سلام.قدرت نمایی کمودو رو تو لینک زیر ببینید {تونسته 100% کیلاگرها و روتکیت ها و 93% میلورها رو شناسایی کنه و اختلاف فاحشی با دیگر رقبا داشته باشه}
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.قدرت نمایی کمودو رو تو لینک زیر ببینید {تونسته 100% کیلاگرها و روتکیت ها و 93% میلورها رو شناسایی کنه و اختلاف فاحشی با دیگر رقبا داشته باشه}
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by milaaad; 09-12-2010 at 00:14.
سلام دوستان
یه سئوال ، چرا وقتی تکنولوژی کمودو اینقدر پیشرفته ست لابراتوارهای دیگه آنتی ویروس ازش استفاده نمیکنن ، نمیتونن یا اجازه ندارن .
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام
منظورتون از لابراتوارهای دیگه آنتی ویروس؟
درود.
دوست عزیز.
منظور اقا امیر .
دیگر شرکت های انتی ویروس بود.
موفق وپیروز باشید.
ورژن جدید کمودو هم تو سایت گذاشته شد COMODO INTERNET SECURITY Version 5.0.163652.1142 11 November, 2010
البته اگه زودتر از من با خبر شدید که شرمنده .
این هم release-note :
![]()
با سلام خدمت دوستان و اساتید
من از COMODO Internet Security استفاده میکنم بعضی اوقات توسط برنامههای که رو سیستم دارم
میبینم که بدون اینکه کاری انجام بدم داره فایلی دانلود یا اپلود میشه میخوام بدونم چطور میشه فهمید
کدوم برنامه داره از اینترنت استفاده میکنه و فایلی رو اپلود یا دانلود میکنه.
عجیبه هر چند هفته یه بار فکر کنم کمودوم ریست میشه و دوبار آلرت برنامه های قبلی رو میده آلرتایی که قبلا جواب دادم
2 تا مشکل:
1- صدای ویس ها تو چت کلاینت ها برام قطع و وصل میشه تو سون که dns server نزاشتم قطع و وصل نمیشه ولی تو ایکس پی میشه میتونه ربط داشته باشه؟
2- چرا مثلا الان که دارم تایپ میکنم و این پنجره فعاله یه دفعه غیرفعال میشه انگار مثلا یه پنجره دیگه فعال میشه در حالیکه چیز خاصی هم در حال اجرا ندارم
دوست عزیز.
در مورد سوال اولتان بگم که کمودو همین طور است واسه من هم اینگون اتفاق افتاده.
اما در مورد دوسوال بعدیتان بگم که.
شما بهتره کمودو را exit کنید واین دوعمل را انجام بدید اگر مشکل همچنان بود که از کمودو نیست.
اگر رفع شد شاید به احتمال زیاد باشد.
کلا کمودو با ویندوز ایکس پی مشکل داره.
وکمودو باعث شد که بنده برای اولین بار سون نصب کنم وتا الان هم از سون راضی هستم.
موفق باشید.
آقا این پروسس cmdagent.exe" (COMODO Internet Security Helper Service)i
که غیر از پروسس اصلی برنامه یعنی cfp.exe، توسط این برنامه ایجاد میشه و به گفته برنامه Process Explorer مقدار 116 مگ از رم رو اشغال میکنه، چیه دقیقا؟
فکر نمیکردم اینقدر رم رو بگیره، توی پستهایی که خوندم ، گفته شده بود که رم کمی رو اشغال میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)