تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 171 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    من یه مدل از این دستگاه رو دارم. رم 8 و cori7
    مشکلی که دارم بولوتوسش کار نمیکنه درایورایی که تو سایت دل زده هم دانلود کردم ولی درست نشد.
    R312222.exe (139MB)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه مشکل دیگه هم ایم کارت خوانش درش باز نمیشه چطوری باز میشه با چاقو افتادم به جونش نشد
    Last edited by amir200h; 11-03-2012 at 15:52.

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    مشکلی که دارم بولوتوسش کار نمیکنه درایورایی که تو سایت دل زده هم دانلود کردم ولی درست نشد.
    R312222.exe (139MB)

یه مشکل دیگه هم ایم کارت خوانش درش باز نمیشه چطوری باز میشه با چاقو افتادم به جونش نشد
    بلوتوث یه مشکل عمومیه که بگیر نگِر داره!!
    سعی کن وقتی که می خوای فایلی رو به گوشی بفرستی قشنگ اسم گوشی پیدا بشه(فون نباشه) بعد بفرست!
    ولی راه حل قطعی نیست!
    کارت خوان رو باید فشار بدی ها!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با تشكر از همه دوستان
    دماي دستگاه چطوريه ؟ بيش از حد داغ نميكنه ؟
    دمای دستگاه در هنگام کارهای معمولی خوب هست و فقط هنگام گیم خیلی بالا میره. اگر این لپتاپو برای چند روز هم روشن بزارید که من این کارو کردم دمای تمام قطعات لپتاپ پائین خواهد موند. در هنگام بازی و یا در هنگام هر کار دیگری که باعث میشه دما بالا بره, بعد از قطع استرس(به عنوان مثال بستن گیم) به مرور زمان دمای تمامی قطعاتی که گرم شدن پائین خواهد آمد و کندترین پائین آمدن دما برای هارد هست اما باقی قطعات به سرعت خنک میشند.

عکسی که از دسکتاپم گرفتم دمای قطعات لپتاپو کاملا براتون توضیح میده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در این عکس دمای کنونی , دمای حداقل و دمای حداکثر مهمترین قطعات به وسیله برنامه HWiNFO64 ثبت شده.
    در این تصویر این حروف به این مفهوم هستند:
    cpu = cpu
    fan = فن هتسینک
    DIMM = رم
    Auxiliary = تامین کننده برق انحصاری برای cpu هایی که انرژی زیادی مصرف میکنن. اگر اشتباه میکنم خوشحال میشم که دوستان تصحیح کنن
    chipset = چیپست مین بورد
    temp5 = هنوز نتونستم بفهمم که دمای کدوم قسمت هست اما شاید مربوط به VRAM باشه.
    st9640320as = هارد

این دما بعد از روشن موندن سیستم از ساعت 3 صبح امروز تا کنون و بعد از اجرای دوباره گیم ثبت شده و هنگامی که از گیم خارج شدم منتظر موندم تا دمای cpu به عدد 52 برسه که حدودا یک دقیقه طول کشید و عکس اسکرین شات گرفتم.

فلش های آبی رنگ به ترتیب عدد 100 نشون میده که برای حداکثر دمای cpu در نظر گرفته بودم و عدد 6000 که برای حداکثر چرخش دور فن در نظر گرفته بودم و نمودارها از صفر تا متغیری که تعیین کردم ثبت شده.

فلش های قرمز رنگ زمانی هست که از گیم خارج شدم.

فلش و خطهای نارنجی رنگ نکته جالبی داره که امروز بهش پی بردم. هر زمانی که دمای cpu به 52 میرسه فن لپتاپ خاموش میشه. بارها این کارو انجام دادم و روی عدد 52 فن خاموش شد و وقتی دمای cpu به حدود 57 درجه میرسه دوباره فن روشن میشه. این یک نکته مهمه به این مفهوم که دمای 52 درجه برای cpu core i7 2630qm یک دمای ایده ال هست واگر دمای 52 درجه زیاد بود خوب فن خاموش نمیشد تا بییشتر از این cpu خنک بشه که این طور نیست.
    پس وقتی دمای 52 درجه یک دمای عادی هست باید بگم که نمیشه گفت این لپتاپ داغ کار میکنه یا خیلی گرم میشه. cpu لپتاپ در استفاده عادی روی 50 درجه تا 60 درجه هست. میتونید با این برنامه روی لپتاپ خودتون تست بگیرید. البته این دما برای cpu های core i5 کمتر از این هم هست.
    در این تست دمای اتاق 22 درجه سانتیگراد هست و باید بگم که در تابستان دمای قطعات بالاتر خواهند رفت.

من كار روزانم زياده ( بيش از 7ساعت ) ؟
    فکر نکنم کار روزانه کامپیوتری شما بیشتر از من باشه که از ساعت 8 صبح روشنه تا ساعت 11 شب به استثنای نیم ساعت برای نهار و نیم ساعت برای شام که یا standby میکنم یا hibernate و همچنین روشن شدن اتوماتیک ساعت 3 شب برای دانلود و خاموش شدن در ساعت 7 صبح.

يه جورايي از همين سيستم بايد درامد داشته باشم (pc اي كه دارم خيلي قديميه و ديگه جواب نرم افزارهاي جديدو نميده)
    این لپتاپ همین الان با کانفیگش خیلی قوی هست و نیازتونو اگر خیلی حرفه ای باشین و همیشه به سیستم روز نیاز داشته باشید 2 سال جواب میده و برای مصارف خانگی اگر عمرش کفاف بده تا 5 سال هم میتونه مناسب باشه. البته من رشد سریع نرم افزارهارو ملاک این حرفم قرار دادم.
    Last edited by mansia; 06-05-2012 at 11:58.

4. 3 کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سلام
    در هنگام استفاده از نرم افزارای مهندسی که به نظر من دماش خوبه ولی چون اهل بازی نیستم تا حالا وقت بازی تست نکردم ولی بعضی از بچه ها که تست کردند میگن زیاد داغ میکنه البته بهتره در مورد بازی دوستان جواب بدن
    در ضمن یادمه که یکی از بچه ها در همین فروم گفته بود که از 2ماهی که لپ تاپ را خریده بود دست کم 1ماهش رو روزی بالای 12 ساعت استفاده داشته که باز هم راضی بوده
    من خودم بعضی از روزها تا 20 ساعت باهاش کار کردم. و تقریبا روزی 8 تا 10 ساعت روشنه. موقع بازی کردن هم دماش حدود 70 درجه با کولپد میرسه. البته نه همه بازیها . میانگین حدود 60 هست.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

داداش من همین کانفیگ دارم و راضیم.
    از دوستان یه سوال دارم . میخوام ببینم قاب 5110 قابل تعویض هست؟
    بعضی از دوستان در این تاپیک بودن و هستند که لپتاپ 5110 شون دکمه تعویض قاب روی بدنه نداره و نمیتونن این کارو انجام بدن.

اگر لپتاپ شما این دکمه رو داره و همچنین اگر بتونید در بازار سوئیچ یا قاب 5110 پیدا کنید بله میتونید. خیلی هم راحت هست عوض کردنش.
    سایت دل از 30 تا 50 دلار قیمت زده برای سوئیچ ها با رنگ ها و طرح های مختلف.

تو مجتمع کامپیوتر پایتخت بعضی از این سوئیچ ها پیدا میشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    سلام
    R312222.exe (139MB)
    آیا مطمئن هستید که کارت 1702 روی لپتاپ شما قرار داره؟ چون اگر این طور نباشه قطعا به مشکل برمیخورید.
    از اون جایی که میگید هر نوع درایوری که در سایت دل بوده روی سیستم امتحان کردید پیشنهاد میکنم ویندوزتونو از اول نصب کنید و بعد درایور بالا که گرفتید دوباره نصب کنید.

درپوش کارت خوان با نوک انگشت 5 میلیمتر فشار بدید که تو بره. خود به خود درپوش بیرون میاد. به همین صورت میتونید کارتخوانو جا بزنید و یا در بیارید.
    برای استفاده از کارت خوان نیاز به حافظه های sd و یا microsd to sd adapter یا memory stick duo adapter دارید.

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

بعضی از دوستان در این تاپیک بودن و هستند که لپتاپ 5110 شون دکمه تعویض قاب روی بدنه نداره و نمیتونن این کارو انجام بدن.

اگر لپتاپ شما این دکمه رو داره و همچنین اگر بتونید در بازار سوئیچ یا قاب 5110 پیدا کنید بله میتونید. خیلی هم راحت هست عوض کردنش.
    سایت دل از 30 تا 50 دلار قیمت زده برای سوئیچ ها با رنگ ها و طرح های مختلف.

تو مجتمع کامپیوتر پایتخت بعضی از این سوئیچ ها پیدا میشه.
    واسه من دکمه تعویض نداره

داره خودمونی میشه ya3r0261's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

در مورد دکمه سوییچ لازمه یه نکته ای رو بگم.
    من چند وقت پیش از این قابا تو پاساژ رضا دیدم . رفتم تو پرسیدم لپ تاب من که دکمه سوییچ نداره میتونم این قابو بخرم نصب کنم؟ گفت آره هیچ مشکلی نیست فقط یه فوت کوزه گری داره و البته با ابزار خاصی این کارو انجام میده.
    پس این مشکل حل شدنیه. مشکل اصلی قیمتشه که گفت 60 تومن.
    دوستان نگران نبودن دکمه سوییچ نباشید

10. 2 کاربر از ya3r0261 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام

منم از اینا برای استفاده از مموریه گوشیم استفاده میکنم..
    اوایل وقتی این مبدلو داخل کارت خوان میزاشتم گاهی ارتباط برقرار میشد گاهی هم شناسائی نمیکرد.
    الانم که دیگه شناسائی نمیکنه.
    بنظر شما اشکال از کارت خوانه یا مبدل؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام

منم از اینا برای استفاده از مموریه گوشیم استفاده میکنم..
    اوایل وقتی این مبدلو داخل کارت خوان میزاشتم گاهی ارتباط برقرار میشد گاهی هم شناسائی نمیکرد.
    الانم که دیگه شناسائی نمیکنه.
    بنظر شما اشکال از کارت خوانه یا مبدل؟
    اگر مموری داخل موبایل و یا دوربین بدون مشکل کار میکنه احتمالا پین های داخل آداپتور درست با مموری اتصال پیدا نمیکنه. میتونید در لپتاپی دیگر آداپتور تست کنید.

13. این کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •