سلام
من میخوام یه ۴ بگیرم ولی دوست ندارم ۱ تومن واسه گوشیم بدم بعدش انتن .... یا حتما نیاز به کاور یا چسب کاری باشه
ایا مشکل انتن در نمنونه های جدید تر حل شده ؟
مرسی
سلام
من میخوام یه ۴ بگیرم ولی دوست ندارم ۱ تومن واسه گوشیم بدم بعدش انتن .... یا حتما نیاز به کاور یا چسب کاری باشه
ایا مشکل انتن در نمنونه های جدید تر حل شده ؟
مرسی
اينو بببين فارسي هم هست ؟
به نظرت مشكل آنتن وجود داره ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه مشکل آنتن هست ، منم موافقم ، اصلا این مقدار نباید پول این گوشی رو داد با این وضعیت آنتن دهی ، آخرشم چسب بزنی و ...
کار درست رو شما می کنی
اين ios 4.1 كه ميگن تو بازار اومده فابريك خود گوشيه يا گوشي باز شده و آپگريد شده؟دوستاني كه اطلاع دارن لطفا اگه نكته اي در مورد خريد اين گوشي هست بگن كه سر من و بقيه كه مي خوان بخرن كلاه نره ممنون.در ضمن اين گوشي اگه اصلا آنتن نميداد بازم محبوب بود.البته از طرز نوشتن آقاي simon معلومه نمي خوان كسي اين گوشي رو بخره.
Last edited by m_f_sh_85; 11-10-2010 at 12:25.
جدا ؟ راس میگی ؟
روالش از این به بعد همینطوریه
آقا جان خب گوشی که آنتن دهی درست نداره ، قیمتشم که به این زیادی هست ، قبول کنید ارزش خرید نداره و انتخاب های بهتری پیش روی شماست
حق با شماست اصلا بدرد مفت نميخوره ولي حالا شما لطف كن يكم از معلوماتتو در اختيار ما هم قرار بده كه فقط تو خريد سرمون كلاه نره همين.با تشكر
نه عزیز سری جدید که اومده با 4.1 اومده وربطی به باز شدن گوشی نداره
سلام به همگی.
جناب SIMON137 شما اگه نمیتونی اطلاعات درستی درباره یه محصول بدی نیازی نیست که به خودت زحمت بدی و بیای اینجا و با لحن بدی جواب سوال سایرین رو بدی.
اینجا محلیه که کاربران میان تا نقاط تاریک در ذهنشون رو درباره یه محصول روشن کنند ولی ظاهر شما علاقه داری سایر کاربران رو گمراه کنی و با جوابهایی از روی
تعصب و بچه گانه ، ذهن سایر کاربران رو منحرف کنی.
دوست عزیز از لحن جواب های شما کاملا مشخصه که این جوابها از روی یه نوع تعصب هست و بس.
خواهشن دوستان فقط در اینجا راهنمایی کنند تا من و امثال من که چیزی نمیدونیم آگاهی پیدا کنیم نه اینکه بدتر گمراه بشیم.
در آخر هم از همه دوستان عزیز اپلی مانند mohsenfhm , Mojtaba-MCI , alimehraeew و همه دوستان دیگه که در اینجا نمیشه اسمشون رو آورد و همینطور دوستان
خوبم پیام عزیز(payamf1) و Stream که واقعا در اینجا هیچگونه دریغی از کمک کردن و پاسخ دادن به سایر کاربران نمیکنند و ذهن همه کاربران رو با پاسخهای خوبشون روشن میکنند واقعا ممنونم.
با سپاس.
Last edited by SevenHaft; 11-10-2010 at 13:43.
شرمنده دیگه ، ما از اون اول فقط داریم گمراه می کنیم
زحمتی نیست ، قابل نداره ، لحن هم اتفاقا خیلی صمیمی هست
ممنون از اینکه واقعا عملکرد انجمن رو برای من توضیح دادید ، تو این مدت اصلا مشخص نبود دارم چیکار می کنم!
پاسخ بقیه جملاتتون رو هم نمیدم ، تجربه میگه فایده ای نداره !
مدتی زیاد مشکلاتش رو بررسی کردیم پاسخ هاش رو هم دادیم ، کلی راهنمایی هم برای خرید دادیدم ، گفتیم بخرید ، دیدم همه مخالفن ، میگیم نخرید بازم همه مخالفن
----------------------------------------
خواهش می کنم ، ارادت مندیم ،حق با شماست اصلا بدرد مفت نميخوره ولي حالا شما لطف كن يكم از معلوماتتو در اختيار ما هم قرار بده كه فقط تو خريد سرمون كلاه نره همين.با تشكر
برادر شما یه سر به پست های قبلی بزن ، اگر چیزی پیدا نکردی من هستم در خدمتت ، مفصلا بحث شده ، یه نیمچه سرچ بزن
فقط دقت کن آنلاک فکتوری باشه همین کافیه ، کدش رو از اینترنت بگیر چک کن به بسته بندیش هم دقت کن آک باشه ، بعضی ها اوایل لاک رو به جای آنلاک فکتوری می انداختن ، دقت کن موقع خرید بگی ، آنلاک فکتوری نه آنلاک خالی بگو تو فاکتور هم قید کنه ترجیحا هم 4.0.1 باشه ، اولش هم که روشن می کنی باید ارور بده بگه به آیتیونز وصل کنید عکس یک کابل بیاد نباید بره توی گوشی ، نوع بسته بندی رو هم از نت عکساشو بگیر ، متفاوت نباشه یه وقت
هر سوالی داشتی بپرس![]()
Last edited by SIMON137; 11-10-2010 at 14:05.
دوست عزیز من گوشی رو الان 1 هفته هست خریدم و مشکل آنتن توی ورژن جدید هم هست و اولش میره روی اعصابت ولی بعدش که باهاش کار می کنی مبینی که اصلاً مشکلی برات به وجود نمیاره تا الان که من هرچی تلفن حرف زدم گوشیم نه قطع شده نه چیزی ولی من هم فکر می کردم توی ورژن 4.1 این مشکل حل شده ولی اگه می خوایی باید قاب دور گوشی رو بگیری تا از شرش راحت شی
این حقیقته و نمیشه کتمان کردش
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
منظورم همین بود که الان ورژن 4.1 هست و جیل می کنم و برنامه می ریزم
پس فردا که به ورژن جدید آپدیت کردم و دیگه جیل نکردمش اون برنامه هایی که قبلاً روی گوشی ریختم کار میکنه ؟ یا باید جیل دوباره بشه تا کار کنه ؟!
سئوال بدیم اینه که برای زنگ اس ام اس برنامه راحتی نیومده ؟!؟! من زنگ موبایل رو تونستم با آیتونز بسازم و کانورت کنمولی اس ام اس رو هنوز کشف نکردم ؟!
Last edited by morteza_jacobi; 11-10-2010 at 15:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)