تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 421 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه hasan69's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تو درایو c

پيش فرض

بچه ها یکی برنامه ubisoft game luncher میزاره هر چی سرچ میکنم پیدانمی کنم

جدیشو

برای بازی یه spelinter cell میخوام

سی دیش خراب شده

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

آقا شما که چیزی نگفتی خودم رفتم تحقیق پیدا کردم
    اینم لینک تاپیکشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برو بچ این دوستمون متاسفانه با این لپ تاپ به مشکل برخورده ببینید میتونید کمکش کنید؟البته تا الان حتما مشکلش رفع شده
    خدایی بد موقعی برق رفت
    این rate گرفتن نمیدونم چه کار میکنه منم اون اوایل چند بار که رفرش رو زدم ویندوزم پرید
    شما فقط یه بد شانسی آوردی ، هرچی هست از گرافیکه
    دوباره rate نگرفتی ببینی چی میشه
    system rating ویندوز 7 فشار زیادی روی سخت افزارها اعمال میکنه
    در حین پردازش به ناگاه که برق از مدار خارج میشه شوک شدیدی وارد شده و همین مساله متاسفانه بیشترین صدمه رو به دو قطعه رم و هارد دیسک میرسونه ..
    به نظر من چون ایشون از ریست خودکار صحبت میکنند رمشون هم آسیب دیده در کنار کارت گرافیک( بیشتر رم رو احتمال میدم )
    ایشون باید از طریق Safe mode ُسیستم رو بالا میاوردن ..

3. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه armanjoon_gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

system rating ویندوز 7 فشار زیادی روی سخت افزارها اعمال میکنه
    در حین پردازش به ناگاه که برق از مدار خارج میشه شوک شدیدی وارد شده و همین مساله متاسفانه بیشترین صدمه رو به دو قطعه رم و هارد دیسک میرسونه ..
    به نظر من چون ایشون از ریست خودکار صحبت میکنند رمشون هم آسیب دیده در کنار کارت گرافیک( بیشتر رم رو احتمال میدم )
    ایشون باید از طریق Safe mode ُسیستم رو بالا میاوردن ..

آقا میلاد ، یه راهنمایی می خواستم..من مدتیه با نورتن360 کار میکنم خداروشکر از همه نظر خوب بوده.ولی یکم وسواسی ام تو این زمینه.قبلا کسپر داشتم رو pc ولی سیستموکند میکرد.حالا به نظر شما از نورتن بیام رو کسپر یا نه ؟شرمنده اگه خارج از موضوع تایپکه

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

آقا میلاد ، یه راهنمایی می خواستم..من مدتیه با نورتن360 کار میکنم خداروشکر از همه نظر خوب بوده.ولی یکم وسواسی ام تو این زمینه.قبلا کسپر داشتم رو pc ولی سیستموکند میکرد.حالا به نظر شما از نورتن بیام رو کسپر یا نه ؟شرمنده اگه خارج از موضوع تایپکه
    بنده به شخصه اصلا محصولات نورتون رو قبول ندارم به دلیل اشغال بیش از حد رم و همینطور آپدیتهای عجبیب قریب با حجم بالاش و همینطور کنترل امنیتی پایینش (البته نسخه 360 از لحاظ سرعت بهینه شدست ) همیشه کاسپرسکای و نود 32 بهترینها بودند ..
    بدون شک در حال حاضر بهترین آنتی ویروس جهان مخصوصا برای کاربران خانگی کاسپرسکای هستش .. نود 32 هم گزینه بسیار خوبیست اما برای افرادی که زیاد به اینترنت متصل هستند پیشنهاد نمیکنم
    نه آپدیتش مشکل داره و نه سرعتش

6. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه armanjoon_gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بنده به شخصه اصلا محصولات نورتون رو قبول ندارم به دلیل اشغال بیش از حد رم و همینطور آپدیتهای عجبیب قریب با حجم بالاش و همینطور کنترل امنیتی پایینش (البته نسخه 360 از لحاظ سرعت بهینه شدست ) همیشه کاسپرسکای و نود 32 بهترینها بودند ..
    بدون شک در حال حاضر بهترین آنتی ویروس جهان مخصوصا برای کاربران خانگی کاسپرسکای هستش .. نود 32 هم گزینه بسیار خوبیست اما برای افرادی که زیاد به اینترنت متصل هستند پیشنهاد نمیکنم
    نه آپدیتش مشکل داره و نه سرعتش
    ممنون، البته نورتن 360 رم زیادی نمیگیره ، آپدیتشم زیاد نیست.لینک دانلود کسپر رو لطف میکنی.(این ورژنی که خودت استفاده میکنی)بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ممنون، البته نورتن 360 رم زیادی نمیگیره ، آپدیتشم زیاد نیست.لینک دانلود کسپر رو لطف میکنی.(این ورژنی که خودت استفاده میکنی)بازم ممنون
    تو پرانتز نوشتم که نسخه 360 از لحاظ سرعت بهینه شدست
    در مورد آپدیت قدیم که خیلی زیاد بود الانو نمیدونم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    روی دانلود Download Free Trial کلیک کنید ..
    پس دانلود و نصب برنامه 30 روزه به صورت trial ثبتش کنید و پس از اتمام 30 روز با کد میتونید ثبت قانونیش کنید

(من از نسخه اینترنت سکوریتی استفاده میکنم )

9. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قوچان

پيش فرض

نه عزیز اون مشکل که حل شد. الان دیگه اون یه خورده تیک کلا از بین رفته (بازی های دیگه هم خیلی روون تر اجرا می شه) مرسی. اگه واسه نور صفحه نمایش هم چیزی پیدا کردی منو بی خبر نذار. هر چند به محض اینکه تمومش کردم پاک می کنم.

در مورد آنتی ویروس بگم به دوستان که من دارم از نسخه PURE کسپراسکی استفاده می کنم. این نسخه علاوه بر داشتن فایروال و یک آنتی ویروس قوی از چند تا امکان دیگه مثل Parental Control, My Back Up, My Encryption و Password Manager تشکیل شده که هر کدوم شامل چند تا امکان دیگست. حتما تست کنید. خیلی باحاله

راستی من همه درایور هائی که تو سایت دل هستش رو دانلود کردم. ولی هنوز تو Device Manager یه قطعه به اسم Network Controller رو شناسائی نکرده. با ویندوز آپدیت هم چک می کنم هیچی پیدا نمی کنه! قضیه چیه؟ مربوط به مودم ADSL هم نیست.
    جواب می خوام

در آغاز فعالیت Special One's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوباره سلام !

راستش تو یک ماهه که این لب تاب رو گرفتم هیچ مشکلی نداشتم !

واقعا از انتخابم از هر نظر راضیم !

فقط یه سوال دارم.. بعضی وقت ها از فن دستگاه یه ( تَـــخ ) صدایی میاد ! روزی چند بار ! شاید یکی دو ثانیه هم کشیده شه این صدا.

میخواستم بدونم طبیعیه و مشکلی نداره یا فقط مال من این صدا رو میده ؟!

داره خودمونی میشه hosein7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    karaj

10

دوباره سلام !

راستش تو یک ماهه که این لب تاب رو گرفتم هیچ مشکلی نداشتم !

واقعا از انتخابم از هر نظر راضیم !

فقط یه سوال دارم.. بعضی وقت ها از فن دستگاه یه ( تَـــخ ) صدایی میاد ! روزی چند بار ! شاید یکی دو ثانیه هم کشیده شه این صدا.

میخواستم بدونم طبیعیه و مشکلی نداره یا فقط مال من این صدا رو میده ؟!
    دوست عزیز کمی غیر عادی به نظر میاد!! واسه من که همچین صدایی نمیده . حالا ببین نظر دوستان دیگه چیه؟؟
    راستی از کی تا حالا این صدا شروع شده؟؟؟

داره خودمونی میشه hosein7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    karaj

2

دوستان من یه دونه ازین کول پد سه فنا خریدم اصلا ازش راضی نیستم اصلا خنک نمی کنه 7 تومان خریدم به نظرتون از این بزرگا که یه فن بزرگ داره بخرم قدرتش خوب ؟؟ چجوری؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •