خوب چرا؟این که یه تبلیغی هم برای شرکتها میشه و واسشون خوبه!چرا برعکسه؟
خوب چرا؟این که یه تبلیغی هم برای شرکتها میشه و واسشون خوبه!چرا برعکسه؟
خوب این کمپانی ها به اندازه ای پول برای تبلیغات از راه دیگه خرج میکنن که این جور تبلیغات براشون هیچه مخصوصا این که اینا بازیه و ممکنه یه ماشین معمولی از یه ماشین عالی تو بازی به علت حرفه ای بازی کردن بهتر عمل کنه.ولی اون جور هم که شما میگید هستش مثل بازی موتورهای هارلی دیویتسون و .... که فقط برای تبلیغات ساخته شده هستن و هیچ پولی از بازی ساز گرفته نشده.
سه نوع کامیون رنو و اسکانیا و کامیون من لایسنس شده (من اسم یه برنده کامیونه)
ولی هنوز ا بنز و ایویکو و ولوو توافق نکردن
لایسنس نشدن برند های کامیون برای این بازی مشکلی نیست که حل نشه با مد و اینجور چیزا حل میشه بذارین بازی بیاد هزارو یک مدل مد ساخته میشه واسش .
اون طوری ادیتور ها و کسایی که تو کار ساخت مد هستن کامیون ها رو لایسنس میکنن .![]()
نه.اعلام کردن 19 oct که میشه 28 مهر.البته اگه بازی درنیارن!
سلام
بچه ها این بازی اسکانیا را نمی شه مثل یورو تراک یا جرمن تراک پلیس و جریمه هاش را حذف کرد؟
یعنی شما فقط سر لوگوی ماشینها بحث دارید؟ نهایتش خودم آرم بنز رو می چپونم سرش!من نمیدونم مگه مردم مسخرشونن این همه طولش که میدن، کامل هم که نیست مثلا هنوز حاضر نشدن برای سوخت گیری یه انیماتور پیاده شدن براش بسازن یعنی از deep of fild سختتره!!!عجیبه یه شرکت این قدر بی برنامه باشه دو تا لاکپشتو اگه میزاشتی تا حالا تمومش کرده بودن!
Last edited by nice 2000; 26-09-2012 at 22:42.
بچه ها یه خبر خوب همه آرمهای ماشینها به جز داف واویکو درستند نمیخواد خودتونو ناراحت کنید به گفته آقای Pavel Sebor مدیر شرکت scssoftwar به خاطر استقبال زیاد از این بازی راضی شدند
که بازی راانشار کنند به گفته ایشان میخواستند که چند ماشین هم به این بازی اضافه کنند وایشان گفتند که چند آپدیت بعداز انتشار بازی عرضه میشه که فعلا از دونوع کامیون بنز axor وateco یادکردند که دردست طراحی است
سلام دوستان
روزتون بخیر
شرمنده تازه تاپیک واسه این بازی رو تو این انجمن دیدم و واقعا سخته خوندن این همه پست.
سوالم اینه :کسی هست بیاد با همه بقیه متن این بازی رو ترجمه کنیم؟
من حدود چند تایی رو زدم و کلا شده 376 تا که 875 تا گذینه مونده تا ترجمه شه یعنی 499 تا مونده که اگه دوستان همکاری کنند بتونیم زبان فارسی رو هم تو لیست قرار بدیم
دوستان دیگه ای همکاری کردند
saeedtn
mori70
cold
hosenog
و من هم edennvl
اگه اسم دوستی جا افتاد بگید بزارم تو لیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)