تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 280 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

واي اين خبر رو داشته باشيد(كاشاني رفت،يه بدتر اومد):

محمد رويانيان مديرعامل پرسپوليس شد

در نشست امشب اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس محمد رویانیان به عنوان مدیر عامل جدید این باشگاه انتخاب شد.

در نشست امشب هیئت مدیره باشگاه فرهنگی - ورزشی پرسپولیس که با حضور دکتر عباسی وزیر ورزش و جوانان و اعضای هیئت مدیره؛ لطف الله فروزنده دهکردی، محمد رویانیان ، علی پروین، محمد پنجعلی و محمد حسین نژاد فلاح برگزار شد، اعضا، محمد رویانیان را به عنوان مدیر عامل جدید باشگاه انتخاب کردند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 6 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirhoseinmehri's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

محمد رويانيان به عنوان مديرعامل باشگاه پرسپوليس انتخاب شد.
    به گزارش ايسنا، در نشست امشب اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس تهران محمد رويانيان به عنوان مدير عامل جديد اين باشگاه انتخاب شد.

در نشست امشب هيات مديره باشگاه فرهنگي - ورزشي پرسپوليس كه با حضور دكتر عباسي وزير ورزش و جوانان و اعضاي هيات مديره؛ لطف الله فروزنده دهكردي، محمد رويانيان،‌علي پروين، محمد پنجعلي و محمد حسين نژاد فلاح برگزار شد،اعضا، محمد رويانيان را به عنوان مدير عامل جديد باشگاه انتخاب كردند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راست و دروغش با خودتون!

4. این کاربر از amirhoseinmehri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

پست‌های فعلی این عزیزان !!

لطف الله فروزنده دهكردی : معاون توسعه مديريت و سرمايه انساني رييس جمهور !!!!!!!!!!
    محمد رويانيان : رییس ستاد مدیریت و حمل و نقل سوخت کشور !!!!!!
    محمد حسين نژاد فلاح : نماینده‌ی مردم ساوجبلاغ در مجلس !!!!!

اینم از وزیر ورزش !!

6. 12 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوستان.

كمي از بحث مديريت فاصله بگيريم.

دوستان نظرتون در مورد رضا نورمحمدي چي هستش؟!

انگار اسمش توي دعوت شدگان به اين "ميني اردو" تيم ملي بودش !!

من نظرم رو ميگم :

يكي از ضعيف ترين مدافعان حال حاضر ايران ... كسي كه به نظر من از ضعيف ترين هاي تاريخ باشگاه پرسپوليس هم هست در كنار محمد نصرتي و اين 2 نفر يكي از عوامل اصلي ناكامي پرسپوليس هستند.

فيزيك بسياز ضعيفي داره اين بازيكن / اصلا يارگيري رو بلد نيست ( اگر مثال خواستيد بگيد تا واستون بزنم از همين فصل ) / سرعت خيلي پاييني داره / بازيسازي از دفاع رو اصلا نميتونه انجام بده ( البته تو ايران 2-3 نفر فقط اين شاخصه رو دارند ) / جالبه حتي يه دفع توپ ساده رو هم بعضي وقت ها نميتونه به درستي انجام بده.

در كل به نظرم از كسايي هست كه اصلا در سطح ليگ برتر نيست و من اگه مسئوليتي در تيم پرسپوليس داشتم اين بازيكن و محمد نصرتي رو ترخيص ( ريليز )‌ ميكردم و به جاي اين 2 تا ... 2 نفر از تيم اميد رو مياوردم چون اون ها حداقل يه آينده اي دارند. اين بازيكن ها فوتبالشون تموم شده هستش. شيث رضايي هم كه كلا بيخيال چيزي نگم بهتره ... پارسال كه يه سال هم جوونتر بود فرهاد مجيدي 34 ساله كه ازش عقب تر هم بود ازش رد شد و گل زد !!!

موفق باشيد
    دقیقاً درست گفتی اما کم گفتی.فقط نورمحمدی نیست که ضعیفه
    فکر کنم سن شما برسه به زمانی که پرسپولیس پرسپولیس زلزله بود.همون موقع که تماشاچیا می گفتن پرسپولیس زلزله و بعد پاهاشون رو می کوبیدن رو بلوکهای سیمانی آزادی و واقعاً تو ورزشگاه زلزله درست می کردن.
    خدایی در چه پستی الآن ما بازیکن داریم که یک دهم بهروز رهبری فر یا محسن عاشوری و عبدی یا پیوس کارآیی داشته باشه؟
    من تو پست قبلیم گفتم به نظرم پرسپولیس این فصل و فصل بعد را نباید روش زیاد حساب باز کرد.
    یه مربی خوب و کاربلد مثل دنیزلی یا استانکو که تیمهاشون کار گروهی را خوب انجام میدن باید 2 سالی رو تیم کار کنه بازیکن های خوب بیان تو تیم کلاً پول گنده تو تیم خرج بشه.همون کاری که استقلال کرد و به حقش رسید.کاشانی چون تو شورای شهر و استانداری آشنا داشت راحت می تونست با پل زدن پول خوب به تیم تزریق کنه که نکرد!!!دیدم تو جلسات شورای شهر و استانداری وقتی زمان تقسییم بودجه میشه یک نهادی میاد میگه مثلاً من 2 میلیارد می خوام اما شده که 2 میلیاردش میشه 2/5 یا 3 میلیارد-پس پول هست(حالا که تعصب نیست!!!)اما مدیریت تیم نتونست یا شاید نخواست.
    شما فکر می کنید با رفتن کاشانی و استیلی تیم متحول میشه؟یعنی میشه روی نصرتی و نورمحمدی و نوری و هاشمیان و آقا زمانی حساب کرد؟واقعاً میشه؟موافق موندن ایندو نیستم اصلاً موافق اومدن استیلی نبودم اما من بعید می دونم تیم متحول بشه.
    نظر من بود شاید اشتباه...

8. 4 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

دقیقاً درست گفتی اما کم گفتی.فقط نورمحمدی نیست که ضعیفه
    فکر کنم سن شما برسه به زمانی که پرسپولیس پرسپولیس زلزله بود.همون موقع که تماشاچیا می گفتن پرسپولیس زلزله و بعد پاهاشون رو می کوبیدن رو بلوکهای سیمانی آزادی و واقعاً تو ورزشگاه زلزله درست می کردن.
    خدایی در چه پستی الآن ما بازیکن داریم که یک دهم بهروز رهبری فر یا محسن عاشوری و عبدی یا پیوس کارآیی داشته باشه؟
    من تو پست قبلیم گفتم به نظرم پرسپولیس این فصل و فصل بعد را نباید روش زیاد حساب باز کرد.
    یه مربی خوب و کاربلد مثل دنیزلی یا استانکو که تیمهاشون کار گروهی را خوب انجام میدن باید 2 سالی رو تیم کار کنه بازیکن های خوب بیان تو تیم کلاً پول گنده تو تیم خرج بشه.همون کاری که استقلال کرد و به حقش رسید.کاشانی چون تو شورای شهر و استانداری آشنا داشت راحت می تونست با پل زدن پول خوب به تیم تزریق کنه که نکرد!!!دیدم تو جلسات شورای شهر و استانداری وقتی زمان تقسییم بودجه میشه یک نهادی میاد میگه مثلاً من 2 میلیارد می خوام اما شده که 2 میلیاردش میشه 2/5 یا 3 میلیارد-پس پول هست(حالا که تعصب نیست!!!)اما مدیریت تیم نتونست یا شاید نخواست.
    شما فکر می کنید با رفتن کاشانی و استیلی تیم متحول میشه؟یعنی میشه روی نصرتی و نورمحمدی و نوری و هاشمیان و آقا زمانی حساب کرد؟واقعاً میشه؟موافق موندن ایندو نیستم اصلاً موافق اومدن استیلی نبودم اما من بعید می دونم تیم متحول بشه.
    نظر من بود شاید اشتباه...
    موافقم باهات ... فقط اون 2 بازيكن نبودن.

يكي از مثال هاي ديگه آقاي غلامرضا رضايي بود كه فكر كنم روي صحبت علي كريمي بعد از بازي با استقلال تو رختكن با ايشون هم بود ... تو اين فصل بجز اون پاس بقل كه داد و بادامكي شوت كرد تو گل من كار ديگه اي نديدم ازش...

مثال ها خيلي خوبي زدي مخصوصا فرشاد پيوس ... تو دربي جواد كاظميان آنچنان ضعيف بود كه استيلي بين 2 نيمه عوضش كرد ... كاظميان ديگه بازيكني كه سال 2008 قلعه نويي به تيم ملي دعوتش كرد نبوده تو اين فصل.

يا مثلا همين مازيار زارع ... بازيكن خوبي هست اما من نميدونم چه اصراري داشت هرچي توپ ميومد دستش رو از فاصله هاي دور و حتي با پاي چپ شوت بزنه ... اين وسط همكاري تيمي پس چه معني اي داره؟ دربي يك مثال خيلي خوب هست واسه اين حرفم.

استيلي تو اين فصل مقصر هست واسه اين نتايج ... اما از عملكرد ضعيف اين بازيكن ها هم نبايد گذشت.

الانم كه ديگه بايد فاتحه ي تيم رو خوند ! من نميدونم اينا چرا واسشون درس عبرت نميشه ! كسي كه يه سردار هست آخه چه ربطي داره به ورزش؟! مگه ورزش پايگاه نظامي هست؟!

خدايا تا كي بايد اين وضعيت رو ببينيم ! ... تيم رو ميدادن دست كسي مثل آقاي عابديني كه واقعا كارش درسته.

10. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

پست‌های فعلی این عزیزان !!

لطف الله فروزنده دهكردی : معاون توسعه مديريت و سرمايه انساني رييس جمهور !!!!!!!!!!
    محمد رويانيان : رییس ستاد مدیریت و حمل و نقل سوخت کشور !!!!!!
    محمد حسين نژاد فلاح : نماینده‌ی مردم ساوجبلاغ در مجلس !!!!!

اینم از وزیر ورزش !!
    ماشالا تك شغلي بيداد ميكنه!
    وزير ورزش با همين حركتش نشون داد چي در انتظار ورزشمونه!
    يعني تو خوابم نميديدم همچين كسي بشه مديرعامل تيم
    انالله وانا اليه راجعون، تيم پرسپوليس به ملكوت اعلي پيوست

12. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

واقعا جالبه
    اصلا نباید تیم های فوتبال رو به ورزشیها سپرد.
    فقط سیاست. داد از این سیاست ، داد.

14. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خوب باید نیمه پر لیوان رو ببینیم سلطان علی پروین و پنجعلی حداقل فوتبالی هستن و شاید فرجی بشه و یه تکونی به تیم بدن .
    امیدوارم پرسپولیس بشه همون پرسپولیس زلزله خودمون .
    خوبی معرقی هیئت مدیره حدافل خوبیش اینه که میدونیم چند چندیم اگه بتونن حاشیه تیم رو جمع کنن و استیلی رو اخراج کنن (البته اگه یه ذره غیرت داشته باشه باید با معرفی هیئت مدیره جدید استعفا بده تا کار هیئت مدیره راجت باشه ) میشه امیدوار به کسب جام بود .

16. این کاربر از reza_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

یا ابوالفضل! قبلی رو فرستادن مدرسه شون درس بده، جدیده رو از پلیس ها اوردن!
    پس پروین و پنجعلی تو اون جلسه چیکار می کردن؟ یعنی پروین حاظر عضو هیئت مدیره ای باشه که این جناب مدیرعاملشه؟!!! هــــــــــی روزگار...

18. این کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

فکر میکنم یه کاری کردن که شما به روح کاشانی درود بفرستید!

20. 8 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •