تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 231 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

خیلی باحالی پسر
    بیخیال حرفات همش درسته من میخواستم اطلاعاتم بالا بره
    در ضمن این قابلیت جدید هم که تویه پیام ایکس 10 کشف کردی فکر میکنم swipe باشه!
    کم اوردی با مسخره کردن دیگران شخصیتتو به لجن نکش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

آخه من نمیدونم تویه تاپیک N8 مولتی تاچ بودن X10 و بنچمارک گوشی های آندروید چیکار میکنه ! به کجاها که نرسیده بحثتون !

تموم کنین این بحث هاور خدا وکیلی! اینایی که برای سئوال و مشکلاتشون میان تو این تاپیک چه گناهی کردن !ها؟؟؟؟
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

این فریمور کوک شده که مهدی گذاشت رو کسی تست نکرده ؟ تغییراتش چی بوده ؟
    Last edited by Majid-6120; 23-01-2011 at 22:27.

3. 4 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

شما کارت درسته راحت باش!
    این فریمور کوک شده که مهدی گذاشت رو کسی تست نکرده ؟ تغییراتش چی بوده ؟
    من قبلا ریختم!
    تغییراتش فیلمبرداری 30 فریم و کانتنیو فوکوس البته کانتنیو فوکوسش باگ داره یکم!
    صدایه فیلمبرداری ریتش رفته بالا که نیاز هم نداشت!
    صدای شاتر دوربین تویه سایلنت بودن هم در میاد
    کامل -- میشه گوشی!
    و چنتا چیز دیگه!

5. 7 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

صدای شاتر دوربین تویه سایلنت بودن هم در میاد
    ای ول ......

خوبه خدا رو شکر اینو برگردوندند ؛ چون بد رقم به این عادت کرده بودیم ! : دی

تنکس حمید جان!
    Last edited by Majid-6120; 23-01-2011 at 12:38.

7. 6 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

میخوام برم بخرم دیگه
    فقط چند تا سوال دیگه
    -جی پی اس ان8 تو ایران کار میکنه؟(بدون نقشه هم کار میکنه) مثلا مثل سونی ها نقشه مسیر طی شده و سرعت متوسط رو با استفاده از ماهواره بگه؟
    -آیا باید تمام برنامه و بازی های ان 8 رو تو ovi ساین کرد؟ میشه برنامه ها رو از طریق کامپیوتر برای گوشی گرفت؟(از ovi shop)
    - گارانتی اصلی اسمش چیه؟؟؟ و یک نفر نوشته بود با اس ام اس میشه مطمئن شد که اصله یا نه؟ شمارش چیه؟
    ممنون

9. این کاربر از BBNHFAK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

میخوام برم بخرم دیگه
    فقط چند تا سوال دیگه
    -جی پی اس ان8 تو ایران کار میکنه؟(بدون نقشه هم کار میکنه) مثلا مثل سونی ها نقشه مسیر طی شده و سرعت متوسط رو با استفاده از ماهواره بگه؟
    -آیا باید تمام برنامه و بازی های ان 8 رو تو ovi ساین کرد؟ میشه برنامه ها رو از طریق کامپیوتر برای گوشی گرفت؟(از ovi shop)
    - گارانتی اصلی اسمش چیه؟؟؟ و یک نفر نوشته بود با اس ام اس میشه مطمئن شد که اصله یا نه؟ شمارش چیه؟
    ممنون
    سلام

پیشاپیش مبارکت باشه!

جی پی اس ؟ چی میگی!! عینه آینه! سرعت طی شده که هیچی ، سرعت طی نشده رو هم بت میگیه! نقشه تمام شهرهای بزرگایران و با خیابونا و کوچه ها و بن بست ها و هتل ها و پاساژ ها و پمپ بنزین و ...

چه سئوالی بود این ؟: دی تو OVI که ساین نمیکنن ! از OVI برنامه رو میخرند یا دانلود میکنن ولی چون تو ایران تحریمه همون چیزی که گفتی انجام میشه! از طریق کامپیوتر و سایت های دیگه!

گارانتی اصلی اسمش همون گارانتی نوکیاست! دیگه یه گارانتی این حرفارو نداره!

خوش باشی

11. 5 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال chessmathter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده!ببین اندروید انقدر بزرگه خوانوادش که نیاز نیست جوابه هحرفهای خنده دارو دروغ شمارو بدم!اصلا اندروید افتضاحح!بازم دارید از سیستم عامل شرکت اپل مایه میزارید!از خودتون و سمبین اسباب بازیتون چی دارید؟شاید بشه بین ایکس باکس و پلی استیشن ۳ دعوا کرد!اما میکرو( سیمبین)که دیگه کاره ای نیست که بخواد بیاد خودشو جا بده
    ببین دوست کوچولو و جو گیره من!من اولا ۲۷سالمه لازم نیست واسه شما یه چیزی بپرونم!اقای محترم اولا که بله ایکس ۱۰ اندروید ۱.۶ داره الانم ۲.۱ شده همین ۲.۱ میمونه اما میشه بگی چرا از گالاکسی مایه میزاری؟شما گوشیت مسخرست اسباب بازیه سیستم عاملش چرا از گوشی خودت مایه نمیزاری چون حرفی برا گفتن نداری!!!تازه میشه بگی سی پی یو ARM Cortex A8 گالاکسی که خیلی خنده داره بهتره یا سیپیو های دو گوشی دزایر اچ دی یا ایکس ۱۰ که هردو Qualcomm Snapdragon QSD8250 هست؟منبع گفتهام سایت های gsm.ir gsmarena.com!نکنه بازم کم نیووردی میخوای مقلته کنی پسرخوب

---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------

[/COLOR]
    میشه بگی کجا فیلم برداری اچ دی گالاکسی با ایکس ۱۰ مقایسه شده؟اره شما که کم میاری میچسبی به فیلم برداری واسه شما که چیزی نمیدونی خوب بهانه ایه!اما هیچ ادم درست حسابیی نمیره گوشی بخره برای دوربینش!!!!
    از قدیم گفتن حرف حساب جواب نداره!حرفم درست بود بحث بردی به حاشیه!جی اس ام ماله علایدینیاست!بالاخره اون بد اما منبعش جی اس ام ارناست!پس بازم اینو نمیدونستی که اینارو گفتی!ضمنا هدف من اگاه کردن کسیه که میخواد پول بده گوشی خوب بخره!ضمنا اقای عزیز اصلا حرف من این نبود که کی داره کی نداره!احتمالا شما دلت پره!
    من نمیدونم شما چه اسراری داری ایکس ۱۰ خراب کنی!اصلانم تفاوت اشکاری نیست کم مصرف بدن!میشه شما که انقدر واردی تعریف سیپی یو processorب گی چیه؟ضمنا مولتی تاچو وقتی گوشی اسباب بازیت نداره مسخره نکن!مولتی تاچ تو قسمت پیام باعث کاهش خطا سرعت ارسال پیام میشه!اصلا میدونی فرق تاچ معمولی با مولتی چیه؟یک چیزی تو روزنامه ها خوندی!تاچ با ضربه انگشت دست کار میکنه مولتی تاچ با ضربه حتی سوزن!!!!!

ببین بزرگوار چرا یک چیزی نمیدونی واسش سند علکی میاری؟این تست ماله زمانی که ایکس ۱۰ ۱.۶ نکسوس دزایر و گالاکسی ۲.۱ مشاهده میکنی که قدر سی پیو هاشون بهم نزدیکه!بله بعد اپدیت یک دفعه نکسوس پرید صدر!اینو مطمین باش ایکس ۱۰ که بعد اپدیت بیاد بین ۳تا اول تو جدول شما که تازه معلوم نیست منبعش کجاست!!!بعدشم ما خر نیستیم جدول دوم ماله لود گرافیکی اجرای بازی هاست!اخه لود گرافیکی میشه بگید تو قسمت پیام چه کاربردی داره یا تو قسمت دوربین تو پردازنده تو منو!!!!!
    مدیر این بخش کجاست.؟
    شما واقعا 27 سالته ؟
    شما اصلا میدونی چند نوع تاچ داریم؟مولتی تاچم با سوزن کار نمی کنه چون فقط تاچ خازنی مولتی تاچ ساپورت میکنه و اونم با قطع جریان الکتریکی.
    موضوع بحث چیه؟دوسته من چی می خوای بگی؟ایکس 10 از گالکسی بهتره ایکس 10 از N8 بهتره.
    بگیم بهتره حله؟
    اطلاع رسانیتون رو تو بخش مشاوره برای خرید انجام بدین نه تو تاپیک ان 8 .
    اگه باز هم اسرار دارین دلایلتون رو بگین با لینک منبع.لینک خود منبع نه سایت .تا ما هم دلایلمون رو بگیم با ده تا لینک
    اطلاعات شما واقعا کمه.یا نحوه حرف زدنتون این رو نشون میده.
    با اینکه من با کسی که این پست رو گذاشته در مورد اندرود نظرم کاملا متفاوته
    اما این تمام لینکاش از همون جی اس ام هست که شما هی می گی نبع شم جی اس ام ارنا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by chessmathter; 23-01-2011 at 21:28.

13. 2 کاربر از chessmathter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

مدیر این بخش کجاست.؟
    شما واقعا 27 سالته ؟
    شما اصلا میدونی چند نوع تاچ داریم؟مولتی تاچم با سوزن کار نمی کنه چون فقط تاچ خازنی مولتی تاچ ساپورت میکنه و اونم با قطع جریان الکتریکی.
    موضوع بحث چیه؟دوسته من چی می خوای بگی؟ایکس 10 از گالکسی بهتره ایکس 10 از N8 بهتره.
    بگیم بهتره حله؟
    اطلاع رسانیتون رو تو بخش مشاوره برای خرید انجام بدین نه تو تاپیک ان 8 .
    اگه باز هم اسرار دارین دلایلتون رو بگین با لینک منبع.لینک خود منبع نه سایت .تا ما هم دلایلمون رو بگیم با ده تا لینک
    اطلاعات شما واقعا کمه.یا نحوه حرف زدنتون این رو نشون میده.
    با اینکه من با کسی که این پست رو گذاشته در مورد اندرود نظرم کاملا متفاوته
    اما این تمام لینکاش از همون جی اس ام هست که شما هی می گی نبع شم جی اس ام ارنا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه من دروغ گفتم ۱۴ سالمه از دهاتای سبزوارم!به اون خدایی که میپرستی منظورم خود سوزن نبود زبل خان!حوصله کل کل ندارم مردم خودشون عاقلن تشخیص میدن تو جو گرفتت!تو اصلا نمیدونی تاچ خازنی چیه !چون منظورت صفحه خازنی که مولتی تاچ باشه!اینو ندید گرفتم خیلی حرفت تابلو بود!منظورتم گالاکسی و ان ۸ بوده دیگه از این حرف که چون صفحشون حرارتیه مولتی تاچشون از ایکس ۱۰ بهتره!اره تی اف تی ه پای اونا نمیرسه اما کلا گوشیتو بده سبد بگیر

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

دیگه به همه ثابت شده آخر این بحثا توهین هستش ...
    حمید جان جواب شما رو داد اما شما میخوای حرف خودتو بزنی ... خوب بزن ولی اینجا کلوپ ان 8 هست و جاش نیست

16. 6 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tarfan1364milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    psy planet

پيش فرض

آقا بایکتش کنین!جوابشو ندین!خودش دمشو میزاره رو کولش میره!نه سواد داره نه زیره بار میره!حرف حرف خودشه!مولا نصرالدین متولد شده دوباره!چند روزه گند کشیده اینجارو این مهندسه اخراجی!جوابه بیچاره هایی رو بدین که مشکل دارن و میخان حل کنن نه اینکه کلا مشکل با همه داشته باشن..

18. 6 کاربر از tarfan1364milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •