تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 120 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 1191

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قراردادش تموم شده؟
    پیشنهادی از جایی رو هم داره؟
    والا منم خبر دقیقی ندارم ازش . کسی اطلاع داره ؟

-----------------------------

هونتلار: در شالکه می‌مانم

کلاس یان هونتلار، ملی‌پوش هلندی گفته که قصد ندارد شالکه را در تابستان ترک کند.
    گزارش‌ها حاکی از آن بود که او احتمالا از گلزنکرشن جدا شود، چرا که شالکه به لیگ قهرمانان فصل بعد نمی‌رسد، اما هونتلار نظر دیگری دارد.
    او به بیلد گفته: «نمی‌خواهم باشگاه را به دلیل این که به لیگ قهرمانان نرسیدیم ترک کنم. من بی‌تردید پس از تابستان هم در شالکه می‌مانم.
    ما همه مسئول فراز و نشیب‌های این فصل هستیم، از جمله خود من. مصمم هستم که فصل بعد در شالکه تاثیرگذار باشم. جایگاه چهارم برای رسیدن به لیگ قهرمانان کافی است.»
    این بازیکن 27 ساله در تابستان 2010 از میلان به شالکه رفت و پس از شروعی خوب دچار مشکل شد و مصدومیت‌ها مانع درخشش او شد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ----------------------------------------

Official: Hertha Berlin confirm Bayern Munich's Thomas Kraft will join in the summer

باشگاه هرتابرلین اعلام کرد توماس کرافت دروازه بان ۲۲ ساله ی مونیخ رو با قراردادی ۴ ساله و بعنوان
    بازیکن آزاد به خدمت گرفته . میشاییل پریتز، مدیر ورزشی هرتا برلین طی مصاحبه با سایت باشگاه در مورد
    انتقال کرافت گفته: " ما خیلی خوشحالیم که تونستیم توماس رو به برلین بیاریم. وقتی شما شانس این رو
    داری که با بازیکنی در این سطح و بصورت آزاد قرارداد ببندی، اگر علاقه نشون ندی، غفلت کردی. خیلی از
    باشگاه ها خواهان کرافت بودن بخاطر اینکه اون دروازه بان قابلی هست. این باعث میشه خوشحال باشم از
    اینکه توماس برای ما بازی میکنه . توماس کرافت هم معتقد هست تصمیمش درست بوده و امیدواره حرکت
    رو به جلویی داشته باشه. کرافت میگه: " اومدن به برلین برای من یه چالش بزرگ بود. پریتز و مارکوس بابل
    از برنامه ها و چشم انداز هرتابرلین برای من گفتن و من کاملا متقاعد شدم و خیلی خوشحالم که برای هرتا
    بازی میکنم ." کرافت قرارداد رسمیش با هرتا رو ۱ جولای امضا میکنه .
    کد:

.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کرافتم که رفت . دیگه جا برا نویر باز شد . ولی فکر میکنم در آینده بیشتر از کرافت میشنویم . چیزی که من برابر اینتر ازش دیدم دروازه بان آینده داری نشون میداد. میتونه تو هرتا تجربه کسب کنه و یه دروازه بان سطح بالا بشه برا تیم ملی ایشالا .
    مشکلشم با بایرن همین کم تجربگیش بود و اینکه بایرن جای کسب تجربه نیست .

ولی دروازه بان خوش تیپی بود . حیف شد رفت . بهر حال تبریک بردیا جان

.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی دروازه بان خوش تیپی بود . حیف شد رفت . بهر حال تبریک بردیا جان
    بابا اصلا استیل دروازبانی نداره
    بعدشم اینکه فراز و نشیب خیلی داشت
    تو بازی رفت با اینتر همه رو گرفت
    تو بازی برگشت 4تا موقعیت گل اینتر داشت که 3تاش گل شد و اونیکیش هم چون به کمر پاندف خورد گل نشد وگرنه اونم گل میشد
    سوتی هایی هم تو بازی با هانوفر و نورنبرگ داد که ....
    در کل فیکس شدن بایرن واسش زود بود.

---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------

درباره کلوزه هم اینکه چون قراردادش تموم میشه به احتمال 99 درصد بایرن رو ترک میکنه برای یه جایی که ثابت بازی بکنه.

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

رفتنش هنوز قطعی نشده؟

من امیدوارم بمونه چون ممکنه گومز دوباره افت کنه و با داشتن دو تا مهاجم خیلامون راحته . مگر اینکه جایگزین خوبی براش بگیرند.

از طرف دیگه هم وقتی به اون طرف قضیه نگاه می کنیم ثابت بازی کردن میرو می تونه برای تیم ملی المان خیلی کمک کنه به نظرم هنوز لیاقت و توانایی حضور به عنوان مهاجم فیکس تیم ملی رو داره . دوست دارم بعد از قهرمانی باالمان در یورو 12 در اوج خداحافظی کنه.

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

دوست دارم بعد از قهرمانی باالمان در یورو 12 در اوج خداحافظی کنه.
    این آرزو به حقیقت تبدیل خواهد شد.
    پیش به سوی قهرمانی یورو12

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

کلوزه قرارداد 2 ساله میخواد که خب باشگاه طبق روال 1 ساله میبنده با بازیکنای بالای 30 سال!
    امیدوارم بمونه...
    گومز هر چقدر هم خوب باشه بازم انتخاب اول لو کلوزه هست.
    +
    یه خبر هم در مورد نویر:
    با پیشنهاد جدید بایرن، شالکه حاضره نویر رو به بایرن بده به شرطی که بایرن دست از تلاش برای جذب رئوس برداره!
    schalke would give Neuer to Bayern, if bayern stopped chasing Reus
    کد:
    Last edited by jingool; 11-05-2011 at 15:32.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با پیشنهاد جدید بایرن، شالکه حاضره نویر رو به بایرن بده به شرطی که بایرن دست از تلاش برای جذب رئوس برداره!
    Neuer=نویر

Reus= رویس

EU in German=اوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

Neuer=نویر

Reus= رویس

EU in German=اوی

هوودس،هاملس...
    نمیدونستم همه جا صدق میکنه... درسته
    Deutschland = دویچلند
    +
    بردیا اصل مطلب رو ول کردی زوم کردی رو این...

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Bayern Munich increase offer for Schalke's Manuel Neuer to €21m - report

بعد از اینکه پیشنهاد ۱۸ میلیون یورویی بایرن برای به خدمت گرفتن نویر توسط مسئولان شالکه رد شد غول های
    باواریا مبلغ پیشنهادی خودشون رو افزایش دادن . بایرنی ها الآن ۲۱ میلیون یورو رو پیشنهاد دادن . به این صورت که
    ۱۸ میلیون رو پرداخت کنن و ۳ میلیون رو هم در آینده به شالکه پرداخت کنن . هنوز خبری ازینکه شالکه ای ها پیشنهاد
    جدید بایرن رو قبول کردن یا نه منتشر نشده . هورست هلدت مدیر ورزشی شالکه، پیشنهاد قبلی بایرن رو برای پرداخت
    ۱۸ میلیون یورو غیرقابل قبول خونده بود: " با توجه به اینکه ما میتونیم بهترین دروازه بان دنیا رو برای یک سال دیگه
    داشته باشیم، این پیشنهاد بایرن غیرقابل قبول هست." با اینحال بعد از مذاکرات روز سه شنبه از صحبت های هلدت
    بنظر میرسید که توافق نزدیک هست . هلدت گفت: " بله، ما مذاکرات خوبی داشتیم." اینطور به نظر میرسه که بازی
    آخر هفته شالکه در برابر کلن، آخرین باری باشه که نویر پیرهن شالکه رو میپوشه .
    کد:
    ---------------------------------------------------
    رود فن نیستلروی: دوست دارم به اسپانیا یا انگلیس برگردم

رود فن نیستلروی، مهاجم هلندی هامبورگ، تایید کرد که بعد از پایان قراردادش با این باشگاه، به اسپانیا یا انگلیس باز خواهد گشت.
    این مهاجم باتجربه هلندی در رقابت های این فصل با مصدومیت های زیادی دست و پنجه نرم کرد و تنها 19 بازی در بوندس لیگا برای هامبورگ انجام داد و 7 گل نیز برای تیمش به ثمر رساند.
    گفته می شود باشگاه های اروپایی زیادی به دنبال به خدمت گرفتن نیستلروی هستند اما او اعلام کرد ترجیح می دهد به یکی از دو لیگ اسپانیا یا انگلیس که پیش از این در آن بازی کرده، برود.
    او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" اسپانیا بزرگترین لیگ است زیرا من قبلا آنجا بازی کردم اما من در لیگ برتر نیز ارتباطات خوبی دارم.
    پیشنهادهای جدی ای هم دارم اما برای اولین بار در دوران بازی ام، در تابستان مدیر برنامه های خودم خواهم بود. باید بنشینم و با همسرم پیشنهادها را بررسی کنیم."
    این مهاجم 36 ساله در یک ماه اخیر به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ در از میادین بود اما می تواند هامبورگ را در آخرین بازی فصل مقابل بورسیا مونشن گلادباخ همراهی کند.
    کد:

.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Tests confirm Bayern Munich defender Breno's knee injury not as serious as initially feared

گزارش هایی مبنی بر مصدومیت رباط صلیبی برنو و دوری طولانی مدت اون از میادین منتشر شده بود اما امروز دکتر باشگاه
    بایرن اعلام کرد که مصدومیت زانوی برنو اونطور که فکر میکردن جدی نیست و برنو بمدت ۴ هفته دور از میادین خواهد بود .
    برنو ۱۴ ماه پیش و زمانی که بصورت قرضی در نورنبرگ بازی میکرد دچار پارگی رباط صلیبی شد و مدت ها از میدان دور بود .
    در این فصل هم برنو تنها ۱۳ بازی برای بایرن انجام داد. احتمالا برنو آخر فصل بایرن رو به مقصد سائو پائولو ترک میکنه .
    کد:
    ------------------------------------------------------

Schalke reveal interest in Ajax's Maarten Stekelenburg

بنظر میرسه شالکه ای ها دنبال یه دروازه بان جدید هستن و گزارش ها نشون میده مارتین استکلنبرگ دروازه بان
    ملی پوش هلند توجه مسئولان شالکه رو جلب کرده. هورست هلدت مدیر ورزشی شالکه گفته: " استکلنبرگ دروازه-
    بان اصلی هلند هست و فقط یه فصل دیگه با آژاکس قرارداد داره." استکلنبرگ ۲۸ ساله۷ محصول آکادمی جوانان
    آژاکس هست و حدود ۲۰۰ بار برای این تیم بازی کرده . فرانک دی بوئر مربی کنونی آژاکس هم گفته که انتظار داره
    دروازه بان تیمش تابستان به یه تیم بزرگتر بره. شالکه برای جذب استکلنبرگ باید با غول هایی مثل منچستر یونایتد
    و آث میلان رقابت کنه!.
    کد:

.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •