اگر درد سر یا اعصاب خراب یا بی قرارید من شما را کمک خواهم نمود چون می توانم تا حدودی با یوگا درمانی آرامشی را به شما بدهم من خدمتگزار تمامی شما هستم .![]()
اگر درد سر یا اعصاب خراب یا بی قرارید من شما را کمک خواهم نمود چون می توانم تا حدودی با یوگا درمانی آرامشی را به شما بدهم من خدمتگزار تمامی شما هستم .![]()
پس من هستم میگم یه دفعه برای آشنایی یه قرار ملاقات بزار همدیگه رو ببینیم آشنا بشیم بچه های دیگه هم میان خیلی خوش میگذره
سلام خدمت دوست عزیزم
ضمن عرض سلام و درود محسن جان من در قسمت آموزش شاخه زیست و بهداشت راجب این موضوعات صحبت می کنم ولی از راه دور نمی تونم شما را اموزش بدم چون این کار باید با حضور مربی باشه خلاصه باید جایی یا پارکی باشه که بتونم شما را آموزش بدم نکات آن را اگه خواستی در قسمت آموزش شاخه زیست و بهداشت موضوع همه چیز در باره یوگا پیدا خواهی کرد من تو اون قسمت از تالار صحبت می کنم .![]()
از حسن ظن شما متشکرم دوست عزیز هیچ مشکلی نیست ان شاء ا... با اقای wookman راجب حقیر هماهنگی کنید همدیگر را خواهیم دید![]()
سلام خدمت همشهریان عزیزم با دورد بی پایان
دیگه لازمه که یک قرار ملاقات بزاریم . من هر وقت بگید میام
ببین اگه میشه یه چند خط در این مورد توضیح بده مثلا چه کاری انجام میشه و چه کارهایی میشه باهاش انجام داد مثلا راست میگن که میشه یه کاری کرد که حافظه ی آدم از این رو به اون رو بشه (والله از رفیقم شنیدم )نوشته شده توسط Ostad.Yoga.Darmani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همشهریها راجب یک موضع باحال میخوام صحبت کنم حالش رادارین یا نه؟
چه خبره چقدر علاقه مند به يوگا داريم آقا ما هم هستيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)