سلام دوستان من مدتی 256 مخابرات داشتم سرعت دانلود 120 بیشتر نمی رفت ولی الان با تعویض با طرح خانواده فیکس 380 تا دارم دانلود میزنم...
سلام دوستان من مدتی 256 مخابرات داشتم سرعت دانلود 120 بیشتر نمی رفت ولی الان با تعویض با طرح خانواده فیکس 380 تا دارم دانلود میزنم...
کسی از دوستان تست کرده که بدون اینکه ارتباط را قطع و وصل بکنیم بعد از ساعت 12 شب بدون محاسبه شود
یا حتما بعد از سایت 12 یک بار باید قطع وصل کرد و دوباره کانکت شد
ممنون
سلام واسه من که تقریبا از ساعت 1 تا 5:30 رایگانه!! اینو مطمئنم... چون هروقت تا ساعت 7-6 بوده برام حجم کم کرده...![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، اجرای مصوبه 152کمیسیون تنظیم مقررات و فروش حجمی خدمات ADSL را عامل مهمی در بهبود شاخصهای ارائه خدمات از سوی شرکت مخابرات ایران و شرکتهای PAP دانست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
شب لازم نیست اینترنت رو قطع کرد.خودش راس 12 رایگان میشه
خیر سرمون شب ها میام که آنلاین بازی کنیم,دقیقا از سر شب به اینور دیگه کلا سرعت به فاک میره.
بروبچ اونور آبی میگند باز شب شد و باز تو شدی Lagger
خدا لعنت کنه مخابرات و اون ****************.![]()
این بحث کاهش سرعت که درسته و طبیعیه هم هست تو ایران
ولی شبها هیچی حساب نمیشه و شارژ اضافه هم از کسی کم نمیشه
دوستانی که ازشون شارژ کم میشه ممکنه سیستمشون خودش در حال دانلود باشه( برنامه ها رو میگم که ممکنه آپدیت خودکار داشته باشن) و اینکه فلش ها و عکسها خیلی حجم میگیرن من خودم برای مثال همین p30 که میام تنظیماتش رو جوری کردم که کلا عکس ها رو نمایش نده اگه می خواستم عکسی رو ببینیم دستی بازش میکنم
ضمنا خیلی راحت میشه تو سایت 2030 آمارتون رو ببینید من که تا حالا شبها ازم شارژی کم نشده
سلام. این سایت 2030 چیه؟
برای بنده که به محض رسیدن ساعت 12 سرعت به پشم رسیده و دست کم تا ساعت 3 بامداد به همین منوال می ماند!!!!!!!!!!
مخابراته داریم؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)