بچه ها یکی برنامه ubisoft game luncher میزاره هر چی سرچ میکنم پیدانمی کنم
جدیشو
برای بازی یه spelinter cell میخوام
سی دیش خراب شده![]()
بچه ها یکی برنامه ubisoft game luncher میزاره هر چی سرچ میکنم پیدانمی کنم
جدیشو
برای بازی یه spelinter cell میخوام
سی دیش خراب شده![]()
system rating ویندوز 7 فشار زیادی روی سخت افزارها اعمال میکنه
در حین پردازش به ناگاه که برق از مدار خارج میشه شوک شدیدی وارد شده و همین مساله متاسفانه بیشترین صدمه رو به دو قطعه رم و هارد دیسک میرسونه ..
به نظر من چون ایشون از ریست خودکار صحبت میکنند رمشون هم آسیب دیده در کنار کارت گرافیک( بیشتر رم رو احتمال میدم )
ایشون باید از طریق Safe mode ُسیستم رو بالا میاوردن ..
آقا میلاد ، یه راهنمایی می خواستم..من مدتیه با نورتن360 کار میکنم خداروشکر از همه نظر خوب بوده.ولی یکم وسواسی ام تو این زمینه.قبلا کسپر داشتم رو pc ولی سیستموکند میکرد.حالا به نظر شما از نورتن بیام رو کسپر یا نه ؟شرمنده اگه خارج از موضوع تایپکه
بنده به شخصه اصلا محصولات نورتون رو قبول ندارم به دلیل اشغال بیش از حد رم و همینطور آپدیتهای عجبیب قریب با حجم بالاش و همینطور کنترل امنیتی پایینش (البته نسخه 360 از لحاظ سرعت بهینه شدست ) همیشه کاسپرسکای و نود 32 بهترینها بودند ..
بدون شک در حال حاضر بهترین آنتی ویروس جهان مخصوصا برای کاربران خانگی کاسپرسکای هستش .. نود 32 هم گزینه بسیار خوبیست اما برای افرادی که زیاد به اینترنت متصل هستند پیشنهاد نمیکنم
نه آپدیتش مشکل داره و نه سرعتش
ممنون، البته نورتن 360 رم زیادی نمیگیره ، آپدیتشم زیاد نیست.لینک دانلود کسپر رو لطف میکنی.(این ورژنی که خودت استفاده میکنی)بازم ممنون
تو پرانتز نوشتم که نسخه 360 از لحاظ سرعت بهینه شدست
در مورد آپدیت قدیم که خیلی زیاد بود الانو نمیدونم
روی دانلود Download Free Trial کلیک کنید ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس دانلود و نصب برنامه 30 روزه به صورت trial ثبتش کنید و پس از اتمام 30 روز با کد میتونید ثبت قانونیش کنید
(من از نسخه اینترنت سکوریتی استفاده میکنم )
جواب می خوام![]()
دوباره سلام !
راستش تو یک ماهه که این لب تاب رو گرفتم هیچ مشکلی نداشتم !
واقعا از انتخابم از هر نظر راضیم !
فقط یه سوال دارم.. بعضی وقت ها از فن دستگاه یه ( تَـــخ ) صدایی میاد ! روزی چند بار ! شاید یکی دو ثانیه هم کشیده شه این صدا.
میخواستم بدونم طبیعیه و مشکلی نداره یا فقط مال من این صدا رو میده ؟!
دوست عزیز کمی غیر عادی به نظر میاد!! واسه من که همچین صدایی نمیده . حالا ببین نظر دوستان دیگه چیه؟؟
راستی از کی تا حالا این صدا شروع شده؟؟؟![]()
دوستان من یه دونه ازین کول پد سه فنا خریدم اصلا ازش راضی نیستماصلا خنک نمی کنه 7 تومان خریدم به نظرتون از این بزرگا که یه فن بزرگ داره بخرم قدرتش خوب ؟؟ چجوری؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)