دوباره سلام
كسي كمك نكرد به من خودم راهشو پيدا كردم
ولي هنوز تو نصب برنامه هاي جاوا مشكل دارم
دوباره سلام
كسي كمك نكرد به من خودم راهشو پيدا كردم
ولي هنوز تو نصب برنامه هاي جاوا مشكل دارم
علادین طبقه زیر زمین مدل هایی زیادی بود اما اگر میخوای بهش بگو قاب جله ای جریفین
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------
كسى نیست مارو تحویل بگیره راهنمایی کنه ؟؟سلام
من یه مشکلی دارم در نصب برنامه ها .. نمیدونم از کجا وچه جوری باید نصب کنم
گوشیم فورمات کردم الان اون برنامه file explorer که باید باشه نیست .. نمیتونم فایل هامو چک کنم وحتی نصب برنامه کنم
لطفا راهنمائی کنید .. چه جوری میشه اون برنامه رو نصب کرد در حالیکه من وی بییی ان ندارم
-----------
د.داتا
من چک میکنم همیشه اما میگه اپ تو دات هست .. هنوز نیومده
بچه ها من امروز صبح گوشی رو با adsl 2mb از طریق wifi به اندروید 2.3.3 ارتقا دادم...
اول اینکه سریال گوشی رو برام پ.خ کن ببینم چه میتونم بکنم و چه جوابی از HTC میگیرم
بعد اینکه گوشیت روت شده نیست ، با چی چی پی ان وصل شو و بعد امتحان کن
بدو که من جای تو استرس دارم
خب دیشب بالاخره بعد چند روز اعصاب خوردی گوشیمو به آندروید 2.3.3 ارتقا دادم![]()
چی کار کردی درست شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول از طریق htc sync یه فایل منیجر نصب کن. حالا از طریق فایل منیجر برنامه هاتو نصب کنسلام
من یه مشکلی دارم در نصب برنامه ها .. نمیدونم از کجا وچه جوری باید نصب کنم
گوشیم فورمات کردم الان اون برنامه file explorer که باید باشه نیست .. نمیتونم فایل هامو چک کنم وحتی نصب برنامه کنم
لطفا راهنمائی کنید .. چه جوری میشه اون برنامه رو نصب کرد در حالیکه من وی بییی ان ندارم
آقایون من هر کاری کردم آپدیت نشد! ارزش داره مستر ریست کنم؟! مستر ریست کنم رام هم پاک می شه و رام دیفالت میشه؟!
من دوستم آپدیت کرد می گفت خیلی گوشیش کند شده .. فک کنم فعلا باگ زیاد داره عجله نکنید
هیچی زدم چک کنه دیدم میگه آپدیت جدید داری منم آپدیت کردم
اتفاقا سرعت گوشی کم که نشده بالاتر هم رفته خیلی خوب شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)