دیگه وقت اخراج دایی فرا رسیده.
دیگه وقت اخراج دایی فرا رسیده.
عیبی نداره
هوا آلوده بود
زمین هم کج بود
داوری هم بد بود
بازی های بعدی ...
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
هت تريك دايي؛ پرسپوليس به پيكان هم باخت
[[/URL]ديدار تيم هاي پيكان قزوين و پرسپوليس تهران با قضاوت سعيد مظفري زاده در ورزشگاه شهيد رجايي قزوين برگزار شد و شاگردان دایی سومین شکست پیاپی را با نتیجه سنگین دیگر تجربه کردند.
تیم های پیکان و پرسپولیس از ساعت 15 شنبه به مصاف هم رفتند که در پایان پیکان قزوین با سه گل میهمان پرآوازه خود را بدرقه کرد.
در نیمه اول پيكان ابتدا در دقيقه 15 عليرضا عباس فرد مهاجم كهنه كار پيكان از اشتباه مدافعان پرسپوليس استفاده كرد و گل نخست اين ديدار را براي پيكان به ارمغان آورد.
اشتباه مدافعان پرسپوليس در اين ديدار بسيار پر تعداد بود و همين اشتباهات باعث شد تا ميثم رضاپور بازيكن اسبق تيم پرسپوليس در دقيقه 27 گل دوم پيكان را به ثمر برساند.
در نیمه دوم هم پرسپولیسی ها تلاش زیادی برای جبران نتیجه انجام دادند که همگی بی ثمر ماند و پیکان روی یک ضدحمله با شوت از راه دور جهانگیر عسگری در دقیقه 90 گل سوم و پایانی مسابقه را به ثمر رساند.
تیم پرسپولیس : رحمان احمدی ، سپهر حیدری ، علیرضا نورمحمدی ، مجتبی شیری ، علیرضا محمد ، مازیار زارع ، تیاگو فراگا ، مهدی شیری ، غلامرضا رضایی ، حمیدرضا علی عسگری ، اشپتیم آرفی
سرمربی : علی دایی
ترکیب پیکان : ابراهیم میرزاپور ، رحمان رضایی ، الونگ الونگ ؛ علی قربانی ، روح الله سلطانی ، محمود پوراسدالله ، مصطفی صالحی نژاد ، مجید خدابنده لو ، جهانگیر عسگری ف میثم رضاپور و علیرضا عباسفرد.
سرمربی : حمید علی دوستی
به قران به پیر به پیغمبر الان تو همه سایتهای پرسپولیس انتقادات از دایی به اوج رسیده ، چرزا نمیزاردی دوکلمه ما انتقاد بکنیم ؟؟
پرسپوليس نيمه اول خيلي بد بود
به نظر من خط دفاعي بايد دچار يه تغييراتي بشه
درسته كه بازي ندادن نوري اشتباه بود
اما به نظر من نشوندن اين بازيكن روي نيمكت لازم بود
خيلي افت كرده بود
ولي حرف اينه كه بهتر بود نيمه دوم هم بازي نميكرد
مگه بالاتر از سياهي هم رنگي هست
ترس از باخت و بي ثباتي نيمكتها داره فوتبال ايران رو نابود ميكنه
به نظر من منشاء اين مسئله هم بودن مديران غير ورزشي در راس كاره
براي من دايي يا غير دايي مهم نيست
براي من اين مهمه كه نظم تيمي در داخل و بيرون ميدون براي نتيجه گرفتن قرباني نشه
به خاطر همين فشارها براي نتيجه گيري
بعيد نيست دايي فردا با برگشتن شيث رضايي موافقت كنه
كه اميدوارم اينجوري نشه
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
دوست من
خيابون منطق شما يه طرفه است
به همين دليله كه هميشه يه طرفه به قاضي ميرين
اين اوضاعي كه پرسپوليس بهش دچار شده با چرخ خياطي هم دوخته شدني نيست چه برسه به نخ و سوزن !
عیب نداره شما نظرات مردم رو هم پاک کنید .اصلا مهم نیست .نظر مردم کی مهم بوده که الان دومیش باشه .ای در این رابطه اما
جشن و شادی و پایکوبی برای دق دادن هواداران !نبه ، 13 آذر 1389 ، 20:49
مرجع خبری پرسپولیس : در باشگاه پرسپولیس غوغایی است . نه اشتباه نکنید عزا نگرفته اند از اینکه از رقیب دیرینه 4 تا خورده اند. دربی هم که خیلی وقته قدیمی شده . برای نورچشمی دایی و 57 سالگی(!) تدارکات تیم جشن گرفته اند!
انگار نه انگار که سه هفته متوالی است می بازند آن هم چه باخت هایی . یکی از یکی پرگل تر . بازی ها یکی از یکی بابرنامه تر و قشنگ تر . حاشیه ها هم که غوغا کرده .
از بس که تعداد بازیکنان باکیفیت در پست های مختلف فوران کرده یکی یکی به تیم های امید و ب باشگاه خیرات می کنند . یک مربی درست و حسابی هم که روی نیمکت بود بذل و بخشش کردند تا راه آهن را از بحران خارج کند.
علی آقا به همه مقدسّات ، میلیون ها هزینه نمی کنیم که برای دلخوشی خودمان سایت بزنیم ، هفته ای ده دقیقه یک نگاه به این نظرسنجی ها بیندازی آسمان که به زمین نمی آید ، می آید؟
بدترین بازیکن آن افتضاح هفته قبل مقابل سپاهان را در ترکیب اصلی گذاشته ای و بازوبند کاپیتانی را هم به او جایزه داده ای؟
اینجا پرسپولیس است . اتفاق خاصی نیفتاده . فقط در نصف فصل 6 تا باخته اند . همه چیز آرام و همه هم خوشحالند. جشن تولد بعدی شما هم دعوت دارید ، تشریف بیاورید...
Last edited by manreza71; 04-12-2010 at 22:57.
اینم خوشحالی اقایون بعد از باخت های متوالی به سپاهان و ملوان واستقلال و..
اینم عکس که به گفته سایت رسمی پرسپولیس برای جشن تولد دونفر از اعضای پرسپولیس بوده ، یکی تداراکتچی تیم که عضو قدیم هست واون یکی به مناسبت عضو جدید تیم یعنی فرزند دختذر دایی که تازه به دنیا اومده به نام نورا دایی !!!!
جز تاسف برای خودم وهمه هواداران بدبخت چیزینمیتونم بگم .. مشاهده کنید وبسوزید
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 900x600.
![]()
این خوردبین تا کی قراره سرپرست باشه
چرا عوض نمیشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)