virus 2009 اونقدر دیگه مشکلایه منو حل کرده الان اشاره میکنم میفهمه چی به چیه! حاجی دمت گرم.خسته نباشی انصافا.![]()
virus 2009 اونقدر دیگه مشکلایه منو حل کرده الان اشاره میکنم میفهمه چی به چیه! حاجی دمت گرم.خسته نباشی انصافا.![]()
تو pc بازی میکنم
سلام دوستان .
من هنوز تو مرحله retrieve Catwomans loot from two-face in the museum ، موندم . نمیدونم باید دنبال چی بگردم ، توی موزه هم رفتم هیچی پیدا نکردم .
توی نقشه هم علامت سبز رو در موزه است . خواهش میکنم کمکم کنید . ممنون
میری تو موزه به اون قسمتی که یه سالن بزرگیه که پر از آبه که قبلا یخ زده بود یه قفسی هست همون جلو سمت راست ورودی که توش یکی از این trophy های ریدلره ، میشینی space میزنی بره زیر همون ورودی که بتونی بری تو اون قفس وقتی رفتی تو قفس F بزن بچسبه به سقف و بعد دیگه راهت رو پیدا میکنی .
سلام این قسمت که یه فیوز پشت توراست و تو باید اونو بزنی تا راه باز شه رو چطور باید رد کرد اونجایی که با 5 باید تو آب یخ درست کنی رو میگم ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلام
بترنج کنترلی رو بردار و پرت کن تا برسه به یه جرقه.بعدش بترنجت که برقی شد هدایتش کن به فیوزه.همین![]()
دمت گرم داداش خیلی حال دادی![]()
چطوری میشه با cat woman تو pc بازی کرد؟
بله جسد رو پیدا کردم و با فریز هم صحبت کردم
با CAT WOMAN باید برم زنه فریزو نجات بدم؟ چجوری؟
خونهCAT WOMAN ببخشید میشه با تصویر نشون بدین؟! چیزی که تو نقشه نیست جز اینکه میگه برید 16 تا الماس بدزدید!
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
شما باید حدود 50 درصد از داستان بازی رو برید و اونوقت با کمک نقشه می تونید در 3 جای مختلف از شهر batman با cat woman سوییچ میشه.
عکساها رو میخوام فشرده کنم چه فرمتی بکار ببرم؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)