در چه موردی پول بهتره یا تفاهم؟نوشته شده توسط behroooz
مسئله ی خاصی مد نظرتونه؟
![]()
آرهدوست داري بري مسافرت دور دنيا؟مسافرتو خیلی دوست دارم هم آرومم می کنه و هم خیلی چیزا ازش یاد می گیرم
![]()
در چه موردی پول بهتره یا تفاهم؟نوشته شده توسط behroooz
مسئله ی خاصی مد نظرتونه؟
![]()
آرهدوست داري بري مسافرت دور دنيا؟مسافرتو خیلی دوست دارم هم آرومم می کنه و هم خیلی چیزا ازش یاد می گیرم
![]()
نايت مر جان اين كار شما درست نيست .
اينجا فقط بايد سوال بپرسي .
رعايت كن رفيق
من هم سئوال پرسیدم در مورد احساس و عکس العمل Monica بعد از دیدن اون...نايت مر جان اين كار شما درست نيست .
اينجا فقط بايد سوال بپرسي .
رعايت كن رفيق
تا بعد...
يعني مي خواي بگي كه تو اين دنيا هدفي نداري ؟ (يعني هدفي از آفرينش وجود نداره؟)نوشته شده توسط Monica
دوست خوبم من اون فایله تصویریو دیدم و باید بگم هیچ نظری در این زمینه ندارم بعد از دیدنه اون صحنه هم اصلا احساسه خاصی نداشتم و به نظرم دروغه محضه !....![]()
خوب ممنون و من جوابم رو گرفتم.
به زودی...
تا بعد...
من این حرفو نزدم...نوشته شده توسط amir 110
شما که ازم نپرسید هدفم از زندگی چیه؟! پرسیدید من چیزی از زندگی طلب کارم یا نه منم گفم نه ! اگه منظوره سوالتونو اشتباه فهمیدم بیشتر توضیح بدید ...
من و زندگی با وجوده سختی ها سعی می کنم دوستایه خوبی برای هم باشیم ....
ببخشید آقا یا خانوم Nightmare چند تا از دوستان می خوان راجه به اون فایله تصویری بیشتر بدونن اگه اجازه می دیدی پسور اون فایلو همین جا بذارم که بقیه دچاره مشکل نشن...
اگه هم اجازه نمی دیدید لطفا خودتون برای همه توضیح بدید ....
( با معذرت از آقا سعید می دونم که بر خلافه قوانینه این تاپیکه اما باور کن من حوصله ندارم یکی یکی همه ی پیغامایی که مضمونشون یکیه جواب بدم ...)
به هیچ عنوان دوست ندارم و اجازه نمی دم. اگر شما این کار رو کردید مسئولیتش با شما.
تا بعد....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)