سلام دوستان
حرکت فیله کمر واسه کمر درد خوبه؟ گودی کمر رو اصلاح میکنه؟
البته اولیش برام مهم تره.
میگن چون ماهیچه کمر رو تقویت میکنه خوبه. دوستان هم تائید میکنند؟
یه سوال دیگه این الپتیکالها در کل غیر از هوازی بودن، چه عضلاتی رو ممکنه فرم بدن؟
ممنون!
سلام دوستان
حرکت فیله کمر واسه کمر درد خوبه؟ گودی کمر رو اصلاح میکنه؟
البته اولیش برام مهم تره.
میگن چون ماهیچه کمر رو تقویت میکنه خوبه. دوستان هم تائید میکنند؟
یه سوال دیگه این الپتیکالها در کل غیر از هوازی بودن، چه عضلاتی رو ممکنه فرم بدن؟
ممنون!
Last edited by htvieq; 25-04-2012 at 19:24. دليل: اضافه کردن متن
سلام
دوستان میخوام یه کراتین بخرم اسمش qualitine
جلدش آبی رنگه اینم 2 تا عکس ازش:
میخوام بدونم اصله یا نه چه قیمت هست
پشتش پرچم آمریکا هست
این کراتین پودری هست
Last edited by Mohammad King; 27-04-2012 at 21:04.
سلام ..
قد شما؟
شما باید یک تا دو ماه هوازی کار کنید به همراه یک برنامه عمومی برای تمرین کردن ...از قرص های چربی سوز و آمینو اسید هم میتونید استفاده کنید برای اینکه زودتر نتیجه بگیرید...!
رژیم غذایی هم نوشابه - سس مایونز - سرخ کردنی - چربی - کره - برنج.....اصلا نخورید...سعی کنید غذای آب پز بخورید.
پنج روز در هفته فکر میکنم کافی باشه ، شنبه تا چهار شنبه...!
این کراتین محصول شرکت گاسپاری هستش . اصل بودن و نبودنش رو نمیشه با عکس تشخیص داد ولی در صورت اصل بودن محصول خوبیه. قیمتش هم دقیقا نمیدونم ولی حدودا 20000تومن. از قیمتهای جدید خبر ندارم
بله دوست عزیز مطمیینم.....حرکات مسکری با دستگاه و با میله هالتر + دمبل چرخشی , و حتی دمبل تک دست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عالی است. با تعداد زیاد
البته بازم تاکید میکنم هوازی رو از یاد نبرید اصل کاری رو تمرینات هوازی انجام میده
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
درود
حتما برو باشگاه....چون خونه بهت انگیزه تمرین کردن بهت نمیده و پیشرفتت تو باشگاه بیشتره و چیزهای جدیدی یاد میگیری.
یک برنامه از مربیت بگیر تا 2 ماه اول هفته ای 3 روز برو باشگاه و بعد از اون هفته ای 4 روز و بیشتر از اون به هیچ وجه توصیه نمیشه.....
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
درود
حرکت فیله کمر یه حر کت فوق العاده مناسبی هست که فشار زیادی روی فیله ها میاره ولی برای کسایی که مشگل کمر دارند توصیه میکنم حتما و حتما با پزشک مشورت کنن و در صورت تایید اون حر کت رو اجرا کنن.
ولی به شخصه فکر نمیکنم این حرکت برای درمان مناسب باشه.
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
درود
اوضاع مکمل های گاسپاری در ایران خرابه....به جرات میگم که حداقل 90% مکمل های این شرکت تقلبی و ساخت وطنی هستند که در کارگاه های غیر مجاز شهریار و رباط کریم پر و تولید شده اند.....
از این حرکات عکسی هست؟؟؟
این هوازی یعنی چی منظور همون دچرخه و تردمیله؟؟؟
دارم جلو بازو کار میکنم
هر روز سه تا ست 25 تایی می زنم با دمبل
روزی یک الی دو سفیده می خوردم
آیا روز در میان باید کار کنم یا همین هر روز
تغذیه فوق مناسب است؟
سلام به تمام دوستان گل
کلــــــی سوال دارم !راستش این همه ساله تو انجمنیم اینجارو تازه دیدم !
من عاشق پروش اندامم البته نه بطوری که بدن زیادی باد کنه ! اما بدن ورزیده و عضلانی از هر جهتی عالیه !
اما حالا حال و روز خودم !من قدم 184 هستش و وزنم حدود 76 هستش و در ظاهر هم لاغر به نظر میام ! میخوام بدونم آیا با همین وزن شروع کنم خوبه ؟! کمتر نشه ؟!
میتونم افزایش وزن تا 85 داشته باشم ؟!
و اما سوالات اصلیم !
من به خاطر مشغله های زیادم فعلا امکان رفتن منظم به باشگاه رو ندارم و میخوام تا حدودی تو خونه کار کنم !! انتظار حرکات پیچیده و سنگین برا خودم که میخوام تازه شروع کنم ندارم و میخوام فعلا با دنبل شروع کنم ! آیا تو خونه کاری از پیش میبرم ؟! آخه شنیدم بیشتر عظلات رو با همین دنبل ساده میشه تقویت کرد ! با این اوصاف :
- کسی از دوستان میتونه لطف کنه یه برنامه منظم به من بده ؟!
- یه مبتدی اول باید چیکار کنه و از کجا شروع کنه ؟!
- نرمش های قبل از تمرین چطوری باید باشن ؟!
- هر تمرین چند ست و به چه تعدا باید باشه ؟!
- مصرف کدام مکملها ، از کی ، چه مقدار و به چه نحوی توصیه میشه ؟! یا نمیشه ؟!
- برنامه تغذیه نرمال چیه ؟!
و کلا هرچی که لازمه به یه آماتور گفت !
خیلی ممنون
سلام
من یه مدتی هست بدنسازی کار میکنم میخواستم بدونم چرا میگن بیشتر از 3 الی 4 روز تمرین نکن؟
خودم الان روزی 4 ساعت تمرین میکنم مشکل که نداره؟
مشکل که نداره، فقط باید ببینی بدنت میکشه یا نه!
من ندیدم تا حالا کسی روزی 4 ساعت تمرین کنه.
حرفهای ترین افرادی که دیدم روزی 2 بار تمرین میکردن و هر بار 2 ساعت، اما حجم بدنشون از خرس بزرگتر بود!
حالا خودتون مقایسه کنید و ببینید چه مقدار واستون لازمه. بهترین کار هم اینه که به حرف مربیت گوش کنی و با برنامه اون بری جلو
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
جواب همه سئوالاتت در یک جمله:
اگه میخوای هیکل متناسبی داشته باشی، باید مرتب تمرین کنی، باشگاه بری و از یه مربی بخوای بهت برنامه مورد نیازت (با توجه به بدنت) بده. مکمل هم برای شروع توصیه نمیشه، بهتره یه مدت تمرین کنی و بعد بری سراغش!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)