دوست عزیز اگه از سایت --------- دانلود کردید نسخه ای هست که من گذاشتم وهیچ مشکلی نداره و روی سیستم خود من هم نصب هست و اجرا میشه به راحتی
شما یه عکس از ارور بذار ببینیم چی هست شاید بشه کاری کرد
دوست عزیز اگه از سایت --------- دانلود کردید نسخه ای هست که من گذاشتم وهیچ مشکلی نداره و روی سیستم خود من هم نصب هست و اجرا میشه به راحتی
شما یه عکس از ارور بذار ببینیم چی هست شاید بشه کاری کرد
شما توی واقعیت هم نمیتونی 200 تا بری توی جاده چه فکری کردی راجع به سرعت بازی به قول رضا مگه رالی کامیون هاست
با این دمو نمیشه نظری داد خیلی دموی محدودی بود حالا باید بگردیم یه دموی توپ از بازی پیدا کنیم![]()
دوست عزیز کلا این نسخه از بازی های شبیه ساز برای کنسول ارائه نمیشه و فقط و فقط مخصوص pc هست نه این بازی بلکه تمام بازی های شبیه ساز تا الان برای کنسول تولید نشده
دلیلش رو هم نمیدونم چرا برای کنسول نمیزنن![]()
یک نکته رو یادت رفت![]()
اونم اینکه سرعت رو اگه بردن بالا کیلومتر رو هم ببرن بالا نه اینکه کیلومتر تا 120 شماره گذاری شده باشه و ماشین 165 کیلومتر سرعت بره![]()
آخه فکر نکنم از تو عکس بشه چیزی فهمید چون ارور send or dont send میده
حالا شما یک نگاه به این بندازین شاید چیزی دستگیرتون بشه
![]()
والا من که تا الان توی هیچ بازیی به این ارور بر نخوردم
شما تمام مراحلی رو که برای نصب وا جرای بازی نوشته بودم رو انجام دادید؟
من هم ندیدم این ارور رو خب پاک کن دوباره نصبش کن ببین چشه؟؟آخه فکر نکنم از تو عکس بشه چیزی فهمید چون ارور send or dont send میده
حالا شما یک نگاه به این بندازین شاید چیزی دستگیرتون بشه![]()
رضا مگه تو هم این بازی 18wheels رو نصب کردی؟
اره با 1000 بدبختی شبی 100 مگ ازش دانلود کردم نصب کردم ولی هنوز بازی نکردم وقت پیدا نکردم بازی کنمرضا مگه تو هم این بازی 18wheels رو نصب کردی؟![]()
من که از میهن دانلود دان کردم بدون هیچ مشکلی اومد و خوب بود؟؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)