تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 1783 اولاول ... 959991051061071081091101111121131191592096091109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه عليرضا خان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر کنم شما اطلاعاتتون از منم کمتر باشه
    فرق سرویس های صبا و با شرکتی بین المللی از زمین تا اسمونه
    فرق سرعت دانلود 2 مگ را با 10 کیلوبیت مقایسه میکنید ؟
    سرعتی که خریداری میشه تضمین شده است
    یکی از اکانت هاش که شبانه داره یعنی از ساعت 1 تا 9 رایگان و سرعت دو مگ + 4 گیگ ترافیک رایگان روزانه برای هر ماه + این اکانت 6 ماهه است قیمتش برابر با 119 یورو است
    اگه صبا نت همچین اکانتی داره من بی خبرم شما اگه اطلاع داری بگو تا بریم بگیریم .
    119 يورو؟ يعني 200 هزار تومن؟

اولا شما اگر سرويس ماهواره اي بگيريد براي سند نياز به يك اشتراك اينترنت مجزا داريد مثل دايل آپ يا ADSl !

پس هزينه هاتون دوبله ميشه!

دوما الان صبانت داره 50 گيگ ترافيك در ماه ميده به قيمت فقط 109 هزار تومن!

حالا بگير كدوم به صرفه تره؟ 200 هزار تومن + هزينه اشتراك اينترنت send / يا اون؟

2. این کاربر از عليرضا خان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه m_pixel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

پيش فرض

چرا نتونی ببینی
    ما هم اگه کارمند صبا نت بودیم و وقتی همه ناراضی اند و شکایت دارند بیایم تو تاپیک از صبا تعریف کنیم صبا نت چرا نباید به ما همچین سرعتی بده
    حداقل میومدی میگفتی با صبا نت مثل سرعت قبل دارم میگرفتم نه دیگه 700
    دروغم میخوای بگی در یک حدی بگو که قابل باور باشه
    اولا به من تهمت زدی انشاالله خودت هم به تهمت گرفتار بشی!!
    دوما کافی بود که یه نگاه به آرشیو پستای من مینداختی و میدیدی که من قبل از این شاتل داشتم و چه به سرم آورد!
    الان دیگه همه اینو میدونن!
    بعدشم این سرعتی که شما میبینی مال دیروز بعد از ظهره که با اکانت شبانه کانکت بودم و بعد چند دقیقه سرعت میومد رو 10 بعد یهو یه لحظه اینطوری میرفت بالا .دوباره رو 230 میموند!
    درضمن من تعریف نکردم فقط گفتم چقدر دانلود کردم!
    تازشم شما فکر کردی اگه خودت سرعتت خوب بود میومدی اینجا بگی که من مثل همیشه خوب دانلود میکنم؟!!!
    نه عزیز من نمیومدی بگی . فقط هرکی مشکل داشته باشه میاد اینجا!
    و مثل من هم کم پیدا میشه که بیاد اینجا واقعا هر جور هست بگه!
    اصلا همین چند روز پیش خودتون نمونشو دیدین!
    حدود 20 صفحه از این تاپیک گذشت و 1 نفر گفت من هرشب 2گیگ دانلود میکنم!(موقعی که اکثرا مشکل نداشتن!)
    ولی به محض اینکه شبانه ی بیشتر جاها خراب شد چند نفر اومدن گفتن ما تا قبل از این بالای 2گیگ میکرفتیم ولی الان خرابه!
    چطور این آقایون موقعی که دانلودشون بالا بود نمیومدن بگن؟؟
    نتیجه میگیرم همین الانم کسایی هستن که سرویسشون درسته. ولی مثل من نمیان بگن!
    منتها چون من فقط اینجا گفتم بعضی ها فکر میکنن ما نفوذی هستیم و..

البته من شما رو درک میکنم سرعت 600 برا خودم هم (تو این نیم ثانیه!) غیر قابل باور بود!
    البته یه چیز دیگه هم بود میخواستم بگم دیدم اگه بگم بازم فکر بد میکنی .ولش کن.

4. 3 کاربر از m_pixel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه image369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

119 يورو؟ يعني 200 هزار تومن؟

اولا شما اگر سرويس ماهواره اي بگيريد براي سند نياز به يك اشتراك اينترنت مجزا داريد مثل دايل آپ يا ADSl !

پس هزينه هاتون دوبله ميشه!

دوما الان صبانت داره 50 گيگ ترافيك در ماه ميده به قيمت فقط 109 هزار تومن!

حالا بگير كدوم به صرفه تره؟ 200 هزار تومن + هزينه اشتراك اينترنت send / يا اون؟
    راستش من نمی دونم شما از کجا ارز میخری که اینقد دچار تورم شده 119 یورو یک چیزی در حدود 160 تا 170 تومنه
    مسیله دوم اینکه این هزینه برای 6 ماهه یعنی ماهی حدود 30 تومن و شاید کمتر
    سوم اینکه شما حجم روزانت برابره با 4*6 = 24 گیگ و شبانه هم شما با سرعت 2 مگ در فاصله زمانی 8 ساعت چیزی حدود 10 گیگ شبانه دانلود داری
    بعدش شما برای سند به چقد حجم نیاز داری ؟ والا من که مصرف زیاده فکر نکنم در 6 ماه بیشتر از 200 مگ سند داشته باشم . که اونم هزینش با یک اکانت حدود 10 تومنی حل میشه حالا نمی دونم منظورتون از دوبله شدن چیه ؟

من به شما پیشنهاد میکنم فقط نخواه جواب بدی یکم فکر کن بعد جواب بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

--------

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد:
    620 هزار پورت ADSL فروش نرفته است
    سرویس زیرساخت- شرکت‌های خصوصی ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت 619 هزار و 962 پورت خالی و بدون مشترک دارند.
    به گزارش عصر ارتباط، PAPها در طول شش سال فعالیت خود مجموعا یک میلیون و 242 هزار و 566 پورت نصب کرده‌اند و طبق اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تنها 622 هزار و 604 پورت دایر کرده‌اند.
    این آمار تنها متعلق به 11 شرکت خصوصی ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت است که حاکی از مجموع فعالیت آنها از ابتدا تا اول شهریورماه سال 89 است.
    این شرکت‌ها تا مردادماه سال 89 مجموعا یک میلیون و 10 هزار و 647 پورت پرسرعت نصب کرده بودند که در بازه زمانی یک‌ماهه تا شهریورماه 89، 231 هزار و 919 پورت به مجموع آنها افزودند.
    شرکت‌های خصوصی ارایه‌دهنده اینترنت پرسرعت طبق برنامه چهارم توسعه بايد یک میلیون و 250 هزار پورت اینترنت پرسرعت نصب و عرضه می‌کردند که به‌رغم پایان یافتن این برنامه این تعهدات هیچ‌گاه عملی نشد.
    عدم تامین امکانات فضای پسیو از سوی شرکت مخابرات ایران، عدم فروش اینترانت از سوی شرکت‌های مخابرات استانی و عدم اجازه ورود نمایندگان شرکت‌های ارایه‌دهنده اینترنت پرسرعت به مراکز مخابراتی از جمله چالش‌هایی است که شرکت‌های PAP از آغاز به کار خود تاکنون از آن گله‌مند بوده‌اند.
    از سوی دیگر، ورود شرکت مخابرات ایران به این عرصه و عرضه سرویس اینترنت پرسرعت با قیمت بسیار کمتر از PAPها و به عنوان رقیب این شرکت‌ها که خود تامین برخی امکانات PAPها را نیز بر عهده دارد، از جمله مواردی است که PAPها آن را مخل سرویس‌دهی مناسب خود به مشترکان و متقاضیان اینترنت پرسرعت کشور می‌دانند.
    آنها تاکنون برای حل اختلافات خود با شرکت مخابرات ایران، سازمان تنظیم مقررات، شورای رقابت و مجلس شورای اسلامی را به حکمیت میان خود و این شرکت بزرگ مخابراتی فراخوانده‌اند اما دست و پا زدن‌هایشان برای بقا و ادامه فعالیت‌شان در این عرصه همچنان ادامه دارد
    این شرکتها ظرفیتشون تکمیل نیست اینطوری دارن کار میکنن وای به روزی که تکمیل ظرفیت شده باشن فکر کنم سرعت روزانه صبانت هم مثل شبانه به 7 برسه تازه اگه کمتر نشه!
    Last edited by mahdi-001; 02-10-2010 at 16:58.

7. 3 کاربر از mahdi-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

sms که شاتل بهم زد توش نوشته بود یک ماه هدیه میدیم
    منم رفتم تو سایت دیدم نوشته مودم رو هم از ما بگیر بعد یک ماه هدیه ببر!!!!اینا چی فکر کردن راجع به مردم؟؟؟؟اینم متن سایت شاتل:

فروش ویژه پاییزی گروه شركت‌های شاتل از روز شنبه 3 مهر ماه 1389 آغاز و تا پايان 20 مهر ماه 1389 ادامه خواهد داشت. در اين جشنواره كليه‌ي افرادي كه طي مدت ياد شده، هر يك از سرويس‌هاي ويژه و يا اقتصادي شاتل را به همراه مودم‌هاي زايكسل خريداري كنند، از يك ماه شارژ رايگان برخوردار خواهند بود.
    افزون بر این، در بازه­ی زمانی یاد شده، هر یک از مشترکان شاتل، در ازای خرید هر پکیج 1 گیگ، از 2 گیگ ترافیک رایگان برخوردار خواهند بود.
    علاقه‌مندان برای دریافت سرویس و استفاده از شرایط ویژه فروش می‌توانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كلیك كنند و یا با شماره تلفن 23099 در تهران و شماره‌ي نمايندگان شاتل در شهرهاي مختلف تماس حاصل فرمایند. علاقه‌مندان مي‌توانند براي دريافت شماره‌هاي تماس نمايندگان شاتل در سراسر كشور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كليك كنند.
    شهرهاي جشنواره پاییزی شاتل: تهران، مشهد، اهواز، شیراز، تبریز، قم، اصفهان، کرج، رشت، سمنان، کاشان، همدان، قزوین، ارومیه، اراک، اردبیل، مرند، مراغه و کلیه­ی شهرهای استان مازندران
    با آرزوی موفقیت و شادمانی
    گروه شركت‌هاي شاتل

9. 3 کاربر از mahdi-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

--------

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد:
    620 هزار پورت ADSL فروش نرفته است
    سرویس زیرساخت- شرکت‌های خصوصی ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت 619 هزار و 962 پورت خالی و بدون مشترک دارند.
    به گزارش عصر ارتباط، PAPها در طول شش سال فعالیت خود مجموعا یک میلیون و 242 هزار و 566 پورت نصب کرده‌اند و طبق اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تنها 622 هزار و 604 پورت دایر کرده‌اند.
    این آمار تنها متعلق به 11 شرکت خصوصی ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت است که حاکی از مجموع فعالیت آنها از ابتدا تا اول شهریورماه سال 89 است.
    این شرکت‌ها تا مردادماه سال 89 مجموعا یک میلیون و 10 هزار و 647 پورت پرسرعت نصب کرده بودند که در بازه زمانی یک‌ماهه تا شهریورماه 89، 231 هزار و 919 پورت به مجموع آنها افزودند.
    شرکت‌های خصوصی ارایه‌دهنده اینترنت پرسرعت طبق برنامه چهارم توسعه بايد یک میلیون و 250 هزار پورت اینترنت پرسرعت نصب و عرضه می‌کردند که به‌رغم پایان یافتن این برنامه این تعهدات هیچ‌گاه عملی نشد.
    عدم تامین امکانات فضای پسیو از سوی شرکت مخابرات ایران، عدم فروش اینترانت از سوی شرکت‌های مخابرات استانی و عدم اجازه ورود نمایندگان شرکت‌های ارایه‌دهنده اینترنت پرسرعت به مراکز مخابراتی از جمله چالش‌هایی است که شرکت‌های PAP از آغاز به کار خود تاکنون از آن گله‌مند بوده‌اند.
    از سوی دیگر، ورود شرکت مخابرات ایران به این عرصه و عرضه سرویس اینترنت پرسرعت با قیمت بسیار کمتر از PAPها و به عنوان رقیب این شرکت‌ها که خود تامین برخی امکانات PAPها را نیز بر عهده دارد، از جمله مواردی است که PAPها آن را مخل سرویس‌دهی مناسب خود به مشترکان و متقاضیان اینترنت پرسرعت کشور می‌دانند.
    آنها تاکنون برای حل اختلافات خود با شرکت مخابرات ایران، سازمان تنظیم مقررات، شورای رقابت و مجلس شورای اسلامی را به حکمیت میان خود و این شرکت بزرگ مخابراتی فراخوانده‌اند اما دست و پا زدن‌هایشان برای بقا و ادامه فعالیت‌شان در این عرصه همچنان ادامه دارد
    دعوای دزدا دیدن داره
    هرکی از یه طرف از این مردم بدبخت میدزده.

11. این کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

این عکس رو نگاه کنین تئو سایت ایرانسل زده بود نوشته بود سرعت دان و آپلود وایمکس ایرانسل:یعنی سرعت دان واقعی(پهنای باند)؟؟؟؟؟؟!!!!
    کسی اطلاعاتی اگه داره بگه

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

sms که شاتل بهم زد توش نوشته بود یک ماه هدیه میدیم
    منم رفتم تو سایت دیدم نوشته مودم رو هم از ما بگیر بعد یک ماه هدیه ببر!!!!اینا چی فکر کردن راجع به مردم؟؟؟؟اینم متن سایت شاتل:

فروش ویژه پاییزی گروه شركت‌های شاتل از روز شنبه 3 مهر ماه 1389 آغاز و تا پايان 20 مهر ماه 1389 ادامه خواهد داشت. در اين جشنواره كليه‌ي افرادي كه طي مدت ياد شده، هر يك از سرويس‌هاي ويژه و يا اقتصادي شاتل را به همراه مودم‌هاي زايكسل خريداري كنند، از يك ماه شارژ رايگان برخوردار خواهند بود.
    افزون بر این، در بازه­ی زمانی یاد شده، هر یک از مشترکان شاتل، در ازای خرید هر پکیج 1 گیگ، از 2 گیگ ترافیک رایگان برخوردار خواهند بود.
    علاقه‌مندان برای دریافت سرویس و استفاده از شرایط ویژه فروش می‌توانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كلیك كنند و یا با شماره تلفن 23099 در تهران و شماره‌ي نمايندگان شاتل در شهرهاي مختلف تماس حاصل فرمایند. علاقه‌مندان مي‌توانند براي دريافت شماره‌هاي تماس نمايندگان شاتل در سراسر كشور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كليك كنند.
    شهرهاي جشنواره پاییزی شاتل: تهران، مشهد، اهواز، شیراز، تبریز، قم، اصفهان، کرج، رشت، سمنان، کاشان، همدان، قزوین، ارومیه، اراک، اردبیل، مرند، مراغه و کلیه­ی شهرهای استان مازندران
    با آرزوی موفقیت و شادمانی
    گروه شركت‌هاي شاتل
    به نظر منکه تنها راه چاره همون اینترنت ماهو اره ای هست. اینا هیچ کدوم امیدی بهشون نیست

14. این کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من که بیخیال صبا نت و شاتل شدم فعلا میریم سمت 256 مخابرات امیدوارم در آینده نزدیک سرعت بالاتر هم بدن...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

درد دل دوستانه: همین الان که این درد دل را مینویسم 15مگابایت از ترافیک من مونده-تا 19ام هم قرارا داد دارم الان هم با دایال آپ اومدم(15مگ را برای مواقع ضروری گذاشتم) در اصفهان مخابرات فقط روی فیبر نوری میده شاتل هم که اوضاعش بدتر از اینه نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3راه موجوده: 1)تا 19ام صبر کنم و ببینم چی میشه 2)قیدش را بزنم و برم پارس آنلاین 3 3)همین الان برم 3ماه دیگه اشتراک از صبانت بگیرم نظر شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟-لطفا کمکم کنید
    Last edited by jabera; 02-10-2010 at 18:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •