شاید این اولین بازی ای باشه که میخوام دو بار تمومش کنم...
محتوای مخفی: قسمتی از داستان
در کل میتونم بگم که بهترین بازی FPS دنیا کال آف هستش و من با هیچ بازی دیگه ای عوضش نمیکنم
با عرض معذرت از دوستان
شاید این اولین بازی ای باشه که میخوام دو بار تمومش کنم...
محتوای مخفی: قسمتی از داستان
در کل میتونم بگم که بهترین بازی FPS دنیا کال آف هستش و من با هیچ بازی دیگه ای عوضش نمیکنم
با عرض معذرت از دوستان
Last edited by ezio29; 12-11-2011 at 00:24.
پست من این وسط مسطا گم شد.
please answer.![]()
بازی عالی بود به نظم گرافیکش عالی درسته از از بتل کمتر بود اما همه تونستن به راحتی بازی کنند و گیرهای مسخره بتلفیدا نداشت
در کل عالی بود.
بله میشه.
دوستان به مشکل خوردم :
مرحله همون مرحله ایه که تو آلمان هست و برای اینه که از انفجار اتمی تو فرانسه جلوگیری بشه. تا یه جایی جلو میرم به error می خورم. restart mission هم زدم ولی جواب نداد دوباره تا رسیدم اون منطقه پرید بیرون. error رو عکس گرفتم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم تموم کردم
واقعا کپتن پرایس و اون یکی کرکترا یه فضایی رو تو این بازی درس کردن ک تو هیچ شوتر دیگه ای وجود نداره،واقعا ب شخصه با داستانش خیلی حال کردم ...هیجانشم تک بود ،بازم تو هیچ شوتر دیگه ای همچین هیجانی وجود نداره ضعفای دیگه ای بازی رو خیلی خوب پوشش میده ،این دو تا بخش آخری رو هم لطف کردن گزاشتن ،ما ک دسمون ب مولتی نمیرسه!
گرافیکش خو نباید اینجوری میشد ،این گرافیک واسه 2009 نه 2011 ،ب هر حال بازی ک فقط گرافیک نی..
صداگزاریه کرکترا خیلی خوفه مخصوصا اگه یکی انگلیسیش خوب باشه خیلی بیشتر حال میکنه ،اما صدای اسلحه ها و تیرا مخصوصا نارنجک خوب نبود،گیم پلیشم ک هیچ تغییری نداده بودن یه نمه تکراری میومد
نظر من
داستان :10
گیم پلی :9
گرافیک :7
صداگزاری: 8.5
راسی جای زیمر واقعا خالی بود!
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------
تو این بخش سروایول ،نمیشه لول بازی رو تغییر داد؟ آخه همش رو EASY ...
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
باید از یه راهه دیگه بری ،سمت چپ یه ساختمون هس برو تو اون یه لحظه صب کن ،چن نفر میان اونارو بکش بعد برو...
راهتو عوض کن دیگه خلاصه!
خو واسه چی معذرت خواهی میکنی ؟
نظر خودتو دیگه ،خیلیم قابل احترام ،آدم نکشتی ک
مثلا من AC رو بهترین بازیه دنیا میدونم!
نه اشتباه گفتی
باید بره دست راست تانکی که منفجر شده
از توی پنجره بپر تو ساختمون
چند نفرم همونجا دارن میجنگن
اگه هم گفت دنبال Sandman برو بیخیالش شو
تا که بری تو ساختمون خودش میاد اونجا
من دیروز سر این ارور گیر بودم که با راهنمایی دوستان ردش کردم
آره آره همینه ،گفتم ک خلاصه باید یه راهه دیگرو امتحان کنه
نه این ماله دیشبه
شما نبودی
من به خاطر اون قسمتی که الان تو اسپویلر هست عذرخواهی کردم
آخه دیشب بدون اسپویلر گذاشتم دوستان گفتن چرا آخر داستان رو لو دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
ضمنا بهترین بازی دنیا از نظر من هم همون AC ولی بهترین بازی تو سبک FPS فقط COD
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)