کلاس یان هونتلار، ملیپوش هلندی گفته که قصد ندارد شالکه را در تابستان ترک کند.
گزارشها حاکی از آن بود که او احتمالا از گلزنکرشن جدا شود، چرا که شالکه به لیگ قهرمانان فصل بعد نمیرسد، اما هونتلار نظر دیگری دارد.
او به بیلد گفته: «نمیخواهم باشگاه را به دلیل این که به لیگ قهرمانان نرسیدیم ترک کنم. من بیتردید پس از تابستان هم در شالکه میمانم.
ما همه مسئول فراز و نشیبهای این فصل هستیم، از جمله خود من. مصمم هستم که فصل بعد در شالکه تاثیرگذار باشم. جایگاه چهارم برای رسیدن به لیگ قهرمانان کافی است.»
این بازیکن 27 ساله در تابستان 2010 از میلان به شالکه رفت و پس از شروعی خوب دچار مشکل شد و مصدومیتها مانع درخشش او شد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----------------------------------------
Official: Hertha Berlin confirm Bayern Munich's Thomas Kraft will join in the summer
باشگاه هرتابرلین اعلام کرد توماس کرافت دروازه بان ۲۲ ساله ی مونیخ رو با قراردادی ۴ ساله و بعنوان
بازیکن آزاد به خدمت گرفته . میشاییل پریتز، مدیر ورزشی هرتا برلین طی مصاحبه با سایت باشگاه در مورد
انتقال کرافت گفته: " ما خیلی خوشحالیم که تونستیم توماس رو به برلین بیاریم. وقتی شما شانس این رو
داری که با بازیکنی در این سطح و بصورت آزاد قرارداد ببندی، اگر علاقه نشون ندی، غفلت کردی. خیلی از
باشگاه ها خواهان کرافت بودن بخاطر اینکه اون دروازه بان قابلی هست. این باعث میشه خوشحال باشم از
اینکه توماس برای ما بازی میکنه . توماس کرافت هم معتقد هست تصمیمش درست بوده و امیدواره حرکت
رو به جلویی داشته باشه. کرافت میگه: " اومدن به برلین برای من یه چالش بزرگ بود. پریتز و مارکوس بابل
از برنامه ها و چشم انداز هرتابرلین برای من گفتن و من کاملا متقاعد شدم و خیلی خوشحالم که برای هرتا
بازی میکنم ." کرافت قرارداد رسمیش با هرتا رو ۱ جولای امضا میکنه .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.