فرگوسن از شور و حرارت مورینیو دفاع کرد
الکس فرگوسن مربی تیم منچستر یونایتد از حرکات ژوزه مورینیو مربی تیم رئال مادرید در کنار زمین دفاع کرد و گفت این حرکات نشانه ی شور و حرارت اوست.
بعد از حرکت مورینیو در بازی با بارسا و برخوردش با دستیار این تیم ویلانووا دوباره تمام نگاه ها منتقد به سوی معطوف شدند. خیلی ها معتقدند که این رفتارها باعث میشود تا او بتواند روزی جانشین فرگوسن بشود و موفقیت های او را ادامه دهد.
هرچند که فرگوسن از اون دفاع کرد و به Corriere dello Sport گفت: " من هیچ مشکلی در شور و حرارت او نمی بینم. "
" زمانی که جوانتر بودم، من هم مثل اون شور و حرارت بیشتری نشان میدادم، همیشه با سر و دستم با بازیکنام حرف میزدم و هدایتشون میکردم، این ذات مورینیو هست که تیمش رو تحریک میکنه "
" زمانی که اون به عنوان مربی پورتو به اولترافورد اومده بود، در کنار زمین مدام بالا و پایین میرفت، برای یک لحظه از خودم پرسیدم که منم عادت داشتم این کارها رو بکنم نه؟ مردم شور و حرارت اون رو میشناسن. هوادارا میدونن که اون داره واسه اونا و تیمش میجنگه. "
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

.gif)
هر چند که پنالتی نبود... ولی پیش از صحنه آهسته، ناجور شاکی شده بود از اینکه داور پنالتی گرفته... حالا نمیدونم بعد از صحنه آهسته به نیت عادلانه حرف زدن، هی صحبت پنالتی رو با هر بار با مشاهده تکرار صحنه آهسته، تکرار می کرد یا به نیته...