تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 156 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 1552

نام تاپيک: 2 Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان مگه اگه بدم بیرون برام app بریزن میتونم از اونها back up بگیرم که اگه بعدا خواستم روی ای پد خودم app بریزم و اونا پاک شدن بتونم برشون گردونم منظورم اینه که کلا بتونم ریستورشون کنم یعنی مثلا یکی دوتا اپ جدید برم دانلود کنم بریزم رو ایپد (خوب مسلما این اپ ها پاک میشن) بعدا که کارم با اون اپها تموم شد این اپهایی که خریدم رو ریستور کنم داخل ایپد ؟
    هرچی واستادیم این جیلبریک نیومد :( . من به 30 تا از اپهاش نیاز دارم که رو میشه 80 دلار که به عبارتی میشه صدو خورده ای هزار تومن .

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راستش من اصلا سوالت رو نفهمیدم ولی در کل با اینکه بدی برات برنامه بریزن مخالفم
    سعی کن خودت یه جور کار خودت رو راه بندازی
    در مورد اون 80 دلارم اگه یه کم وقت بذاری میتونی خیلی از app ها رو براشون جایگزین رایگان یا ارزونتر پیدا کنی
    80 دلار خیلیه بخوای اول کاری بدی برای برنامه
    برو تاپیک خودش برنامه های مورد نیازت رو بگو بچهها هم کمکت کنن
    جیلبریک هم میاد یه کم صبر کن

3. این کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

دوستان مگه اگه بدم بیرون برام app بریزن میتونم از اونها back up بگیرم که اگه بعدا خواستم روی ای پد خودم app بریزم و اونا پاک شدن بتونم برشون گردونم منظورم اینه که کلا بتونم ریستورشون کنم یعنی مثلا یکی دوتا اپ جدید برم دانلود کنم بریزم رو ایپد (خوب مسلما این اپ ها پاک میشن) بعدا که کارم با اون اپها تموم شد این اپهایی که خریدم رو ریستور کنم داخل ایپد ؟
    هرچی واستادیم این جیلبریک نیومد :( . من به 30 تا از اپهاش نیاز دارم که رو میشه 80 دلار که به عبارتی میشه صدو خورده ای هزار تومن .
    درود بر شما دوست گرامي
    اگه آي ديوايستو به كسه ديگه اي بدي كه برات پروگرام كنه بايد حتما اپل آيدي و پسوورد طرف رو داشته باشي چون در اولين سينك تشخيص ميده كه اپل آيدي با كامپيوتر شما آوتورايز شده و بايد به حالت اون برگرده و اگر نخواي سينك كني باز موقع آپديت كردن گيرت ميندازه برنامه ريختن فقط براي زماني كه جيلبريك كردي خوبه چون برنامه هاي كرك شده ديگه اينقدر گير نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

درود بر شما دوست گرامي
    اگه آي ديوايستو به كسه ديگه اي بدي كه برات پروگرام كنه بايد حتما اپل آيدي و پسوورد طرف رو داشته باشي چون در اولين سينك تشخيص ميده كه اپل آيدي با كامپيوتر شما آوتورايز شده و بايد به حالت اون برگرده و اگر نخواي سينك كني باز موقع آپديت كردن گيرت ميندازه برنامه ريختن فقط براي زماني كه جيلبريك كردي خوبه چون برنامه هاي كرك شده ديگه اينقدر گير نداره
    بزارید یکم شفاف تر توضیح بدم منظورمو :
    1.من میرم اپ میدم بیرون برام بریزه و تا مدتی ازشون استفاده میکنم تا اینکه چندتا اپ میبینم که میخوام ازشون استفاده کنم
    2. از این اپهای ریخته شده بک اپ میگیرم تا بعد از اینکه اپهای خودم رو میریزم و اینا پاک میشن ازشون پشتیبان داشته باشم
    3. حالا دوباره به اون اپهایی که خریدم(دادم بیرون برام ریختن) نیاز پیدا میکنم و میخوام برگردونمشون و احتمالا اگه برگردونمشون این اپهایی که خودم گرفتم در مرحله 2 پاک میشن .

حالا سوالم اینه میشه همچین کاری کرد و از اپهایی که دادم بیرون برام ریختن بک اپ گرفت و ریستورشون کرد ؟ یعنی بشه پروسه 3 مرحله ای که بالا گفتم رو انجام داد عملیه ؟ این دیگه اخر شفاف سازیم بود
    این جیلبریک هم که تو بوق کردن تو نوامبر میاد 2 روز دیگه نوامبرم تموم میشه هیچ خبی نیست

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

edit => perfrences => advanced => itunes media.... you must change it.
    مال چند صفحه پیش بود ولی چون نیاز بود نقل قول گرفتم
    راستش با این کار فقط یه سری چیزا رو میشه جابجا کرد
    برای عوض کردن فولدر بک اپ یه مقدار راهش سختتره
    تو چند تا فروم خارجی راهش رو دیدم ولی نتونستم انجام بدم

7. این کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه archipay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بزارید یکم شفاف تر توضیح بدم منظورمو :
    1.من میرم اپ میدم بیرون برام بریزه و تا مدتی ازشون استفاده میکنم تا اینکه چندتا اپ میبینم که میخوام ازشون استفاده کنم
    2. از این اپهای ریخته شده بک اپ میگیرم تا بعد از اینکه اپهای خودم رو میریزم و اینا پاک میشن ازشون پشتیبان داشته باشم
    3. حالا دوباره به اون اپهایی که خریدم(دادم بیرون برام ریختن) نیاز پیدا میکنم و میخوام برگردونمشون و احتمالا اگه برگردونمشون این اپهایی که خودم گرفتم در مرحله 2 پاک میشن .

حالا سوالم اینه میشه همچین کاری کرد و از اپهایی که دادم بیرون برام ریختن بک اپ گرفت و ریستورشون کرد ؟ یعنی بشه پروسه 3 مرحله ای که بالا گفتم رو انجام داد عملیه ؟ این دیگه اخر شفاف سازیم بود
    این جیلبریک هم که تو بوق کردن تو نوامبر میاد 2 روز دیگه نوامبرم تموم میشه هیچ خبی نیست

دوست عزيز مشكل دقيقاً‌ همينجاست. شما دادي بيرون برات برنامه ريختن. الان اومدي خونه ميخواي آيپدت رو وصل كني آيتونز كه ازش backup بگيري. اولين كاري كه بايد بكني ( قبل از وصل كردن آيپد) اين هست كه آيتونز رو با apple ID اون بابايي كه برات app ريخته authorize كني ( كه قاعدتاً اونو نداري) پس به محض وصل كردن آيپدت به كامپيوتر ، آيتونز تمام برنامه ها رو پاك ميكنه و ديگه چيزي نميمونه كه تو بخواي ازش backup بگيري و بعداً ازش استفاده كني. اميدوارم جواب سوالت رو داده باشم

---------- Post added at 08:36 AM ---------- Previous post was at 08:32 AM ----------

حالا شما يه توضيحي بده يا حداقل يه لينكي بزار شايد بشه محل save بك آپ رو عوض كرد. چون منم شديداً احتياج دارم جاش رو از روي c عوض كنم. درايو c داره منفجر ميشه به خدا

9. این کاربر از archipay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خود iTunes امکانی نمیده ولی این کار رو از طریق Junction Point های NTFS میشه انجام داد. این کار مختص iTunes نیست و در اصل محل قبلی بکاپ رو تبدیل به شورتکاتی می کنه برای محل جدید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای فولدر بکآپ ها یه Junction Point درست کنید در هر جا که می خواید و همه فایل ها رو به اونجا انتقال بدید.

11. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه PNC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    بچه ها من چنتا عکس با ipad گرفتم میخوام اینارو بریزم توی کامپیوتر ولی نمیدونم به چه صورته
    میشه راهنمایی کنید

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

سلام
    بچه ها من چنتا عکس با ipad گرفتم میخوام اینارو بریزم توی کامپیوتر ولی نمیدونم به چه صورته
    میشه راهنمایی کنید
    درود برشما
    دستگاهتون رو به کامپیونر متصل کنید و بعد از اینکه دستگاه شناسایی شد به my computer برید و به داخل پوشه دستگاهتون برید و از اونجا عکسها رو کپی کنید

داره خودمونی میشه yums's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام ىه اتفاق عجيبي امروز برام افتاده امروز اومدم يه چنتا بازي از اينستالوس دانلود كردم همشونم بازي هاي مشهوري بودن.ولي الان وارد هيچكدوم از برنامه هايي كه از اپل استور دانلود كرده يا خريده بودم نميشه چكار كنم؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •