تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 126 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 1251

نام تاپيک: [ Gmail ] / تمامی مسائل جي ميل

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

موقع وارد کردن رمز و جیمیل یه گزینه هست پایین اگه رمز یا یوزرنیم و اینارو فراموش کرده باشی کمک میکنه . منم اون رو زدم و یه سری سوال کرد مثل اینکه حدس میزنی روی چ شماره ای فعال باشه کی ها از گوگل استفاده کردی و ساختی و ... من تا اونجایی ک یادم بود مشخصاتو وارد کردم . الان این ایمیل رو برام فرستادن :
    Dear Google User,

Our records show that you were able to sign in to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

Because you've activated 2-step verification to protect your account, some applications require the security step of an application-specific password

If you're interested in changing your 2-step verification settings, please see our easy "About 2-Step Verification" page.

Sincerely,
    The Google Accounts Team

.
    از طریق همین ها مکاتبه کنم باهاشون ؟ من فرستادم از طریق برنانه های جیمیل و گوگل پلاس وصلم ولی نمیتونم با دستگاه جدید وصل شم . حتی سماره تلفنی ک برای فرستاون کد وارد کرده بودن یادم اومد فرستادن براشون ک الان روی این شماره کد میاد ولی این شماره رو گم کردم و بلاک شده .
    نظرتون چیه ؟
    سلام 1- شما داری می گی که از برنامه های جیمیل و گوگل پلاس وصلی ، پس از همونا به هیچ وجه نتونستی وارد اون تنظیمات امنیتی که گفتم بشی که شماره تلفن رو حذف کنی ؟
    هیچ گزینه skip پایینش نداره ؟؟
    راه alternative مثل ایمیل وارد کردن نداره برای ورود به تنظیمات ؟؟؟

2-طبق خود متن هم داره می گه step -2- verification رو فعال کردی که allowed هست و باید تغییرش بدی روی not allowed بذاری
    دستورات صفحه About 2-Step Verification" رو بخون ببین مراحلی که گفته می تونی بری یا نه ؟ اگه بتونی تنظیماتش رو آف کنی شاید دیگه برای ورود در دستگاه جدید نیاز به ارسال کد نباشه

3- و اخرین راه مکاتبه با همون ایمیل هست

داره خودمونی میشه vestlaif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام 1- شما داری می گی که از برنامه های جیمیل و گوگل پلاس وصلی ، پس از همونا به هیچ وجه نتونستی وارد اون تنظیمات امنیتی که گفتم بشی که شماره تلفن رو حذف کنی ؟
    هیچ گزینه skip پایینش نداره ؟؟
    راه alternative مثل ایمیل وارد کردن نداره برای ورود به تنظیمات ؟؟؟

2-طبق خود متن هم داره می گه step -2- verification رو فعال کردی که allowed هست و باید تغییرش بدی روی not allowed بذاری
    دستورات صفحه About 2-Step Verification" رو بخون ببین مراحلی که گفته می تونی بری یا نه ؟ اگه بتونی تنظیماتش رو آف کنی شاید دیگه برای ورود در دستگاه جدید نیاز به ارسال کد نباشه

3- و اخرین راه مکاتبه با همون ایمیل هست

1 - طبق تصاویری ک از دوتا برنامه آپ کردم براتون هیچ دسترسی از این برنامه ها بخش امنیت یا لینکی ک منو بفرسته به ایمیل از طریق بروزر ک دیگه تاییدیه بخواد نداره . گزینه ای هم نداره

2-گوگل توی روش خودش میگه ساین این بشید بعد برید فلان جا تغییر بدین . من توی راهای گوگل از همون اول نمیتونم ساین بشم پس کل راهو نمیتونم برم
    3 - حالا ایمیل براشون زدم پاسخ ایمیل اومد براتون میزارم ک کمکم کنید بدجور گیرم .
    ممنون بابت اینکه تا الان وقت گذاشتین و کمک کردین خیلی ممنون عذر هم میخوام بابت گرفتن وقتتون یاعلی

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

از هیچ بروزری نمیتونم وارد شم چون ازم کد میخواد . از طریق دوتا برنامه وارد سیتینگ اکانت شدم ولی گزینه های امنیتی نداره اسکرین شات میزارم از جفتشون .

سلام- جواب ایمیل رو بذارین هر وقت اومد
    Last edited by sky1sky; 17-04-2015 at 22:50.

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

برای دیدن تنظیمات ، فقط تنظیمات اکانت گوگل در برنامه Gmail و برنامه google+ رو چک کردی؟ ایا تنظیمات امنیتی هم داخل اکانت جیمیل از طریق مرور گر هست ؟
    خدمتتون گفته بودم ک از طریق بروزر اصلا نمیتونم وارد بشم تحت هیچ شرایطی چون کد میخواد با هر بروزری و هر دستگاهی . تنها راه ارتباطیم همین دوتا برنانه ست

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مشکلم حل شد
    در جواب ایمیل گوگل شرایط رو گفتم و شماره موبایل اصلی رو هم ک یادم اومد نوشتم . اونا هم ایمیل دادن و گفتن ما براتون امنیت دوم رو غیر فعال کردیم و شما میتونید با جیمیل و پسورد اصلی وارد بشید بدون وارد کردن کد و درست هم شد .
    ممنون بابت کمک هاتون

6. 2 کاربر از vestlaif بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام
    جی میل رو چطوری میشه تنظیم کرد که یه نسخه از ایمیل ها رو ( inbox و send و draft و note ) رو به یه ایمیل دیگه هم بفرسته ؟!

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

میشه بدون تاییده ایمیل بازیابی جیمیل و تلفنش رو تغییر داد !

من رمز جیمیلمو به کسی دادم حالا رفته هم رمز جیمیل و هم ایمیل بازیابی رو تغییر داده !

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

میشه بدون تاییده ایمیل بازیابی جیمیل و تلفنش رو تغییر داد !من رمز جیمیلمو به کسی دادم حالا رفته هم رمز جیمیل و هم ایمیل بازیابی رو تغییر داده !
    سلام
    با داشتن رمز و وارد شدن به ایمیل میشه همه چیز رو تغییر داد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دیگه شما صاحب اون ایمیل نیستین مگر اینکه رمز رو داشته باشین و برید همه چیز رو تغییر بدین
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 06-05-2015 at 04:18.

10. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم : تو یاهو میل وقتی یه ایمیل رو به ادرس اشتباه میفرستیم همون لحظه یه ایمیل بهمون میرسه که میگه ادرس ایمیلمون اشتباهه. تو جیمیل همچین چیزی هست؟ ایمیل نمیزنه ولی میشه فهمید که ادرسی که وارد میکنیم درسته یا نه؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستانیه سوال داشتم : تو یاهو میل وقتی یه ایمیل رو به ادرس اشتباه میفرستیم همون لحظه یه ایمیل بهمون میرسه که میگه ادرس ایمیلمون اشتباهه. تو جیمیل همچین چیزی هست؟ ایمیل نمیزنه ولی میشه فهمید که ادرسی که وارد میکنیم درسته یا نه؟
    سلام
    فقط در صورتی ایمیل برگشت میخوره که آدرس نوشته شده وجود نداشته باشه اصلاً
    اگر اشتباه بنویسید اما ایمیل فعال باشه , دیگه برگشت نمیخوره بلکه میره به اون ایمیل اشتباه
    درست مثل اینکه یک شماره تلفن رو اشتباه بگیرید و شماره هم فعال باشه .
    همه ی سرویسهای ایمیل همینطوری هستند (یاهو , جی میل , هات میل و غیره )

13. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •