دوست عزیز همیشه باید توجه داشته باشید که قیمت پایین همیشه خوب نیست...و معمولا ممکنه که اصل نباشه...
همیشه قیمت رو با سایتهای معتبر خارجی مقایسه کنید...دیگه معمولا از آمازون ارزون تر کمتر پیدا میشه...مثلا ادکلن ورساچه صورتی رو داخل ایران 45 هم میفروشن در حالیکه قیمت جهانیش حدود 50 دلار هستش...پس چطور ممکنه در ایران اصلش 45 باشه...با خود یکی از وارد کنندگان صحبت میکردم میگفت همه اینها کپی درجه یک هستند و بوشون شبیه به بوی ادکلن اصلی هست و نسبتا ماندگاری خوبی دارند و مردم هم از خریدش راضی هستند ولی اصل نیستند...این مورد بیشتر در مورد ادکلن های برند های معروف توی ایران مثل ورساچه و کالوین کلین و آزارو . ....صادق هست.و دلیل اینکه قیمت ادکلن های سلبریتی در ایران نزدیک به ادکلن های دیزاینر هست همینه...چون معمولا عطر های سلبریتی تقلبی ندارند یا کمتر از روشون کپی میشه(چون در حدی نیستند که بخوان از روشون کپی بزنند)
بنده معمولا از یکی از فروشندگان شهرمون که 40 ساله کارش فروش عطره خرید میکنم.آدم مطمئنی هست و بسیار هم معروفه در بین فروشندگان عطر و به جرات میتونم بگم توی ایران کسی به کسوت و معروفیت ایشون نیست(شاید یکی دو نفر باشند).خود ایشون ایو سنت لورنت همین مدل لهوم رو 58 شصت میلش رو میده...و قیمت جهانی این عطر برای همین اندازه حدود 50 دلاره....مطمئن هستم که این فروشنده 15 درصد میکشه رو جنس و از معتبر ترین نمایندگی های عرهای دنیا هر هفته براش جنس ارسال میشه...و فوق العاده هم بینی قوی ای دارند که هرگونه تغییر در بوی عطر رو میشناسن و تقلبی از اصل رو خیلی خوب تشخیص میده....
و البته قیمت بالا هم تضمینی برای اصل بودن نیست.ولی همیشه در خریدهاتون قیمت جهانی رو هم لحاظ بکنید و باید به طور طبیعی در ایران قیمت از قیمت جهانی بالا تر باشه...
در آخر بهتره که از مغازه دار مطمئن خرید کنید و تا میشه از فروشگاه های اینترنتی خرید نکنید...
عطر Terre D'Hermes هم من شخصا تست نکردم و نمیتونم نظر قطعی در موردش بدم ولی میدونم که بوی مرکباتی داره با ته بوی چوب و با سلیقه ایرانی هم جوره...شنیدم مانگاری و پخش شوندگی خوبی هم داره...