تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 109 از 287 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دستتون دردنکنه آخرش این روی اج کم شد و باتیستا هم دق دلشو سرش خالی کرد
    همین طور دق دل منو
    ولی فکر کنم این باتیستا بمبی که زده سنگینترینش بود چون با نهایت عصبانیت زده
    دمت گرم باتیستا

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

چه طور لينك خرابه.....

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اشلی ماسارو ، دیوای پرطرفدار دابلیو دابلیو ای در صفحه ی مخصوص طرفدارانش گفته که قصد داره کمپانی رو ترک کنه . ترجمه ی متن اصلیش به این ترتیب هست :

" من میخوام به شما ها چیزی بگم و دوست دارم شما اولین کسایی باشین که این رو میشنوید . من یک دختر هفت ساله دارم که امروز فهمیدم او اصلا حال و روز خوشی نداره . من هم نمیتونم در دابلیو دابلیو ای به کارم ادامه بدم وقتی میبینم که یکی که از خون من هست نیاز به کمک داره . من تنها کسی هستم که از دخترم نگهداری میکنه و الان او مریض هست و به من نیاز داره . من هم باید از دابلیو دابلیو ای مرخصی بگیرم و برم از دخترم مراقبت کنم . من دوست دارم هر دو کار رو انجام بدم اما متاسفانه الان باید یک خداحافظی زود هنگام از دابلیو دابلیو ای داشته باشم . در صورتی که او خوب بشه من برمیگردم . لطفا براش دعا کنید . من عاشق دابلیو دابلیو ای هستم . من عاضق تمام کار کنان و مسئولان و از همه مهم تر عاشق طرفدارا هستم . ممنون از اینکه همیشه من رو ساپورت کردید . از همه ی شما ها که با من بودید تشکر میکنم و امیدوارم یکروزی و یکجایی دوباره بتونم برگردم . متاسفم که بهتون این خبر بد رو دادم . "

اگه نباشه جاش خالی می مونه emtn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Dubai

پيش فرض

همون طور که رضا تو صفحه ی قبل گفت، ویکی و اج به هم زدن، ازدواجشون هم کنسل شد.
    بلاخره این داستان نمی تونست تا ابد کش پیدا کنه. اج که نمی تونست واقعا با این عجوزه ازدواج کنه.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : اسمک دان

تاریخ انجام : جمعه ، ۵ جولای سال ۲۰۰۸

محل انجام : تولسا کانونشن سنتر ، اوکلاهوما

دانلود عکس ها ، حجم: KB 2,970
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینتروی همیشگی دابلیو دابلیو ای زده شد .

اسمک دان این هفته با ورود مایکل کول ، گزارشگر جدید راء شروع شد و او اومده تا از طرفدارای اسمک دان خداحافظی کنه . اما صحبت های او با ورود جیم راس همراه هست و جی آر در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . بعد از او هم میک فولی میاد و هر دو میرن و در قسمت گزارشگر ها میشینن .

تبلیغی از برنامه ی وی آی پی لانج پخش شد .

برنامه ی وی آی پی لانج با ورود ام وی پی شروع میشه . ام وی پی بعد از چند کلمه صحبت و مقدمه ، تریپل ایچ رو معرفی میکنه و آهنگ تریپل ایچ زده میشه . همه تماشاگرا دارن او رو تشویق میکنن . تریپل ایچ در حالی که کمربند قهرمانی دابلیو دابلیو ای رو در دستش داره وارد میشه . تریپل ایچ ام وی پی رو یک تکاور قدرتمند لقب میده و بعد از صحبت های کوتاه هانر ، ویدئویی از راء هفته ی پیش پخش شد که اج کمربندش رو در اون راء باخت . بعد از چن لحظه آهنگ اج زده میشه و اج وارد میشه . او میگه که از اینکه داره با ویکی گئررو ازدواج میکنه خوشحال هست . اج میگه باید به لاس وگاس بره . تریپل ایچ حرف های اج رو قطع میکنه و به اج میگه که تو هیچ وقت با ویکی هم بستر نمیشی چون ویکی حاضر نیست با کسی که قهرمانیش رو از دست داده و لا فامیلیا رو از هم پاشونده ازدواج کنه ، ولی به هر حال ویکی از همه ی دختر هایی که تاحالا باهاشون بودی خوش قیافه تر هست . اج عصبانی میشه و تریپل ایچ رو برای گریت امریکن بش و سر کمربند دابلیو دابلیو ای چلنج میکنه .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دانلود عکس ها ، حجم: KB 404
    کد:
    مسابقه ۱ :: میشل مک کول .vs ویکتوریا .vs کلی کلی .vs مریس .vs چری

میشل مک کول با اجرای قفل جدیدش موفق میشه پیروز این دیدار بشه و حالا او باید برای بدست آوردن کمربند جدید زنان برابر ناتالیا قرار بگیره .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 551
    کد:
    اعلام میشه که مسابقه ی بعد یک مسابقه ی تگ تیم دو به دو هست .

مسابقه 2 :: جسی و فستس .vs کرت هاکینز و زک رایدر

در این مسابقه فستس مثل همیشه عالی کار کرد و با زدن پاور اسلم موفق شد زک رایدر رو پین کنه و تیمش رو پیروز این مسابقه کنه . بعد از مسابقه اج وارد شد و با زدن جسی و فستس رینگ رو خالی کرد .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 423
    کد:
    ویدئویی از بحث ویکی و اج که موجب به هم خوردن ازدواجشون شد پخش شد .

تبلیغی از مسابقه ی سوم این هفته پخش شد .

مسابقه 3 :: جف هاردی .vs جان موریسن

جف هاردی در این مسابقه خیلی بهتر از موریسن کار کرد و بعد از زدن یک تویست آف فیت رفت رو تاپ روپ و با زدن سوانتان بامب موفق شد موریسن رو پین کنه و پیروز این مسابقه بشه .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 328
    کد:
    چند ریپلی از اتفاقات مهم مسابقه ی قبل داریم .

بعد از یک کامرشال برمیگردیم .

فوناکی داخل رینگ هست و منتظره که حریفش وارد بشه .

آهنگ اوماگا زده میشه و او وارد میشه .

مسابقه 4 :: فوناکی .vs اوماگا

در این مسابقه که دو سه دقیقه بیشتر طول نکشید ، اوماگا موفق شد با زدن فینیشرش فوناکی رو پین کنه و در دومین حضورش به عنوان سوپراستار در اسمک دان ، اولین پیروزیش رو کسب کنه .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 246
    کد:
    تبلیغی از مسابقه ی فیتال فور وی بر سر کمربند ایالات متحده پخش شد .

بعد از یک کامرشال بر میگردیم .

سه چلنجرز وارد میشن و بعد از اونها هم مت هاردی در میان تشویق همگان وارد میشه .

مسابقه 5 :: مت هاردی .vs کن کندی .vs چاوو گئررو .vs شلتن بنجامین ( تایتل مچ )

در این مسابقه مت هاردی موفق شد بعد از گذشت پانزده بیست دقیقه از بازی ، با زدن یک تویست آف فیت پیروز این مسابقه بشه و از کمربندش برابر سه سوپراستار دیگه دفاع کنه .

بعد از مسابقه آهنگ اج زده شد .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 485
    کد:
    اج اومد و گفت که در گریت امریکن بش قهرمان جدید دابلیو دابلیو ای خواهم شد تا نظر ویکی گئررو رو نسبت به خودم عوض کنم . اج در آخر گفت که هیچ کس او رو دوست نداره چون او یک جنگجو هست .

اما بعد از چند لحظه ویکی گئررو وارد شد و به اج گفت که ازدواجشون کنسل هست و بهتره که اج درباره ی ازدواج با او حرفی نزنه .

دانلود عکس ها ، حجم: KB 513
    کد:

-------------------------------------------------

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ترور مرداک ، سوپراستار جدید اسمک دان که در درفت امسال به این برند انتقال پیدا کرده بود دیروز از سوی کمپانی دابلیو دابلیو ای اخراج شد .

ترور مرداک مدتی بود که داشت یک نقش مثبت رو بازی میکرد و کم کم داشت طرفدار پیدا میکرد که کمپانی بدلایل نامشخص و با کمال ادب و احترام این سوپراستار رو اخراج کرد .

افتخارات ترور مرداک در کمپانی دابلیو دابلیو ای این هست که تونسته به همراه لنس کید ، سه بار قهرمان تگ تیم جهانی بشه .

ترور مرداک سال ۲۰۰۵ با دابلیو دابلیو ای قرار داد بست و بعد از سه سال تلاش از سوی کمپانی در روز چهارم جولاس سال ۲۰۰۸ رها شد .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

پنج رخ داد مهم هفته ی گذشته:

1. شکست قهرمان ایالات متحده ، مت هاردی توسط ادج در اسمکدان

2. شکست قهرمان ای سی دبلیو ، کین توسط مارک هنری در ای سی دبلیو

3. پیروزی اسمکدان در بتل رویال پانزده نفره و انتقال کندی و تریپل اچ به اسمکدان

4. درگیری باتیستا و تریپل اچ با اوماگا و La Familia در مین ایونت اسمکدان

5. از بین رفتن میلیون دلار منیا و مصدومیت وینس مکمن

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

پنج رخ داد مهم این هفته:

1. درگیری باتیستا و ادج در راو

2. پیروزی میشل مک کول در Golden Dreams Match در اسمکدان

3. شکست دلانی توسط قهرمان جدید ECW ، مارک هنری

4. پیروزی مت هاردی در یک مسابقه ی چهار نفره در اسمکدان

5. پیروزی سی ام پانک در راو مقابل ادج و قهرمانی سنگین وزن جهان

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

بیست و پنج سوپراستار برتر این هفته:

1. تریپل اچ

رتبه هفته قبل: 2 :: عملکرد: شکست جان سینا در نایت آف چمپینز و رویارویی با ادج در گریت آمریکن بش

-----------------------------------

2. سی ام پانک

رتبه هفته قبل: 7 :: عملکرد: پیروزی برابر ادج در راو و کسب عنوان قهرمانی سنگین وزن دبلیو دبلیو ای و شکست جی بی ال در مین ایونت راو

3. مت هاردی

رتبه هفته قبل: 6 :: عملکرد: شکست چاوو گررو در نایت آف چمپینز و پیروزی در یک مسابقه ی چهار نفره در اسمکدان

4. ادج

رتبه هفته قبل: 1 :: عملکرد: شکست باتیستا در نایت آف چمپینز ، قبول شکست برابر سی ام پانک در راو و رویارویی با تریپل اچ در گریت آمریکن بش

5. باتیستا

رتبه هفته قبل: 3 :: عملکرد: قبول شکست برابر ادج در نایت آف چمپینز و درگیری با ادج در راو

6. کین

رتبه هفته قبل: 4 :: عملکرد: قبول شکست برابر مارک هنری در نایت آف چمپینز و درگیری با جیمی نوبل در راو

7. کوفی کینگستون

رتبه هفته قبل: 12 :: عملکرد: شکست کریس جریکو در نایت آف چمپینز و حفظ قهرمانی بین قاره ای برابر کریس جریکو در راو

8. ولادیمر کوزلاو

رتبه هفته قبل: 11: عملکرد: __

9. بیگ شو

رتبه هفته قبل: 5:: عملکرد: قبول شکست برابر مارک هنری در نایت آف چمپینز

10. جان مورسن و میز

رتبه هفته قبل: 14 :: عملکرد: شکست تگ تیم فینلی و هورنزووگل در نایت آف چمپینز و شکست مورسن برابر جف هاردی در اسمکدان

11. ام وی پی

رتبه هفته قبل: 13 :: عملکرد: اجرای VIP Lounge در اسمکدان با حضور ادج و تریپل اچ

12. کریس جریکو

رتبه هفته قبل: 9 :: عملکرد: قبول شکست برابر کوفی کینگستون در نایت آف چمپینز و راو

13. جان سینا

رتبه هفته قبل: 8 :: عملکرد: قبول شکست برابر تریپل اچ در نایت آف چمپینز و درگیری با جی بی ال در راو

14. شان مایکلز

رتبه هفته قبل: 10 :: عملکرد: درگیری با کریس جریکو در نایت آف چمپینز

15. مارک هنری

رتبه هفته قبل: 24 :: عملکرد: شکست کین و بیگ شو در نایت آف چمپینز و کسب عنوان قهرمانی ای سی دبلیو و شکست کولین دلانی در ای سی دبلیو

16. فینلی و هورنزووگل

رتبه هفته قبل: 16 :: عملکرد: قبول شکست برابر تگ تیم جان مورسن و میز در نایت آف چمپینز

17. جف هاردی

رتبه هفته قبل: 17 :: عملکرد: شکست جان مورسن در اسمکدان

18. میکی جیمز

رتبه هفته قبل: 20 :: عملکرد: شکست کتی لی برچل در نایت آف چمپینز

19. چاوو گررو

رتبه هفته قبل: 15 :: عملکرد: قبول شکست برابر مت هاردی در نایت آف چمپیز و اسمکدان

20. میستر کندی

رتبه هفته قبل: 18 :: عملکرد: قبول شکست برابر مت هاردی در اسمکدان

21. ناتالیا

رتبه هفته قبل: 21 :: عملکرد: __

22. کودی رودز و تد دیبایس

رتبه هفته قبل: 22 :: عملکرد: شکست هاردکور هالی در نایت آف چمپینز و پیروزی در راو

23. اوماگا

رتبه هفته قبل: 23 :: عملکرد: شکست فوناکی در اسمکدان

24. میشل مک کول

رتبه هفته قبل: __ :: عملکرد: پیروزی در مسابقه ی Golden Dreams در اسمکدان و رویارویی با ناتالیا در گریت آمریکن بش

25. جسی و فیستس

رتبه هفته قبل: __ :: عملکرد: شکست کرت هاکینز و زک رایدر و درگیری با ادج در اسمکدان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •