دستگاه شما در حال حاضر کپی خور نمیشه متاسفانه ...
باید صبر کنید در آینده روش های جدیدی که میاد ورژن 3.60 و جیل بریک کنه ...
دانگل هم تا اونجایی که میدونم روی 3.55 کار میده!
دستگاه شما در حال حاضر کپی خور نمیشه متاسفانه ...
باید صبر کنید در آینده روش های جدیدی که میاد ورژن 3.60 و جیل بریک کنه ...
دانگل هم تا اونجایی که میدونم روی 3.55 کار میده!
یعنی دستگاه من قابل دانگرید شدن هم نیست؟؟؟!!!![]()
دانگرید وقتی انجام میشه که مثلا شما الان 3.55 هستی ... بعد به صورت اشتباهی به ورژن بالاتر آپدیت میکنی ... بعد چون دستگاه شما قبلا 3.55 بوده میشه دانگریدش کرد ...
ولی شما میگی دسگاتون از اول از وقتی که آکبند گرفتین، 3.60 بوده ... پس متاسفانه نمیشه!
با سلام!
من تو فروم خیلی گشتم ولی فقط گیج شدم چون خیلی وقته که دوروبر ps3 نبودم!واسه همین گفتم که بیام دوتا سوال بپرسم!
من2تا ps3 تازگیا دستم رسیده یه فت 80گیگ با فریمور3.77 و یه اسلیم250گیگ با فریمور4.11 که هردوش فریمور کارخونشون کمتر از 3.55 بوده.
میخواستم بدونم خودم برای جیلبریکشون کاری میتونم بکنم(منظورم نرم افزاریه طبیعتا)؟
و اگه جواب بله و با دانگرید باشه بازی های جدید(3.6+) رو میشه کپی و با همون فریمور بازی کرد (با دانگل و بی دانگل)؟
متشکر میشم از جوابتون.
سلام
بنظرتون دانگل JB-king بود خریدش درسته یا نسخه اصلی ترو بلو بهتره؟
king تو سایت نوشته ابدیتش مثل ترو بو هست؟ فرقی نداره؟
سایت ps3j . c o m معتبره ؟ کسی از این سایت خرید کرده؟
ترو بلو زده 139 و کینگ زده 79 این اخری ابدیت شد گرون شد مثل ترو بلو شده تعداد بازی که اجرا میکنه
در کل احتمال داره cfw بیاد دانگل بیمصرف بشه؟
چرا بچه ها نیستند ما هم سال به سال گیمی میزنیم
خیر برای دانگرید باید دستگاه باز بشه و به یه دستگاه جداگانه هم احتیاج هست. همون ببرید فروشگاه بهتره. بعد از دانگرید برای بازی های قدیمی میشه بدون دانگل بازی کرد اما برای بازی های جدید دانگل میخواد.
من توصیه میکنم همون تروبلو رو بخرید. چون تیم های پشت این دوتا دانگل با هم سر جنگ دارن. این آپدیت میده علیه اون ... اون ضد آپدیت میده برای این!!!
کلا به نظر میاد تروبلو هم از نظر سخت افزاری و هم تیم پشتیبانی بهتر هست.
درباره CFW هم هیچی معلوم نیست. شاید همین فردا بیاد شایدم هیچ وقت نیاد.
اون سایت رو هم نمیشناسم.
دوستان دستگاه من فعلا 4.20 هست چون ابدیتش کردم
چند سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید
شنیدم باید دستگاه فریمورش زیر 3.55 بوده باشه تا بشه با دنگرید بردش به 3.55
حالا منکه نمیدونم فریمورش از اول چند بوده چیکار باید بکنم؟
دوستان ظاهرا یه خبرایی هست. از من میشنوید فعلا دانگل نخرید ...
ببرید پیش یه تبدیل کار که میخواد کاره دانگرید رو براتون انجام بده،خودش بهتون میگه دانگرید میشه یا نه.........................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)