بابا نمیخواد. بالای ورودیش به دیوار اویزون شو و شیفت رو بزن پرت شو ولی باز شیفت رو بزن تا دستشو بگیره به اجری چیزی بعد برو بالا برو تو من اینطوری رفتم![]()
بابا نمیخواد. بالای ورودیش به دیوار اویزون شو و شیفت رو بزن پرت شو ولی باز شیفت رو بزن تا دستشو بگیره به اجری چیزی بعد برو بالا برو تو من اینطوری رفتم![]()
الان اینی که گفتی ایتمه یا کدکسه چیه ؟ من الان تازه Assassin,s Guild رو تشکیل دادم . بعد این لباسها توی مغازه لباسها میاد یا توی منوی بازی .
موضوع پریدن تو اب نیست.............موضوع اینه که اینا حتما باید بلد باشن بپرنراستی کسی فلسفه این که اینا بعد از اساسین شدن میرن از بالا میپرن تو آب رو میدونه ؟
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
هزاران بار اینکارو کردم بابا.............اونقد کلافه شدم که رفتم از بالای این ستونا پریدم با بالن به سمتش روفتم گفتم شاید بتونم برم تو...............گفتم که بدونی هر کاری رو امتحان کردمبابا نمیخواد. بالای ورودیش به دیوار اویزون شو و شیفت رو بزن پرت شو ولی باز شیفت رو بزن تا دستشو بگیره به اجری چیزی بعد برو بالا برو تو من اینطوری رفتم
اها...............باشه حتما میرم درستش میکنم...........من اینجا رو میگم درست کن
راستی اگه rebuld روم رو تا 100% ببرم چی میشه؟
جون داداش از این همه فلسفه که واسه این بازی در آوردن و در میارن فقط همین یکی بود که گیر بدی بهش
شاید یه حالت ورود به دنیای اسسینی داره
سوال در مورد آخر بازی....
محتوای مخفی: لو رفتن داستان...
اون قسمت دختره رو تو صفحات قبل هم توضیح دادن دوستان
اون زنه( خدائه ) گفت تو این راه نباید چیزی حواستو پرت کنه و چون دزموند عاشق لوسی بود کشتش که بتونه به ماموریتش برسه
این یه جورایی نسخه 2.5 بود
هنوز Assassin's Creed III هم هست
ببین اگر the truth ها رو هم دنیال کنی یکی از اقوام قبلی دزموند میاد جلوش میگه تو حقیقت رو نمیدونی اون دختره اون چیزی که میگه نیست و عشقش و حرفاش الکیه و دروغین. اون داره از تو کمک میگیره که به اهداف خودش برسه.
چون بحرحال اون دختره هم فکر کنم از نوادگان یک اساسینه بدش نمیاد که سیب هارو پیدا کنه برای خودش برداره.
من این ACB Codex Edition Unlocker نصب کردم اما یه چند تا مرحله برام باز شده که آخرش به یه گنج می رسه (همون صندق چه های که توش پر سکه و طلاست اما) و فقط 4000 تا پول گیرش میاد
این مرحله ها به ACB Codex Edition Unlocker ربط دارند ؟؟؟
یه بسته هایی هستش برای سلاح های سنگین که مغازه های خیاطی (همونا که آرم دوک نخ دارن) میفروشن. شاید با اونا درست شد
میگم سایتی چیزی نیست که دقیق در مورد داستان این بازی توضیح داده باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)