تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 186 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گزارش روز: از ونگر و مورینیو تا کاپلو و آنچلوتی؛ 144 رقیب فرگوسن در 25 سال

در حالی که فرگوسن 25 سال حضورش در الدترافورد را سپری می کند، سایر باشگاه های اروپایی در این سال ها مربیان زیادی را تجربه کرده اند

سایت گل- سر الکس فرگوسن پیش از این بیست و پنجمین سال حضورش در الدترافورد را جشن گرفت اما در این مدت باشگاه های بزرگ جزیره و اروپا 144 مربی را روی نیمکت شان دیده اندو
    از زمان حضور فرگوسن در الدرترافورد، رئال مادرید 24 مربی داشته و 18 مربی روی نیمکت اینتر نشسته اند. بایرن مونیخ، چلسی، منچسترسیتی و یوونتوس نیز در این 25 سال 14 مربی عوض کرده اند. در مقابل لیورپول تا اندازه ای با ثبات تر بوده و 7 بار تغییر مربی داده است.
    در اینجا فهرست کامل رقبای سر الکس در این سالها را مرور می کنیم:

* اسکار تابارس، چزاره مالدینی و فاتح تریم به عنوان مدیر فنی هدایت میلان را بر عهده داشتند زیرا براساس قوانین اتحادیه فوتبال ایتالیا مربیان بالای 65 سال تنها در کنار یک مربی دیگر می توانند هدایت یک تیم حرفه ای را برعهده داشته باشند. به همین دلیل تابارس با جورجیو مورینی، مالدینی با تاسوتی و تریم با آنتونیو دی گنارو روی نیمکت میلان حضور پیدا کردند.

* در فاصله جدایی گراهام تا انتصاب ریوچ، استیوارت هوستون برای 19 دیدار هدایت آرسنال را برعهده داشت و توپچی ها را به فینال جام در جام اروپا رساند. پیش از آمدن ونگر نیز هوستون برای 5 بازی و پت رایس برای 4 دیدار هدایت آرسنال را برعهده گرفتند.

*کارلس رکساچ در سه مقطع به عنوان سرمربی موقت بارسا کار کرد و در فصل 02-2001 نیز سرمربی تیم بود؛ اولین بار در سال 1988 در فاصله جدایی آراگونس تا ورود کرویف؛ دومین بار در فصل 91-1990 که کرویف به دلیل عمل قلب قادر به همراهی بارسا نبود و او بارسا را قهرمان لالیگا کرد و سومین بار در سال 1996 که کرویف اخراج شد و هنوز رابسون به عنوان مربی جدید معرفی نشده بود.

* بکن باوئر در 63 روز آخر فصل 96-1995 هدایت بایرن را برعهده داشت و با این تیم قهرمان جام یوفا شد.
    هاینکس بعد از اخراج کلینزمن برای 35 روز مربی موقت بود و بعد از او فن خال هدایت باواریایی ها را برعهده گرفت.
    آندریاس یونکر نیز در پایان فصل گذشته و پیش از ورود هاینکس، برای 61 روز سرمربی بایرن بود.

* لوئیس سوارس که در فصل 75-1974 هدایت اینتر را برعهده داشت، بعد از آن در دو مقطع مربی موقت باشگاه بود. لوچیانو کاستلینی بعد از اخراج هاجسون برای مدتی کوتاهی در سال 1997 مربی موقت اینتر بود و همین طور بعد از اخراج لوچسکو در سال 1999. هاجسون نیز در سال 1999 و پیش از انتخاب لیپی، برای مدت کوتاهی به اینتر برگشت. کورادو وردلی، کمک هکتور کوپر، بعد از اخراج کوپر در سال 2003، برای دو بازی هدایت اینتر را برعهده داشت.

* جان کارلو کورادینی بعد از جدایی دشام و پیش از ورود رانیری در سال 2009، برای دو دیدار هدایت یووه را برعهده داشت.

* وینسته دل بوسکه پیش از اینکه در سال 1999 به عنوان سرمربی باشگاه انتخاب شود، در دو مقطع به عنوان سرمربی موقت هدایت رئال را برعهده گرفت. اولین بار در سال 1994 که برای 11 دیدار، بعد از جدایی فلورو و پیش از ورود بالدانو، هدایت رئال را بعهده داشت و با رئال قهرمان سوپرکاپ اسپانیا شد و دومین بار در سال 1996 که توانست مقابل بارسا به پیروزی 5-0 برسد.
    اگرچه کاماچو در دو مقطع بع عنوان سرمربی رئال معرفی شد اما اولین بار تنها بعد از 22 روز، به دلیل اختلاف با لورنزو سانس از باشگاه جدا شد و دومین باز نیز تنها بعد از 6 بازی در سال 2004 استعفا داد. او هیچ وقت مربی موقت رئال نبود.

2. 6 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منچستریونایتد در آستانه خرید یک ستاره 15 ساله

این بازی ساز نوجوان که اصلیتی برزیلی دارد، برای تیم زیر 15 ساله های بلژیک بازی می کند و از چند سال قبل، به عضویت باشگاه آیندهوون درآمده است.

سایت گل- باشگاه منچستریونایتد در رقابت با چهار باشگاه بزرگ اروپایی، در آستانه جذب آندره آس پریرا، ستاره 15 ساله آیندهوون است.
    این بازی ساز نوجوان که اصلیتی برزیلی دارد، برای تیم زیر 15 ساله های بلژیک بازی می کند و از چند سال قبل، به عضویت باشگاه آیندهوون درآمده است.
    گفته می شود قرار است او در در ژانویه و زمانی که 16 ساله شد، به منچستریونایتد بپیوندد. علاوه بر منچستریونایتد، باشگاه های بارسلونا، رئال مادرید، اینتر و بایرن مونیخ نیز خواهان این ستاره نوجوان بودند اما به دلیل علاقه پریرا به منچستریونایتد، این باشگاه در این رقابت با رقبا پیروز شد.
    در حال حاضر سه بازیکن برزیلی، اندرسون، رافائل و فابیو داسیلوا برای منچستریونایتد بازی می کنند.

4. 7 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کانتونا: فرگوسن فصل به فصل بهتر می شود

فرگوسن این هفته بیست و پنجمین سال حضورش در الدترافورد را جشن گرفت و باشگاه منچستریونایتد به همین دلیل در دیدار مقابل ساندرلند از او تقدیر کرد.

سایت گل- اریک کانتونا، ستاره سابق منچستریونایتد، با ستایش از دستاوردهای سرالکس فرگوسن در مدت 25 سال حضور در این باشگاه، او را یکی از بهترین مربیان دنیا توصیف کرد.
    فرگوسن این هفته بیست و پنجمین سال حضورش در الدترافورد را جشن گرفت و باشگاه منچستریونایتد به همین دلیل در دیدار مقابل ساندرلند از او تقدیر کرد.
    کانتونا که در زمان حضور در الدترافورد 4 بار قهرمان لیگ برتر شد و دو بار قهرمانی در جام حذفی را جشن گرفت، همچنان ارادت زیادی به سرمربی سابقش دارد.
    او در گفتگو با نشریه سان گفت:" سرالکس مردی قوی با شخصیتی فوق العاده است. او یکی از بهترین مربیان دنیاست. او فصل به فصل قوی و قوی تر می شود. علی رغم اینکه او هر سال پیرتر می شود اما به اندازه یک جوان انرژی دارد.
    من مدیریت او را خیلی دوست دارم. بعضی اوقات شرایط آن طور که می خواهید پیش نمی رود زیرا زندگی هر روزش خوش نیست. ممکن است در چند بازی متوالی یا یک دیدار مهم شکست بخورید اما او می تواند با این شرایط کنار بیاید.
    او می تواند با استفاده از این شرایط، به فرد قوی تری تبدیل شود. او از این تجربیات هم استفاده می کند."

6. 7 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

یونایتد با قراردادی 3 و نیم ساله ، پریرا را به خدمت گرفت !

ستاره نوجوان بلژیکی ، آندرس هلگبام پریرا با عقد قراردادی 3 و نیم ساله به منچستریونایتد پیوست ، وی اول ژانویه زمانی که 16 سال خواهد داشت ، به تیم یونایتد ملحق خواهد شد .

یونایتد سرانجام موفق شد گوی سبقت را از رقبای انگلیسی خود همچون لیورپول ، آرسنال و چلسی در خرید این بازیکن برباید و وی را جذب کند اگرچه که علاقه و میل باطنی این بازیکن نیز بی تاثیر نبود .

وی در ژانویه به تیم زیر 19 ساله های یونایتد میپویندد .

"کانون هواداران یونایتد در ایران"
    Last edited by Alireza.M67; 09-11-2011 at 21:59.

8. 5 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

اون کلیپ تغییر نام ضلع شمالی OT‌ رو دیدم.
    به نظرم یه جاییش سر الکس از تاثیر اینکار داشت گریش میگرفت اما زود خودش رو جمع کرد.
    واقعا کارشون عالی بود.داورها و بازیکنای تیم یه تونل براش درست کردن تا از بینشون بگذره.
    سر الکس واقعا خوشحال بود از این همه لطفی که سزاوارانه در حقش انجام شد.

10. 7 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اندی کول: باید به احترام فرگوسن کلاه از سر برداشت

کول بین سال های 1995 تا 2001 برای منچستریونایتد بازی کرد و نقش مهمی در قهرمانی های سه گانه شیاطین سرخ ایفا کرد

سایت گل- اندی کول، مهاجم سابق منچستریونایتد، معتقد است سر الکس فرگوسن در 25 سال حضورش در الدترافورد باعث انقلابی در فوتبال شد.
    کول بین سال های 1995 تا 2001 برای منچستریونایتد بازی کرد و نقش مهمی در قهرمانی های سه گانه شیاطین سرخ ایفا کرد.
    فرگوسن این هفته بیست و پنجمین سال حضورش در الدترافورد را جشن گرفت و بسیاری از بازیکنان سابقش او را مورد ستایش قرار دادند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر می کنم او انقلابی در فوتبال ایجاد کرد. وقتی کسی برای 25 سال مربی یک باشگاه است و چنین دستاوردهایی به دست آورد، مطمئنا با زمان جلو رفته است.
    او با بازیکنان زیادی کار کرده و از زمانی که مربیگری را آغاز کرده، فوتبال تغییر زیادی کرده اما او با همان روش اما سبکی متفاوت کار کرده است.
    برای او تنها باید کلاه از سر برداشت."

12. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جی سونگ پارک: فرگوسن برای 25 بازیکن برنامه ریزی می کند نه 11 بازیکن

پارک جی سونگ از جمله بازیکنانی است که با تدبیر و مدیریت فرگوسن توانسته چندین فصل متمادی برای شیاطین سرخ به میدان برود و در این تیم بدرخشد

سایت گل- پارک جی سونگ ، هافبک ملی پوش کره ای منچستریونایتد ، بعد از بیست و پنجمین حضور مقتدرانه سر الکس فرگوسن بر روی نیمکت شیاطین سرخ توانایی ها و قابلیت های این مربی بزرگ را که توانسته در این مدت این تیم را در بین غول های بزرگ جزیره و اروپا سربلند نگه دارد ، ستایش کرد .

پارک جی سونگ از جمله بازیکنانی است که با تدبیر و مدیریت فرگوسن توانسته چندین فصل متمادی برای شیاطین سرخ به میدان برود و در این تیم بدرخشد . پارک معتقد است تجربه های فرگوسن در دنیا بی نظیر است و بی شک در تمام دنیا او الگویی تمام عیار خواهد بود .

ملی پوش کره ای معتقد است که فرگوسن از گذشته و حال فوتبال با خبر است و این امر باعث می شود او نسبت به سایرین متمایز جلوه کند . در طول 25 سال خیلی از مسائل متحول شده است ، اما او توانسته خود و تیمش را در برابر این تغییرات انعطاف پذیر نشان دهد و همین امر رمز موفقیت و کامیابی او در دنیای فوتبال است . فرگوسن با وجود تغییرات اساسی در فوتبال مدرن همچنان تیمی را راهی میادین می کند که توان ارائه بازی با برترین کیفیت را دارد و این همان چیزی است که فرگوسن از آن لذت می برد .

فرگوسن با سابقه 25 ساله خود ، تجربیاتی را اندوخته است که هیچ کس نمی تواند به آن دست یابد و بی شک این مساله نشان می دهد که فرگوسن در آینده نیز می تواند به خوبی امروز و دیروز نتیجه بیاورد . فرگوسن در اوج پختگی همچنان در اوج است تا نشان دهد در جهان فوتبال یک استثنا است .

هافبک 30 ساله منچستر در ادامه گفت : فرگوسن توان مدیریت فوق العاده ای دارد ، او می داند کی و کجا و به چه نحوی بازیکنان را تحریک و تشویق کرد و از این طریق از آنان بازی گرفت . این امر بطور حتم وجه تمایز فرگی با سایرین است .

مربیان در حال حاضر به 11 نفری می اندیشند که در تیم برترند ، اما هیچ گاه نتوانسته اند از تمامی 25 بازیکن به نحو احسن و به موقع بازی بگیرند .
    اما فرگی این چنین نمی اندیشد ، او 11 بازیکن را در زمین قرار می دهد اما از سایرین غافل نمی شود و به نوعی با آن ها رفتار می کند که آن ها در خدمت تیم می مانند و تمام تلاش خود را بکار می گیرند تا در صورت لزوم برای تیم موثر واقع شوند و این خود یکی از نکته هایی است که از ایجاد تنش و حاشیه در اردوی تیم به شدت کم می کند .

14. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اندی کول: چرا آرسنال را ترک کردم؟؟؟

منچستر یونایتد در اواخر دهه 90 به قدرت اول فوتبال انگلستان و اروپا تبدیل شده بود و بخش اعظمی از موفقیت های خود را مدیون زوج معروف اندی کول و دوایت یورک بود.

اندی کول که فوتبال خود را از آکادمی آرسنال شروع کرد، بعد از اینکه نتوانست در ترکیب آرسنال جایی برای خود دست پا کند به بریستول سیتی پیوست و در نهایت بعد از دوره ای بسیار موفق در نیوکاسل که عنوان آقای گلی لیگ و بهترین بازیکن جوان لیگ را برایش به همراه داشت، به منچستر یونایتد ملحق شد.

کول در 414 بازی که بعد از خروج از آرسنال در لیگ برتر انجام داد 187 گل به ثمر رساند که او را بالاتر از تیری هانری و پشت سر الن شیرر در رده دوم بهترین گلزنان تاریخ لیگ قرار داد.

کول که در سال 2008 از مستطیل سبز خداحافظی کرد برای اولین بار در مصاحبه ای از دلایل ترک آرسنال گفت.

" بخاطر جورج بزرگ! جورج گراهام یک روز مرا به دفتر کار خود فرا خواند و گفت " فکر می کنی خیلی کیفیت خوبی داری اینطوری نیست؟"

من 15 ساله بودم اما به او بی احترامی نکردم و جوابش را دادم و گفتم " نه، و من به تو نمی گویم چه کسی هستم" او تنها بر سرم فریاد کشید و گفت " برو بیرون!" و درب را نشان داد.

مشکل آنها این بود که می دانستند توانش را دارم و می توانم بازی کنم و من هم این را می دانستم. خیلی از هم تیمی های من برای تیم اصلی باز کردند و من در میان آنها نبودم.

عادت داشتم که پری گرووز و مارتین هیس را در ترکیب اصلی آرسنال ببنیم و فکر می کردم من هم به همان خوبی هستم و باید شانسی به من داده شود. این اتفاق هرگز برایم نیوفتاد و من نیز تیم را ترک کردم."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 5 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بازگشت رونالدو به الدترافورد

تابستان 2012 ،دهمین سال حضور ریو فردیناند در باشگاه منچستر یونایتد است و خبر ها حاکی از این است که یونایتد قصد دارد به این مناسبت بازی گرامیداشتی برای او برگزار کند.
    فردیناند در سال 2002 با مبلغ خیره کننده 29 میلیون پوند به یونایتد پیوست که در ان زمان گرانترین انتقال در فوتبال انگلستان بود. در همین رابطه یونایتد قصد دارد از کریستیانو رونالدو بازیکن سابق خود که در سال 2009 به رئال پیوست برای حضور در این بازی دعوت کند.
    مذاکرات نهایی برای فراهم کردن حضور این بازیکن بعد از یورو 2012 انجام خواهد شد ولی از حالا صحبت های مقدماتی اغاز شده است.

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:
    پ.ن: گویا قطعی شده...

استیو بروس : دنی ولبک میتواند ستاره منچستریونایتد شود
    سرمربی ساندرلند از بازیکن سابقش حمایت میکند

سرمربی ساندرلند و بازیکن سابق منچستریونایتد ، استانداردهای لازم برای حضور ثابت در منچستریونایتد را میداند و انتظار دارد که دنی ولبک در آینده جز بازیکنان ثابت و مهم یونایتد باشد.
    بروس درباره شرایط اخیر ولبک گفت : " من از تاثیری که او در یونایتد گذاشت تعجب نکردم. برای یک بازیکن بسیار جوان ، برخی کارهایی که او برای ما انجام داد فوق العاده بود.وقتی که او در اینجا بود ما می دیدیم که چه بازیکن تاپ و خوبی بود.سر آلکس در تمام طول یک سال میگفت که دنی فقط برای یک فصل با ما خواهد بود. هیچ شانسی وجود نداشت که او را نگه داریم.
    به خصوص بعد از نمایش او در پیروزی 3-0 برابر چلسی.بنابراین دیگر دلیلی نداشت در اینباره در تابستان سوالی بپرسیم. من میخواستم او را حتی به طور قرضی برای یک فصل دیگر داشته باشم. اما دیگر هیچ گزینه ای وجود نداشت."

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

18. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

خبری از مایکل(اوون)نیس ؟ آخه شمبه اسکن داش ،هر جا میرم خبر تازه ای نیومده ...
    نمیدونید مدت مصدومیتشو؟

20. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •