سلام
میتونی از آدرس زیر بزرگشو ببینی روی عکس کلیک کن تا بزرگشو نشون بده فکر کنم 211 کیلو بایت باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
میتونی از آدرس زیر بزرگشو ببینی روی عکس کلیک کن تا بزرگشو نشون بده فکر کنم 211 کیلو بایت باشه
با سلام به همگی
صحبت هاتون رو در چند صفحه قبل خوندم
مثل پیش بینی ها انگار امسال کونامی به خودش اومده و داره از خلاقیت ناب ژاپنیش استفاده می کنه
در مورد استفاده از مسی بعنوان آرت باکس شات باید بگم که خیلی ها مسی رو دوست دارن و خیلی ها هم ازش بدشون میاد اما دوستان مسی در حال حاضر بهترین بازیکن دنیاست برای من یکی ذره ای فرق نداره ها
اما تا انتخاب بهترین بازیکن بعدی توسط فیفا آقای مسی بهترینه و به احتمال زیاد بهترین بازیکن بعدی وسلی اشنایدر از اینترمیلان میشه
اینکه دیگه دعوا ندارهبازی رو بچسبید
دوستان محترم. از این بعد میتونم تمام ویدئوهایی که از یوتیوب میزارید با لینک مستقیم بدم خدمتتون ! فقط شخص پست دهنده قبل اینکه پست رو بده به من اطلاع بده که من تا اون موقع کارهای ترنسفر رو انجام بدم. آقای فولادی شما میتونید به آیدی پیام بدید و منو مطلع کنید.
مرسی.
جدیدترین عکس های بازی.که نحوه ویرایش استادیوم مدل مو ها و توپ های فانتزی و مسخره و همچنین نحوه ویرایش علامت لیگهای مختلف رو نشون میده.
من منظورم این بود که نقل و انتقالات تو هستش چه تغییراتی کرده نه این که جای بازیکن ها عوض شده.با تشکر
اینا چیه که به بازی اضافه کرده ناسلامتی شبیه ساز فوتباله !!! مگه تو فوتبال با بشکه هم بازی میکنن !! کله گاو و نهنگ یعنی چی آخه !!! این استادیوم ادیت شده که ضایع هست عین نقاشیه اون دشتو دمن پشت استادیوم. بهتر بود این چیزا رو نمیذاشتن حیفه واقعآ، بازی مصنوعی میشه مگه برنامه کودکه.
فکر کنم این قسمت رو برای بچه های کوچیکتر که فوتبال بازی میکنن گذاشتن تا سرگرم تر بشن
ما که با این چیزا کاری نداریم فوتبالمون رو بازی میکنیم![]()
سلام
ببخشید از دستم در رفت الان درستش میکنم
Sokratis Papastathopoulos Vs Messi
یادمه یکی از دوستان اینجا می گفت لیونل مسی بازیکنیه که غیر قابل مهاره و اعجوبه است و از این حرفها...
البته من به هیچ وجه منکر توانایی های مسی نمیشم و قبول دارم یکی از بهترین بازیکنان حال حاضر فوتبال جهانه
ولی چیزی که هست اینه که غیرممکن وجود نداره و این که بگیم هیچ کسی نمیتونه مسی رو مهار کنه اشتباهه محضه.
حالا من هم یک کلیپ برای اون دوستمون و بقیه دوستان اینجا میذارم تا ببینید چگونه مسی توسط مدافع تیم ملی یونان در بازی مقابل آرژانتین در جام جهانی مهار میشه و مسی چطور کلافه شده.
شما فقط به دقت نگاه کنید که چگونه یارگیری شده و اجازه حرکت به اون داده نمیشه.
اون مدافع هم به اسم سوکراتیس پاپاستاتوپولوس هست که 22 سال سن داره.
توی یکی از سایت های ورزشی هم بعد بازی تیتر زده شده بود که مسی توسط پاپاستاتوپولوس نابود شد
در کل شرمنده که بی ربط با تاپیک بود...ولی خیلی وقت بود که دنبال مدرک برای حرفم میگشتم
از بقیه دوستان هم عذر میخوام...ولی خدائیش خودتون نگاه کنید و نظر بدید
می ارزه حداقل یک مقدار وقتتون صرف دیدن این کلیپ کنید
ولی اگه همچین یارگیری میشد توی PES یا فیفا انجام داد که فوق العاده میشدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا نمیدونم همچین کاری میشه کرد یا نه؟!
اگه توی نسخه های قبلی نمیشد امیدوارم توی این یکی نسخه بشه انجام داد
ویرایش:
اگه مصطفی ( Mostafa NBA ) عزیز زحمت بکشه و این رو مستقیم کنه ممنون میشم
این سایت youtubesnips هر کاری میکنم لینک دانلود رو نمیده و ارور میده
Last edited by B3HZ@D; 20-08-2010 at 04:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)