تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 1185 اولاول ... 959991051061071081091101111121131191592096091109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اینجا کسی تا حالا اینترنتی خرید کرده ؟از کجا اصل بوده؟ من الان 3 تا فروشگاه اینترنتی رو دیدم قیمتاشون با هم خیلی فرق میکنه مثلا در مورد همین سن لورن L'Homme یکی قیمت 100 میلش 68 هست اون یکی 50 میلشو میده 65 و 100هست 85 تومن اما در مورد یه ادکلن دیگه برعکس میشه قیمتا خلاصه ما نفهمیدیم کدوم خوبه کدوم نه ولی در مورد tom ford همشون رنج قیمتا رو بین 160تا 175 هست اونایی که تست کردن به نظرشون کدوم مدلش بهتره؟من 2تا تست کردم خیلی حال نکردمpolo مشکی تست کردم بوی باحالی داشت موندگاریش هم بالا بود خواستم بگیرم گفتم یکم صبر کنم دوباره هوس دانهیل قهوه ای کردم قبلا داشتم خیلی بوش باحاله اما قدرت پخش شدن نداره دوسه تا ادکلن دیگه هم دیدم مثل بوگاتی بوی شیرین و خنک و یکی دوتای دیگه گفتم بوی خاص میخوام یه ادکلن واسم اورد نمیدونم چی بود اما بوی بنگ و حشیش میداد گفتم فقط همینمون مونده دیگه راستی از ادکلن های قدیمی چیا خوبه
    دوست عزیز همیشه باید توجه داشته باشید که قیمت پایین همیشه خوب نیست...و معمولا ممکنه که اصل نباشه...
    همیشه قیمت رو با سایتهای معتبر خارجی مقایسه کنید...دیگه معمولا از آمازون ارزون تر کمتر پیدا میشه...مثلا ادکلن ورساچه صورتی رو داخل ایران 45 هم میفروشن در حالیکه قیمت جهانیش حدود 50 دلار هستش...پس چطور ممکنه در ایران اصلش 45 باشه...با خود یکی از وارد کنندگان صحبت میکردم میگفت همه اینها کپی درجه یک هستند و بوشون شبیه به بوی ادکلن اصلی هست و نسبتا ماندگاری خوبی دارند و مردم هم از خریدش راضی هستند ولی اصل نیستند...این مورد بیشتر در مورد ادکلن های برند های معروف توی ایران مثل ورساچه و کالوین کلین و آزارو . ....صادق هست.و دلیل اینکه قیمت ادکلن های سلبریتی در ایران نزدیک به ادکلن های دیزاینر هست همینه...چون معمولا عطر های سلبریتی تقلبی ندارند یا کمتر از روشون کپی میشه(چون در حدی نیستند که بخوان از روشون کپی بزنند)
    بنده معمولا از یکی از فروشندگان شهرمون که 40 ساله کارش فروش عطره خرید میکنم.آدم مطمئنی هست و بسیار هم معروفه در بین فروشندگان عطر و به جرات میتونم بگم توی ایران کسی به کسوت و معروفیت ایشون نیست(شاید یکی دو نفر باشند).خود ایشون ایو سنت لورنت همین مدل لهوم رو 58 شصت میلش رو میده...و قیمت جهانی این عطر برای همین اندازه حدود 50 دلاره....مطمئن هستم که این فروشنده 15 درصد میکشه رو جنس و از معتبر ترین نمایندگی های عرهای دنیا هر هفته براش جنس ارسال میشه...و فوق العاده هم بینی قوی ای دارند که هرگونه تغییر در بوی عطر رو میشناسن و تقلبی از اصل رو خیلی خوب تشخیص میده....
    و البته قیمت بالا هم تضمینی برای اصل بودن نیست.ولی همیشه در خریدهاتون قیمت جهانی رو هم لحاظ بکنید و باید به طور طبیعی در ایران قیمت از قیمت جهانی بالا تر باشه...
    در آخر بهتره که از مغازه دار مطمئن خرید کنید و تا میشه از فروشگاه های اینترنتی خرید نکنید...
    عطر Terre D'Hermes هم من شخصا تست نکردم و نمیتونم نظر قطعی در موردش بدم ولی میدونم که بوی مرکباتی داره با ته بوی چوب و با سلیقه ایرانی هم جوره...شنیدم مانگاری و پخش شوندگی خوبی هم داره...
    Last edited by mhek; 15-07-2011 at 12:42.

2. 3 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

پس با این وصف احتمالا دومی اصل باشه كه 100 میل 85 میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

Terre D'Hermes اینو کسی تست کرده ؟
    موندگاری خوبی داره
    دقیقا بوی زنجبیل تازه میده (تو خود عطر رایحه زنجبیل نیست ولی تر کیب اونها این بو را ایجاد کرده) من خوشم نمیاد

5. 3 کاربر از pour-homme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه schumi_268's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

نظرتون در مورد ادکلن 1 million چیه؟یه ادکلن مردونه خیلی خیلی خوشبو میخوام.میشه راهنماییم کنید؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

نظرتون در مورد ادکلن 1 million چیه؟یه ادکلن مردونه خیلی خیلی خوشبو میخوام.میشه راهنماییم کنید؟
    ممنون
    اگه از وان میلیون خوشت میاد مطمئنا سلیقه ات با من یکیه و میتونی مثل من اینارو امتحان کنی وحالشو ببری:
    CHIc By Carolina Herrera
    Dior Homme Intense
    Yves Saint Laurent L'homme
    Yves Saint Laurent La Nuit De L'homme

8. 4 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

اگه از وان میلیون خوشت میاد مطمئنا سلیقه ات با من یکیه و میتونی مثل من اینارو امتحان کنی وحالشو ببری:
    CHIc By Carolina Herrera
    Dior Homme Intense
    Yves Saint Laurent L'homme
    Yves Saint Laurent La Nuit De L'homme
    ممنون از راهنماییتون.ماندگاریشون خوبه اینا؟قیمتشونو دارید؟

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    من 3 ساله دارم 1 میلیون میزنم و بهش معتاد شدم و عالیه حرف نداره و هر چیم تو ایران تست کردم همش قلابی بوده من شدیدا میتونم بوی 1 میلیون رو تشخیص بدم درجه 1 شم که 90 تومن بود اینجا قلابی بود من فقط از اون ور میگیرم البته الان 3 تا پلمپ دارم که خودم از مالزی گرفتم

11. این کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

من 3 ساله دارم 1 میلیون میزنم و بهش معتاد شدم و عالیه حرف نداره و هر چیم تو ایران تست کردم همش قلابی بوده من شدیدا میتونم بوی 1 میلیون رو تشخیص بدم درجه 1 شم که 90 تومن بود اینجا قلابی بود من فقط از اون ور میگیرم البته الان 3 تا پلمپ دارم که خودم از مالزی گرفتم
    یعنی اصلشو نمیشه تو ایران پیدا کرد؟باید از اونور بخرم؟

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم باید پرس جو کنی من که پیدا نکردم البته اگه حرفه ای نباشی نمیتونی بوی درجه 1شو از اصل تشخیص بدی حتی اون مغازه دار هم شاید ندونه

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

نمیدونم باید پرس جو کنی من که پیدا نکردم البته اگه حرفه ای نباشی نمیتونی بوی درجه 1شو از اصل تشخیص بدی حتی اون مغازه دار هم شاید ندونه
    اگه میتونی جوپ قرمز از اون ور اصلش رو بیاری من به شدت لازم دارمچون اینایی که تو بازار هستن همه تقلبی هستن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •