تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 160 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 1597

نام تاپيک: ► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

عوارض جانبی کراتینه کردن مو با اولین شستشوی مو که معمولا 72 ساعت پس از انجام درمان است، دیده می شود.

مهمترین عوارض آن عبارتند از:

خطر سرطان

فرمالدئید، یک ماده سرطان زا است که تقریبا در اغلب محصولات کراتینه مو یافت می شود. حتی نوع مشهور کراتین مو به نام نوع برزیلی حاوی فرمالدئید است.
    در ضمن این کار بیشتر از 2 ماه جواب گو نیست و دوباره باید انجام بدید
    باعث تخریب کامل ساختار مو میشه

وای :|
    اینجوری که پیداس باید با همین موهای فرفری سر کنم و چاره ای ندارم :(

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

سلام

بهترین مارک اتوی مو چی هست تا 150 تومن اینها ؟

میگن مکس خیلی خوبه . آره ؟

داره خودمونی میشه toolesag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

بهترین مارک اتوی مو چی هست تا 150 تومن اینها ؟

میگن مکس خیلی خوبه . آره ؟
    من pro-max دارم، عاليه

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. این کاربر از toolesag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

من pro-max دارم، عاليه

Sent from my iPhone using Tapatalk
    ممنون از پاسختون
    ببخشید میشه بگید کدوم مدلش ؟ و اینکه دقیقن چه روشی بعد از اینکه موهاتون وقتی خشک هست موهاتون اتو میکنید ؟

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان یه مدت هست ریزش موی من شدید شده! قبلا زیاد به چشم نمیومد الان هر کاری میکنم یک نخ مو هم میبینم.. چیزی که مطمعنم از قبل بیشتر شده و شامپو هم الان چند سالی بود بصورت نسبتا طولانی شامپو سیر میزدم که از وقتی دیدم ریزش مو دارم شامپو رو سدر کردم که اونم فایده ای نداشت! تغذیه ای هم اوکی هستم و حمام هم میانگین هر یک روز در میان حتما میرم.. از ژل و این چیزها استفاده نمیکنم فقط به مدت 2 ماهی از کتیرا استفاده کردم حدود 6 ماه پیش!

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

دوستان یه مدت هست ریزش موی من شدید شده! قبلا زیاد به چشم نمیومد الان هر کاری میکنم یک نخ مو هم میبینم.. چیزی که مطمعنم از قبل بیشتر شده و شامپو هم الان چند سالی بود بصورت نسبتا طولانی شامپو سیر میزدم که از وقتی دیدم ریزش مو دارم شامپو رو سدر کردم که اونم فایده ای نداشت! تغذیه ای هم اوکی هستم و حمام هم میانگین هر یک روز در میان حتما میرم.. از ژل و این چیزها استفاده نمیکنم فقط به مدت 2 ماهی از کتیرا استفاده کردم حدود 6 ماه پیش!

تا اونجایی که میدونم کتیرا باعث ریزش نمیشه بلکه تقویت کننده هم هست.
    در کل سعی کنید از استرس دور باشید چون دلیل عمده ریزش مو استرسه،تغذیه اوکی بودن یعنی مواد غذایی که مصرف میشه علاوه بر طبیعی بودن درست مصرف بشه،زمان دریافت ویتامین های غذایی و مکمل از جمله آهن و روی ویتامین ها خیلی مهمه.
    اگر موهای بلندی دارین کمی کوتاه کنید
    از شامپوهای درمانی استفاده کنید مثل اکوفن که هم قرصش هست هم شامپو.
    علاوه بر این اینایی که گفتم اگر آقا هستید یه پیگیری ژنتیکی بکنید چون ممکنه از یه سنی به بعد بر حسب ژنی که دارید دچار ریزش مو بشید. اگر اینجوری بود از شامپوهایی که ضد ریزش های ارٍثی هستند استفاده کنید.

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

من وقتی میرم حموم و بعدش میام بیرون موهام پف می کنه و خشک خشکه و حالت سیخ سیخی پیدا می کنه..مگر این که ژل بزنم با دردسر درست میشه..راه حلش چیه که بهتر بشه؟

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اگه ارثی باشه تغذیه هیچ اثری روش نداره دکتر(متخصص مو) برید یه ازمایش خون مینویسه بعد از اون فیناستراید رو شروع میکنه ازمایش برا اینه که فیناستراید به غدد بدنتون میسازه یا خیر
    شامپو سیر برای ریزش ارثی اثری نداره
    کم خونی استرس ,شدید شستن مو(چنگ زدن با ناخن) سشوار کشیدن تمام اینها به ریزش مو کمک میکنه.

من وقتی میرم حموم و بعدش میام بیرون موهام پف می کنه و خشک خشکه و حالت سیخ سیخی پیدا می کنه..مگر این که ژل بزنم با دردسر درست میشه..راه حلش چیه که بهتر بشه؟
    حالت طبیعی مو هست مشکلی نداره ژل باعث پوسته زدن و خارش سر میشه به مدت طولانی
    اگه به سرتون میسازه شامپو alpecin مشکل شما رو برطرف میکنه
    Last edited by AliROCK; 22-05-2014 at 11:11.

10. 2 کاربر از AliROCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

حالت طبیعی مو هست مشکلی نداره ژل باعث پوسته زدن و خارش سر میشه به مدت طولانی
    اگه به سرتون میسازه شامپو alpecin مشکل شما رو برطرف میکنه
    مشکل من همینه که طبیعی نیست! روم نمیشه بعد از حموم برم بیرون از بس که موهام مثل کیف پف می کنه و داغون میشه. الان شامپو آیروکس پروویتا اف می زنم..اینی که شما گفتی رو می گیرم و امتحان می کنم..ممنون.

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام

من وقتی بعد از چند روز میرم حموم خیلی موهام میریزه ولی اگه فاصله حموم رفتنم کم بشه خیلی کمتر موهام میریزه.

موهام چرب و نازک هست و هیچ چیزی به سرم نمیزنم ( ژل ، تافت ، ...)

میخواستم بدونم این دیر حموم رفتن تاثیر داره تو ریزش موهام یا اینکه فرقی نمیکنه ؟ ( مثلا بعد 4 روز یه بار برم حموم 100 تار مو میریزه ولی اگه تو 4 روز 2 بار برم حموم در مجموع 50 تار مو میریزه؟ )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •