سلام
مودم من همزمان به دو سیستم لپ تاپ و PC متصله. لپ تاپ به صورت مستقیم به اینترنت وصل میشه. یعنی در قسمت DHCP Table مودم ، Mac لپتاپ شناخته می شود ولی مک ادرس PC شناخته نمی شود.
IP های هر دو سیستم به صورت Obtain تنظیم شده.
حالا چه کار کنم.
سلام
مودم من همزمان به دو سیستم لپ تاپ و PC متصله. لپ تاپ به صورت مستقیم به اینترنت وصل میشه. یعنی در قسمت DHCP Table مودم ، Mac لپتاپ شناخته می شود ولی مک ادرس PC شناخته نمی شود.
IP های هر دو سیستم به صورت Obtain تنظیم شده.
حالا چه کار کنم.
شاید جوابم فنی نباشه ولی خودم PC رو با کابل LAN و لپ تاپم با وایرلس وصل شده
من یه لب تاپ مجهز به وایرلس دارم و یه مودم8901 نمیخوام لب تاپ رو با کابل به مودم وصل کنم و میخوام از طریق وایرلس بهش وصل بشم در ضمن میخوام یه کابل به ریسیور بکشم تا در صورت امکان از اینترنت ریسیور هم استفاده کنم در واقع سوالم اینه که آیا راهی هست که از وایرلس مودم بدون اتصال از طریق کابل به PC برای لب تاپ استفاده کرد و از کابل برای استفاده های دیگر مثل ریسیور استفاده کنیم.
با توجه به گسترده بودن این تاپیک نتونستم به جواب سوالم برسم
سلام دوستان، آقا من یه مشکلی دارم که رفته رو اعصابم. من یه tp link وایرلس خریدم. یه لپ تاپ دارم یه pc.
1 - واسه pc که میخوام مودمو نصب کنم وقتی ip رو میزنم تو فایرفاکس که اصلا هیچی میزنه صفحه مورد نظر یافت نشد(البته به انگلیسی) وقتی از رو CD اقدام میکنم توی مرحله اول خطا میده و دکمه next هم خاموشه! و یه error میده که به قسمت network تو control panel مراجعه کنید! خواهشا اینو یکی راهنمایی کنه.
2 - واسه لپ تاپ با iip تنظیم کرده روی حالت pppoE ولی بازم باید کانکشن بسازم که وصل بشه که این هم در نوع خودش عجیبه! در حالیکه من گزینه bridge رو غیر فعال کردم. حالا تو همین حالت اگه کانکشن بسازم connect میشه و جدا درست میشه و مشکلی نیس، راستی بگم چراغ اینترنت روی مودم خاموشه. راستی هنوز lan وصله به لپ تاپ. حالا اگه Disconnect بشم و بخوام از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشم وایرلسمو پیدا میکنه وصل هم میشه ولی صفحه اینترنت باز نمیکنه! یه علامت خطر زرد رنگ هم روی اون عکس وایر لسه. واسه موبایلم هم همینطوریه به وایرلسم وصل میشم ولی به اینترنت وصل نیس. تورو خدا کمکم کنید دارم دیوونه میشم.
شما دوست عزيز يه بار از اول تا آخر تنظيمات رو انجام بديد.
ابتدا مودم رو به صورت پيش فرض كارخونه دربياريد.
سپس اقدام به تنظيم كردن مودم كنيد.
در هر صورت به نظر من يه جاي كار شما مشكل داره.
اگر ميتونيد يه اسكرين شات از تنظيمات مودم در اينجا قرار بديد تا راهنمايي بيشتري داشته باشم.
شاد باشيد![]()
دوست عزيز شما با خريد يه كارت شبكه وايرلس ميتونيد مشكلتون رو حل كنيد.
قيمتش هم در حدود 30 تومن هست.
شاد باشيد![]()
شما كامپيوترتون رو به صورت دستي آدرس IP بديد.
بسته به نوع ويندوزتون به قسمت تنظيمات كارت شبكه بريد.
بسته به نوع مودمتون و رنج تعريف شده براي اون روي كارت شبكه IP ست كنيد.
شاد باشيد![]()
نه چنين قابليتي وجود نداره.
براي چنين كارهايي يا بايستي از نرم افزار استفاده كنيد يا اينكه از روتر.
شاد باشيد![]()
شما بايستي تنظيمات روي مودمتون رو به صورت PPPOE دربياريد.
در حال حاضر تنظيمات مودمتون به صورت Bridge هست و شما روي سيستمتون يه كانكشن داريد و از اين راه به اينترنت وصل ميشيد.
به تنظيمات مودمتون مراجعه كنيد و تنظيماتش رو به صورت PPPOE دربياريد.
به اين صورت چراغ اينترنت مودمتون هم روشن ميشه و روي گوشي خودتون اينترنت خواهيد داشت.
شاد باشيد![]()
من تا حالا با مودم M@xnet كار نكردم. ولي تاجايي كه ميدونم اگر شما به صورت PPPOE مودمتون رو تنظيم كرده باشيد نبايد IP كامپيوتر شما IP اينترنت شما باشه.
به احتمال زياد در جايي از كار مشكلي وجود داره.
اگه امكانش هست يه اسكرين شات از تنظيمات در اينجا قرار بديد تا بتونم راهنمايي بيشتري داشته باشم.
شاد باشيد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)