تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 139 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 1386

نام تاپيک: راه اندازی و رفع اشکال مودم وایرلس TP-LINK مدل TD-W 8901 G

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    مودم من همزمان به دو سیستم لپ تاپ و PC متصله. لپ تاپ به صورت مستقیم به اینترنت وصل میشه. یعنی در قسمت DHCP Table مودم ، Mac لپتاپ شناخته می شود ولی مک ادرس PC شناخته نمی شود.
    IP های هر دو سیستم به صورت Obtain تنظیم شده.
    حالا چه کار کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    مودم من همزمان به دو سیستم لپ تاپ و PC متصله. لپ تاپ به صورت مستقیم به اینترنت وصل میشه. یعنی در قسمت DHCP Table مودم ، Mac لپتاپ شناخته می شود ولی مک ادرس PC شناخته نمی شود.
    حالا چه کار کنم.
    شاید جوابم فنی نباشه ولی خودم PC رو با کابل LAN و لپ تاپم با وایرلس وصل شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من یه لب تاپ مجهز به وایرلس دارم و یه مودم8901 نمیخوام لب تاپ رو با کابل به مودم وصل کنم و میخوام از طریق وایرلس بهش وصل بشم در ضمن میخوام یه کابل به ریسیور بکشم تا در صورت امکان از اینترنت ریسیور هم استفاده کنم در واقع سوالم اینه که آیا راهی هست که از وایرلس مودم بدون اتصال از طریق کابل به PC برای لب تاپ استفاده کرد و از کابل برای استفاده های دیگر مثل ریسیور استفاده کنیم.
    با توجه به گسترده بودن این تاپیک نتونستم به جواب سوالم برسم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان، آقا من یه مشکلی دارم که رفته رو اعصابم. من یه tp link وایرلس خریدم. یه لپ تاپ دارم یه pc.
    1 - واسه pc که میخوام مودمو نصب کنم وقتی ip رو میزنم تو فایرفاکس که اصلا هیچی میزنه صفحه مورد نظر یافت نشد(البته به انگلیسی) وقتی از رو CD اقدام میکنم توی مرحله اول خطا میده و دکمه next هم خاموشه! و یه error میده که به قسمت network تو control panel مراجعه کنید! خواهشا اینو یکی راهنمایی کنه.
    2 - واسه لپ تاپ با iip تنظیم کرده روی حالت pppoE ولی بازم باید کانکشن بسازم که وصل بشه که این هم در نوع خودش عجیبه! در حالیکه من گزینه bridge رو غیر فعال کردم. حالا تو همین حالت اگه کانکشن بسازم connect میشه و جدا درست میشه و مشکلی نیس، راستی بگم چراغ اینترنت روی مودم خاموشه. راستی هنوز lan وصله به لپ تاپ. حالا اگه Disconnect بشم و بخوام از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشم وایرلسمو پیدا میکنه وصل هم میشه ولی صفحه اینترنت باز نمیکنه! یه علامت خطر زرد رنگ هم روی اون عکس وایر لسه. واسه موبایلم هم همینطوریه به وایرلسم وصل میشم ولی به اینترنت وصل نیس. تورو خدا کمکم کنید دارم دیوونه میشم.

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

سلام دوستان، آقا من یه مشکلی دارم که رفته رو اعصابم. من یه tp link وایرلس خریدم. یه لپ تاپ دارم یه pc.
    1 - واسه pc که میخوام مودمو نصب کنم وقتی ip رو میزنم تو فایرفاکس که اصلا هیچی میزنه صفحه مورد نظر یافت نشد(البته به انگلیسی) وقتی از رو CD اقدام میکنم توی مرحله اول خطا میده و دکمه next هم خاموشه! و یه error میده که به قسمت network تو control panel مراجعه کنید! خواهشا اینو یکی راهنمایی کنه.
    2 - واسه لپ تاپ با iip تنظیم کرده روی حالت pppoE ولی بازم باید کانکشن بسازم که وصل بشه که این هم در نوع خودش عجیبه! در حالیکه من گزینه bridge رو غیر فعال کردم. حالا تو همین حالت اگه کانکشن بسازم connect میشه و جدا درست میشه و مشکلی نیس، راستی بگم چراغ اینترنت روی مودم خاموشه. راستی هنوز lan وصله به لپ تاپ. حالا اگه Disconnect بشم و بخوام از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشم وایرلسمو پیدا میکنه وصل هم میشه ولی صفحه اینترنت باز نمیکنه! یه علامت خطر زرد رنگ هم روی اون عکس وایر لسه. واسه موبایلم هم همینطوریه به وایرلسم وصل میشم ولی به اینترنت وصل نیس. تورو خدا کمکم کنید دارم دیوونه میشم.

شما دوست عزيز يه بار از اول تا آخر تنظيمات رو انجام بديد.

ابتدا مودم رو به صورت پيش فرض كارخونه دربياريد.

سپس اقدام به تنظيم كردن مودم كنيد.

در هر صورت به نظر من يه جاي كار شما مشكل داره.

اگر مي‌تونيد يه اسكرين شات از تنظيمات مودم در اينجا قرار بديد تا راهنمايي بيشتري داشته باشم.

شاد باشيد

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من یه لب تاپ مجهز به وایرلس دارم و یه مودم8901 نمیخوام لب تاپ رو با کابل به مودم وصل کنم و میخوام از طریق وایرلس بهش وصل بشم در ضمن میخوام یه کابل به ریسیور بکشم تا در صورت امکان از اینترنت ریسیور هم استفاده کنم در واقع سوالم اینه که آیا راهی هست که از وایرلس مودم بدون اتصال از طریق کابل به PC برای لب تاپ استفاده کرد و از کابل برای استفاده های دیگر مثل ریسیور استفاده کنیم.
    با توجه به گسترده بودن این تاپیک نتونستم به جواب سوالم برسم
    دوست عزيز شما با خريد يه كارت شبكه وايرلس مي‌تونيد مشكلتون رو حل كنيد.

قيمتش هم در حدود 30 تومن هست.

شاد باشيد

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    حالا چه کار کنم.
    شما كامپيوترتون رو به صورت دستي آدرس IP بديد.

بسته به نوع ويندوزتون به قسمت تنظيمات كارت شبكه بريد.

بسته به نوع مودمتون و رنج تعريف شده براي اون روي كارت شبكه IP ست كنيد.

شاد باشيد

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    تو 8901 امکان این هست که محدودیتی تو پهنای باند افرادی که با wlanوصل میشن اعمال کرد.
    یعنی هر کی که با وایفای وصل بشه مثلا نتونه از اینترنت 2 مگ استفاده کنه و تنها 512 کیلو بیت پهنای دسترسی داشته باشه؟؟؟
    نه چنين قابليتي وجود نداره.

براي چنين كارهايي يا بايستي از نرم افزار استفاده كنيد يا اينكه از روتر.

شاد باشيد

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام.مودم من تی پی لینک 8901G است.گوشی من با وایرلس به مودم کانکت میشه اما گوشی به اینترنت وصل نمیشه .ولی با کامپیوتر به اینترنت کانکت میشه.ایراد هم از گوشی نیست چون با مودم دوستم به راحتی به اینترنت وصل میشه.دوستم میگه برای اینکه بتونی با وایرلس گوشی به اینترنت وصل بشی باید چراغ اینترنت روی مودم روشن باشه درحالی که این چراغ روی مودم من روشن نیست.چکار باید بکنم تا این چراغ روشن بشه؟..خواهش میکنم منو راهنمایی کنید.
    شما بايستي تنظيمات روي مودمتون رو به صورت PPPOE دربياريد.

در حال حاضر تنظيمات مودمتون به صورت Bridge هست و شما روي سيستمتون يه كانكشن داريد و از اين راه به اينترنت وصل ميشيد.

به تنظيمات مودمتون مراجعه كنيد و تنظيماتش رو به صورت PPPOE دربياريد.

به اين صورت چراغ اينترنت مودمتون هم روشن ميشه و روي گوشي خودتون اينترنت خواهيد داشت.

شاد باشيد

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام! مودم ADSL M@xnet 530i رو به صورت pppoe تنظیم کردم ولی داخل ویندوز 7 وقتی IP رو به صورت دستی تو رنج 192.168.1.2 به بالا میدم اینترنت وصل نمیشه! DG و DNS رو هم 192.168.1.1 میذارم و یا DNS رو 4.2.24 میذارم یا DG , DNS آی اس پی رو ست میکنم؛ ولی هیچ فرقی نداره!
    با اینکه تو نتوورک Internet Access نوشته و علامت کانکشن هم به صورت دسترسی به اینترنت هست ولی صفحه ای رو باز نمیکنه! فایروال رو هم خاموش و روشن کردم ولی درست نمیشه!
    منتها وقتی IP کارت شبکه رو به حالت خودکار Obtain میذارم اینترنت متصل میشه! جالب اینجاست وقتی IP اتومات میگیره IP کارت شبکه همون IP اتصال اینترنتمون ست میشه یعنی ip Valid . و DG هم 0.0.0.0 ست میشه!
    مشکل بعدی هم اینه که تو حالت Obtain همزمان 2تا کامپیوتر با پرت USB و LAN کانکنت نمیشن و یکی اینترنت داره اون یکی نه!
    ببخشید طولانی شد. ممنون میشم راهنمایی کنین
    من تا حالا با مودم M@xnet كار نكردم. ولي تاجايي كه مي‌دونم اگر شما به صورت PPPOE مودمتون رو تنظيم كرده باشيد نبايد IP كامپيوتر شما IP اينترنت شما باشه.

به احتمال زياد در جايي از كار مشكلي وجود داره.

اگه امكانش هست يه اسكرين شات از تنظيمات در اينجا قرار بديد تا بتونم راهنمايي بيشتري داشته باشم.

شاد باشيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •