تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 148 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 1479

نام تاپيک: بحث و مشاوره برای خرید اکواریوم و ماهی های زینتی

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

منم ذغال استفاده نمیکنم و هیچ مورد خاصی پیش نیمده
    تازه به نظرم تاثیری تو شفافیت آب نداره به اون صورت
    من الانم که برداشتمش آب شفافه
    در کل فقیر شدن آب مسلما واسه هیچ ماهی مفید نیست که ذغال آب رو فقیر میکنه
    مسلما یه سری فواید هم داره ولی خب من ترجیح دادم استفاده نکنم و هیچ مشکلی هم نیست خدا رو شکر

در ضمن لاهیج جان تو اینکه اطلاعات شما خیلی بیشتر از منه هیچ جای شکی نیست ولی تا جایی که من میدونم ذغال اکتیو قابلیت احیا شدن نداره و اون زئولیت هست که احیا میشه با آب نمک

البته یه سری روش ها واسه احیای ذغال هست ولی خیلی دردسر داره و هیچ وقتم ذغال مثل روز اولش نمیشه
    احیای ذغال فقط یه سری از مواد مضر داخلش رو از بین میبره و بیشتر مواد همونطور داخلش میمونن
    در کل بهترین روش اگه از ذغال استفاده میکنید تعویض مرتبش هست چون تو یه دوره دو سه ماهه بیشتر منافذش بسته میشه

در مورد مضراتشم منم تحقیق زیاد کردم و خیلیا میگن میتونه باعث بیماری چاله سر به خصوص در دیسکس بشه
    البته همه جا گفتن هنوز حرف روش زیاده ولی خیلیا به این باور رسیدن که وجود دائمیش واسه ماهی ها مضره
    حالا بازم تحقیق کنید . هم تو سایتهای فارسی دیدم اینو هم انگلیسی
    یه سرچ تو گوگل کنید دستتون میاد
    Last edited by Hamid Reza; 13-03-2012 at 13:17.

2. 2 کاربر از Hamid Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

حمید رضا شما حتما ذغال چینی استفاده کردی
    من یه مدت ایهایم استفاده میکردم. با اینکه با دوربین داغون گوشی عکس میگرفتن بچه ها میگفتن چقدر آب تانک شفافه
    ذغال احیا هم میشه ولی روش اصولی و استانداردش کار من و شما نیست

لاهیج اسم ماهی هایی که تو عکس یکی مونده به اخر هست رو میذاری؟

4. 3 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

11

حمید رضا شما حتما ذغال چینی استفاده کردی
    من یه مدت ایهایم استفاده میکردم. با اینکه با دوربین داغون گوشی عکس میگرفتن بچه ها میگفتن چقدر آب تانک شفافه
    ذغال احیا هم میشه ولی روش اصولی و استانداردش کار من و شما نیست

سلام

بالا سمت راست سیکلیدآفریقایی کدنگو، بورلی (باله قرمز)

بالا سمت چپ سیکلیدآفریقایی ونوستوس (زرافه ایی)

پائین سیکلیدآفریقایی جوئل فیش (جواهری)...

خوش باشید

6. این کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mesi_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

ذغال اکتیو قابلیت احیا شدن نداره و اون زئولیت هست که احیا میشه با آب نمک

زئولیت احیا میشه؟!!!! فکر نکنم آخه مثل سنگ هست. رزین رو میدونم با آب نمک احیا میشه.

دوستان
    امروز آک رو شستم و بعد عید ماهی میگیرم. حالا عمر این مواد (سرامیک-زئولیت و...) چقدره؟
    من 9 ماه هست دارم استفاده میکنم

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

راستی یه فکری به ذهنم رسید در مورد فیلتر. نظرتون چیه.
    من الان از تاپ فیلتر استفاده میکنم اما فضاش خیلی کمه برا مواد ریختن.
    میخوام با شیشه 4 میل یه چیزی مثل محفظه همین تاپ فیلتر درست کنم اما بزرگتر تا مواد بیشتری توش جا بشه. و بزارم روی تانک و آب از زیرش بریزه توی تانک. و میخوام توش رو مثل سامپ با شیشه قسمت بندی کنم و آب از همه قسمت ها بگذره و بعد بریزه توی تانک.
    فقط یه مشکل: تانکم ابعادش 100*30*50 هست و با شیشه 6 میل!!! به نظرتون اگه این محقظه شیشه ای رو 45*15*20ارتفاع بگیرم. و داخلش هم وسیله پر کنم سنگین میشه و تانک میشکنه؟
    یا خود محفظه چون روی 2تا پل هست و وسطش خالیه از وسط نصف میشه؟
    اصلا این طرح شدنیه؟

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

آقای لاهیج
    شما توی پست های قبل گفته بودین که به ماهیاتون دل گوساله و دیگر مخلفات رو میدین
    حالا یه سوال شما داخل تانکت آفریقایی هم داری و من شنیدم نباید بهشون گوشت داد
    من هم فرانتوزا و موری دارم همراه چند تا امریکایی ، اگه منم دل بدم مشکلی نداره؟
    مخلوط دل دست ساز خودم . بعله ! ولی نگفتم هر روز و چندین ماه پشت سر هم میدم . شاید براتون جالب باشه که بدونید بهش عادت میکنن و جواب نمیده . پس باید دوره ش رو خودتون در نظر بگیرید .
    ...
    گوشت منظورتون همون دل هست ؟ نه موردی نداره . با رعایت موارد بالا و قرار دادن موادی که سلامت روده و ... رو تضمین میکنه ( پودر سیر و اسفناج و کاهو و ... )

Hamid Reza
    در ضمن لاهیج جان تو اینکه اطلاعات شما خیلی بیشتر از منه هیچ جای شکی نیست ولی تا جایی که من میدونم ذغال اکتیو قابلیت احیا شدن نداره و اون زئولیت هست که احیا میشه با آب نمک

البته یه سری روش ها واسه احیای ذغال هست ولی خیلی دردسر داره و هیچ وقتم ذغال مثل روز اولش نمیشه
    احیای ذغال فقط یه سری از مواد مضر داخلش رو از بین میبره و بیشتر مواد همونطور داخلش میمونن
    در کل بهترین روش اگه از ذغال استفاده میکنید تعویض مرتبش هست چون تو یه دوره دو سه ماهه بیشتر منافذش بسته میشه

در مورد مضراتشم منم تحقیق زیاد کردم و خیلیا میگن میتونه باعث بیماری چاله سر به خصوص در دیسکس بشه
    البته همه جا گفتن هنوز حرف روش زیاده ولی خیلیا به این باور رسیدن که وجود دائمیش واسه ماهی ها مضره
    حمید جان شما لطف داری ---
    ذغال احیا میشه ولی همونطور که گفتید فرایند پردردسری داره . منظورم صرف این بود که فرمودین نمیشه .
    کربن اکتیو شرایط آب رو تغییر میده و این تغییر شرایط باب میل هر ماهی ای نیست . چاله سر و ... هم ناشی از همین تغییرات فیزیکی اب هست .

Shadow-man
    ضمن اینکه جمله ت رو درباره ذغال ایهم تایید میکنم ، اسم ماهی یکی مونده به آخری ؟

تو این عکس آلونکارای آبی که بهش Aulonocara nyassae میگن . نفر سمت راست ! جوئل فیش نفر سمت چپ و اون پشت هم هاپلوکرومیسمن رو میبینید . اسم علمیش Nimbochromis livingstini هست .

Messi-2010
    زئولیت احیا میشه؟!!!! فکر نکنم آخه مثل سنگ هست. رزین رو میدونم با آب نمک احیا میشه.
    بله عزیزم با کلرید و ... احیا میشه . شما هم زئولیت هم رزین و هم کربن اکتیو یا همون ذغال رو میتونید احیا کنید . قبلا بحث شده .
    قیمتی هم ندارن
    Last edited by lahij_web; 14-03-2012 at 09:35.

10. 4 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

باشه من تسلیم
    پس امروز یه بسته دغال ایهم میگیرم بینم چه میکنه

12. 3 کاربر از Hamid Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

لاهیج جان تو این صفحه توضیحات رو درباره سامپ خوندم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اما آب بندی دیگه چرا؟ مگه قرار نیست آب از کف سامپ بریزه تو تانک؟
    اگه بگی تانکم میتونه این وزن رو تحمل کنه یا نه. منم همینجوری میسازم.
    به نظرت اگه داخل سامپ گیاه بکارم و سنگ هوا بزارم خوبه؟ چه فایده ای داره؟

تو یه سایتی یه چیز جالب دیدم. خلاصه اش رو میگم ببینم نظرتون چیه.
    از این تور های آلومینیمی که به پنجره میزنن درست اندازه کف تانک. طوری که قالب بشه میگیریم بعد 2cm از کف تانک فاصله میدیم (یه جوری مثل همون فیلتر کف که میزاشتیم) و بعد روش سنگ ها رو میریزیم. اینجوری تمام فضولات و کثیفی ها از بین سنگ ها و تور رد میشن و کف تانک جمع میشن. بعد یه لوله به پاور هد وصل میکنیم و میفرستیم زیر تور و هر چند سانتیمتر لوله رو سوراخ میکنیم. اینجوری تمام فضولات رو جمع میکنه؟
    فقط یه مشکل داره اونم اینه که این تور رو چطور 2cm از کف فاصله بدیم. یعنی از چه چیزی به عنوان پایه استفاده کنیم تا تور نیفته کف تانک.
    مثلا همون پلاستیکی های فیلتر کف خوبه و محکمه. اما ارتفاعش کمه. اگه ارتفاعش بیشتر بود میشد به جای تور از این استفاده کرد.
    Last edited by mesi_2010; 14-03-2012 at 14:30.

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

شن خودش مثل فیلتر میمونه. فضولات از شن رد نمیشه اگر هم رد بشه از توری رد نمیشه. اگه سوراخ توری درشت باشه شن هم ازش رد میشه. حالا همه این مشکلات حل بشه و فضولات بره زیر توری با لوله سوراخ شده نمیشه جمعش کرد.
    حالا همه این مشکلات رو حل کردیم و این سیستم کار کرد. که چی؟ به قول اجنبی ها: what sense does it make?
    خب داریم با همین لوله هایی که سرش گشاده فضولات رو مثل بچه آدم خارج میکنیم دیگه! دلمون که درد نمی کنه واسه خودمون درد سر درست کنیم

راستی اینی که خوندی فقط در حد یه ایده بود یا طرف کاری هم کرده بود؟

لاهیج جان جوئل و زرافه ای که خیلی وحشی هست چطوری با بورلی نگه میداری؟ اذیت نمیکنه؟
    Last edited by Shadow-Man; 14-03-2012 at 21:39.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

شن خودش مثل فیلتر میمونه. فضولات از شن رد نمیشه اگر هم رد بشه از توری رد نمیشه. اگه سوراخ توری درشت باشه شن هم ازش رد میشه. حالا همه این مشکلات حل بشه و فضولات بره زیر توری با لوله سوراخ شده نمیشه جمعش کرد.
    حالا همه این مشکلات رو حل کردیم و این سیستم کار کرد. که چی؟ به قول اجنبی ها: what sense does it make?
    خب داریم با همین لوله هایی که سرش گشاده فضولات رو مثل بچه آدم خارج میکنیم دیگه! دلمون که درد نمی کنه واسه خودمون درد سر درست کنیم

راستی اینی که خوندی فقط در حد یه ایده بود یا طرف کاری هم کرده بود؟

لاهیج جان جوئل و زرافه ای که خیلی وحشی هست چطوری با بورلی نگه میداری؟ اذیت نمیکنه؟

نمیدونم ولی فکر کنم ایده بود!!!
    حالا یه چیز دیگه امروز کلی به مغزم فشار آوردم
    خودم فکر میکنم نمیشه آخه اگه میشد که دیگه مردم بیکار نبودن تانک رو سوراخ کنن. اما میگم شما بگید میشه یا نه.
    موتور تاپ فیلتر 4تا سوراخ داره درسته؟
    1-اونی که از زیرش آب رو میکشه.
    2-اونی که آب رو با یه لوله به جعبه میفرسته
    3-اون سوراخ ریزی که بهش یه شیلنگ نازک وصل بود و یه سرش رو میزاشتیمش از آب بیرون.
    4-یکی هم اون که ازش هوا میاد بیرون با فشار
    حالا ما یه آکواریوم کوچیکتر میگیریم و میزاریم کنار تانک اصلی و این موتور رو میزاریم تو یه طبقش. و بقیه هم مثل سامپ های دیگه پر میکنیم. حالا یه شیلنگ میگیریم یه سرشو به خروجی فیلتر کف(همون لوله که گوشه تانک اصلی هست) وصل میکنیم و یه سر دیگه اش رو به سوراخ شماره 1 تا آب رو از تانک بکشیم. و یه شیلنگ هم به سوراخ شماره 2 وصل میکنیم و یه سرش هم به ورودی سامپ تا آّبی رو که میکشیم وارد سامپ کنیم.
    حالا یه شیلنگ هم به سوراخ شماره 4 وصل میکنیم تا آبی رو که از اون سوراخ ریز میکشه رو وارد تانک کنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •