحلاک تر و کم مصرف تره ، موتور tu5 بسیار پر اصتحلاک هست.
    ایشون دارن پول میدن پس براشون مهمه که بدونن چه قطعاتی در خودوروشون استفاده شده . چینی درجه چند هست ؟ یک ؟ دو ؟ سه ؟ قطعا ارزونترین رو استفاده کردن .
    تیبا و ریو رو کسی مقایسه نکرد .
    ال 90 هندلینگ متوسطی رو از آن خودش کرده اما در مسیرهای لغزنده بسیار عالی عمل میکنه و خوب تعادلش رو حفظ میکنه . بهترین ترمز در بین خودروهای زیر 30 ملیون بی شک از آن ال 90 هست .
    حرفهای شما بسیار عجیب هستش. بنده تا بحال این مطالب رو جایی نشنیده بودم. مخصوصا حرفهایی که در مورد استحلاک بیشتر تیپ 5 نسبت به تیپ 2 زدید خیلی متعجبم کرد. فکر کنم اطلاعاتتون کمی قلطه.
    من نگفتم موتور تیبا موتور پرایده گفتم بر پایه موتور پراید ساخته شده.
    در مورد قطعات چینی هم گفتم تمام خودروها توشون قطعات چینی استفاده می شه بنابراین فرقی نمی کنه شما چی بخری. فلذا این موضوع از اهمیت کمی برخورداره.
    تعئت کمی رانا تحویل شده. خودرو مورد استقبالی هم بوده بنابر این گفته های شما در مورد رانا درست نیست. گرچه خود بنده از داخل ماشین خوشم نیومد. اما کیفیت داخل ماشین با کیفیت l90 های تولید پارس خودرو فرقی نمی کنه فقط رنگ آبیش تو ذوق می زنه و اینکه از پلاستیک خشک ساخته شده که بعضی ها به اشتباه فکر می کنن کیفیتش پایینه.
    دوست من خیلی برام عجیبه. تمام کسانی که l90 دارن بزرگترین مشکل این ماشین رو هندلینگش می دونن. پسر عمه بنده l90 صفر تحویل گرفت. متاسفانه با سرعت 60 توی پیچ چپ کرد. یکی از دوستان چند سال پیش l90 داشت. خیلی راحت تو هوای باریونی کنترل ماشین از دستش در رفت. و رفت تو خاکی کنار جاده. l90 معروفه به ضعف هندلینگ. همونطوری که هر ماشینی نقاط قوت و ضعف خاص خودشو داره.
    داماد ما تیبای صفر داره. این ماشین اصلا راضی کننده نیست. از همه جاش صدا میاد. شتابش از روز اول ضعیف بود. خلاصه مشکلات فراونی داره. علاوه بر قیافه نه چندان مطلوبش در جامعه.
    ببین دوست من اتفاقا به نظرم ریو ماشین عالیه و استقبال خیلی خوبی ازش می شه. و دارندگانش ازش راضی هستن. برای همین وقتی تولیدش متوقف می شه قیمتش تو بازار آزاد وحشتناک می ره بالا. در صورتی که خودروهایی که محبوبیت نداشته باشن با توقف تولیدشون قیمت حتی صفرشون توی بازار آزاد 2 یا 3 میلیون زیر قیمت صفر کارخونه فروش می ره.
    قیمت ریو صفر 17700000 هستش و امروز توی بازار آزاد 25 میلیون فروخته می شده. در مورد اینکه واقعا میارزه یا نه نمی شه خیلی صحبت کرد. سوال اینجاست که مگه بقیشون با این قیمتا می ارزند یا خیر؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasoolee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

405 نقره ای مدل 87 با 40 هزار کارکرد.رنگ نداره.فقط در سمت شاگرد و رکاب سنت راننده با گریس گرفته شده.چند میارزه؟
    اگه گازسوز نباشه
    به نظر من بین 12.500 تا 13 میلیون--- البته تا 13.500 هم ارزش پول دادن داره
    کارکردش خیلی خیلی پایینه... اگه دستکاری نباشه طرف اصلاً ماشینو تکون نمیداده و بهمین دلیل گفتم واقعاً ارزش 500 تومن پول بیشتر رو هم داره
    مال من 97000 تا کارکرده بود ... خیلی هم تمیز بود و همین صافکاری جزیی رو نداشت 12.550 فروختم(بیست روز پیش)

سر کوچه ما یه بنگاه هست 86 تر و تمیز رو گذاشته 12 ... (تا 11.600 11.700 جا داره واسه تخفیف)
    ضمناً تاکید میکنم فرمولی که دوستان دارن استفاده میکنن از بیخ و بن اشتباه هست
    افت قیمت اونم واسه 405 و سمند به مراتب بیشتر از سالی 4 درصد هست

بنده سه ساله 2 تا 405 خریدم و فروختم
    برادرم و سه تا از پسردایی هام این ماشینو دارن (همشون هم نقره ای... !!!)
    هر سوالی راجع به این ماشین داری بنده در خدمتم
    405 نقره ای مدل 87 با 40 هزار کارکرد.رنگ نداره.فقط در سمت شاگرد و رکاب سنت راننده با گریس گرفته شده.چند میارزه؟

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام خدمت دوستان...

من قصد خرید یه ماشین در حدود 15 تومن هستم(حالا یه 1-2 تومنی بالا پایین)

اول مورد مصرفم رو بگم:من کلا دانشجو ام و تهران زندگی میکنم و ماشین رو برای آخر هفته ها اینا میخوام بیشتر تا رانندگی روزمره...و اینکه حداقل 1-2 ماه یه بار یه 800 کیلومتر جاده شمال رو میرم،بیشتر هم ماشینی که میخوام، میخوام کم استهلاک و کم خرج و کلا دانشجویی باشه...مصرف بنزینش هم بالا نباشه که واقعا خیلی خسیسم تو بنزین زدن!یعنی آمپر میاد پایینا اصلا حالم گرفته میشه

خوب گزینه هایی میگن تو بازار هست ایناس:

تندر 90
    پژو پارس
    ریو
    206
    405
    نظرم هم کلا رو ماشین 2-3-4 سال کار کرده است...

یکی از مواردی که خیلی برام مهمه ایمنیه ماشینه...به همین دلیل خونواده با 206 و کمی هم تندر (برا تو جاده) موافق نیستن...تندر واسه اینکه تهش در میره و 206 هم بعلت تیز بودنش و اینا میگن اصلا!

خودم هم 405 دوس ندارم و ریو رو هم ترجیح نمیدم!

ولی با قیافه ی زشت تندر نظر خوبی نسبت بهش دارم...

حالا میخواستم از شما دوستان سوال کنم بهترین ماشین تو این رنج قیمت چه ماشینی هست؟

نظر پدرم رو پارس هست که با این قیمت 87 تمیز گیر میاد،بنظرتون پارس 87 کیفیتش چطوره؟با توجه به نیاز هام کدوم خوبه؟

بسیار ممنون...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •