درک میکنم زیاد باختن ازش.....ترس.....
آرسنال - Arsenal
اینتر - Inter
بارسلونا - Barcelona
بایرن مونیخ - Bayern Munich
تاتنهام - Tottenham
چلسی - Chelsea
شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk
شالکه - Schalke
رئال مادرید - Real Madrid
رم - Roma
کپنهاگن - Copenhagen
لیون - Lyon
مارسی - Marseille
منچستر یونایتد - Manchester United
میلان - Milan
والنسیا - Valencia
درک میکنم زیاد باختن ازش.....ترس.....
چلسی زیاد باخته از بازسا ؟ میشه یکی امار بازی های بین این دو تیم رو نشون بده ؟![]()
![]()
اعتراف زیبایی بود
بعضی ها واقعا نمیتوانند موفقیت یک تیم را ببینند و حسادت دامن گیر این افراد هست و یک حس تنفر به تیم رقیب و تماشاگرانش پیدا میکنند و شما هم قشنگ این موضوع ثابت کردید tanx!
هیچوقت اون گل تماشایی لمپارد به بارسا رو که در زاویه ی بسته زد یادم نمیره..... و همچنین گل زیبای اسین![]()
یعنی اونقدر جو ورزشگاه هشون وحشتناکه!
ولی اگر منطقی هم نگاه کنیم اینتر خط دفاعش داره ضعیف کار میکنه با توجه به بازیکنهایی داره اما توی خطوط هافبک و هجومی با داشتن اسنایدر و اتوئو واقعا یکی از بهترینهای این جام هستن
از طرفی شالکه هم با داشتن نویر و رائول و فارفان میتونه به صعود امیدوار باشه
البته باید دید سرمربی شالکه چه کسی میشه (فکر نکنم از اسم های بزرگ خبری باشه چون بیشترشون الان شاغل هستن)
ولی با تمام این تفاصیل من شانس اینتر رو 65 به 35 میدونم
پیتر چک هنوز تو کف اون گلی که رونالدینیو زد موندههیچوقت اون گل تماشایی لمپارد به بارسا رو که در زاویه ی بسته زد یادم نمیره..... و همچنین گل زیبای اسین
و تاریخ هم هیچ وقت گل اینیستا در دقیقه 93 رو فراموش نخواهد کرد.![]()
چقدر خوشحال شدید از اینکه من و خیلی های دیگه از دوستان از شما متنفرندجالبه ، خوش باشی عزیزم
گفتی موفقیت ؟ هر تیمی با داوری ای که برای بارسا میکنند و شانسی که داره میتونه قهرمان بشه ، حتی شاختار
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
و همچنین 5 پنالتی![]()
از فوتبال فقط نتیجه بازی هست که باقی میمونه و ثبت میشه نه تعداد خطاهای نگرفتهو همچنین 5 پنالتی![]()
نه عزیزم خوشحال نیستم و ناراحتم برای طرز فکر کودکانه شما! فقط با این پستتون نشون دادید مشکل کار از جای دیگه اب میخوره !
رالف رانگنیک سرمربیشون شده
سرمربی سابق هافنهایم و خود همین شالکه
البته خط دفاع شالکه تا حدی از بایرن بهتره و دروازبانش هم که حرف نداره
بایرن تو 2تا بازی رفت و برگشت دهن دفاع اینترو سرویس کرد و3گل بهش زد و نزدیک 6-7گل هم نزد ولی شالکه امسال هر 2بازیش جلوی بایرن رو 0-2 و 0-1 برده و جلوی خط حمله بایرن هم تسلیم نشده.
کاش ماگات اخراج نمیشد
Last edited by بردیا; 18-03-2011 at 19:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)