تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 1849 اولاول ... 959991051061071081091101111121131191592096091109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

همه چیز خوبه به جز آپ استریم که اونم بگید به شرکت آپ رو براتون پایین تر بندن که از 7.9 میره بالای 20

2. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

بابا ! برادر حسین خودش یه حرفه ایه ...
    عجیب اینه با همین خط روزای قبل بهترین وضعیت رو داشت...
    قصد جسارت نداشتم،عزیز.
    من کوچیک همه بچه های پی سی هم هستم. خصوصا باصفاهایی مثل شماها.

4. 2 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

قصد جسارت نداشتم،عزیز.
    من کوچیک همه بچه های پی سی هم هستم. خصوصا باصفاهایی مثل شماها.

ما مخلصیم ای کاربر فعال ...

------------------------------------------
    برای اینکه اسپم نشه :

سیاست نوین نت در دانلود محوریش اشتباست و این موضوع زمینگیرش میکنه و مجبور میشه در یه چرخش 180 درجه ای محدودیتهای شدیدی بزاره...

همونطور که یهو خبر داد 2-4 مگ دانلود شبانش متوقف شده...

الان عملاً از هر 10 نفر 9 نفر 512 میگیرن! چون گزینه دیگه ای وجود نداره توی منو نوین نت ... برای ساعات شبانه یا 128 یا 512 !

ثبت نامشون محدودیت که نداره الحمدلله...با همین پهنای باند میخواد کل کشور رو پوشش بده

تا کجا میتونه پیش بره؟ اینکه توقع همه512 رو براورده کنه که با 2مگ دانلود کنن شبا
    وقتی همه با دید دانلود سرویس بگیرن معلومه چه بساطی راه میفته بعد یه مدت...

الان شاتل و پارس محدودیت هایی که گذاشتن عملاً یه تعداد مشترک دانلود دوست رو از خودشون دور کردن برای حفظ تعداد بیشتری مشترک که دانلود کمتر دارن ...

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

آیا ثبت نام توی برخی مناطق اصفهان و کرمانشاه قطع شده ؟

دیروز زنگ زدم پشتیبانی ؛ یه زنه برداشت ؛ گفتم پینگ خرابه ، یکم بعد گفت با چندتا دانلود میکنی !!؟ گفتم با 250 تا ، گفت خوبه که، مشکلی ندارید !!! !!! منو میگی ، در اومدم گفتم میگم پینگم خرابه نه سرعت دانلود ، گفت صبر کنید و بازم آهنگ زد تا وصل شد به کله گندشون.

باهاش حرف زدم ، فهمید قابل پیچوندن نیست ؛ شروع کردیم به حرف زدن ، رسیدیم به پینگ ؛ گفت توی اصفهان حقیقتا پهنای باندکم آوردیم و به خدا هفته ی پیش سفارش خرید دادیم ؛ زیر ساخت بهمون تحویل نمیده ؛ گفتم خبر دارم که توی کرمانشاه هم وضع خرابه ؛ گفت بله ؛ توی برخی مناطق اصفهان و کرمانشاه ثبت نام کاملا متوقف شده تا اینکه پهنای باند رو بهمون بدند و تا اون موقع توی اون مناطقشون ثبت نام نداریم.

گفتم با این حال پینگ نسبت به هفته پیشم ریخته بهم ها ، بعدش طرف نخ بعدی رو داد گفت ما چند روز پیش یه قطعی سراسری داشتیم ؛ نمیدونم خبر دارید یا نه؟ گفتم بله ؛ همونی که نت برای دقایقی ملی شد گفتش دقیقا همونو میگم ؛ بخشی از مشکلاتمون بر میگرده به زیر ساخت.

آخر سر هم بهم قول داد که وقتی زیر ساخت پهنای باند بیشتر رو بهشون بده ؛ وضعیت دوباره نرمال میشه.

منم گفتم که خب فکر نمیکردم انقدر بخواید زیادی بفروشید ؛ اگر نه هیچ وقت تبلیغتون رو نمیکردم ؛ چون مازاد توانایی کار کردن ؛ همینطور میشه دیگه. من که قدیمی شرکتتون هستم ؛ الان وضع واسم داره غیر قابل تحمل میشه ؛ نهایت بتونم چند مدت دیگه باهاتون کنار بیام ؛ بعدش درخواست تخلیه میدم و میرم و خبر دارم خیلیا توی این فکرند.

که اونم گفت شرکت توی فکر کیفیت هست ؛ خبر داره و تلاشش رو میکنه ! و ... که گفتم باید توی عمل نشون بدید و اگر دیر بشه ؛ یقینا شک نکنید درخواست تخلیه ی زیادی خواهید دید.

این بود بخشی از داستان

شاد و پیروز و سربلند باشید.

7. 5 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اعلام وضعیت ساعت 8.30 صبح

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن دوست من که SNR رو خواسته بودی!!!

من با این وضعیت کم داشتم نه تایم اوت و نه چیزی داشتم که دیشب گفتم همه چی رو کم کنن

که شد این عکش و باقی ماجرا رو هم خودتون بهتر میدونید

در ضمن اینو هم بگم که من این خط رو 2 سال هست که فقط برای اینترنت دارم استفاده میکنم
    و قبل همین نوین سرویس داشتم که تا 4 مگ دان استریم بود و 2 مگ اپ
    ولی هیچ کدوم SNR هام زیر 20 نمیاومد
    ولی این نوین با 500 کیلو اپ ببین چقدر نویز داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

درود.
    آیا ثبت نام توی برخی مناطق اصفهان و کرمانشاه قطع شده ؟
    دیروز زنگ زدم پشتیبانی ؛ یه زنه برداشت ؛ گفتم پینگ خرابه ، یکم بعد گفت با چندتا دانلود میکنی !!؟ گفتم با 250 تا ، گفت خوبه که، مشکلی ندارید !!! !!! منو میگی ، در اومدم گفتم میگم پینگم خرابه نه سرعت دانلود ، گفت صبر کنید و بازم آهنگ زد تا وصل شد به کله گندشون.
    باهاش حرف زدم ، فهمید قابل پیچوندن نیست ؛ شروع کردیم به حرف زدن ، رسیدیم به پینگ ؛ گفت توی اصفهان حقیقتا پهنای باندکم آوردیم و به خدا هفته ی پیش سفارش خرید دادیم ؛ زیر ساخت بهمون تحویل نمیده ؛ گفتم خبر دارم که توی کرمانشاه هم وضع خرابه ؛ گفت بله ؛ توی برخی مناطق اصفهان و کرمانشاه ثبت نام کاملا متوقف شده تا اینکه پهنای باند رو بهمون بدند و تا اون موقع توی اون مناطقشون ثبت نام نداریم.
    گفتم با این حال پینگ نسبت به هفته پیشم ریخته بهم ها ، بعدش طرف نخ بعدی رو داد گفت ما چند روز پیش یه قطعی سراسری داشتیم ؛ نمیدونم خبر دارید یا نه؟ گفتم بله ؛ همونی که نت برای دقایقی ملی شد گفتش دقیقا همونو میگم ؛ بخشی از مشکلاتمون بر میگرده به زیر ساخت.
    آخر سر هم بهم قول داد که وقتی زیر ساخت پهنای باند بیشتر رو بهشون بده ؛ وضعیت دوباره نرمال میشه.
    منم گفتم که خب فکر نمیکردم انقدر بخواید زیادی بفروشید ؛ اگر نه هیچ وقت تبلیغتون رو نمیکردم ؛ چون مازاد توانایی کار کردن ؛ همینطور میشه دیگه. من که قدیمی شرکتتون هستم ؛ الان وضع واسم داره غیر قابل تحمل میشه ؛ نهایت بتونم چند مدت دیگه باهاتون کنار بیام ؛ بعدش درخواست تخلیه میدم و میرم و خبر دارم خیلیا توی این فکرند.
    که اونم گفت شرکت توی فکر کیفیت هست ؛ خبر داره و تلاشش رو میکنه ! و ... که گفتم باید توی عمل نشون بدید و اگر دیر بشه ؛ یقینا شک نکنید درخواست تخلیه ی زیادی خواهید دید.
    این بود بخشی از داستان
    شاد و پیروز و سربلند باشید.
    فرشاد جان...
    از اینکه دوستای کرمانشاهیت رو از یاد نبردی ممنون با مرام

جوابی که به ما دادن این بود که کابل استان قطع شده در یه منطقه ای!! عجب آدمای خالی بندین این نوین نتی ها ...

اما بحث دوستان در این چند پست به حاشیه نره و اونم ، کم شدن سرعت دانلود در ساعات رایگان در مناطق مختلف بود

تهران،اهواز،کرمانشاه و ...

در مورد زیر ساخت ؛ واقعاً نمیفروشه؟ اینو باید وقتی شکایت کردیم حتماً مطرح کنیم تا معلوم شه کدومشون راست نمیگه

وقتی پهنای باند رو زیاد کنن وضعیت نرمال نمیشه ثبت نام بیشتر میشه!!!

11. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فرشاد جان...
    از اینکه دوستای کرمانشاهیت رو از یاد نبردی ممنون با مرام
    جوابی که به ما دادن این بود که کابل استان قطع شده در یه منطقه ای!! عجب آدمای خالی بندین این نوین نتی ها ...
    اما بحث دوستان در این چند پست به حاشیه نره و اونم ، کم شدن سرعت دانلود در ساعات رایگان در مناطق مختلف بود
    تهران،اهواز،کرمانشاه و ...
    در مورد زیر ساخت ؛ واقعاً نمیفروشه؟ اینو باید وقتی شکایت کردیم حتماً مطرح کنیم تا معلوم شه کدومشون راست نمیگه
    وقتی پهنای باند رو زیاد کنن وضعیت نرمال نمیشه ثبت نام بیشتر میشه!!!

مخلصم داداش وظیفه بود .

الان سرعت دانلود رایگان من نزدیک 140 ، 150 هست :( بیشتر حول و حوش این هست که گویا سرعت دانلود رو روی 1 مگ بستند.

به قول همون طرف ، گفت مودم های ما هوآوی هستند و بسته به سرویستون هم سرعت محدود میشه ؛ که خب باید گفت با مرام ! الان سرعت رایگان رو روی 1 مگ بستید.

13. 2 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

من الان دارم فیلم دی.ک*تا.ت*ور (همون فیلم خارجیه فوق العاده طنز ) رو از حسابم، یعنی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود میکنم ؛ شدیدا واضحه که سرعت رو روی حول و حوش 1 مگ محدود کردند :(

15. 2 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

الان ماله من رو 30 kb/s
    هست

17. 2 کاربر از usainbol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

الان من دارم با 10 تا 15 میگیرم ،هر چند دقیقه یه بار هم قطع میشه
    Last edited by behnam-k; 27-10-2012 at 10:26.

19. این کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •