همون تشکر معمولی کافیه چون تشکر الزاما به معنی موافقت شما نیست میتونه نشون دهنده احترام شما به صحبت اون فرد باشه (تشکر کوتاه ساده وگرنه تشکر همراه با لبخند و رضایت میتونه معنی تایید رو بده)
همون تشکر معمولی کافیه چون تشکر الزاما به معنی موافقت شما نیست میتونه نشون دهنده احترام شما به صحبت اون فرد باشه (تشکر کوتاه ساده وگرنه تشکر همراه با لبخند و رضایت میتونه معنی تایید رو بده)
منم تو این جمعا بودم البته سعی کن پخته تر برخورد کنی و آتو دستشون ندی...
به نظرم بهترین کار اینه که موقع این شوخیها یه لبخند مصنوعی و سرد تحویلشون بدی
اصلا سعی نکن ناراحتی خودت رو توی جمع جلوه بدی که دو نفر میبینن بگن اوه طرف چقدر صعه صدر داره.
به نظرم شما توی قسمت اداری و نیروی انسانی باشید. بچه های اون قسمت اینجوریاند.
Last edited by s_paliz; 23-09-2013 at 02:29.
باید سعی کنید در درجه اول در دید باشید یعنی سعی کنید در کلاسها نزدیکترین جای ممکنه بنشینید
گهگاهی نگاهتون بهش باشه(نه خیلی تابلو)مثلا دارید با دوستتون حرف میزنید اما نیم نگاهی هم به ایشون داشته باشید+اینکه سعی کنید تا حد امکان همراه با لبخند مختصری باشه چهرتون
در درجه بعدی به بهونه جزوه سراغش برید و بگید جزوه فلان جلستون ناقصه مثلا و ازش بخواید که دراین زمینه کمکتون کنه
و نهایتش اینه که با واسطه دوستانتون یا دوستانشون دورادور متوجهشون کنید![]()
سلام
من هم تقریبا چنین مشکلی دارم ولی خوشبختانه فقط یک نفره که خوشمزس....
نمی خوام بگم خودم بی تقصیر بودم. یکمی رو زیادی بدی، اینطوری میشه
نه خیلی تدافعی برخورد کن نه خیلی تهاجمی. از اولی سوء استفاده میکنن و در برابر دومی رو میارن به زیرآب زنی
کاری باهاش دارم جدی برخورد می کنم و تا حد ممکن به جوکها و خوشمزگیهاش نمیخندم... خیلی وضع بهتر شده
یعنی رابطه ی ما شده در حد نیاز و تا وقتی باهاش کاری ندارم، سمتش نمیرم ولی وقتی میرم محکم و جدی
البته حالا داره به دیگران گیر میده
من فردا اخرین روز کارم در جایی هستش
موقع تسویه (؟) که پولو میدن بهم چی بگم خوبه؟
قابل نداره برا اینجور جاها نمیشه![]()
بگید دستتون درد نکنه واقعا پول بابرکتی بود
یا بگید خاطره خوبی موند برام، امیدوارم ما رو هم حلال کنید![]()
سلامي دوباره
رييس بخش ما يه آدم متكبره كه فقط حرف خودشو قبول داره
همش به آدماي شهر ما فحش ميده.با اينكه اكثرا گرگاني هستن اما اون بازم به گرگاني ها توهين ميكنه.كسي هم چيزي بهش نميكه چون رييسه.
خودش ماله يه شهر ديگه هست.اما از بچگي تو اين شهر بوده.
نميدونيم چكار كنيم از كاراش.
وختی کسی چیزی میپرسه مثلا چندمو می خونی ترم چندی نمرت چند شد از چی قبول شدی ولی نمی خوایم جواب بدیم چی بگیم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)