نری موسی بهترین گزارشگره تو شهرستانیا
حداقلش اینه که نسبت به بقیه کمتر طرفداری می کنه از تیم شهرش !!
نری موسی بهترین گزارشگره تو شهرستانیا
حداقلش اینه که نسبت به بقیه کمتر طرفداری می کنه از تیم شهرش !!
نفت آبادانو ما پارسال چندتا بهش زدیم؟
در ضمن اولین هت تریک لیگ رو رافخایی انجام داد.
Last edited by xerxes again; 26-08-2011 at 10:49.
تبریک تبریک و تبریک به تمام آبی ها
گفتنی ها رو بچه ها همه گفتن فقط نکته منفی این بازی سه کارته شدن آندو بود که واقعا جلو تراکتور بهش نیاز بود خدا کنه جاش رو بتونن پر کنن
بعد اینکه بنظر من آودن رحمتی هم اشتباه بود به خاطر حفظ نتیجه رحمتی رو آورد که نشون میده پرویز هنوز اهل ریسک نیست اگه یه گل می خوردیم و بازی مساوی میشد .... به هر حال خوشحالم که انتقام رو هم گرفتیم
هر کسی نظری داره.
من واسه نظرت احترام قائلم.
اما طرفداری از تیم شهرش از نظر شما چیه؟!
اگه بازیرو دیدی شمردی چند بار گفت استقلال رفت و برگشت فصل قبل باخت؟!
درسته که باخته اما گفتن زیاد یه چیزی اونو لوس میکنه.
مطمئنم دیگه 10 بارو گفت.
وقتی که دیگه 3.1 شد فکر کنم دوباره چند بار توی همون چند دقیقه گفت.
شاید حق با تو باشه توی این قضیه من مورد دیگه ای زیاد به چشمم نیومد.
اما من منظورم بیشتر نوع گزارش بود که من زیاد خوشم نیومد.البته این نظر شخصی منه و میتونه اشتباه باشه.
تیتر و نوشته های سایت گلو ببینید
این حق تیم جلالی نبود
اولادی هم که گفتهآرش افشین یک پنالتی دیگر را به دستان رحمتی کوبید
همیشه تیمهایی که اول فصل خوب نتیجه میگیرند بعداً به مشکل میخورنداشجاریاستقلال با شانس پیروز میشود
استقلاليها بروند كلاهشان را بيندازند هوا و خوشحال باشند كه در اولين بازي ليگ بازنده نشدند.یاد اون سال که قهرمان شدیم افتادم که پیروانی داشت تو یه برنامه که باهاش مصاحبه میکردن که هم 90 هم20:30 نشون داد راه شکست استقلالو میگفت که اگه راستشو ببندید هیچ کاری نمیتونن بکننددر بازي با استقلال هم ميتوانستيم برنده شويم ولي متاسفانه بدشانسي آورديم.
ویرایش
اره افشین پیروانی گفته بودافشین پیروانی ؟؟؟؟
Last edited by Amir M.ohAma.D; 26-08-2011 at 14:42.
افشین پیروانی ؟؟؟؟یاد اون سال که قهرمان شدیم افتادم که پیروانی داشت تو یه برنامه که باهاش مصاحبه میکردن که هم 90 هم20:30 نشون داد راه شکست استقلالو میگفت که اگه راستشو ببندید هیچ کاری نمیتونن بکنند
اگرم غلام پیروانی منظورته من یادمه افشین می گفت من راه بردن استقلالو بهشون گفتم که اونم دق دلیشو سر حرفایه برگی زر اینجوری خالی کرد !!
با این حرفا می خوان تیم رو وارد حاشیه کنن.
تبریک میگم به همه استقلالی های عزیز
انتقام خیلی سختی گرفتیم و واقعا برد دلنشینی بود
اکثر بازیکنا هم خیلی عالی بودن مثل فرهاد و کرار و تیموریان و حیدری و همین طور میلاد هم توی این دقایق کمی که اومد فوق العاده بود و قشنگ ارزش های خودشو نشون داد
عالیه. اگه همین جوری پیش بریم می تونیم پرسپولیس رو هم با تعداد گل های زیاد ببریم![]()
جو بازی با پرسپولیس همیشه فرق داشته .امیدوارم ایندفه جو بازی فرق کنه.با تاکتیکایی که مظلومی بازیکنا رو میچینه امیدوارم به راحتی بازی رو به نفع استقلال تموم کنه.
خداییش امسال بازیکنای خیلی خوبی داریم.به قهرمانی خیلی امیدوارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)