احتمالا زنگ میزنن و پسورد بهتون میدن.وصلش کاری نداره.
اینم سرعتش:
![]()
احتمالا زنگ میزنن و پسورد بهتون میدن.وصلش کاری نداره.
اینم سرعتش:
![]()
من صبح سفارش دادم و قبض رو پرداختم , عصری وصل بودو با یه تماس تلفونی یوزر پسوورد رو تحویل گرفتم
. راستی این استرم چیه ؟
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
قرار نیست بیان تو خونه وصل کنن , سیم تلفن که یه سرش تو خونه ی شما وصله و اون سرش رو هم که تو مرکز مخابراته وصلش میکنن به هاب سوئیچ صبانت , به همین راحتی یعنی اینکار فقط چند دقیقه ی کوچولو وقت میبره![]()
ممنون از راهنمایی شما دوستان
فعلا که وصل نشده منتظرم
سرعت دانلود روزانه صبانت اهواز مرکز آزادی شده از سرعت 230 شده 2 تا 4 و با شرکت تماس میگیرم میگه مشکل شماست و یوزر و پسورد رو بده ما چک کنیم 3 روزه صبح و عصر یادداشت میکنن چک کنن ولی بی فایدس و تهران هم محل نمیزاره لعنت بر صبانت
و عالیه سرعت بالاترینه به گفته اون ها روزانه 4 و شارژ 2 برابر کم میشه شرکت میگه عادیه به خدا و در وب گردی نرمال هست شارژ کم شدن 1 ساعت 400 مگابایت لعنت بر صبانت
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
بدبخت شدی
سرعت دانلود روزانه صبانت اهواز مرکز آزادی شده از سرعت 230 شده 2 تا 4 و با شرکت تماس میگیرم میگه مشکل شماست و یوزر و پسورد رو بده ما چک کنیم 3 روزه صبح و عصر یادداشت میکنن چک کنن ولی بی فایدس و تهران هم محل نمیزاره لعنت بر صبانت
و عالیه سرعت بالاترینه به گفته اون ها روزانه 4 و شارژ 2 برابر کم میشه شرکت میگه عادیه به خدا و در وب گردی نرمال هست شارژ کم شدن 1 ساعت 400 مگابایت لعنت بر صبانت
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
من که صبا شارژم رو میدزدی 400 مگابایت رو 1 ساعته و تا الان 8 گیگ خورده شکایت کردم و دنبالشم اون صبانتی های بدبخت میگن ویروسه![]()
8 گیگ؟
یا حسین....
شما که رفته بودی شاتل یا پارس آنلاین.
جالبه تا دیروز می گفتی شبانه بده. حالا روزانه هم بد شد؟ یه تست بذار اینجا هم شب ساعت 3 هم توی روز
این مال همین لحظه است.
تادیروز میگفتی 400 مگ دزدین حالا چی شد 8 گیگ شد؟
رفتم شاتل اما 1 ماهه میده بدون شبانه شبانه به 3 ماهه میده و آره 400 مگابایت رو 1 ساعته تمام میشه و یک 3 گیگ و یک 5 گیگ داشتم با 600 مگ دانلود کمتر پست های قبلی رو صفحات قبل رو بخون بعد حرف بزنید و آره سرعتش روزانه 280 هم دانلود میکرد اما الان 3 هفته هست شده 2 تا 4 روزانه
خوب چرا تست نمی ذاری اینجا؟
شرمنده پست شما رو ندیده بودم.
والا نمی خوام داغ دل کسیو تازه کنم فقط محض اطلاع رسانی گفتم که بعضی ها نگن صبا شبانه اش بده.
2 کامپیوتر به وسلیه ی 1 مودم وایرلس (TP-Link- W8901G).
تازه بعضی شبا که خیلی احتیاج سریع دارم لپ تاپ هم استفاده می کنم.
2 تا PC به وسیله ی کابل LAN و لپ تاپ به وسیله ی لن وایرلس.
سرعت هم فرقی نمی کنه. توی همه سیستم ها یکی هست.
مدل کانکشن هم مهم نیست. چه Bridge باشه جه PPPoE کیفیت سرعت یکیه.
کسی نمخواد بگه استرم چیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)