در حالی که هانری به هر نحوی می خواهد به آرسنال بازگردد ونگر حرف های جدید در مصاحبه امروز عصر خودش زده است ...
اول از همه ونگر به اینتر ملانی ها هشدار داد تا بدون مذاکرده با وی وارد مذاکره با هلب نخواهند شد زیرا گفته می شود اینتری های مذاکره ای با هلب داشته اند . سپس به وضعیت هانری پرداخت .
هانری چند روز پیش در مصاحبه ای تصویری و جدید اعلام کرد فقط اگر به آرسنال بازگردد از بارسلونا جدا می شود وگرنه در بارسلون خواهد ماند . وی که با آرسنال در 8 سال 226 گل – 2 لیگ برتر و 3 جام حذفی و محبوبیتی فوق العاده داشت همه را در تابستان سال قبل به فراموشی داد و به بارسلونا پیوست و پس از سپری کردن یک سال بسیار بد و سخت برای وی هم اکنون در این گودال گیر کرده است . البته وی در مصاحبه اش اینگونه گفته است : من در بارسلونا شادمان هستم و مشکلی ندارم و فقط اگر بتوانم به آرسنال بازگردم از تیم بارسلونا جدا خواهم شد . ونگر گقت : من مصاحبه وی را خوانده ام . او اول گفته در بارسلونا خوشحال است پس جای نگرانی نیست . من می دانستم شاید حداقل سال اول برای وی در نیو کمپ سخت است . زیرا در آن جا گل زن زیاد است و سخت می تواند بدرخشد ولی در آرسنال او گل زن شماره یک ما بود . من هنوز در این مورد درست فکر نکرده ام. ا. می تواند در بارسلونا بماند . سال قبل که از آرسنال رفت احساس نا امیدی در این تیم داشت و من این را حس می کردم . هم اکنون هم شاید بتوانم بگویم کم مایل به بازگشتش نیستم ولی... دو دل هستم تقریبا . باید دید در آینده چه می شود . من چند روز پیش با وی صحبت کردم وی می گفت همه بازی های آرسنال را نگاه می کند . من خوشحال می شوم که وی طرفدار آرسنال است و به ایده هایش نیز گوش می دهم . من نیز تا آن جایی که بتوانم بازی های بارسلونا را نگاه می کنم و همواره به وی نکاتی را گوشزد کرده ام . در کل آرزوی موفقیت برای وی دارم
![]()