تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 376 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

از دو مساله تو بازی دیشب خیلی لذت بردم... اولیش درگیری رافائل با توز بود که خوشم اومد رافائل کم نیاورد!
    دومیش زمان های تلف شده بود که کل بازیکنا، مربی و کل ورزشگاه سیتی قلبشون اومده بود تو حلقشون!!
    ضمن اینکه وحید جان! سیتی انصافا خیلی پر مهره بود! خیلی! 140 میلیون پوند!!!
    با این حال حملات منچستر حساب شده تر بود! سیتی بازی مستقیم رو دستور کارش داشت! (تو کرنر ها این مساله کاملا مشهود بود! هر توپی رو میگرفتند میزدن زیرش تا یه جورایی از نزدیک دیرک بگذره...) اما من یو با پاسکاری سعی میکرد خودش رو به دربازه حریف برسونه و انصافا زهردارتر بود...
    این بوآتین هم میرفت رزمی کار میشد موفق تر بود!! ولی ی.توره و سیلوا قشنگ رو اعصابم بودن! سره ضربه کاشته توز کلی استرس گرفتم، چون بازی با لیورپول دقیقا از اون نقطه گل خوردیم! ولی چه واکنش و سوپر سیوی داشت این فندر سار! دمش گرم!
    در کل :
    City
    Manchester City
    Nobody Knows Your Name

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

میگم چرا دیگه چند وقته که گروه fun vs fun مصاحبه نمیکنن با طرفدارای تیما؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

در ضمن هیچ وقت کسی نمیاد مربی بزرگ تیمتون رو زیر سوال ببره
    پستای منو هم بخونی همچین چیزی اشاره نکردم. فقط میگم که بازیکنای تیمتون رو الکی کوچیک نکنید...
    از دو مساله تو بازی دیشب خیلی لذت بردم... اولیش درگیری رافائل با توز

ضمن اینکه وحید جان! سیتی انصافا خیلی پر مهره بود! خیلی! 140 میلیون پوند!!
    من که هرچی میگم کسی گوش نمیده.

میگم چرا دیگه چند وقته که گروه fun vs fun مصاحبه نمیکنن با طرفدارای تیما؟؟
    تائید میشه خیلی دوست داشتم یه مصاحبه ای بود
    اخه ناسلامتی بازی شیاطین بود ها

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

عوضش بازی بعدی شما هم امتیاز از دست میدید. با ساندرلند بازی دارین. تازه اسین رو هم به دلیل اینکه تو این بازی اخراج شد، نخواهید داشت و مجبورین با ترکیبی برین تو زمین که جلوی لیورپول رفتین
    چه ربطی داشت اون وقت ؟

لیورپول که با بکش زیرش چلسی رو برد حتمآ بازی رو ندیدی که اینجوری اظهارنظر میکنی !نیمه دوم 11 تاشون چپیده بودن تو محوطه 6 قدمشون!

بازم میگم بازی برگشت خدا بهشون رحم کنه!

اسین هم اصلآ نباید اخراج میشه ! مستقیم اخراج شد یا کارت دوم گرفت ؟

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

اسین هم اصلآ نباید اخراج میشه ! مستقیم اخراج شد یا کارت دوم گرفت ؟
    فکر کنم کارت دوم رو گرفت و اخراج شد.

چه ربطی داشت اون وقت ؟

لیورپول که با بکش زیرش چلسی رو برد حتمآ بازی رو ندیدی که اینجوری اظهارنظر میکنی !نیمه دوم 11 تاشون چپیده بودن تو محوطه 6 قدمشون!
    چرا فکر میکنی ساندرلند همین کاری که لیورپول کرد و چلسی رو برد، نمیکنه؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

عجب تیکه ای انداخت عادل :
    دارن به هم شوک وارد میکنن ...

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کارلو آنچلوتی: اسین مستحق دریافت کارت قرمز نبود

سایت گل- کارلو آنچلوتی، سرمربی چلسی، معتقد است که مایکل اسین به دلیل خطایی که در دقایق اضافی بازی اخیر آبی ها مقابل فولام مرتکب شد، مستحق دریافت کارت قرمز نبود.

او گفت تا زمانی که این صحنه را بار دیگر از طریق ویدئو نبیند، نمی تواند در مورد ارائه دادخواست تجدید نظر برای آن تصمیم گیری کند اما تاکید کرد که اسین با این تکل قصد مصدوم کردن بازیکن حریف را نداشت.

سرمربی ایتالیایی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" داور تصمیمش را گرفت و من دوست ندارم در مورد تصمیم او قضاوت کنم. تنها می توانم بگویم آن تکل اخراج نداشت زیرا اسین برای زدن توپ رفته بود. تکل او هیچ خطری برای بازیکن حریف نداشت. او برای توپ رفته بود. آن صحنه، آخرین صحنه بازی بود. او تنها به دنبال رسیدن به توپ بود. مطمئن نیستم آن صحنه مستحق کارت قرمز بود."

اسین با دریافت این کارت قرمز مستقیم، سه بازی آینده تیمش که برابر تیم های ساندرلند، نیوکاسل و بیرمنگام خواهد بود را از دست می دهد.
    " اگر او را از دست بدهیم این سه بازی برای ما مشکل ساز خواهد بود. امیدوارم این اتفاق رخ ندهد. باید صبر کنیم و ببینیم چه اتفاقی رخ می دهد. "

آنچلوتی همچنین از پیروزی تیمش مقابل فولام و حفظ صدرنشینی اظهار خشنودی کرد.

" چهار امتیاز اختلاف خوبی است. هنوز هیچ چیز قطعی نیست اما این اختلاف خوبی است و ما می خواهیم این فاصله را حفظ کنیم. فکر می کنم در این دیدار نمایش خوبی داشته باشیم. من خوشحال هستم زیرا ما از دقایق ابتدایی با ضرباهنگ بالایی بازی کردیم، کاری که مقابل لیورپول انجام دادیم.

ما شروع خوبی داشتیم و در نیمه دوم نیز بازی را به خوبی کنترل کردیم. در دقایق پایانی اندکی به مشکل خوردیم که با توجه به نتیجه 1-0 طبیعی است. با چنین نتیجه ای کنترل بازی دشوار است."

محتوای مخفی: منیع 
    بخش فارسی سایت گل

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مارک هیوز: اسین مستحق دریافت کارت قرمز بود
    او همچنین در مورد صحنه گل حریف گفت که حضور دروگبای مصدوم در داخل محوطه جریمه، موجب پرت شدن حواس مدافعان تیمش شده است.

2010/11/12 9:01:00

سایت گل- مارک هیوز، سرمربی فولام، معتقد است که تصیمیم مارک اتکینسون، داور دیدار شب گذشته تیمش مقابل چلسی، برای اخراج مایکل اسین درست بوده است.

هافبک غنایی آبی ها که تک گل پیروزی بخش تیمش را در این دیدار به ثمر رساند، به دلیل تکل خشنی که در وقت های تلف شده بازی روی پای کلینت دمپسی زد، با کارت قرمز مستقیم داور روبرو شد.

هیوز در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اسین با دو پا روی دمپسی پرید و به نظر من حرکتش کارت قرمز داشت. "

او همچنین در مورد صحنه گل حریف گفت که حضور دروگبای مصدوم در داخل محوطه جریمه، موجب پرت شدن حواس مدافعان تیمش شده است.

" دروگبا در محوطه جریمه دراز کشیدده بود و این مسئله تمرکز بازیکنان تیمم را به هم زد. ما انتظار داشتیم داور بازی را قطع کند اما متاسفانه او این کار نکرد و ما گل خوردیم.

ما دو موقعیت گلزنی عالی داشتیم و هر دروازه بانی به جز پتر چک نمی توانست آنها را مهار کند."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برنامه بازیهای هفته 13 لیگ برتر جزیره
    هفته سیزدهم لیگ برتر از شنبه شب آغاز می شود

2010/11/12 17:51:00

سایت گل- رقابتهای هفته سیزدهم لیگ برتر، شنبه شب با برگزاری 8 دیدار دنبال می شود و دودیدار باقی مانده هم روز یکشنبه برگزار خواهد شد.

هفته سیزدهم رقابتها در حالی آغاز می شود که چلسی با 28 امتیاز صدرنشین جدول رقابتهاست.یونایتد با 24 امتیاز در رده دوم است و تیمهای آرسنال (با 23 امتیاز)، سیتی (با 21 امتیاز) ، نیوکاسل ، بولتون وتاتنهام در رده های بعدی قرار گرفته اند. برنامه دیدارهای این هفته رقابتهای لیگ برتر بدین ترتیب است:

شنبه 22 آبان (13 نوامبر)

*استون ویلا – منچستریونایتد (ساعت 16.15)

*منچسترسیتی- بیرمنگام(ساعت 18.30)

*نیوکاسل- فولام(ساعت 18.30)

*تاتنهام – بلکبرن(ساعت 18.30)

*وستهم –بلکپول(ساعت 18.30)

* ویگان- وست بروموویچ(ساعت 18.30)

*ولوورهمپتون- بولتون(ساعت 18.30)

* استوک سیتی- لیورپول (ساعت 21)

یکشنبه 23 آبان (14 نوامبر)

* اورتون – آرسنال (ساعت 17.30)

*چلسی - ساندرلند(ساعت 19.40)

کد:
    کریس رونالدو: فرگوسن بهترین مربی دنیاست
    ستاره باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی مربی منچستریونایتد را بهترین مربی دنیا دانسته است

2010/11/11 16:53:00

سایت گل- کریستیانو رونالدو، مهاجم باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی مربی سابقش در باشگاه منچستریونایتد را بهترین مربی دنیا نامیده.

فرگوسن تاثیر فراوانی در پرونده کاری رونالدو داشت و زمانی که در سال 2003 او را از اسپورتینگ لیسبون به انگلیس آورد، تلاش زیادی در پرورش مهارتهای رونالدو به کار گرفت.پس از آن بود که رونالدو توانست سه قهرمانی در لیگ برتر و یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را در طول شش سال حضورش در منچستریونایتد کسب کند.

رونالدو در گفت و گو با روزنامه مترو، زبان به نقش موثر فرگوسن در رشد و پرورش او به عنوان یک بازیکن گشود و در مقایسه فرگوسن و مربی کنونی اش، ژوزه مورینیو گفت:« از برخی نظرها، آنها شباهتهای زیادی دارند. هردوی آنها باتجربه اند و هر عنوان ممکن در دنیای فوتبال را کسب کرده اند. تنها تفاوتی که بین مورینیو و فرگوسن در ذهن من می آید این است که فرگوسن مسن تر از مورینیو است. من کار کردن با سر الکس را دوست داشتم. ما رابطه خیلی خوبی داشتیم و الان هم او دوست من است. به نظر من، سرالکس فرگوسن بهترین مربی دنیاست.»

ستاره پرتغالی در ادامه با اشاره به انتقاداتی که در مورد شروع ضعیف او در رقابتهای این فصل گفت:« وظایف من تغییری نکرده. من تلاش می کنم و آرامش دارم و اجازه می دهم تا همه چیز به سمت من بیاید. من باید چند مسابقه ای برای رسیدن به گل صبر می کردم ولی از آن زمان تا به حال همه چیز تغییر کرده است. این نشان دهنده آن است که فوتبال غیرقابل پیش بینی است. این شرایطی است که در حال تجربه آن هستم و از این بابت خوشحالم و امیدوارم که بتوانم این روند را ادامه بدهم.»

رونالدو در ادامه در مورد تاثیر عمیق مورینیو برروی هم تیمی های جدیدش، سامی خدیرا و مسعوت اوزیل گفت:«نظم و انسجام بیشتری داریم. مورینیو شیوه بازی تیم را تنظیم کرده است. او مربی فوق العاده ای است و عناوینی که او با تیمهای مختلف کسب کرده، ارزشهای او را ثابت می کنداوزیل و خدیرا بازیکنان فوق العاده ای هستند. آنها همچنان مرا سورپرایز می کنند، دقیقا همان طور که در جام جهانی بودند و من از بازی کردن در کنار آنها لذت می برم.»

در نهایت رونالدو در پایان صحبتهایش در مورد توپ طلای فیفا گفت:« این سوال سختی است.باید ببینیم که فیفاامسال چه کسی را انتخاب می کند.»
    کد:

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به به
    این هفته بازی های منچستر و آرسنال سخته
    حال میده این دو تا ببازن بعد چلسی هم ببره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •