تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 4105 اولاول ... 959991051061071081091101111121131191592096091109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

من یکشنبه اعزام بیدم دوستان. هر کی یکشنبه میاد میدون سپاه و تو 06 افتاده یعنی تو نیرو زمنی ارتش در پاسداران، اونجا همدیگه رو میبینیم.

استرس چیه بابا !!! آمپولش درد نداره که !!! زود خوب میشه. مگه تو این 20 25 سال چه کردیم که حالا این 1.5 سال میخوایم بکنیم ؟ این قدر هم سخت نمیگذره، این همه جوون میرن و تموم میشه برمیگردن، حالا هم نوبت ماست

البته قبول دارم تاپیک یه خورده استرس داره. اولین بار که میخوندمش یه جوری شدم.

انشاا... که به سلامتی بری و خیلی زود هم برگردی پیش خودمون.
    چون میگذرد...

2. 3 کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

میگم من که رشته ام دبیری زبان انگلیسی هستش هم میتونم به امریه امیدوار باشم؟

ایا دانشگاه های دولتی یا ازاد دبیر زبان انگلیسی قبول میکنن؟
    Last edited by ali gamma; 13-02-2011 at 15:08.

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

اگر بسیجی فعال نیستی یا پارتی درست و حسابی نداری بی خیالش شو

5. این کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

میگم من که رشته ام دبیری زبان انگلیسی هستش هم میتونم به امریه امیدوار باشم؟

ایا دانشگاه های دولتی یا ازاد دبیر زبان انگلیسی قبول میکنن؟
    سلام

راستش من فکر نمیکنم دانشگاه جزء سازمانهایی باشه که امریه قبول کنه .

مگر اینکه یک دانشگاه نظامی باشه .

بازم میگم دقیق از این موضوع اطلاعی ندارم .

اما تربیت معلم و استانداری و اینها امریه میگیرن . میتونی به اونها سر بزنی . کلا همه جا سر بزن ضرر نداره .

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان،

هيچ راهي نيست تا موقعي كه برگ محل آموزش مياد بفهميم كجا افتاديم ؟

يعني تا 1 هفته مونده به اعزام بايد صبر كرد ؟

ممنون

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام دوستان،

هيچ راهي نيست تا موقعي كه برگ محل آموزش مياد بفهميم كجا افتاديم ؟

يعني تا 1 هفته مونده به اعزام بايد صبر كرد ؟

ممنون
    سلام
    خیر نمیشه میخواین بدونید در ثانی که چی بشه ؟ با پارتی و ... عوضش کنید ؟ که اینم نمیشه یعنی زمانی که شما کد میخوری محل آموزشی به هیچ وجه نمیشه عوضش کرد ولی اگه مازاد باشین میشه شما رو هر جا که بخواین بندازند که راحت باشین توصیه من به شما اگه دنبال خدمت در سپاه هستین دنبال گرفتن پذیرش باشین
    با سلام
    من برگه سبز و سفیدو گرفتم تو دوتاش نوشته 89/12/1 ساعت 6 صبح یکی میدان سپاه یکی اردبیل بالاخره باید کدومو برم آیا خودشون باید ببرن ؟
    من رفتم میدون سپاه هرکدوم یه چیزی میگفتن اما بشتریا گفتن باید خودم برم .
    من نیرو انتظامی افتادم تو اردبیل جای خوبی هست ( آموزشی ) با مدرک فوق دیپلم
    آیا بهم سخت میگیرن به نظرتون چه پستی میدن و چه درجه ای ؟
    با تشکر
    سلام
    شما اگه راهتون دور هست باید به نظام وظیفه شهرتون مراجعه کنید اونها شما رو راهنمایی و اعزام میکنند ولی اگه نزدیک هستین باید خودتون با در دست داشتن برگه ی سبز و سفید به پادگان آموزشی مراجعه کنید
    در مورد آموزش و سختی و .... توی آموزشی همه یک دست هستند چی فوق لیسانس چی زیر دیپلم !
    درجه ای هم که توی نیروانتظامی میگیرین من از درجه های اونجا خبر ندارم ولی اگه سپاه بودین حداکثر رزم آور یکم میشدید و در بدترین حالت یک درجه پایین تر یعنی رزم آور دوم که معادل گروهبان یکم و دوم توی ارتش هست
    مورد دیگه اینکه توی آموزشی شما هرکاری که بگن باید بکنید از شب ها نگهبان آسایشگاه و جاهای دیگه واستادن ( نه جاهایی که به وظیفه ها میدن جاهایی که فقط با پست دادن آشنا بشین ) بگیر تا شستن سرویس های بهداشتی و جارو و .... !
    ( بازم تاکید میکنم من اینهایی که دارم میگم بیشتر در مورد سپاه و ارتش صدق میکنه و اینکه آموزشی سپاه یا ارتش و .... از این نظرات مثل هم هست یا نه خبر ندارم یعنی تفاوت های جزئی داره ولی چیزهایی که گفتم طبق تجربه گذروندن آموزشی در سپاه است )

9. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سربازان سپاه حین خدمت می توانند دانشجو شوند

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: بر اساس توافق نامه بین این دانشگاه و سپاه پاسداران، از این پس سربازان سپاه پاسداران می توانند ضمن خدمت سربازی به عنوان دانشجو در دوره های پودمانی این دانشگاه مشغول به تحصیل شوند.

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر؛ عبدالرسول پورعباس در نشست خبری در این باره افزود: این دوره ها در مرحله اول در مقطع کاردانی است و در مراحل بعدی در مقاطع کارشناسی نیز دانشجو جذب خواهد شد.

وی تصریح کرد: داوطلبان سرباز از۱۰اسفند به مدت شش روز فرصت دارند با مراجعه به پایگاه سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org به صورت اینترنتی ثبت نام کنند.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: با همکاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دوره‌های پودمانی دانشگاه‌ جامع در۲۵ استان و در۱۳رشته برگزار می‌شود و اسامی پذیرفته شدگان تا پایان امسال اعلام می شود و از اول مهر سال آینده نیز مشغول به تحصیل خواهند شد.

پورعباس درباره ظرفیت پذیرش دانشجو در این دوره‌ها گفت:۶هزار ظرفیت برای این دوره‌ها در نظر گرفته شده است که در سال های آینده افزایش خواهد داشت.

وی درباره نحوه پذیرش دانشجویان گفت: پذیرش داوطلبان بدون آزمون و فقط بر اساس اولویت سوابق تحصیلی و معدل است.

پورعباس گفت: رشته های پذیرش مقطع پودمانی کاردانی در گروه های ریاضی، فنی وحرفه ای و کار و دانش خواهد بود.

معاون تربیت و آموزش نیروی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم در این نشست خبری گفت: قسمتی از شهریه را سپاه پاسداران پرداخت می کند، قسمتی از آن را دانشگاه تخفیف داده است و بقیه شهریه را سرباز دانشجو پرداخت می‌کند.

وی درباره نحوه برگزاری کلاس های این دوره ها تصریح کرد: محل کلاس ها در مراکز آموزش عالی امام حسین(ع) و زمان برگزاری کلاس ها بیشتر عصر است.

سردار احمد نوریان افزود: سر فصل‌های دروس تهیه شده است و استادان هم باید گزینش دانشگاه جامع علمی کاربردی را طی کنند.

وی با اشاره به این که هر استان مرکز آموزش عالی امام حسین (ع) دارد، افزود: سربازان و حتی بخشی از بسیجیان فعال می‌توانند در این دوره پودمانی دانشگاه جامع علمی کاربردی شرکت و پس از آن مدرک کاردانی این دانشگاه را دریافت کنند.

معاون تربیت و آموزش سپاه پاسداران اعلام کرد: فارغ التحصیلان این دوره‌ها تسهیلات ویژه‌ای را برای ورود به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دارند.

وی گفت: اگر سربازی پس از دریافت پایان خدمت موفق به دریافت مدرک تحصیلی نشده باشد یعنی طول دوره وی به پایان نرسیده باشد در صورت لزوم به محل زندگی خود منتقل می‌شود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام
    خیر نمیشه میخواین بدونید در ثانی که چی بشه ؟ با پارتی و ... عوضش کنید ؟ که اینم نمیشه یعنی زمانی که شما کد میخوری محل آموزشی به هیچ وجه نمیشه عوضش کرد
    این حرف صحیح نمی باشد، رفیق خود من افتاد مالک اشتر اراک(نیرو انتظامی)، دو روز رفت آموزشی، بعدش منتقل شد پادگان خاتمی یزد(سپاه)
    تو این مملکت با پارتی مرده زنده میشه

12. 4 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

این حرف صحیح نمی باشد، رفیق خود من افتاد مالک اشتر اراک(نیرو انتظامی)، دو روز رفت آموزشی، بعدش منتقل شد پادگان خاتمی یزد(سپاه)
    سلام
    خوب این اولین باری بود چنین چیزی من شنیدم یعنی آموزشی هم بری بعد دو روز یعنی محل آموزشش شد سپاه ؟ خوب پارتی خوبی داشته چی بگم بخدا
    چون من نظام وظیفه که بودم یک بنده خدایی که پارتی یک پسر بود داشت بهش میگفت شما مازاد بودی و کد رو خوردی نمیشه دیگه عوضش کرد کلی هم قسم و آیه خورد
    به هر حال من با این حرف موافق هستم
    و چیزهایی هم که اینجا بیان میکنم چی برای دوستان و .... طبق تجربه یا اطلاعات است و دست دوستانی که تصحیح میکنند اشتباهات من رو درد نکنه

14. 2 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من تعریف سپاه رو زیاد شنیدم توی این تاییک , حالا بدم نمیاد سربازیم بیفته سپاه با وجودی که تصمیم گرفته بودم حتی یک روز هم به این نظام بیگاری ندم حالا کسی میدونه برای اینکه سربازیتو بندازی سپاه و شهر خودت باید چیکار کنی ؟
    مجردم و سوابق بسیج هم ندارم و غیبتم دارم
    Last edited by am_64; 14-02-2011 at 21:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •