خیلی دیر نتیجه ها رو میدن ... نیمه دوم بهمن ! سکته نکنم خیلیه ! نمی دونم چرا اینقدر استرس وارد میکنن خوب بدین نتیجه ها رو !![]()
خیلی دیر نتیجه ها رو میدن ... نیمه دوم بهمن ! سکته نکنم خیلیه ! نمی دونم چرا اینقدر استرس وارد میکنن خوب بدین نتیجه ها رو !![]()
من رتبم 19000 منطقه بود اسمم برا مصاحبه در نیومد ولی دوستم با 12000 منطقه 3 با معدل کتبی 18.5 اسمش برا مصاحبه دارو در اومد ولی جز 2برابر نبود.
نتیجه ها رو دوشنبه ۷ بهمن یعنی همین ۳ روز دیگه میزنن ... بچه هایی که می دونن می تونن منو راهنمایی کنن که اگر انشالا قبول شدم چقدر بعد باید با مدارک برم دانشگاه برای ثبت نام ؟ فرد دیگیری میتونه منو ثبت نام کنه و شهریه رو پرداخت کنه تا من بیام حضوری برم ؟ خواهشن اگه کسی میدونه بگه خیلی بران مهمه ...
دوستان شهریه داروسازی سالی چنده؟ یا اگه ترمیه ، ترمی چند؟ ممنون
دوستان اگه اطلاع دقيقي داريد ميشه كمك كنيد
من با تراز ٨٤٠٠ و رتبه ٦٠٠٠ منطقه يك و مدرك آيلتس و كامپيوتر تو دو برابر دندون اردبيل و زنجان بودم شانسم و چقدر ميدونيد واسه قبولي قطعي
جواب به اين سوال خيلي سخته ، چون بالاتر از شما بوده كه قبول شده و پايين تر از شما بوده كه قبول نشده ! انشالا كه قبول بشيد و تكميل ظرفيت هم احتمالا هست ... انرژي مثبت برو جلو ... انشالا قبول شيد
دانشگاه ها با هم كمي فرق دارن اما معمولا ساليانه هست و حدودش فكر كنم ١٨ يا ١٧ ميليون باشه ، اگه به سايت دانشگاه ها مراجعه كنيد معمولا هست
سلام
هر ترم حدود 8.000.000 تومان البته ترم اول با هزینه ثبتنام دو برار میشه قیمتش ....
البته قیمت بسته به نوع و شهر داشنگاهها متفاوت هست .در دفترچه شهریه برخی رشت هها رو زده
موفق باشید
بسیار بالا ....
سلام
بسته با داشنگاه داره و از طریق داشنگاه تاریخ ثبتان اعلام میشه.
ولی چون به ترم بهمن ماه نزدیک هستیم احتمالا بعد از اعلام نتایج حداکثر تا یک هفته بعد ثبتنام شروع میشه.
برای ثبتنام هم باز ه مبسته به داشنگاه داره .ولی در نهاییت باید برای ثبتنام برخی مراحلش خودتون حضور داشته باشید
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)