با تشكر از همه دوستان
دماي دستگاه چطوريه ؟ بيش از حد داغ نميكنه ؟
دمای دستگاه در هنگام کارهای معمولی خوب هست و فقط هنگام گیم خیلی بالا میره. اگر این لپتاپو برای چند روز هم روشن بزارید که من این کارو کردم دمای تمام قطعات لپتاپ پائین خواهد موند. در هنگام بازی و یا در هنگام هر کار دیگری که باعث میشه دما بالا بره, بعد از قطع استرس(به عنوان مثال بستن گیم) به مرور زمان دمای تمامی قطعاتی که گرم شدن پائین خواهد آمد و کندترین پائین آمدن دما برای هارد هست اما باقی قطعات به سرعت خنک میشند.
عکسی که از دسکتاپم گرفتم دمای قطعات لپتاپو کاملا براتون توضیح میده:

کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در این عکس دمای کنونی , دمای حداقل و دمای حداکثر مهمترین قطعات به وسیله برنامه HWiNFO64 ثبت شده.
در این تصویر این حروف به این مفهوم هستند:
cpu = cpu
fan = فن هتسینک
DIMM = رم
Auxiliary = تامین کننده برق انحصاری برای cpu هایی که انرژی زیادی مصرف میکنن. اگر اشتباه میکنم خوشحال میشم که دوستان تصحیح کنن
chipset = چیپست مین بورد
temp5 = هنوز نتونستم بفهمم که دمای کدوم قسمت هست اما شاید مربوط به VRAM باشه.
st9640320as = هارد
این دما بعد از روشن موندن سیستم از ساعت 3 صبح امروز تا کنون و بعد از اجرای دوباره گیم ثبت شده و هنگامی که از گیم خارج شدم منتظر موندم تا دمای cpu به عدد 52 برسه که حدودا یک دقیقه طول کشید و عکس اسکرین شات گرفتم.
فلش های آبی رنگ به ترتیب عدد 100 نشون میده که برای حداکثر دمای cpu در نظر گرفته بودم و عدد 6000 که برای حداکثر چرخش دور فن در نظر گرفته بودم و نمودارها از صفر تا متغیری که تعیین کردم ثبت شده.
فلش های قرمز رنگ زمانی هست که از گیم خارج شدم.
فلش و خطهای نارنجی رنگ نکته جالبی داره که امروز بهش پی بردم. هر زمانی که دمای cpu به 52 میرسه فن لپتاپ خاموش میشه. بارها این کارو انجام دادم و روی عدد 52 فن خاموش شد و وقتی دمای cpu به حدود 57 درجه میرسه دوباره فن روشن میشه. این یک نکته مهمه به این مفهوم که دمای 52 درجه برای cpu core i7 2630qm یک دمای ایده ال هست واگر دمای 52 درجه زیاد بود خوب فن خاموش نمیشد تا بییشتر از این cpu خنک بشه که این طور نیست.
پس وقتی دمای 52 درجه یک دمای عادی هست باید بگم که نمیشه گفت این لپتاپ داغ کار میکنه یا خیلی گرم میشه. cpu لپتاپ در استفاده عادی روی 50 درجه تا 60 درجه هست. میتونید با این برنامه روی لپتاپ خودتون تست بگیرید. البته این دما برای cpu های core i5 کمتر از این هم هست.
در این تست دمای اتاق 22 درجه سانتیگراد هست و باید بگم که در تابستان دمای قطعات بالاتر خواهند رفت.
من كار روزانم زياده ( بيش از 7ساعت ) ؟
فکر نکنم کار روزانه کامپیوتری شما بیشتر از من باشه که از ساعت 8 صبح روشنه تا ساعت 11 شب به استثنای نیم ساعت برای نهار و نیم ساعت برای شام که یا standby میکنم یا hibernate و همچنین روشن شدن اتوماتیک ساعت 3 شب برای دانلود و خاموش شدن در ساعت 7 صبح.
يه جورايي از همين سيستم بايد درامد داشته باشم (pc اي كه دارم خيلي قديميه و ديگه جواب نرم افزارهاي جديدو نميده)
این لپتاپ همین الان با کانفیگش خیلی قوی هست و نیازتونو اگر خیلی حرفه ای باشین و همیشه به سیستم روز نیاز داشته باشید 2 سال جواب میده و برای مصارف خانگی اگر عمرش کفاف بده تا 5 سال هم میتونه مناسب باشه. البته من رشد سریع نرم افزارهارو ملاک این حرفم قرار دادم.