سلام
شما تندر 90 ساخت ايران گاري را ، با دستگاههاي تمام اتوماتيک و اونم در شرکت پارس خودرو مقايسه ميکني !!!!!؟
مراقب باش ، ولي نگران نباش عزيز (البته اگه پارس خودرويي هستي)
سلام
شما تندر 90 ساخت ايران گاري را ، با دستگاههاي تمام اتوماتيک و اونم در شرکت پارس خودرو مقايسه ميکني !!!!!؟
مراقب باش ، ولي نگران نباش عزيز (البته اگه پارس خودرويي هستي)
تندر پارس خودرو از نظر کیفی هم به مراتب بالاتر از ایران خودرو هست
درسته ؟
یه سایتی یادمه دیدم مقایسه کرده بود
درسته
البته نبايد دنبال تفاوت کيفيت آن چناني بود
( همين که خوش قول هستن خودش يه تفاوته که ربطي به کيفيت هم نداره)
راستش بعید می دونم که ایران خودرو تندر تولید کنه (به دلیل مسائلی که براش اتفاق افتاده و در چند صفحه قبل هم بحث شد)
من خودم ایران خوردرو ثبت نام کرده بودم که بعد از بیش از 6 ماه گفتن که نداریم یا 206 بگیر یا 405
من هم پارس خودرو ثبت نام کردم تحویل اردیبهشت ولی هنوز خبری ازش نیشت یعنی توی سایت بخش پیگیری قرارداد که میرم نوشته پیش نویس قرارداد
برای اطلاع از ارسال دعوتنامه باید به همین سایت مراجعه کنم یا به خود نمایندگی که خودرو را اونجا تحویل می گیرم؟؟
ضمنا دعوت نامه حدودا کی میاد؟؟
پارس خودرو معمولا سر وقت تحویل میده .
Last edited by ghahremanimehdi; 08-04-2010 at 21:31.
آقا نصب هدرز و تقویت سیستم مکس هوا و خروج دود چقدر هزینه برداره و اینکه تا چند اسب میتونه تقویت کنه موتور تندرو؟و آیا در صورت نصب به موتور فشار میاد؟
اگه روال عادی باشه تا اخر این ماه یا اوایل اردیبهشت دعوتنامه میاد چون پارس خودرو خوش قول هست.(راستی چه رنگی هست و مدلش چیه؟)
اما من خودم با چه بد بختی از پارس خودرو ماشین گرفتم .
ماشین من e0 بود وتحویل دی ماه و پارس خودرو هم e0 نمی زد دیگه نمایندگی هم هرزوز یه چیز می گفت تا این که خودش گفت برید کارخونه پیگیری کنید که منم با پیگیری فراوان و تهدید و از این کار ها ماشین رو 28 اسفند تحویل گرفتم .
نکته جالب این بود که من 26 مبلغ تفاوت رو ریختم و رنگ هم دلخواه خودم وهر بین مدل newe1 و e2full هرکدوم رو میخواستم میدادن بود![]()
راستش E2 فول هست به رنگ نقره ای
حالا باید دید هنوز پارس خودرو خوشقول هست یا نه؟!!!
موتور که انگولک نمیشه
کیت مکش و و تخلیه باید چیزی حدود 1 تومن خرج بر داره
البته تا جایی که دیدم(3 - 4 ماه پیش) هدرز درست و حسابی برای تندر عرضه نشده بود
اسب هم روی 10 - 15 حساب کن
در صورت نصب هم یه فشاری از روی موتور هم برداشته میشه نه اینکه اضافه بشه![]()
بابت راهنماییتون ممنونم.کجا میشه کارو پیگیری کرد؟مسلما باید تهران باشه.اگه ادرس جایی که کیفیت کارشون خوب شاه رو بدید ممنونم.و اینکه هدرز منارب تندر کی عرضه میشه؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)