سلام
دوستان ، مقایسه کیفیت تصویر 2 تلوزیون با 2 برند مختلف ، با اندازه های مختلف مثلا یکی 46" و 40 " درسته؟؟؟
یا مقایسه کیفیت تصویر تلوزیون هر برند باید تو اندازه های یکی باشه؟؟؟؟
سلام
دوستان ، مقایسه کیفیت تصویر 2 تلوزیون با 2 برند مختلف ، با اندازه های مختلف مثلا یکی 46" و 40 " درسته؟؟؟
یا مقایسه کیفیت تصویر تلوزیون هر برند باید تو اندازه های یکی باشه؟؟؟؟
دوست عزیز
اندازه تلویزیون ربطی به کیفیت تصویر ندارد بلکه ربط به تکنولوزی بکار رفته در هر برند را دارد یعنی مثلا دو برند سونی و سامسونگ را در مقایسه با تکنولوژیی که برای تلویزیون کار کردند را باید ملاک قرار داد نه اندازه تلویزیون رامثلا آخرین مدل هر کدام را باهم مقایسه کنید
دوست عزیز
برای مقایسه و یا مشاوره باید به اینجا بروید و از تایپیک های آن استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متوجه ام جناب متین پور اما منظورم اون اعداد و ارقام که شرکت ها اعلام میکنن نبود ، اون رو میشه رو کاغذ مقایسه کرد.
منظورم اون خروجی تصویریه که یه تلویزیون داره و ما با چشم مقایسه میکنیم هست
یه فیلم با کیفیت 1080 p رو خواستم تصویرشون رو ، توی 2تا تلوزیون 46f6850 و 42w804 ببینم و مقایسه کنم
هر 2تا رو که از 1 متری نگاه میکردم ، به نظرم فیلم تو w804 صاف تر و واضح تر بود اما f6850 اندکی شطرنجی بود (البته با دقت زیاد)
این روش مقایسه درسته؟؟؟
البته فقط تو همین 1 مورد w804 سرتر بود اما تو بقیه چیزا حرفی واسه گفتن نداشت
دوست عزیز
همانطور که گفتم برای مقایسه حتی بصورت نظری و از فاصله کم باید مدلهای هم تراز را با هم مقایسه کنید یعنی شما نمی توانید یک تلویزیون حد متوسط از یک برند را با یک تلویزیون حد بالا برند دیگر مقایسه کنید شما اول باید مدلهای یک برند را از حد پایین تا حد بالا آن را از نظر تکنولوژی ساخت و پردازش تصویر ردیف و شناسایی کنید و بعد آنها را از نزدیک مشاهده و قضاوت کنید
سلام دوستان برادرم به تازگی تلویزیون LG LA96000 خریده 4200000 ولی داخل کارتنش فقط 1 کنترل جادویی داره و کنترل معمولی نداره فروشنده میگفت این مدل فقط 1 کنترل جادویی داره خواستم بدونم فروشنده درست گفته یا اینکه کنترل رو برداشتن؟ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
بین این دو برند کدوم یکی رو برای خرید پیشنهاد میکنید,از همه لحاظ
سامسونگ 55F8880 یاKDL-55W904A سونی
ار لحاظ کیفیت تصویر w904 و از لحاظ کیفیت تصویر و امکانات f8880
w904 کیفیت تصویر کمی بهتری داره ولی اصلا امکانات 8880 رو نداره
دوست عزیز
معمولا همانطور است ولی کنترولهای معمولی ال جی قاعدتا همه با هم ساز گار هستند و شما می توانید بطور مجزا آن را تهیه کنید.
دوست عزیز
بنظر بنده من اگر بخواهم تلویزیونی که تمامی قابلیت هایی که برای کاربردهای زیاد و تصویر فوق العاده داشته باشد را انتخاب کنم اولین انتخابم سامسونگ 55F8880 است. ولی شما می توانید بسته به نیاز و کارایی هر برندی را که می پسندید انتخاب کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)