تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 456 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

13 مدیریت

جالبه، میای تو تاپیک ما، نفس کش طلب می کنی...
    مالکیت تاپیک از سوی هیچ گروهی وجود نداره... اگر اینطور بود عنوان تاپیک هم می شد: تاپیک هواداران بارسلونا./
    +
    قانون 501 انجمن ورزش میگه:
    501- شرکت در مباحث تیم‌های رقیب با هدف ایجاد تنش و درگیری ممنوع می باشد. اظهار نظر در این موضوعات در صورتی که به قصد برهم زدن مباحث نباشد، مانعی ندارد.
    تذکر: تعیین پست‌های متناقض با این قانون تنها به عهده تیم مدیریت انجمن ورزش هست.
    +
    راجع به این نقل قول:
    ایشون بدون تایید بیان پست بدن و پست ما بعد تایید و سانسور نمایش داده بشه...
    تائید یا حذف پست و... همه بر طبق قانون انجمن ورزش هست.
    ضمن اینکه پست های مدیران و.. هم، با وجود اینکه بدون تأئید نمایش پیدا میکنه، اما از سوی ناظرین انجمن مطالعه و بررسی میشه و در صورت اینکه با قوانین انجمن تضادی داشته باشه، پاک میشه... قانون با کسی رودروایسی نداره./
    یاعلی

2. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

مالکیت تاپیک از سوی هیچ گروهی وجود نداره... اگر اینطور بود عنوان تاپیک هم می شد: تاپیک هواداران بارسلونا./
    +
    قانون 501 انجمن ورزش میگه:
    +
    راجع به این نقل قول:
    تائید یا حذف پست و... همه بر طبق قانون انجمن ورزش هست.
    ضمن اینکه پست های مدیران و.. هم، با وجود اینکه بدون تأئید نمایش پیدا میکنه، اما از سوی ناظرین انجمن مطالعه و بررسی میشه و در صورت اینکه با قوانین انجمن تضادی داشته باشه، پاک میشه... قانون با کسی رودروایسی نداره./
    یاعلی
    خب مقصر و اون کسی که باعث جنجال شده هم پیدا شد... (بنده...)

خیلی ممنون حسین جان بابت تذکرات بجا و ریزبینانه ت...

احتمالا الان یه 10، 20 تا تشکر هم پای این پستت میخوره و ...

جناب، اگه یه صفحه برید عقب تر، می بینین که ایشون تو پستشون با چه لحنی نوشتن...

اونوقت میاین و به بنده تذکر میدین...

ایول داره واقعا...

4. 3 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آقا آب خنک نمی خوای احیانا؟

یه بار دیگه کامنتتو بخون، فقط فحش ندادی به بارسایی ها...

این حرفایی که نوشتی، فقط مصرف داخلی داره واستون و نهایتا یه چن تا فاناتیک آرسنال باورش می کنن؛

ولی باید بدونی واقعیت اینی نیست که شما میگین برادر من...

من دیگه چیزی نمی نویسم، چون فکر کنم شما آتیشت خیلی تنده و خدای نکرده حرفی پیش بیاد و شرمندگیش بمونه...

پ.ن. از ناظر محترم هم خواهش می کنم پستمو تایید کنه؛ چون اینطوری اصلا fair نیست که ایشون بدون تایید بیان پست بدن و پست ما بعد تایید و سانسور نمایش داده بشه...
    در مورد تیکه پرونی ها
    چیز خاصی نیست که بگم
    نه اینکه نباشه
    داخله این انجمن نمیگنجه
    در مورد این حرفایی که من گفتم و به درد مصرف داخلی و میخوره و...
    الان 3 تابستونه که سسک باید به بارسلون میپیوست و وصل میشد بازیکنش میشد یا هرچیز دیگه ای....
    کو؟
    چرا ما نمیبینیم؟
    همین ماه پیش بود سسک قرار بود تا دوشنبه بارسلونایی بشه
    به لندن برنگرده
    دنبال خونه بود توی کاتالان و...
    نیومده این دوشنبه؟؟
    شاید این دوشنبه بیاید ... شاید !!! : ))))
    همین ژاوی خودمون اومد و برای سسک کلی غصه خورد که آره سسک به من گفته که خیلی ناراحتم و زجر میکشم و دیگه محاله برگردمو بازی کنم و....
    کو خوب؟
    چرا سسک عملا بیان نمیکنه؟
    از چیزی میترسه؟
    بعید میدونم
    باید تک تک یاد آوری کنم سر تیتر مختلف اخبار و مصاحبه تک تک بازیکن های بارسلون رو؟
    در مورد واقعیت و برادر و ....
    برادر که نه ولی من شما رو دوست خودم خطاب میدم
    دوست من
    من واقعیت رو از چیزایی که ندیدم و نیست و مصاحبه هایی که وجود نداره و انتقالی که صورت نگرفته و چرت و پرت هایی که یه سری روزنامه زرد مینویسن و بعید میدونم شما هم خودتون دیگه باور کنین و .... میگم
    حالا شما که واقعیت رو میدونی و خبر داری و دیدی که چه خبره و از حقایق خبر داری بیا و بگو و 4 تا مصاحبه و سند و ... رو کن منی که توی خاموشی و جهل به سر میبرم شاید معجزه شد و به خودم اومدم
    در مورد بی احترامی و ...
    اولا بی احترامی نبود
    دوما من شمارو خطاب قرار ندادم توی پست اولیه خودم
    یه سری توضیحات در مورد قرار داد سسک و قیمتش بود که گفتم
    بعد شما اومدی پست منو نقل قول گرفتی و
    گفتی که شورشو در آورده این رئیس شما
    منم گفتم خودشون شورشو درآوردن
    نکنه انتظار قربون صدقه و دستت درنکنه داشتین؟
    در مورد تایید پست
    خونه من از شما و بقیه رنگی تر نیست
    منم یه کاربر معمولیم
    همین
    و موفق باشین
    هم تیمتون ، هم خودتون و هم سسک

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

در مورد تیکه پرونی ها
    چیز خاصی نیست که بگم
    نه اینکه نباشه
    داخله این انجمن نمیگنجه
    در مورد این حرفایی که من گفتم و به درد مصرف داخلی و میخوره و...
    الان 3 تابستونه که سسک باید به بارسلون میپیوست و وصل میشد بازیکنش میشد یا هرچیز دیگه ای....
    کو؟
    چرا ما نمیبینیم؟
    همین ماه پیش بود سسک قرار بود تا دوشنبه بارسلونایی بشه
    به لندن برنگرده
    دنبال خونه بود توی کاتالان و...
    نیومده این دوشنبه؟؟
    شاید این دوشنبه بیاید ... شاید !!! : ))))
    همین ژاوی خودمون اومد و برای سسک کلی غصه خورد که آره سسک به من گفته که خیلی ناراحتم و زجر میکشم و دیگه محاله برگردمو بازی کنم و....
    کو خوب؟
    چرا سسک عملا بیان نمیکنه؟
    از چیزی میترسه؟
    بعید میدونم
    باید تک تک یاد آوری کنم سر تیتر مختلف اخبار و مصاحبه تک تک بازیکن های بارسلون رو؟
    در مورد واقعیت و برادر و ....
    برادر که نه ولی من شما رو دوست خودم خطاب میدم
    دوست من
    من واقعیت رو از چیزایی که ندیدم و نیست و مصاحبه هایی که وجود نداره و انتقالی که صورت نگرفته و چرت و پرت هایی که یه سری روزنامه زرد مینویسن و بعید میدونم شما هم خودتون دیگه باور کنین و .... میگم
    حالا شما که واقعیت رو میدونی و خبر داری و دیدی که چه خبره و از حقایق خبر داری بیا و بگو و 4 تا مصاحبه و سند و ... رو کن منی که توی خاموشی و جهل به سر میبرم شاید معجزه شد و به خودم اومدم
    در مورد بی احترامی و ...
    اولا بی احترامی نبود
    دوما من شمارو خطاب قرار ندادم توی پست اولیه خودم
    یه سری توضیحات در مورد قرار داد سسک و قیمتش بود که گفتم
    بعد شما اومدی پست منو نقل قول گرفتی و
    گفتی که شورشو در آورده این رئیس شما
    منم گفتم خودشون شورشو درآوردن
    نکنه انتظار قربون صدقه و دستت درنکنه داشتین؟
    در مورد تایید پست
    خونه من از شما و بقیه رنگی تر نیست
    منم یه کاربر معمولیم
    همین
    و موفق باشین
    هم تیمتون ، هم خودتون و هم سسک
    من که عرض کردم، ترجیح میدم ادامه ندم؛

چون بحثیه که تهش چیزی در نمیاد و شما هم با این ادبیاتی که دارید، احتمالا کلاهمون میره تو هم...

(شاید این دوشنبه بیاید ... شاید !!! : ))))،

(
    میگم حالا شما که واقعیت رو میدونی و خبر داری و دیدی که چه خبره و از حقایق خبر داری بیا و بگو و 4 تا مصاحبه و سند و ... رو کن منی که توی خاموشی و جهل به سر میبرم شاید معجزه شد و به خودم اومدم)،

(میدونی چیه؟ این کاتالانی ها و مسئولین بارسلون هستن که شورشو در آوردن واقعا هم در آوردن ذره ای هم خجالت نمیکشن یعنی همچین چیزی تو خونشون نیست)
    ،

(ژاوی و پیکه و دنی و اره و عوره و شمسی کوره)،

...

7. 6 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خب مقصر و اون کسی که باعث جنجال شده هم پیدا شد... (بنده...)

خیلی ممنون حسین جان بابت تذکرات بجا و ریزبینانه ت...

احتمالا الان یه 10، 20 تا تشکر هم پای این پستت میخوره و ...

اونوقت میاین و به بنده تذکر میدین...

ایول داره واقعا...
    من نه وکیل ناظر انجمن ورزشم نه کاره ای
    بماند همین طرز جناب گفتنتون هم خودش یه جور توهینه
    فقط خواستم بگم من تذکر آقا حسین رو به خودم گرفتم
    دوباره میگم برای اینکه شاید دقت نکرده باشین
    من پست شما رو نقل قول نگرفته بودم و فقط در مورد سسک حرف زده بودم و قرار دادش و قانون یوفا و...
    شما پست منو نقل قول گرفتین و گفتین :
    امیر حسین جان این رئیس شما هم دیگه شورشو در آورده؛
    منم در جواب گفتم :
    میدونی چیه؟
    این کاتالانی ها و مسئولین بارسلون هستن که شورشو در آوردن
    واقعا هم در آوردن
    ذره ای هم خجالت نمیکشن
    یعنی همچین چیزی تو خونشون نیست
    و صد البته این رو هم گفتم :
    از اونور ژاوی و پیکه و دنی و اره و عوره و شمسی کوره مصاحبه میکنن و بحثی که اصلا بهشون مربوط نیست دخالت میکنن
    نکنه باورتون شده که چنین حقی دارن؟؟
    بعد شما گفتی :
    آقا آب خنک نمی خوای احیانا؟

یه بار دیگه کامنتتو بخون، فقط فحش ندادی به بارسایی ها...

خوبه خودت میگی من فوحش ندادم
    شاید لحن بد بوده باشه
    که اونم در جواب لحن بد بوده
    حتی نیومده به ناظرین انجمن هم گیر دادین
    من سومین یا چهارمین پستم توی تاپیک بارسلونا بود
    بعد شما دوباره پست منو نقل کردین که 2 قسمتش تکراری و از قبل و 2 قسمت دیگش رو نمیدونم به چیش گیر دادین :
    (شاید این دوشنبه بیاید ... شاید !!! : ))))،

(
    میگم حالا شما که واقعیت رو میدونی و خبر داری و دیدی که چه خبره و از حقایق خبر داری بیا و بگو و 4 تا مصاحبه و سند و ... رو کن منی که توی خاموشی و جهل به سر میبرم شاید معجزه شد و به خودم اومدم)،
    شما گفتین واقعیت رو تو نمیدونی
    وقتی من نمیدونم و نادونم و شما که میگی میدونی من نمیدونم باید حتما بدونی و از حقایق خبر داشته باشی که من نمیدونم
    وگرنه از کجا میدونین که من نمیدونم و دارم اشتباه میکنم؟؟
    من که توی پستم به جهل خودم اشاره کردم که البته به گفته شما که من نمیدونم و از حقایق خبر ندارم به این موضوع پی بردم(البته اینو خوب میدونم تیم فوتبال مورد علاقه ی من یکی از پاک ترین تیم های فوتبال جهانه و با اخلاق ترین مربی جهان رو هم داره که من میپرستمش هرکسی اعتراضی داره میتونه مثال نقضی بیاره - همه چیزشم مشخصه و چهارچوب و قاعده و ... ثابت خودشو داره )
    در مورد شاید این دوشنبه؟
    کجای حرف من توهین و لحنش نا مناسبه؟؟
    ببخشید
    واقعا قصد سوال کردن ندارم
    منظور خاصی هم ندارم
    ولی نکنه شما میخواین از دروغ های همین روز نامه هایی که 1 ماه پیش این تیتر رو زدن هم دفاع کنی؟
    و همینطور هم دارن ادامه میدن
    چرا به خود باشگاه ها واگذار نمیکنن بره پیکارش؟
    بله
    شاید این تیتر ها و مصاحبه های دروغی و تحریف شده و ... برای طرفداری های بارسلونا خوشایند باشه
    ولی برای منه طرفدار آرسنال و باشگاهی که من طرفدارشم و خود شخص سسک فابرگاس چیزی جز اعصاب خوردی و بر هم زدن تمرکز و اعصاب نداره
    گفتم که
    سسک از اشلی کول و هانری و هلب و فلامینی و کلیشی و آدبایور کلی مثال دیگه که کمتر نیست
    بشینه با رئیس حرف بزنه و یه مصاحبه بکنه و دلایل جداییش رو بگه ونگر رضایت میده
    مصاحبه آخر ونگر هم کاملا اینو نشون میده
    حالا اینکه دلیل شما برای اینکه ونگر شورشو درآورده چیه من نمیدونم
    این وسط معلومه کی داره اصرار به خرید میکنه و کی فروشنده نیست
    ادیت :
    شرمنده تا الان اسمتون رو نمیدونستم عماد جان
    من دیگه چیزی نمیبینم که بخوام از خودم یا تیمم یا حتی سسک دفاع کنم
    از حوصله هم خارجه
    اگه میبینی بحث میکنم به خاطر تعصب و شناختی هست که از تیم و مربی مورد علاقم دارم
    از بچگی و 5 - 6 سالگی هم آرسنال رو دوست دارم
    بهتره بگم عاشقه آرسنالم
    هیچ وقت هم یه طرفدار حرفه ای نبودم شاید یکی از دلایلش اینه حافظه خوبی ندارم ولی همیشه متعصب بودم و از ته دلم دوستش داشتم
    بگذریم
    اینارو گفتم که اگه چیزی گفتم که شما رو ناراحت کرده و باعث رنجش خاطرتون شده از قصد نبوده و فقط قصد جواب دادن و دفاع کردن بوده
    شاد و موفق باشی

9. 4 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

فعلا همه چیز واگذار شده به خود سسک
    خودش بخواد رئیس اجازه خروجشو میده
    در مورد قرار دادش
    تا جایی که خبر دارم تا حول حوش June یا یه خورده عقبترش (حالا هرچی ) 2015 قرار داد داره
    فکر میکنم میشه 4 فصل
    بعد 20 - 25 میلیون؟؟
    نصری که یکسال قرار دادش مونده بود رو حول حوش 20 میلیون پوند و حتی بیشتر میخواستن
    بعد سسک 20 - 25؟
    در مورد فروش
    فکر میکنم آرسنال و شخص ونگر کاملا موضعش رو اعلام کرده که سسک به هیچ عنوان فروشی نیست ولی این بارسلون و روزنامه هاش و .... که جو بیخود میدن و نمیذارن نه سسک آرامشش رو حفظ کنه و نه باشگاه
    اگه باشگاه آرسنال داره ضرب و العجل تعیین میکنه و قیمت و ... دلیلش کاملا واضح هست
    چون توان پرداخت همچین مبلغی رو ندارن ( از سسک هم که خواستن 3 - 4 میلیون رو خودش از جیب بذاره : )))) )
    بازم میگم
    تصمیم نهایی رو خود سسک میگیره
    چون ونگر خوب نشون داده که هیچ بازیکنی رو توی لیست فروش نمیذاره مگه اینکه خودش بخواد!

ادیت :
    یادم رفت که بحث قانون مالی یوفا رو پیش بکشم : ))
    حتما ازش خبر دارین
    که تیم ها مجبور میشن از محل درآمد باشگاه خودشون خرید هاشون و ... رو انجام بدن
    سسک امسال تو آرسنال بمونه دیگه عمرا دست بارسلونا بهش برسه
    و اینکه خودش هم خواسته که توی آرسنال بمونه
    خوبی امیر؟

درباره قرارداد سسک، فکر کنم قراردادش تا 2013+2 یا 2013+3 باشه نه مستقیما 2015/2016. حالا مطمئن نیستم؛ سایتی بود که اطلاعات مربوط به قراردادها رو می گذاشت، پیداش کنم چک می کنم.
    به فرض اینکه سال دیگه سال آخرش باشه، قیمت سال آخر هر بازیکنی (حتی مسی) بیشتر از 25 میلیون نخواهد بود و هیچ باشگاهی بیشتر از این براش پرداخت نمی کنه، و آرسنال (و هیچ باشگاهی) هم غیر ممکنه پیشنهاد 25 میلیونی در سال آخر رو رد کنه.

درباره موضع خودش هم خیلی محافظه کارانه عمل کرده، اگه صد درصد می خواست بیاد بارسا می تونست رسما Transfer Request بده به باشگاه (که هنوز نداده)، از اون سمت هم رسما رفتنش به بارسا رو رد نکرده (با یه مصاحبه می تونه خیال همه رو در این چند سال راحت کنه، که هیچ وقت نکرده). نمیشه گفت نظر خودش چیه ولی هنوز دلش رو به دریا نزده و نه می خواد پل های پشت سرشو خراب کنه و نه آینده احتمالی بارسلوناشو.

درباره بحث بعدی که شد، در اینکه بارسا داره غیر حرفه ای با این قضیه برخورد می کنه شکی نیست، ولی خب اوضاع بازار Transfer همیشه همین بوده و هست. انتقال بالوتلی و ژکو و آگرو و پاستوره و ... همه همینطور بود. ونگر هم داره بازار گرمی می کنه، اگه سسک واقعا فروشی نبود ونگر خیلی راحت می تونست بگه فابرگاس قرارداد داره و هرکی می خواتش Release Clause اش رو پرداخت کنه، همونطور که آتلتیکو مادردید برای آگرو گفت، پالرمو برای پاستوره گفت و لیورپول برای تورس. همچین حرفی رو از آرسن ونگر نشنیدیم.

شما Peter Hill-Wood رو قبول داری؟ اینها عینا کلمات خودشه:

If they want to buy the player they are going to have to pay the right price - and when you look at what is being paid elsewhere I don't think what we are asking is at all unreasonable.

کل جنگ و دعوا هم سر همین قیمته. ما هنوز یه نه محکم از آرسنال یا فابرگاس نشنیدیم، بحث اینه.

11. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

شرمنده تا الان اسمتون رو نمیدونستم عماد جان
    در جواب امیر حسین خان که میگن اسم منو تازه متوجه شدن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    +
    شما چند وقت پیش این پستُ راجع به همین موضوع سسک، تو همین تاپیک دادین:
    کد:
    که بعدش تو این صفحه بحث شد راجع بهش و منم گفتم که از نظر من هیچ نکته ی تحریک آمیزی تو اون پستتون نبود...
    کد:
    +
    (فکر کنم من بر عکس شما که می فرمایین حافظه خوبی ندارم، حافظه م حداقل در مورد این پست ها و ... خوب کار می کنه...)
    +
    حالا خدا وکیلی، یه بار دیگه پست صفحه ی قبلتونو بخونین؛ مشخصه که لحنتون فرق کرده...
    +
    از همه اینها که بگذریم، امیدوارم که کدورتی بینمون نمونه که واقعا فوتبال ارزش این بحث و جدل ها رو نداره؛
    +
    مخلص،
    عماد

13. 4 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

باز هم بحث سسک و مثلث عشقیش
    این بحث حقیقتا برای هر دو سمت تلخه و البته کمی مبهم
    واقعا بازیکنی که در نوجوانی به ارسنال رفته از نظر اخلاقی نمیتونه الان که بالغ شده برای خودش تصمیم بگیره این سوال از اونجایی مهمتر میشه که به این توجه کنیم که دنیای حرفه ای سالهاست به سمت اخلاقی تر شدن حرکت میکنه
    اینکه طرفدارای بارسا توقع داشته باشن آرسنالیها دو دستی سسک رو تقدیم کنن واقعا بیهوده اس کاپیتانشونه و هرچند الفبای فوتبال رو در لاماسیا آموخته اما به نوعی امتحان و مدرکش رو در آرسنال داده و گرفته
    به نظر من بعضی از رفتارهای چند وقت اخیر بارساییها حرفه ای و اخلاقی نبود مثلا پیراهن بارسا رو به زور تن سسک کردن و... اونهم زمانی که کاپیتان آرسناله خودمون رو بزاریم جای تماشاگرای آرسنال چه حالی میشیم
    از اون طرف
    این توقع که سسک علنا بگه دوست دارم از آرسنال برم تا ونگر بهش اجازه رفتن بده تا حدودی بیجا و کمی هم غیر اخلاقیه
    اینکه یه بازیکن 23 ساله رو در مقابل تماشاگرایی که سالها براشون بازی کرده و تشویقش کردن قرار بدیم به نظر من هم اخلاقی نیست هم حرفه ای نیست
    و به نظر من سواستفاده از یه قرارداد بلند مدته
    قطعا نه تنها سسک بلکه هیچ بازیکن متعهد دیگه ای هم همچین کاری نخواهد کرد
    اگر سسک خیلی راحت میگفت من میخوام برم بارسا و چنین جوابی به تماشاگرای آرسنال میداد من یکی به تعهدش شک میکردم و دوست نداشتم به بارسا بیاد
    هرچند امسال داستان کمی فرق کرده و اینکه سسک حاضر شده خودش بخشی از قراردادش رو بده خیلی چیزا رو مشخص میکنه
    قبلا گفتم بازم میگم واقعا امیدوارم سسک جایی بازی کنه که دوست داره و خوشحاله

پی نوشت: فکر نمیکنم شمسی کوره و همچین کسایی توی بارسلونا باشن
    صادقانه میگم به منم کمی برخورد
    اما بازم چون به حساسیت موضوع واقفم و تا حدودی دوستان آرسنالی رو درک میکنم فراموش میکنم

15. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض سوبي سارتا :بايد به تيمي كه سسك به آن تعلق دارد احترام بگذاريم

روزنامه اسپانيايي ماركا اختلاف قيمت موجود ميان دو باشگاه را 6 مليون يورو عنوان كرده است

سایت گل - گزارش هاي اخير حاكي از آن است كه بارسلونا قصد دارد سومين پيشنهاد خود را با مبلغ 39 مليون يورو براي به خدمت گيري فابرگاس به آرسنال ارائه دهد ، اين در حاليست كه گفته مي شود رقم مورد نظر آرسنال براي اين انتقال 45 مليون يورواست.
    یه گزارش آرسنال دات آی آر روزنامه اسپانيايي ماركا اختلاف قيمت موجود ميان دو باشگاه را 6 مليون يورو عنوان كرده است. همچنين نشريه آ اس نيز عنوان كرده است ، با وجود اينكه اين انتقال محتمل تر از هميشه به نظر مي رسد اما احتمالا تا قبل از آغاز ليگ در انگلستان عملي نخواهد شد و فابرگاس احتمالا يك يا دو بازي را براي توپچي ها به ميدان خواهد رفت.
    علي رغم مصاحبه هاي مكرر بازيكنان و عوامل باشگاه بارسلونا راجع به سسك فابرگاس ، آندوني سوبي سارتا مدير ورزشي اين باشگاه معتقد است كه آنها بايد تا زماني كه اين انتقال انجام نشده است ، به آرسنال احترام بگذارند: " ما بايد به تيمي كه سسك به آن تعلق دارد احترام بگذاريم. ما اظهار نظري راجع به مذاكرات انجام شده پيرامون فابرگاس نخواهيم كرد. بعدا براي اظهار نظر فرصت هست. هواداران مي دانند كه تلاش ما اين است تا بهترين تيم ممكن را بسازيم."

17. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض The Result: FC Barcelona 1-4 Chivas

کد:

19. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •